PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Araca Dikkat

AşkınS.
08-02-2019, 19:14
Arkadaşlar olur da çevresinden araç alacak olur,km-yıl bakımından iyi gibi gelse de araç dolu hasarlı ve satıcı söylemiyor. Araca kapora verdim gittim,aracın yanına yaklaştığımda araçta yüzlerce göçük var ve galerici kabullenmiyor :) boşuna gitmiştim samsuna,son dakikada başka bi araç bulup almasam 12 saat geri dönecektim.

İlan; Fiat / Egea / 1.6 Multijet / Lounge Plus / FIRAT OTO 2015 EGEA 1.6 MJET LOUNGE PLUS 50000 KM HATASIZ EKSPER sahibinden.comda - 654926629 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-firat-oto-2015-egea-1.6-mjet-lounge-plus-50000-km-hatasiz-eksper-654926629/detay)

Sürekli kapora alıp satıyor,her gelen de almıyor bu 4 5 etti ilana girip çıkışı..

Galeri adı :Fırat oto tekkeköy.

SpeedlinE™
08-02-2019, 20:24
ilan yerine araç fotoları ve açık şekilde plakası eklense çok daha iyi olur. Tabi plaka da değişirde olsun...

Kadyr
08-02-2019, 20:34
kaporayı geride mi vermiyor ? bu expertiz düzgün bir yer olsa altına el ile eksikleri yazması lazımdı zaten. şu kanunmu ne çıkıyor umarım o kanun ile sahte yada hatalı rapor veren yerlerede iyi bi ceza yazarlar

AşkınS.
08-02-2019, 20:53
kaporayı geride mi vermiyor ? bu expertiz düzgün bir yer olsa altına el ile eksikleri yazması lazımdı zaten. şu kanunmu ne çıkıyor umarım o kanun ile sahte yada hatalı rapor veren yerlerede iyi bi ceza yazarlar

Kaporayı geri veriyor zorla da olsa. Yaptığın masrafla kalıyorsun,uçak,otel vs vs. Başlık plaka şeklinde değişebilir adminler uygun görürse.

Oznsrl
08-02-2019, 21:47
ilanı şikayet edemiyomuyuz öyle bi seçenek yok mu göremedim

meganes
08-02-2019, 22:07
şikayeti bastım helal süt emmiş üçkağıtçıya

Gkn55
08-02-2019, 22:20
hocam keşke gelmeden önce forumda konu açıp bizden destek isteseydin, iki dakka uğrar alıcı gözle bakardık arabaya. o kadar yoldan, eziyetten kurtulmuş olurdun.

By_Engin
08-02-2019, 22:36
ilanı şikayet edemiyomuyuz öyle bi seçenek yok mu göremedim

Fotoğrafların sağında bilgilerin en alt kısmında ilan le ilgili şikayetim var linkine tıklayın. Az önce bende konuyu görünce şikayet ettim.

TarikS
08-02-2019, 23:44
İşte bu yüzden hiç tanıdık bulunamazsa bile gezenadam'a 100 lira verip birini gönderip canlı gözle baktırmak çok mantıklı oluyor. İlk görüşte olumlu geri dönüş olursa ücretin üzerine ekleyip ekspertize göndererek süreci devam ettirebiliyorsunuz.

AşkınS.
08-02-2019, 23:48
İşte bu yüzden hiç tanıdık bulunamazsa bile gezenadam'a 100 lira verip birini gönderip canlı gözle baktırmak çok mantıklı oluyor. İlk görüşte olumlu geri dönüş olursa ücretin üzerine ekleyip ekspertize göndererek süreci devam ettirebiliyorsunuz.

Bu konuda evet bundan sonra kullanacağım aktif bi mevzudur gezenadam.

Foruma sormak aklıma gelmedi,kimseyi de yormak istemedim işin açığı. Fiyatı daha uygundu bu arada zam yapmış :)

razzmatazz
09-02-2019, 08:36
bende bastım şikayeti böyle ahlaksız galericiler yüzünden işini gerçekten iyi yapan galericilerde kaynıyor arada şu garanti muhabbeti çıksın artık sadece gerçek galericiler kalsın ayakta.

erhanarici18
09-02-2019, 10:07
dolu hasarını kabullenmemek nedir yaa;
-abi bu araba dolu hasarlı
-yok abi dolu hasarı yok

AşkınS.
09-02-2019, 11:33
dolu hasarını kabullenmemek nedir yaa;
-abi bu araba dolu hasarlı
-yok abi dolu hasarı yok

Evet bunda yok öyle bişey diyor. Yanıma aldım gel burdan bak,hatta bakma araca dokun dedim galiba gözlerde problem var,başladık tartışmaya ayaküstü hemen bürosuna kaçtı almazsan alma diyerek...

huseyinturk
09-02-2019, 11:48
dolu masrafını fiyattan düşüp almayı teklif ettiniz mi?

mikelazi
09-02-2019, 12:22
Fotoğrafların sağında bilgilerin en alt kısmında ilan le ilgili şikayetim var linkine tıklayın. Az önce bende konuyu görünce şikayet ettim.

bak sen :)

AşkınS.
09-02-2019, 14:03
dolu masrafını fiyattan düşüp almayı teklif ettiniz mi?

Dedim boşa gelmiş olmayayim bari şu masrafı düşelim alayım aracı dedim. Bende para b.ok gibi benim malımı öldüremezsin dedi bidaha tartıştık :))

ontheair
09-02-2019, 14:58
ne kadarlık bir hasardan bahsediyoruz burada? Bu fotoğraftaki kadar var mı? Daha mı az daha mı çok? Aracın neresinde var?
https://i.cnnturk.com/ps/cnnturk/75/650x325/59829ef261361f1504b3ef16.jpg

AşkınS.
09-02-2019, 15:15
ne kadarlık bir hasardan bahsediyoruz burada? Bu fotoğraftaki kadar var mı? Daha mı az daha mı çok? Aracın neresinde var?
https://i.cnnturk.com/ps/cnnturk/75/650x325/59829ef261361f1504b3ef16.jpg

Yani bundan biraz daha az ama bunun ne önemi var ki? Sonuçta HATASIZ denen bi araca kapora verip işten izin alıp gittim.

Kadyr
09-02-2019, 15:17
Benim araç satılık dolu hasarı trameri falan koydum kimse aramıyor.tramer resmi koymasam doluyu soylemesem bir çok kişi düşer oltaya ama bize yakışmıyor işte.ama bu galericiler böyle kazanıyor işte terbiyesizler

Onurkk06
09-02-2019, 15:35
Şikayet edildi

huseyinturk
09-02-2019, 20:14
Sen tam barzo esnafa denk gelmişsin ama kaporanı geri vermiş yine o da birşeydir. Ben uzaktan gelicek olana mahçup olucam diye stres yapıyorum adam gelip arabayı görene kadar. Eskişehire 2005 honda verdim birtane, adamlara fotoğraflarda belli olmayan çizikler taş izleri var, boya durumu çok iyi değil dedim, tüm izleri yakından çekip attım alıcı arabayı görünce şaşırdı tur atmadı bile notere geçtik

Benim araç satılık dolu hasarı trameri falan koydum kimse aramıyor.tramer resmi koymasam doluyu soylemesem bir çok kişi düşer oltaya ama bize yakışmıyor işte.ama bu galericiler böyle kazanıyor işte terbiyesizler

Kimse kimseye görmeden mal satmıyor. Koymasan telefonun çalar boş yere rahatsız edilmiş olursun. Aracın ne, ne kadar fiyat yazdın bilmiyorum ama şuan piyasa ciddi durgun.

Kadyr
09-02-2019, 20:19
Sen tam barzo esnafa denk gelmişsin ama kaporanı geri vermiş yine o da birşeydir. Ben uzaktan gelicek olana mahçup olucam diye stres yapıyorum adam gelip arabayı görene kadar. Eskişehire 2005 honda verdim birtane, adamlara fotoğraflarda belli olmayan çizikler taş izleri var, boya durumu çok iyi değil dedim, tüm izleri yakından çekip attım alıcı arabayı görünce şaşırdı tur atmadı bile notere geçtik

Kimse kimseye görmeden mal satmıyor. Koymasan telefonun çalar boş yere rahatsız edilmiş olursun. Aracın ne, ne kadar fiyat yazdın bilmiyorum ama şuan piyasa ciddi durgun.

Evet piyasa durgun maalesef 2 haftada yine 2-3 kişi aradı sağolsunlar:) koydum trameri arayan ona göre arasın. Kimsenin boş zamanı yok tabi.koymasam galeri gibi belki exper yaptirmayan tramer sorgulamayan saf biri çıkacak alacak muhtemelen de bu tür insanlar var ki bu şerefsiz olan galeriler hala ayakta

Octane
09-02-2019, 21:02
O para ageaya normal mi? Nasil normal ya? 70bin diyor?

AşkınS.
09-02-2019, 21:07
O para ageaya normal mi? Nasil normal ya? 70bin diyor?

1.6 lounge dan bahsediyoruz. Gayet normal. Kaldı ki benim 58 e sattığım urbana 67 teklif ettiler gözümün önünde,satmadı çocuk.
Piyasa belli,biz de isteriz daha ucuza araba sahibi olalım ama belli durum. Ben araçla 66.500e anlaşmıştım 67.500 yazıyordu.

ontheair
10-02-2019, 12:52
Yani bundan biraz daha az ama bunun ne önemi var ki? Sonuçta HATASIZ denen bi araca kapora verip işten izin alıp gittim.

İlk mesajda yüzlerce göçük var diyorsunuz, koyduğum fotoğraftakinden daha az olduğunu söylüyorsunuz. Bahsettiğiniz şey iki üç göçük, taş çarpması falan mı yoksa 5-6 bin liralık masraf gerektiren boyasız veya boya da gerektiren bir onarım mı?
Amacım galericiyi haklı çıkarmak falan değil ama insanlar artık ikinci el araç aldığını unutarak hareket ediyor. Ayrıca araç kendi klasmanındaki en ucuz ikinci araç. İnsanları suçlamak için bence daha fazla bilgi vermelisiniz.

AşkınS.
10-02-2019, 16:32
İlk mesajda yüzlerce göçük var diyorsunuz, koyduğum fotoğraftakinden daha az olduğunu söylüyorsunuz. Bahsettiğiniz şey iki üç göçük, taş çarpması falan mı yoksa 5-6 bin liralık masraf gerektiren boyasız veya boya da gerektiren bir onarım mı?
Amacım galericiyi haklı çıkarmak falan değil ama insanlar artık ikinci el araç aldığını unutarak hareket ediyor. Ayrıca araç kendi klasmanındaki en ucuz ikinci araç. İnsanları suçlamak için bence daha fazla bilgi vermelisiniz.

Evet yüzlerce göçük var,aksini iddaa ediyorsan gidip bakabilirsin benim için sorun yok. Ben bilgilendirmek amaçlı açtım konuyu,bak ben bu kadar yol gittim,sen gitme demek için açtım.
Senin koyduğun fotoğraftakinden boyut ve hasar derecesi olarak az. Ama bu demek olmuyor ki dolu hasarlı değil? İkinci el araç olması onun dolu hasarlı olup bana hatasız diye kapora alması demek değil. Bugüne kadar onlarca araç aldım- sattım. Araçta nokta kusur varsa telefonda söyledim,sen ikinci el araç alacaksın ne bekliyosun demedim. Sonuçta parayı kolay kazanmıyorum,kimse de kolay kazanmıyordur. Hoş kazansa da beni ilgilendirmez.

Benim için sorun yok,ben gördüğümü,bildiğimi söyledim. İstersen git al,inan umrumda değil :)

FaBeRgE
11-02-2019, 01:28

ben miniyi alırken sen benim gezenadamım mı oldun şimdi :D

weST.27
11-02-2019, 13:33
Bende şikayeti bastım, geçmiş olsun

fthdrn
11-02-2019, 13:36
ben miniyi alırken sen benim gezenadamım mı oldun şimdi :D

Arkadaş arkadaşının gezen adamıdır :D