Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra K 1.4 T keyiflik modifikasyon
Merhabalar tech ailesi. Bir arkadaşım yazdığım gibi 2016 model, henüz 30 bin kilometrede Opel Astra K 1.4 Turbo aracına tabiikide cadde kullanımı için ufak keyiflik modifikasyonlar uygulamak istiyor. Şuan araçta Ecumasters tarafından yapılan bir yazılım var. 180 hp civarı verebilirmiş yakın zamanda dyno testi yapılacak. Bunların haricinde kutu içi filtre, kat iptali gibi işlemler uygulamak istiyoruz, sizlerinde bilgilerini önerilerini almak istedik, ne gibi işlemleri izmirde nerelerde yaptırabiliriz ?
Grimlord
02-04-2019, 17:09
Ben itg kutu içi kullandım, gerçekten farketmişti.
i-vtec07
02-04-2019, 17:51
Yazılım, dp, spor orta susturucu, spor son susturucu . Orjinal dv basınç tutmazsa eğer dv. Filitre de iyi olur tabi ses toklaşıyo
Yanlız astra k larda bi piston kırma muhabbeti vardı onu bi araştırın cok bilgim yok ama duydum...
Ben itg kutu içi kullandım, gerçekten farketmişti.
ITG filtrenin başarılı olduğunu duymuştum. K&N ise benim önceden tecrübelediğim filtrelerden. Fiyat farkı da baya var fakat sanırım K&N kullanıcaz
Yazılım, dp, spor orta susturucu, spor son susturucu . Orjinal dv basınç tutmazsa eğer dv. Filitre de iyi olur tabi ses toklaşıyo
Yanlız astra k larda bi piston kırma muhabbeti vardı onu bi araştırın cok bilgim yok ama duydum...
Evet malesef öyle bir durum var bu yüzden turbo, cooler vs ellenmeyecek
DCO Works
03-04-2019, 12:50
astra k sahibi olarak takipteyim konuyu