Orijinalini görmek için tıklayınız : Garantili Olan Iphone Cihazlarına Ücretsiz Batarya Desteği
Herkese iyi forumlar. Öncelikle belirtmek isterim ki amacım para kazanmak değil. Yetkili Apple Servisiyiz. Belli bir kotamız var doldurmamız gereken. Servisimiz Ümraniye’de eğer garantili Iphone cihazınızda batarya probleminiz var ise ücretsiz değiştirebiliriz. Diğer Apple işleri içinde ulaşabilirsiniz..
Neden bilmiyorum yanlış anlama ama güvenemedim
Neden bilmiyorum yanlış anlama ama güvenemedim
Açıklaması doldurmamız gereken kotamızdı. 300tl istesek güvenilirdi biliyorum ama amacım forumdakilere yardımcı olabilmek :) araştırmak isteyen servisimizi araştırabilir. Yaypel Elektronik
Ne kadar süre için geçerli bu uygulama
Ne kadar süre için geçerli bu uygulama
Ortalama ay sonuna kadar forumdan gelenler için
Arkadaşımda camı kırık iphone 7 var, cam kırık olduğu için batrayayı değiştirmemişler. Yardımcı olma şansınız var mı? Cihazın bir sorunu yok kullanılıyor.
Arkadaşımda camı kırık iphone 7 var, cam kırık olduğu için batrayayı değiştirmemişler. Yardımcı olma şansınız var mı? Cihazın bir sorunu yok kullanılıyor.
Cam kırık olduğu için 200tl ye değiştirebilirim bende. İsterse 700tl ye de komple telefonu sıfırlayabilirim..
Herkese iyi forumlar. Öncelikle belirtmek isterim ki amacım para kazanmak değil. Yetkili Apple Servisiyiz. Belli bir kotamız var doldurmamız gereken. Servisimiz Ümraniye’de eğer garantili Iphone cihazınızda batarya probleminiz var ise ücretsiz değiştirebiliriz. Diğer Apple işleri içinde ulaşabilirsiniz..
apple onarım servisine batarya için gönderilmiş ancak %80 in altında olmadığı için değişim olmadan geri iade edilmiş telefonlar için de desteğiniz var mıdır?
apple onarım servisine batarya için gönderilmiş ancak %80 in altında olmadığı için değişim olmadan geri iade edilmiş telefonlar için de desteğiniz var mıdır?
Evet öyle cihazlar içinde desteğimiz var ücretsiz olarak
İşlem süresi ne kadar acaba ?
Pil sağlığı %70
işlem süresini bende merak ediyorum? hangi numaradan ulaşabiliriz?
İşlem süresi ne kadar acaba ?
Pil sağlığı %70
İşlem süresi 1-2 gün
ahmet3425
19-10-2019, 13:09
İşlem süresi 1-2 gün
gozumun onunde 6s bataryasının değişimi 2dk surdu. hoş uygun alet edevat olsa kendim de değistirebilirim. 1-2 gunun olayı nedir ?
swap değişim yapıyor musunuz 8plus
batarya değiştirmek 5dakika sürüyor 2 gün süre istemenizin amacı ne ? cihazdan parça mı araklıyosunuz? burnuma pis kokular geldi
Cihazdan parça araklasalar bile 5-10 dk surer.
Muhtemelen cihazları ana merkeze gonderiyorlardır diyeceğim bu sefer de 1-2 günden fazla sürer.
swap değişim yapıyor musunuz 8plus
Evet yapıyoruz
batarya değiştirmek 5dakika sürüyor 2 gün süre istemenizin amacı ne ? cihazdan parça mı araklıyosunuz? burnuma pis kokular geldi
Aynen cihazdan parça arakladığımız için 15 yıllık dükkanımızın adını yazdım buraya :))
Cihazdan parça araklasalar bile 5-10 dk surer.
Muhtemelen cihazları ana merkeze gonderiyorlardır diyeceğim bu sefer de 1-2 günden fazla sürer.
Cihazın işlem süresi 1-2 gün toplam süre 3-4 gün alıyor kargo işleri vs , dediğiniz gibi ana merkeze gidiyor
gozumun onunde 6s bataryasının değişimi 2dk surdu. hoş uygun alet edevat olsa kendim de değistirebilirim. 1-2 gunun olayı nedir ?
Cihaz ana merkeze gidiyor ve orada değişip geliyor. 5dk da biz ücretli kendi servisimizde yaptığımız değişimleri yapıyoruz
Benim pil %70 aslinda sifirlasam mi bataryayı diye dusunuyorum şahsen.
garantisi bitik 6s plus %79 pil değişimi için ücretli sanıyorum.fiyat ne çıkar ortalama?
Cihazın garantisi yeni bitti. Ücretli olarak pil değişim bedeli nedir?
Arkadaşımın Amerikadan aldığı Iphone'u Apple'a götürdük parası ile değişim yapmak için. dediler ki yurtdışından gelen telefonlara KVK bakıyor.
peki dedik KVK ya gidince de biz yurtdışından gelen telefonlara servis vermiyoruz demişler.
bu işin aslı astarı nedir?
kiraccemal
21-10-2019, 09:28
İphone X telefonumun dokunmatiği bir anda gitti ekranda hiç tepki yoktu cihaz yurtdışı ve garantisi yok sizin servisten haberdar olmadığım için başka bir apple servisinde orjinal ekran ile değiştirdiler sizce orjinal ekran fiyatı minimum ne olmalı?
Benim pil %70 aslinda sifirlasam mi bataryayı diye dusunuyorum şahsen.
Her zaman bekleriz
garantisi bitik 6s plus %79 pil değişimi için ücretli sanıyorum.fiyat ne çıkar ortalama?
250tl abi orijinal batarya
Cihazın garantisi yeni bitti. Ücretli olarak pil değişim bedeli nedir?
Cihazı öğrenebilir miyim ?
Arkadaşımın Amerikadan aldığı Iphone'u Apple'a götürdük parası ile değişim yapmak için. dediler ki yurtdışından gelen telefonlara KVK bakıyor.
peki dedik KVK ya gidince de biz yurtdışından gelen telefonlara servis vermiyoruz demişler.
bu işin aslı astarı nedir?
Cihazın arkasında CE belgesi var mı ?
İphone X telefonumun dokunmatiği bir anda gitti ekranda hiç tepki yoktu cihaz yurtdışı ve garantisi yok sizin servisten haberdar olmadığım için başka bir apple servisinde orjinal ekran ile değiştirdiler sizce orjinal ekran fiyatı minimum ne olmalı?
1500tl bizde x ekran
Cihazın arkasında CE belgesi var mı ?
Arka kasanın üstünde yok.
o iş eskiden değilmiydi, artık ayarlar menüsünde gözüküyor CE vs.
İphone X var 8 ay garantili vatandan alınma ara ara kendini sesli sessize geçiriyor tuş sabit kaldoığı halde ne olur durumu ? ve pil değişimi varmı ? yüzde 89 pili
SekoLive
21-10-2019, 10:36
iphone 7 var
pil sağlığı 86 ama cok hızlı şarj tüketiyor.
bunda değişimle bir mesafe kayıt edebilecekmiyiz? henüz 16 aylık telefon.
Cihazı öğrenebilir miyim ?
IPhone 6s 16gb
PiscocuK
21-10-2019, 10:41
7 plus ön kamera kafasına göre çalışıyor.Cihazın garantisi yok.Bir serviste ön kamera değişti ama yine kafasına göre çalışıp duruyor.Eski orjinal kamerasını geri taktılar üzerine
Bu şekilde cihaz alımı yapıyormusunuz yada tamir?
Arka kasanın üstünde yok.
o iş eskiden değilmiydi, artık ayarlar menüsünde gözüküyor CE vs.
Böyle olması gerekiyordu
https://i.hizliresim.com/QP02JZ.jpg (https://hizliresim.com/QP02JZ)
Cihazınız Amerika olduğu için Türkiye’de hizmet göremez maalesef
Böyle olması gerekiyordu
[/url]
Cihazınız Amerika olduğu için Türkiye’de hizmet göremez maalesef
Eyvallah teşekkürler, ben en kalınından kılıf kullanayımda düşürüp kırmayayım en iyisi :)
İphone X var 8 ay garantili vatandan alınma ara ara kendini sesli sessize geçiriyor tuş sabit kaldoığı halde ne olur durumu ? ve pil değişimi varmı ? yüzde 89 pili
Cihazı getirirseniz veya çevrenizde servis var ise yetkili olmak kaydıyla , sorununuz çözülecektir
iphone 7 var
pil sağlığı 86 ama cok hızlı şarj tüketiyor.
bunda değişimle bir mesafe kayıt edebilecekmiyiz? henüz 16 aylık telefon.
Sizin içinde aynı şeyi söyleyeyim. Bize getirebilirsiniz ya da çevrenizdeki yetkili servislerde kontrol ettirebilirsiniz. Cihaz fazla voltaj çekiyor olabilir. Ama isterseniz bataryasını ücretsiz değiştirebiliriz.
IPhone 6s 16gb
250tl orijinal
7 plus ön kamera kafasına göre çalışıyor.Cihazın garantisi yok.Bir serviste ön kamera değişti ama yine kafasına göre çalışıp duruyor.Eski orjinal kamerasını geri taktılar üzerine
Bu şekilde cihaz alımı yapıyormusunuz yada tamir?
Cihazı bize getirirseniz onarım sağlarız. %100 onarım sağlanır
Özel mesaj ve buradaki sorulara daha hızlı cevap verebilmek için bir whatsapp grubu açtık. Yöneticiler izin vermezse kaldırabiliriz. Linke tıklayarak Whatsapp grubumuza katılıp 7/24 soru sorabilirsiniz..
WhatsApp Group Invite (https://chat.whatsapp.com/DVlJnj6waf225cTTw8pr6W)
rüzgarı arkana alınca konuşması rahat oluyor öyle değil mi ? özelden numara bırakıyorum sana uğraşman için oldu mu güzel kardeşim hadi iyi forumlar olsun herkese
Çok teşekkür ederim
Servis randevusu online aliniyor, apple.com.tr'den destek aldiktan sonra guvenilmeyeck bir durum yok.
Ama yeni telefonlarin parcasi apple akasyada bile var hemen degisip veriyorlar.
Garantide olan cihazlar sisteme baglaniyor, sarj dongusu ve pil %'desine gore sistem degisim vermez ise gebze merkez bile gitse pil degisimi imkansiz.
Apple'in bir ara yurt disi cihazlara bakmayacagiz demesinin sebebi yetki belgesi alan servislerin swap yetkisini kotuye kullanmasi, ceza kesilecegi zaman bu firmalarin cayci vs ustune kurulmus oldugunun cikmasiydi.
X'te ekranda recall zaten var belki kendi iclerinde hata gordugunde merkeze gitmeden ekran vs degisimi yaparlar ama sistem degisim vermeden pil heleki merkeze gidip degisip biraz degisik olmus.
Servis randevusu online aliniyor, apple.com.tr'den destek aldiktan sonra guvenilmeyeck bir durum yok.
Ama yeni telefonlarin parcasi apple akasyada bile var hemen degisip veriyorlar.
Garantide olan cihazlar sisteme baglaniyor, sarj dongusu ve pil %'desine gore sistem degisim vermez ise gebze merkez bile gitse pil degisimi imkansiz.
Apple'in bir ara yurt disi cihazlara bakmayacagiz demesinin sebebi yetki belgesi alan servislerin swap yetkisini kotuye kullanmasi, ceza kesilecegi zaman bu firmalarin cayci vs ustune kurulmus oldugunun cikmasiydi.
X'te ekranda recall zaten var belki kendi iclerinde hata gordugunde merkeze gitmeden ekran vs degisimi yaparlar ama sistem degisim vermeden pil heleki merkeze gidip degisip biraz degisik olmus.
Cep telefonunuzun batarya değişimini bende bu forumda üye olduğum için elimdeki imkanı buradaki insanlarla kullanıyorum. WhatsApp Group Invite (https://chat.whatsapp.com/DVlJnj6waf225cTTw8pr6W) isterseniz bu linkten direk konum alabilirsin. Seninde bataryanı değiştiririz abi. Yukarıda yazdığın cümlelerin bir bölümü doğru ama her şey anlattığın gibi de değil.
Tholl-ga
21-10-2019, 13:35
Gereksiz konuşmalar silinmiştir ...
razzmatazz
22-10-2019, 12:56
iphone 7 pil değişimi yapıldıktan sonra suya dayanıklılık özelliği gidiyormu ?
ufuksaracci
22-10-2019, 17:07
Benim de merak ettiğim bir konu. Herhangi bir telefoncuda değişim yapınca gidiyordur ama yetkilide durum ne acaba?
razzmatazz
22-10-2019, 17:55
Benim de merak ettiğim bir konu. Herhangi bir telefoncuda değişim yapınca gidiyordur ama yetkilide durum ne acaba?
evet hocam dışarıda pil değişimi yapanlar aradaki contayı yenilemiyor direk kapatıp geçiyor yetkilide durum nedir
Hayır , garantiniz devam ettiği gibi o özellikte devam ediyor
İphone 8 64 GB pil sağlığı % 86 garantiden değişir mi ?
Iphone X sadece ekran değişimi fiyatı nedir? Dokanmatik çalışıyor ama ekranda köşede bir çatlak mevcut ?
İphone 8 64 GB pil sağlığı % 86 garantiden değişir mi ?
Iphone X sadece ekran değişimi fiyatı nedir? Dokanmatik çalışıyor ama ekranda köşede bir çatlak mevcut ?
Evet bataryası değişir.
X içinde ekran fiyatı 1500tl , isterseniz 1800tl ye de garantisi var ise cihazı komple sıfırlayabiliriz
1 ay önce garantim bitmiş iphone 7 pil sağlığı %82
esnaf işi çözeriz derseniz getireyim.
1 ay önce garantim bitmiş iphone 7 pil sağlığı %82
esnaf işi çözeriz derseniz getireyim.
Garanti bitmiş olduğu için ancak ücretli işlem yapabiliyoruz ama yinede foruma uygun fiyat 250tl diyebilirim. Orijinal batarya , 1 saat içinde değişir
ekranın ust camı kırılmıs garantısı devam eden 8plus ı ne yapabılırız.
ekranın ust camı kırılmıs garantısı devam eden 8plus ı ne yapabılırız.
Ücretsiz olarak bataryanızı değiştirebiliriz isterseniz de 1300tl ye direk telefonunuzun sıfırını verelim
BUGÜN İTİBARİ İLE APPLE YURT DIŞI CİHAZLARA DESTEK VERMEYİ DURDURDU. Cihazınızın yurt içi veya yurt dışı olduğunu belirtmeden soru sormayın lütfen artık :)
Apple’ın Yurtdışı cihazlara desteğini kapatması haberini sosyal medyada ve forumlarda olabildiğince yayalım. 2017 de de aynısını yaptı ama gösterilen baskı sonucunda geri çekti. Bu seferde öyle yapabilir.
Aliburakb
25-10-2019, 08:10
garantili cihazlar için güzel bir destek forum ahalisine tebrik ederim. bide şu 1-2 gün bekleme olayı çözülse hemen gelirim bende :D garantim devam ediyor pil sağlığım %86 ama bekleme işi hemen hemen herkes gibi bendede sorun :) yinede ben kendi adıma teşekkür ederim böyle bir bilgi ve ilgi için.
razzmatazz
25-10-2019, 08:45
yurt dışı cihazlara desteği kesti derken garantili olupta yurt dışından alınma cihazlaramı kesti ? yani benim cihazım yurt dışı ama 1 yıllık uluslararası garantisi bitmiş durumda apple servisinde ücretli destek almak istiyorum alamıycakmıyım ?
huseyinturk
25-10-2019, 10:12
Camı çatlak 8plusm var, 1 yıl olmadı daha aldığım ilk gün 1 yaşında ki kızım yaptı, o yaptı diyemi bilmem bir güzel geldi gözüme yaptırmadım ama geçen yine düşürdüm çatlaklar arttı. Bu konuda yardımcı olabilirmisin?
beratyuksel
25-10-2019, 10:24
Apple Watch için desteğiniz var mı?
garantili cihazlar için güzel bir destek forum ahalisine tebrik ederim. bide şu 1-2 gün bekleme olayı çözülse hemen gelirim bende :D garantim devam ediyor pil sağlığım %86 ama bekleme işi hemen hemen herkes gibi bendede sorun :) yinede ben kendi adıma teşekkür ederim böyle bir bilgi ve ilgi için.
Apple ile yazışıp onay almamız zaman aldığı için bekleme süresi maalesef şart. Teşekkür ederiz :)
yurt dışı cihazlara desteği kesti derken garantili olupta yurt dışından alınma cihazlaramı kesti ? yani benim cihazım yurt dışı ama 1 yıllık uluslararası garantisi bitmiş durumda apple servisinde ücretli destek almak istiyorum alamıycakmıyım ?
Ücretli alınıyor.
Camı çatlak 8plusm var, 1 yıl olmadı daha aldığım ilk gün 1 yaşında ki kızım yaptı, o yaptı diyemi bilmem bir güzel geldi gözüme yaptırmadım ama geçen yine düşürdüm çatlaklar arttı. Bu konuda yardımcı olabilirmisin?
Tabikide yardımcı olurum. İsterseniz ekranınızı isterseniz cihazınızı sıfırlayalım
Apple Watch için desteğiniz var mı?
Evet vardır.
ben telefonu getirecektim ancak sitesinde garanti sorguladığımda yok görünüyor. telefonu 7 aralık tarihinde satın almıştım. garantisi normalde devam etmesi lazım. apple ı aradığımda garanti var görünüyor.
faturayı sitesinden yükledim ama ne zamana çözecekler bilemedim.
bu durumda ne yapmamız gerekiyor
ben telefonu getirecektim ancak sitesinde garanti sorguladığımda yok görünüyor. telefonu 7 aralık tarihinde satın almıştım. garantisi normalde devam etmesi lazım. apple ı aradığımda garanti var görünüyor.
faturayı sitesinden yükledim ama ne zamana çözecekler bilemedim.
bu durumda ne yapmamız gerekiyor
Garantiniz düştüğü için Apple size garanti ekleyecek. Apple Müşteri Hizmetleri ile devam edin. Sonrasında yardımcı oluruz
8 Plus gibi cihazlarda değişim nasıl oluyor acaba? Su geçirmemeye zarar veriyor mu? Birde watch 4 var onunda pil değişimi yapılıyor mu yoksa direk değişim mi oluyor onlarda? Bi bilginiz var mı acaba?
levent_s
27-10-2019, 00:40
Garantili iphone 8plus telefonun arka kamera camı çatladı bu sadece cam olarak değişiyormu? Fiyat ne kadar?
Gimifayf
27-10-2019, 13:17
Garantili iphone 8plus telefonun arka kamera camı çatladı bu sadece cam olarak değişiyormu? Fiyat ne kadar?
7 plus kamera camını yılbaşında aynı sebepten değiştirttim Ankara'da 80 tl vermiştim. Kamera yine aynı güzellikte çekiyor ama kullanılan parça %90 ihtimalle yan sanayiydi bunu da ekleyeyim.
Aliburakb
28-10-2019, 08:36
Apple ile yazışıp onay almamız zaman aldığı için bekleme süresi maalesef şart. Teşekkür ederiz :)
istediğin evrakları sana önceden temin etsek, işlemlerin onayı alındıktan sonra gelsek olmaz mı :)
6S için pil değiştirsek yüklü programlar falan siliniyor mu telefonda?
Ben şirket amaçlı da kullanıyorum. Outlook ayarları var, şirket intranet sitelerine girebilmek için anlık şifre üreten programlar falan var. Silinirse uğraşmak zorunda kalırım.
onursumer
14-11-2019, 15:59
6S için pil değiştirsek yüklü programlar falan siliniyor mu telefonda?
Ben şirket amaçlı da kullanıyorum. Outlook ayarları var, şirket intranet sitelerine girebilmek için anlık şifre üreten programlar falan var. Silinirse uğraşmak zorunda kalırım.
normalde pil değişiminde hiçbirşey silinmiyor fakat en son zorluya ip7 goturduğumde pil için beni uyarmışlardı pil değişirken nadirde olsa bişekilde anakart vs cortlatıyorlar cihaz iptal oluyor swap yapıyorlar yeni cihaz verildiğinde herşeyin uçmuş oluyor
Tabikide yardımcı olurum. İsterseniz ekranınızı isterseniz cihazınızı sıfırlayalım
Garantisi devam eden ip7 cihazım var.
Ekran düştü kırıldı ama dokunmatiği çalışıyor cam kırık sadece.
Garantili şekilde ekran değişimi ücreti , pil ücretsiz değişim desteği ve direk cihaz sıfırlama ücreti nedir.
Yeriniz ümraniye de nerede. Gelip yaptırabilirim.
Ferhat_V
14-11-2019, 20:57
6s cihazımda şarj soketi yerine zor giriyor girse bile geri atıyor telefonu sabit şekilde bi yere bırakmadan şarj almıyor..
birde kulaklık girişim soketi tutmuyor geri atıyor telefonda müzik dinleyemiyorum
bunlar garantiye girer mi ? şarj %85 değişim gerekir mi ?
EnesAksu
18-11-2019, 08:32
Ben Akasyadan randevu alıp gittim, %83 altına düşmeden değişim yapmıyorlar. Siz nasıl değiştiriyorsunuz ?
NOT: Garantisi bitip batarya almak isteyen baseus bataryası var tavsiye ederim. Aldım taktım çok memnunum
Ben Akasyadan randevu alıp gittim, %83 altına düşmeden değişim yapmıyorlar. Siz nasıl değiştiriyorsunuz ?
NOT: Garantisi bitip batarya almak isteyen baseus bataryası var tavsiye ederim. Aldım taktım çok memnunum
En son bende baseus taktım baya başarılı.
Şarj döngü sayısı olayı nedir, nereden görebiliyoruz bu sayıyı?
500 ün üzerindeyse garanti olsa bile batarya değişimi yapılmıyormuş deniliyor.
yilmazcatalbas
18-11-2019, 14:30
Şarj döngü sayısı olayı nedir, nereden görebiliyoruz bu sayıyı?
500 ün üzerindeyse garanti olsa bile batarya değişimi yapılmıyormuş deniliyor.
Aynen 500 üzeri olunca değişim yapılmıyormuş, benim cihazı şarj döngünüz tamamlanmış diyerek bir işlem yapmadan geri verdiler ama nasıl görülüyor bilmiyorum.
Aynen 500 üzeri olunca değişim yapılmıyormuş, benim cihazı şarj döngünüz tamamlanmış diyerek bir işlem yapmadan geri verdiler ama nasıl görülüyor bilmiyorum.
iPhone'unuzu Kac Kere Şarj Ettiniz? Pilin Durumu Ne? Hemen Oğrenin | Apple Uzmanı (https://www.appleuzmani.net/iphone-kac-kere-sarj-ettiniz-pilin-durumu/)
böyle bir link var.
bir program aracılığıyla yapılıyormuş.
Apple support'a bağlanın. Oradaki bölümlerden pil sorunu gibi bir ibare vardı. Ondan sonra karşı taraf bir kaç izin istiyor sizden telefonunuza bağlanmak için. Test edip görüyorlar kaç döngü olduğunu
EnesAksu
18-11-2019, 15:33
En son bende baseus taktım baya başarılı.
Orjinalinden daha iyi diyebiliirm :)
Oğuzhan Ç.
19-11-2019, 12:31
Orjinalinden daha iyi diyebiliirm :)
Fiyatı ne bataryanın acaba benimkide gitmek üzere :)
EnesAksu
21-11-2019, 06:59
Fiyatı ne bataryanın acaba benimkide gitmek üzere :)
baseus türkiye hepsiburada 140 TL ye satıyor.
6s cihazımda şarj soketi yerine zor giriyor girse bile geri atıyor telefonu sabit şekilde bi yere bırakmadan şarj almıyor..
birde kulaklık girişim soketi tutmuyor geri atıyor telefonda müzik dinleyemiyorum
bunlar garantiye girer mi ? şarj %85 değişim gerekir mi ?
Şarj soketinin içine pislik dolmuştur. Özellikle pantolon cebinde tüyler doluyor oraya. ince bir şeyle temizlersen şarj soketi problemin düzelir.
Ferhat_V
22-11-2019, 21:03
Şarj soketinin içine pislik dolmuştur. Özellikle pantolon cebinde tüyler doluyor oraya. ince bir şeyle temizlersen şarj soketi problemin düzelir.
aynen dediğiniz gibi yaptım içindeki pantolon cebinden giren iplikleri çıkardım..şarj oluyor ama kabloyu çok hafif bile oynatsan atıyor..yani ilk günki gibi tak diye oturmuyor..bakalım şarj %85 şuan az daha düşerse istanbula döndüğümde uğrayacağım apple mağazasına..
Konuyla pek alakalı değil ama, İphone SE telefonun ekranı kırıldı. tamir ettirebileceğimiz apple servisi harici, kaliteli, işini düzgün yapan servis bilen var mı ? AltunTV siz ekran değişimi yapıyor musunuz ?
Kusura bakmayın uzun zamandır konuya bakamadım. Whatsapp grubumuzun linki mevcut isteyen girip soru sorar diye de çok zaman ayırmadım konuya. Eğer hala sorularınız var ise whatsapp grubundan direk canlı destek alabilirsiniz. Grup Techturkey üyelerine özel oluşturduğumuz bir gruptur.
blumenberg
27-12-2019, 20:35
iphone x kullanıyorum, pil sağlığı önemli ölçüde azaldı diyor, servis uyarısı veriyor, şuan yüzde 79 gösteriyor, telefonun garantisi bitti yurtdışı, batarya programına dahil midir?