PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iOS'tan Android'e Whatsapp aktarımı

ocetinel
10-12-2019, 09:46
Merhabalar,

Yeni aldığım Android telefona, iOS'taki mevcut Whatsapp sohbetlerini aktarmak istiyorum, internette girmediğim site kalmadı desem yeridir ama bir türlü beceremedim. En son sohbetleri dışa aktar seçeneği ile tek tek Google Drive'a yedekledim fakat onları da Android'de Whatsapp'a aktaramıyorum :(:(.

Varmıdır bu işin yolunu yordamını bilen, yardımcı olabilecek birisi bu konu ile ilgili ??

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar..

gcapraz
10-12-2019, 09:53
wazzap migrator diye bi program vardi satin alman gerekiyor eger tum verileri kopyalamak istiyorsan

ocetinel
10-12-2019, 09:59
wazzap migrator diye bi program vardi satin alman gerekiyor eger tum verileri kopyalamak istiyorsan

dr.fone diye bir uygulama indirdim fakat o da ücret istiyor. resimleri almasam da olur zaten onları bilgisayarda yedekli. Sadece konuşmaları aktarmak istiyorum.

gcapraz
10-12-2019, 11:05
valla zamaninda bende cok arastirdim fakat whatsapp icin baska secenek yok yazilar veya resimler icin.

fevzi
10-12-2019, 11:15
wazzap migrator programı ile ben hallettim fakat bayagı uğraştırıyor tüm verileri ios dan android e geçirmek

DOHC
10-12-2019, 11:54
IOS'u PC'ye bağlayıp konuşma dosyaları Android'e alınamıyor mu?

Veya WP backup servisi var. Oraya back up alıp, kartı yeni telefona takınca geri yüklenemiyor mu?

speed_emre
10-12-2019, 12:17
peki bende sorsam ;

Androidden ios nasıl aktırılır resimler vs ? Gerçi resimler kaldı sanırım.

ocetinel
10-12-2019, 13:42
IOS'u PC'ye bağlayıp konuşma dosyaları Android'e alınamıyor mu?

Veya WP backup servisi var. Oraya back up alıp, kartı yeni telefona takınca geri yüklenemiyor mu?

PC'ye bağlayıp başka uygulamalarla alınabiliyor sanırım ama onlar ücretli.
Whatsapp'ın kendi uygulamasının içinde yedekleme yapılıyor ama iphone'da direl icloud'a yedekleme yapıyor. Kartı android'e takınca o da icloud yedeklemesini görmüyor haliyle.

Alpii
10-12-2019, 14:03
Whatsapp'ın kendi içinde "Sohbet Yedeği" ile olmuyor mu ? 2017de yeni telefona geçerken öyle almıştım ben mesajları

ocetinel
10-12-2019, 15:13
Whatsapp'ın kendi içinde "Sohbet Yedeği" ile olmuyor mu ? 2017de yeni telefona geçerken öyle almıştım ben mesajları

Android icloud yedeğini görmüyor malesef.

DOHC
10-12-2019, 15:16
En kötü tüm konuşmaları "sohbeti dışa aktar" diyerek medya dosyaları ile birlikte mailine alırsın, sonra çaresini bulmaya çalışırsın.

Ormanci
10-12-2019, 16:02
Hatırladığım, hiç bir yedekleme yapmadığımdı...

Ancak birkaç gün geriye dönük mesajlar yok olmuştu. Sorun etmiyorsan direkt geçiş yapabilirsin :)

miNNic
10-12-2019, 16:52
dr.fone diye bir uygulama indirdim fakat o da ücret istiyor. resimleri almasam da olur zaten onları bilgisayarda yedekli. Sadece konuşmaları aktarmak istiyorum.

Kesinlikle Dr. Fone Tavsiye ederim. Katılımsız bulunabiliyor.

GokhanK.
13-12-2019, 10:30
wazzap migrator arkadas soylemis. Kesinlikle sorunsuz ve birkac tikla halledebilecegin bir uygulama. Tavsiye ederim.

ocetinel
16-12-2019, 10:10
wazzap migrator arkadas soylemis. Kesinlikle sorunsuz ve birkac tikla halledebilecegin bir uygulama. Tavsiye ederim.

apk dosyasını indirdim haftasonu, ordan denedim, internetteki adımları tek tek izledim. en son whatsapp'ın eski sürümünü yüklememi istedi, onu da yaptım. Konuşmaları aktardı fakat ondan sonra whatsapp kafayı yedi. hata vermeye başladı. tekrar silip güncel versiyonu yükledim fakat eski haline geri döndü. artık ondan sonra da pes ettim malesef :(

GokhanK.
16-12-2019, 12:28
apk dosyasını indirdim haftasonu, ordan denedim, internetteki adımları tek tek izledim. en son whatsapp'ın eski sürümünü yüklememi istedi, onu da yaptım. Konuşmaları aktardı fakat ondan sonra whatsapp kafayı yedi. hata vermeye başladı. tekrar silip güncel versiyonu yükledim fakat eski haline geri döndü. artık ondan sonra da pes ettim malesef :(

eski versiyondan sonra telefonu aç kapa yapıp storedan yeni versiyonu kuracaktın. Güncellemesini yaptın mı yaptığında düzelmesii gerekir.

aslanneron
15-11-2021, 12:57
yeni konu açmak yerine bir güncel çekeyim 3.parti programların dışında bunu yapmanın baska bir yolu çıktı mı acaba?

Schumi
17-11-2021, 12:00
yeni konu açmak yerine bir güncel çekeyim 3.parti programların dışında bunu yapmanın baska bir yolu çıktı mı acaba?

Maalesef hayır.

ardicli2000
18-11-2021, 08:52

Samsung Whatsapp arasındaki anlaşma sayesinde kablo ile bağlayıp alabiliyorsunuz. Çok uç spesifik bir durum ama durum bu...

2jz
21-11-2021, 16:09
iPhone ‘dan Whatsapp/ayarlar/sohbet menüsünün en altında android’e aktar seçeneği çıkar. Bir şeyler kullanmanıza gerek yok.