Orijinalini görmek için tıklayınız : çalıntı araç sorgulama
arkadaşlar sağda solda atılmış camı penceresi kırık çamurlukları vuruk araçlar görüyoruz. benim aracımda bu tipe yakın aslında fakat bazen çalıntı tipli araçlar görüyorum. bunları sorgulayacağımız bir adres yok mu? mesela plakayı gireyim şu çalıntıdır yada değildir çıksın. eskiden edevletten bakıyorduk onu kaldırdılar sanırım
gokhankenar
20-08-2020, 17:37
eskiden rastgele plaka sorgulayabiliyorduk. Artık sadece üzerimize kayıtlı araçlara bakabiliyoruz. Emniyette tanıdığın varsa baktırabilirsin ancak
Calan adaminda orjinal plakasi ile binecegini sanmiyorum.
Pllakası var ıse calıntı olcagını dsunmuyorum
çalıp nerde cortlayınca orda bırakılan araçlarda olabiliyor plakalı
155 i arayıp burda terkedilmiş bi araç var acaba çalıntı mı bir sorgular mısınız falan diyince yardımcı olmazlar mı?
çalıp nerde cortlayınca orda bırakılan araçlarda olabiliyor plakalı
155 i arayıp burda terkedilmiş bi araç var acaba çalıntı mı bir sorgular mısınız falan diyince yardımcı olmazlar mı?
aradım polisi ekip yolladılar ama bana gelişmelerden haber falan vermediler. araç gri x5 her yeri çamur olmuş mahallede kör nokta denilecek bir yere bırakılmıştı.
huseyinturk
22-08-2020, 18:21
aradım polisi ekip yolladılar ama bana gelişmelerden haber falan vermediler. araç gri x5 her yeri çamur olmuş mahallede kör nokta denilecek bir yere bırakılmıştı.
çalıntı değilde hacizli araçta olabilir. polise haber verdiğinizde üstünde yakalama rehin vs varsa ilgilenmeleri lazım aslında