Orijinalini görmek için tıklayınız : Marş basmıyor
olcay_bora
10-11-2020, 19:43
307 otomatik. Marşa basiyorum tık ses yok. Araç yokuşta kaldı. Aku dolu sikinti yok ama marsa basinca mars basmiyor ekrana bakiyorum akü sönüyor marşa basinca birakinca geri yaniyor. Kac defa denedim yok tik yok arabada ne yapmam lazim ustayla cekiciyle ugrasmak istemiyorum
Marş motoru gibi görünüyor.Şanslıysanız denerken denerken insafa gelebilir.
Yolda kaldım dediğiniz için yardımcı olmak adına şunu buldum:
https://www.youtube.com/watch?v=qlqjQRgk5OQ
olcay_bora
10-11-2020, 20:16
Ayni videodaki olay. Araci kaldirdim mars motorunu bulamadim bu seferde.
Ayni videodaki olay. Araci kaldirdim mars motorunu bulamadim bu seferde.
eski bir 307 kullanıcısı olarak yanlış hatırlamıyorsam motorun arka tarafında şanzıman ve motorun birleştiği yerdeydi.
Marş motoru kömürü de olabilir.
olcay_bora
11-11-2020, 12:10
Bugun aracin kontagi cevirdim sonra vitesi d ye kadar goturup geri p ye cektim sonra marsa bastim araba calisti. Ama ne alaka anlamadim herhangi bi uyari da yazmadi ekranda. Sansimanla mars basmama baglantisini kuramadim.
Güvenlik için P konum harici marş basmıyor olabilir. D de iken marş aldığı gibi araba yürür mesela.
Eğer ondan ise vites konum sensörüne bakılmalı
olcay_bora
11-11-2020, 14:00
Güvenlik için P konum harici marş basmıyor olabilir. D de iken marş aldığı gibi araba yürür mesela.
Eğer ondan ise vites konum sensörüne bakılmalı
Saolasin ona gore bi usta ayarliyim o zaman oncelikle. Oyle yerlerde yasiyorum ki adam akilli usta bulmak imkansiz
olcay_bora
29-04-2021, 12:59
bu sorunu çözmüştüm ama son günlerde tekrar yapmaya başladı geçen sefer çalışınca marş motorunu filan hepsine baktırmıştım. anahtardaki Immobilizer sorunundan dolayı araç marş basınca tepki vermiyor olabilir mi ? ınternette bunun gıbı bışeyler gördüm
bu sorunu çözmüştüm ama son günlerde tekrar yapmaya başladı geçen sefer çalışınca marş motorunu filan hepsine baktırmıştım. anahtardaki Immobilizer sorunundan dolayı araç marş basınca tepki vermiyor olabilir mi ? ınternette bunun gıbı bışeyler gördüm
Eski bir 307 sahibi olarak daha önce başıma gelmişti. Aracınız makyajlı ise ekranda anti theft yazısı çıkması lazım.