PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mimgas LPG hakkında ?

BORAGUNDOGDU
26-11-2020, 23:14
Aracım 97 model şahin s adana şimşekler lpgde ilkkez LPG bağlandı araca Atiker istememe rağmen mimgas taktılar başında degildim çalışıyordum mimgasin daha iyi olduğunu atikerde sorun yasicagimi belirttiler pek içime sinmedi bu mimgas markası kötü bir yanı varmı sorun sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum daha öncesinden birşey yaşıyan varmı. Mimgas kullanıcısı varmi aramızda mutlu mesutlar mi?
1000tl gibi bir ücrete bağlandı LPG istermsem atikerle değiştireceklermis ..

baskan96
26-11-2020, 23:37
Ankara'da Atiker'in obdsiz kit fiyatları güncel 2bin TL seviyelerinde. Bin liraya lpg beni biraz ürküttü açıkçası..

turboman
27-11-2020, 08:41
Katbüratörlü sistemlerde pek fark olmuyor marka önemli olan regülatörü bozulmadığı sürece birşey olmaz zaten garantisi vardır bi sıkıntı olunca. 8 sene önce honda aracıma taktırdım mimgas bi sıkıntı yaşamadım arabayı 1 yıl kullanmıştım.

safaks
27-11-2020, 08:45
Yaklasik 12 yildir mimgas kullaniyorum. Aracim mk2 leon. Masallah bir sorun yasamadim. Belli omru olan enjektor ve regulator degisimi yaptim sadece. Oda olsun artik o kadar. Markadan ziyade montaj yapan usta onemli. Lpgde sistem assagi yukari hep ayni. Cok para verip kaliteli markayi takan ustada is yoksa, yada bilgisi yetersizse isin icinden cikilmiyor. Ayar icin gittigimde ustalarin tek yaptigi sey, lpg enjektor suresini benzine aldiginda degismicek sekilde ayarlamak. Bu ayari malesef her arac yemiyor. Benim aracim yemiyor yani. Kablomu aldim kendim ayarliyorum. Ariza isigi bile yakmdan kullaniyorum. Dedigim gibi markaya takilma..

framoch
19-01-2021, 22:17
Karbüratörlü aracımda kullanıyorum bundan önce Atiker kullanıyordum Atiker karbüratörlü sistemlerin çoğu belli bir zaman sonra ayar tutmaz. Mimgasla sorun yaşamadım önerilir.

gokhankenar
20-01-2021, 17:03
Daha sahip olduğum Tipolardan birinde mimgas lpg vardı. 2 sene içinde bir sorun yaşatmadı bana