Orijinalini görmek için tıklayınız : Apexi Turbo Timer Hakkında Yardım
muratburunce
30-11-2020, 15:19
Geçenlerde aracıma apexi turbo timer taktırdım ama elektrikçi tanıdık abim kendisi şemaya göre bağlarım ben dedi aracı teslim ettim bağlattım çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok, ama tek kafama takılan aracı stop edeceğim zaman kontağı çevirince araç anlık stop edip geri çalışır gibi oluyor sonra 30sn bekleyip kapatıyor. Kontağı kapattığımda hiç güç kesmeden stabil çalışıp 30sn sonra stop etmesi gerekmiyormu? Apexi'nin özelliğimi böyledir acaba bilen kullanan varsa yardım edebilirmi?
Yani şemasına göre bağlandı ama ekstra bir ayar yapılması gerekiyormu bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim ona göre tekrar ayar yaptıracağım.
Çin mali timer ise normal oyle seylerın olması
Çakma olduğundan oluyor. Tecrübe ile sabit.
muratburunce
30-11-2020, 16:49
hks'de aynı durum varmı peki orjinalleri çok para mecbur hks'de çin malı olacak
problem yaratmaz murat o sekılde bır sıkıntı cıkarmaz
muratburunce
30-11-2020, 16:57
problem yaratmaz murat o sekılde bır sıkıntı cıkarmaz
anladım teşekkür ederim çok saol :) ben yanlış bir bağlantı gibi düşünmüştüm
hks'de aynı durum varmı peki orjinalleri çok para mecbur hks'de çin malı olacak
Fikrim yok. Bu arada o olayı her arabada da yapmıyor ne kerametse :)
sök at abi :) kendin bekle 30 sn , çin malı malzeme için arabanın tesisatını bozduguna değmez
.::EmrE::.
30-11-2020, 20:28
Üstte birşey olmaz demiş biri de nasıl birşey olmaz anlayamadım araç anlık stopmedip tekrar çalışıyor ve bunu her gün yaptığını düşünün. Faydasından çok zararı olacaktır söküp atın kendiniz 30 sen bekleyin.
muratburunce
01-12-2020, 08:19
aynen bide hks alıp deneyeceğim olmadı onda da olursa kendim beklerim artık 30 sn sayıp ztn kışın çok bi anlamı olmuyor arabayı el freni çekik bırakmak istemiyorum mecbur bekliorum 30sn :)
Hks nin çakması vardı Polo Gti aracımda, böyle bir sorun yaşamadım.
Çoğu zaman timer devre dışı kullanırdım.
Çünkü şöyle düşün, Caddede gazladım yolda gazladın vs.
Evin sokağına geldiğinde yaklaştığında zaten sakin sürüşe geçiyorsun. Evin önünde de arabayı yanaştırır yanaştırmaz stop etmiyorsun. Telefonu vs araç içinde eşyalarını topluyorsun. en az 10 sn oyalanıyorsun . 10 Sn sonra kapat. Araban zaten sakinleşmiş oluyor :)
muratburunce
07-12-2020, 10:17
Hks nin çakması vardı Polo Gti aracımda, böyle bir sorun yaşamadım.
Çoğu zaman timer devre dışı kullanırdım.
Çünkü şöyle düşün, Caddede gazladım yolda gazladın vs.
Evin sokağına geldiğinde yaklaştığında zaten sakin sürüşe geçiyorsun. Evin önünde de arabayı yanaştırır yanaştırmaz stop etmiyorsun. Telefonu vs araç içinde eşyalarını topluyorsun. en az 10 sn oyalanıyorsun . 10 Sn sonra kapat. Araban zaten sakinleşmiş oluyor :)
kışın çok kullanışlı değilmiş zaten onu anladım aracı viteste bırakamıyorsun el frenide çekili bırakmak istemiyor donar diye mecbur bekliyorum aracı durana kadar vitese almak için :)
Otomatik program ozelligi yoksa cok mantikli degil, auto function cok iyi calisiyor, gereksiz 30sn bekletmiyor yada 30sn fazlasini iyi hesapliyor.
sök at abi :) kendin bekle 30 sn , çin malı malzeme için arabanın tesisatını bozduguna değmez
Kesinlikle katılıyorum. Kemeri çözüp eşyaları toplayana kadar 30 sn geçiyor zaten. İnerken konağı kapatırsınız olur biter :)