Orijinalini görmek için tıklayınız : Rover servis Anadolu Yakası
Yiğit G.
19-05-2021, 23:18
Arkadaşlar biraz acil konu, hatunun annesinin aracı Rover 45 1.6 , dün hararet yapmış, müşür sorunu muhtemelen. Hiç rover ustası yok tanıdığım. Sanayi çevresi olan biri olarak bana rica ettiler, kime sorduysam bilmiyor rover servisi kaldım bende böyle. Güvenilir Rover tamiricisi varmıdır bildiğiniz? Bostancı olursa harika olur. Yoksa avrupa yakasıda 2. seçenek artık.
Yiğit G.
19-05-2021, 23:56
anadolu yakasında iki yer buldum, bostancı da Kılıç oto ve kartal da Akura Rover servisi bu ikisinden birini bilen var mı ?
painkller
20-05-2021, 00:08
FaikYILMAZSOY e ulaşmanızı öneririm.
Benim bildiğim istanbulda orjinal otomotiv, umut rover ve maslakta 1-2 dükkan var. Parça içinde sevgin otomotiv ve umut rover yine
Yiğit G.
20-05-2021, 00:22
FaikYILMAZSOY e ulaşmanızı öneririm.
Benim bildiğim istanbulda orjinal otomotiv, umut rover ve maslakta 1-2 dükkan var. Parça içinde sevgin otomotiv ve umut rover yine
teşekkürler biraz önce Orjinal otomotiv'i tavsiye etti bir arkadaşım, araştırdım baya düzgün bir yere benziyor herhalde oraya çektiricez aracı.
Orjınal ıyıdır, kartalda
Ben de tomcatı oraya goturmustum. Eger 1 parcayı o bulamıyorsa, kımse bulamaz :)
Aydın Çakıcı'ya sor. (Dr. Corsa)
Aydın bir ara baya Rover koşturdu etti. Hem kendi baya anlar hem de ustası Bostancı sanayideydi.
Yiğit G.
20-05-2021, 22:01
Orjınal ıyıdır, kartalda
Ben de tomcatı oraya goturmustum. Eger 1 parcayı o bulamıyorsa, kımse bulamaz :)
Orjinale gittik, inanılmaz memnun kaldık. Parça vs hemen buldu o bir kenara, Murat usta cidden inanılmaz dürüst biri. Çok ilgili ve daha masraf çıkmasın diye uğraşan biri. Çok uzun zamandır böyle bir ustaya denk gelmemiştim. Bu konuyu okuyan olursa daha sonradan hiç düşünmeden gözü kapalı gidebilir.
KARTAL ORJİNAL OTOMOBİL ROVER SERVİS.
FaikYILMAZSOY
25-05-2021, 16:04
Geçmiş olsun biraz geç gördüm başlığı etiketi ama neyseki dogru adresi bulmuşsunuz murat abimiz mutevazi işinin ehli gözü yok gerçek bir esnaftır ve sevdigimiz bir abimizdir. Sorununuz çözüldüyse ne mutlu. Ben yinede parça vs işler için faydasi olursa diye grbumuz tavsiyesi servis ve parçacı listesini paylasayim.
https://i.imgyukle.com/2021/05/25/O3FYqP.jpg