Orijinalini görmek için tıklayınız : Alaçatı Butik Otel önerisi
Herkese selamlar . Ağustos ayının sonlarına doğru 2 kişilik butik otel önerilerinizi alabilir miyim ? Fiyat/Performans olarak ideal, kahvalti dahil bir yer arıyorum.
Alaçatıya araç ile yakın başka bir belde'nin güzel butik otelleri de olabilir .
Google ve turizm sitelerinde bir sürü cesit var ama bi öneri alırsam güzel olur.
prodorian
05-06-2021, 19:13
merhaba çeşme dalyanda butik otelimiz var
instadan dream ayayorgi olrak aratabilirsiniz...
Geçen yıl villa bade de kalmıştık çok memnun kaldım bu sene yine gidecektim villa konseptine çevirmişler en az 9 kişi olmak gerekiyor, kokopelli butik otelden rez yaptım tanıdıklarım kalmıştı baya memnun kaldılar oraya gideceğim bu sene.Yeri güzel, fiyat performans olarakta iyi.
Alaçatı mavi ev direkt alaçatı merkez bir alt sokakta. Akşam yürüyerek merkeze giriş yapabilrisiniz, havuz yok ama kendilerinin farklı bölge de plaj işletiyorlar. Kahvaltıları çok güzel, eski bir taş ev 3 veya 4 odaları var rahatta edersiniz. Alaçatı bölgesi için fiyatlar çok yüksek bir nebze uygundu.
BİOTEL ALAÇATI
Konum güzel
sahipleri güzel insanlar, odalar güzel, fiyat gayet iyi
öneririm.
Sahiplerine vw balıkesirden Tuğbay derseniz ref olarak yardımcı olmaya çalışır.
Bizden 3 kişi gitti bu hafta
Kahvaltı+Oda konsept.
Kahvaltısı güzel
Anıl selam, AGROVELA'da kaldık 3 4 gece çok güzeldi. fiyat olarak biraz yüksek ama güzeldi gerçekten. Kahvaltıları harika özellikle dışarıya çıkıp yemeye hiç gerek yok.
MustafaCam
06-06-2021, 12:50
Leo Alaçatı’ yı öneririm.
Çarşıya yürüme mesafesinde, kahvaltı dahil fiyatıda iyi.
brera alaçatı , olurda karşına çıkarsa sakın buraya gitme.
Alakapı da konakladık nezih güzel ve tavsiye edebileceğim bir otel. hem çarşıya yakın hem otopark derdi filan yok