Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Tente Kalibrasyonu İçin Servis
cagalazade
13-09-2021, 22:07
Selamlar,
500c aracımın tentesinin kalibrasyon ayarını yaptırmam lazım, yetkili servislerden kısa vadede randevu almak neredeyse imkansız, İzmir içinde bu işlemi yapabilecek teçhizata sahip özel servis öneriniz var mı arkadaşlar?
Ya da başka bir öneri?
Teşekkürler
AliGizda
14-09-2021, 08:30
Hazır konusu açılmışken İstanbul' da da 500C' den anlayan iyi bir usta bana lazım. Bagaj kapağı sadece anahtarla açılıyor şu anda. Elektrikçi beyinden kapalı açtırman lazım diyor, usta elektrikçi bakması gerek diyor :) Var mıdır bunların doktoru?
punto_multijet
14-09-2021, 08:50
Selamlar,
500c aracımın tentesinin kalibrasyon ayarını yaptırmam lazım, yetkili servislerden kısa vadede randevu almak neredeyse imkansız, İzmir içinde bu işlemi yapabilecek teçhizata sahip özel servis öneriniz var mı arkadaşlar?
Ya da başka bir öneri?
Teşekkürler
tam olarak emin olmamakla birlikte ege alfa mustafa 3. sanayide çözer diye düşünüyorum.
orhansah
14-09-2021, 10:03
Hazır konusu açılmışken İstanbul' da da 500C' den anlayan iyi bir usta bana lazım. Bagaj kapağı sadece anahtarla açılıyor şu anda. Elektrikçi beyinden kapalı açtırman lazım diyor, usta elektrikçi bakması gerek diyor :) Var mıdır bunların doktoru?
Birmot Zincirlikuyu çözer o işi
AliGizda
14-09-2021, 10:33
Birmot Zincirlikuyu çözer o işi
Teşekkürler, en kısa zamanda götüreceğim.