Orijinalini görmek için tıklayınız : 0 km Araç satış danışmanları
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
abi fransızda yok ya sanıyorum.
yeni clioda meganda dizel yok galiba, bikaç pejo ile citroende var onlarda yüksek klass.
2008 çok lux olur :)
sanıyorum sedan egedada yok , bi tek cross ta var .
benzin yapıcaz mecbur elde seçenek kalmıyor,
sendemi filo yöneticisisin?
Yok ya bizim şirketin araçlarını çevirdim :) 3 sene kafam rahat
selamlar danışman arkadaşlar ;
Şuan dizel otomatik şirket spec ne modeller üretiliyor ?
6 ay sonra yüklü bir kiralama yapacağım (ortalama 200 adet)
bildiklerim ; egea cross , sanıyorum focus var .. başka neler var ?
biz de dizel meganedan hibrid corollaya geçmiştik, bir ara iyi fiyatlara kiralanabiliyordu diye biliyorum.
yakıt olarak ta eğer filo full şehirler arası otoban takılmıyorsa gerçekten az yakıyor.
İstanbul içi takılan bir grup ise yakıt maliyetlerini bile düşürebilir o kadar iddialı diyebilirim.
125k km oldu batarya performansı bir tık düştü gibi hissediyorum onun harici bir sorun olmadı.
Tek sıkıntı, tek depo ile 1000+km gören dizelden sonra 600km de bir yakıt dolum ihtiyacı ve çok zayıf izolasyonla filo yöneticisinin kulaklarını ara ara çınlatıyorum.
CloudGrey
07-11-2023, 13:04
biz de dizel meganedan hibrid corollaya geçmiştik, bir ara iyi fiyatlara kiralanabiliyordu diye biliyorum.
yakıt olarak ta eğer filo full şehirler arası otoban takılmıyorsa gerçekten az yakıyor.
İstanbul içi takılan bir grup ise yakıt maliyetlerini bile düşürebilir o kadar iddialı diyebilirim.
125k km oldu batarya performansı bir tık düştü gibi hissediyorum onun harici bir sorun olmadı.
Tek sıkıntı, tek depo ile 1000+km gören dizelden sonra 600km de bir yakıt dolum ihtiyacı ve çok zayıf izolasyonla filo yöneticisinin kulaklarını ara ara çınlatıyorum.
Tr'nin her yerinde çalışan araç var . bizdede yıllık 30k km çıkıyor.
hala neresinden tutarsak tutalım dizel mantıklı ama dizel otomatik araç diyince sıfırda pek seçenek kalmıyor..
TR BENİ ÇOK YORUYOR YA
luxury paketi kaça bırakıyorlar ? Arkadaş almış çok hoşuma gitti benimde
1450 fiyat aldim. Pazarlikla belki daha da iner. 0,59 dan 12 ay vadeli kredi imkanida varmis.
8.000rpm
08-11-2023, 10:35
1450 fiyat aldim. Pazarlikla belki daha da iner. 0,59 dan 12 ay vadeli kredi imkanida varmis.
mg4 luxury cidden çok mantıklı bir araç
ısı pompası var , pili büyük , motor gücü yüksek
iç hacmi güzel bagaj güzel
aksesuarlar ekipmanlar güvenlik sistemleri vs gayet dolu
ncap'ten 5 yıldızı var
arkadan iter + esp kapatılabiliyor :D
bana göre tek derdi içi biraz fazla karanlık gibi gelebilir , sunroof veya cam tavan yok
Elektrikli Corsa ile ilgileniyorum. Navisiz en düşük 1080 fiyat aldım.
Bu sınıfta Zoe, 500e ve Corsa haricinde çok alternatif yok gibi ama yine de şunu da düşün dediğiniz ya da benim bayideki kankam daha iyi fiyat verir gibi önerilere açığım. Amaç şehiriçi kullanımına uygun, pratik, küçük bir elektrikli.
mg4 luxury cidden çok mantıklı bir araç
ısı pompası var , pili büyük , motor gücü yüksek
iç hacmi güzel bagaj güzel
aksesuarlar ekipmanlar güvenlik sistemleri vs gayet dolu
ncap'ten 5 yıldızı var
arkadan iter + esp kapatılabiliyor :D
bana göre tek derdi içi biraz fazla karanlık gibi gelebilir , sunroof veya cam tavan yok
Evet doluluk olarak güzel araçlar MG'ler direk dolu geliyor , 1445'ten yardımcı oluruz dedi bizim bayiideki arkadaşta düşünen varsa ulaşabilir.
snan1910
09-11-2023, 22:41
12.000km dir Zoe kullanıyorum. Alırken Mg ye göre tercih nedenim sadece Renault olması oldu, bu hafta servise götürdüm klimada koku şikayetim vardı, müthiş bir servis deneyimi yaşadım. Ben şikayet etmeden garanti kapsamında işlemleri yapıp talebim olmayan ve gördükleri aksaklıkları da gidermişler. Zoe den sonra Skywell düşüncem vardı fakat servis kalitesinden dolayı şüpheliydim. Renault da elektrikli araç için bu tecrübeyi yaşayınca Zoe den sonra yine Renault ile ilerleme fikrim ağır basmaya başladı.
Demem o ki, Mg, Skywell vs gerçekten güzeller fakat her ne kadar bakım ihtiyacı olmasa da servis işi önem arz ediyor.
CloudGrey
10-11-2023, 08:34
istanbulda varmı fiat bayiden bir arkadaş bi fiorino alacağız
FatihDemirel
10-11-2023, 09:54
MG4 alınacaksa luxury olması çok iyi olur, bende comfort var 6 bin km civarı oldu, jantlarda problem vardı serviste değiştirdiler başka bir jantla ama çoğu comfortta var bu problem. Ben alırken luxury yoktu, şimdi bayilerde çoğaldı alınabilir.
8.000rpm
10-11-2023, 14:14
bugün hem megane etech ile hem de mg4 comfort ile test sürüşü yaptım (testte sadece comfort vardı maalesef)
ikisi de denk güçlerde ve menzillerdeler
biri ön motor-ön çeker biri arka motor-arka iter
fiyatları da çok aşırı farklı değil
megane 20" ile geliyor mg 18" ile geliyor , yürütme maliyetleri açısından lastiklerde fark var tabii
mg4 luxury 1440
megane sade paket 1500
mg elektrikli koltuk + deri
megane sade versiyonda manuel koltuk+kumaş
bu da içteki önemli farklardan :)
megane sanki biraz daha rüzgar sesli ve lastik sesli geldi bana , mg çok daha tok hissiyat verdi
gerçi mg ile yüksek sürate çıkmadım 70 lerde falan gezdim , megane ile 100 leri geçtim , rüzgar sesinde denk karşılaştırma olmadı
ama lastik yuvarlanma sesinden mg daha sessiz kesinlikle
mg ile kasislere çukurlara bilhassa patır kütür girdim , yağ gibi geçti ne bir esneme sesi ne trim sesi ne yürür aksam sesi yok , beğendim
megane bagaj daha büyük+ içi daha bi oyuncaklı cafcaflı , o bakımdan mg biraz daha sade kalıyor iç mekanda
dıştan her ikisi de dikkat çekici ve kendine göre güzel
M U R A T
10-11-2023, 14:37
bugün hem megane etech ile hem de mg4 comfort ile test sürüşü yaptım (testte sadece comfort vardı maalesef)
ikisi de denk güçlerde ve menzillerdeler
biri ön motor-ön çeker biri arka motor-arka iter
fiyatları da çok aşırı farklı değil
megane 20" ile geliyor mg 18" ile geliyor , yürütme maliyetleri açısından lastiklerde fark var tabii
mg4 luxury 1440
megane sade paket 1500
mg elektrikli koltuk + deri
megane sade versiyonda manuel koltuk+kumaş
bu da içteki önemli farklardan :)
megane sanki biraz daha rüzgar sesli ve lastik sesli geldi bana , mg çok daha tok hissiyat verdi
gerçi mg ile yüksek sürate çıkmadım 70 lerde falan gezdim , megane ile 100 leri geçtim , rüzgar sesinde denk karşılaştırma olmadı
ama lastik yuvarlanma sesinden mg daha sessiz kesinlikle
mg ile kasislere çukurlara bilhassa patır kütür girdim , yağ gibi geçti ne bir esneme sesi ne trim sesi ne yürür aksam sesi yok , beğendim
megane bagaj daha büyük+ içi daha bi oyuncaklı cafcaflı , o bakımdan mg biraz daha sade kalıyor iç mekanda
dıştan her ikisi de dikkat çekici ve kendine göre güzel
bu iki araç 100 km de ne kadar tüketim yapıyor bilginiz var mı?
dışarıda şarja göre
15-18 kw tüketirler ortalama. Dışarıda kw başı DC hızlı şarj ortalama 8TL AC 22 ler 4TL evde 2.15TL. oradan hespalayabilirsiniz.
Yani ben Tesla ile evden şarj ile ortlama 150tl ye 450-500km yol yapıyorum. Ortalama tüketimim de genelde 15-17kw.
8.000rpm
11-11-2023, 17:43
bu iki araç 100 km de ne kadar tüketim yapıyor bilginiz var mı?
dışarıda şarja göre
yıllardır dizel ve benzinlilerle tecrübelerimizde az yakan benzinli kaç litre yakmalı , az yakan dizel kaç litre yakmalı konusuna aşinayız
elektriklilerde de kaç kw yakıyor diye bakmalıyız , benzer analiz yani :)
az yakan elektrikli derken 14-18kw arası tüketimden bahsedebiliriz şimdilik
tabii ki ilerleyen yıllarda bu tüketimler aşağı inecektir ancak şu an 14-18kw arası yakıyorsa az yakıyor diyebiliyoruz
siz de güncel elektrik fiyatlarından kaç TL'ye denk geliyor hesaplayabilirsiniz , ev dolumu ayrı para , dışarıda x marka istasyonda ayrı para , y marka istasyonda ayrı para bu arada..
bu elektrikli dünyasında kullanım tarzı ve rotanın karakteri , içten yanmalılarda olduğundan çok çok daha fazla etkiliyor tüketimi
hatta şöyle ilginç bir durum var , siz güzergaha ve kullanım yöntemlerinize göre aracınızı + değerlerde şarz etmiş olarak da aracınızdan inebildiğiniz oluyor
içten yanmalı öyle değil , yaktı mı gitti , yok oldu :) ama elektriklide hareket esnasında da şarj edebilme , enerji üretebilme kabiliyetiniz oluyor
kısacası başka bir dünya bu
alışkanlıkların ve bakış açılarının değişmesi gerekiyor
o sebeple bunu bilmeyenler uzun yola tapa gaz başlayıp "anaaaa bunun pili hemen bitiyor , kötü bu , nefret ettim" falan diyebiliyor :)
megane da mg de test aracı olduklarından her kullanan "hele bi gazlayalım bakalım" dediği için ortalamaları yüksekti ama buna rağmen ikisinde de 18kw civarı ortalamalar görünüyordu :)
dj ugurcan
12-11-2023, 11:55
kasım sonu aralık başı gibi ssangyong torres evx araçlar gelecek ve bu aracın büyük avantajları olacak. D SUV bir araç olması hem de 159 kw olarak gelmesiyle %10'luk vergi dilimine girecek olan aracın rakipsiz olarak en iyi fiyatla olacaktır, bilg
8.000rpm
12-11-2023, 12:06
torres ciddi değişik bir araç , uygun fiyata satılırsa ortalığı karıştırabilecek potansiyeli var
dj ugurcan
12-11-2023, 12:54
torres ciddi değişik bir araç , uygun fiyata satılırsa ortalığı karıştırabilecek potansiyeli var
şu anda 200.000 takas desteği, 480.000 TL finansman desteği mevcut. C SUV araçlardan bile ucuza gelen fiyatları mevcut
8.000rpm
13-11-2023, 08:26
1,5 turbo benzinli motor ve tek çeker için fiyatı fazla yüksek herşeye rağmen
o fiyat seviyesine tonla rakibi var ki bunlardan bana göre en çarpıcı olanı da galeri falan değil tesla tüekiye'nin satttığı sıfır km tesla model Y 4wd long range
ha dersin ki teslanın vergisi kol böreği , evet orası öyle , ama dedim ya 2m seviyesinin üstüne merhaba dendiğinde o fiyat segmentine göre torres'in işi zor
tequila818
13-11-2023, 09:16
Son dönemde Volkswagen bayilerine giden ve fiyat soran oldu mu? Passat Variant Elegance 2.2 milyondan 1.9 milyona düşmüştü geçen ay. Polo ve Golf'te liste fiyatından indirim yapıyorlar mı acaba?
eminkilic61
13-11-2023, 09:21
Son dönemde Volkswagen bayilerine giden ve fiyat soran oldu mu? Passat Variant Elegance 2.2 milyondan 1.9 milyona düşmüştü geçen ay. Polo ve Golf'te liste fiyatından indirim yapıyorlar mı acaba?
Doğuş'un sitesinde o iki model için kampanya göremedim, Polo'da belki bir ihtimal ama Golf'te burunlarından kıl aldırmamaya devam edebilirler.
Gökhan Bilgin
13-11-2023, 10:37
Polo life dsg 1005 olmuş diyorlardı liste fiyatından yüz bin aşağı yani. Golf’te indirim yapmamışlar busıness passat variant 1550 civarıydı opsiyona göre rakam değişebilir
Golf life için Ankara’da Doğuş Beyaz için 1335, Doğuş ve diğer bayiler beyaz hariç diğer renklere 1359 verdi. Liste fiyatından biraz indirim var
Golf life için Ankara’da Doğuş Beyaz için 1335, Doğuş ve diğer bayiler beyaz hariç diğer renklere 1359 verdi. Liste fiyatından biraz indirim var
o nası bi fiyatlandırma laa ,parasal degerine degil rakamlara takıldım :D
1 Haftadır nefes alamıyoruz gün içi yoğunluktan, ciddi bir kampanya var.
eminkilic61
14-11-2023, 09:32
1 Haftadır nefes alamıyoruz gün içi yoğunluktan, ciddi bir kampanya var.
Skoda SuperB L&K 2.0 TSI'larda durum nasıl acaba?
8.000rpm
14-11-2023, 09:33
krediler hem sınırlı hem de ateş pahası iken otomobilde bu dönemdeki kampanyalara sıcak para ile akın edilmesi cidden çok şaşırtıcı bana göre
demek ki insanımızın elinde sıcak para hakkaten ciddi miktarda mevcut
Skoda SuperB L&K 2.0 TSI'larda durum nasıl acaba?
3.200.000,00 Lira
eminkilic61
14-11-2023, 15:11
3.200.000,00 Lira
Aralık'ta daha da inerler gibi o zaman
Aralık kasımdan iyi olmayacak bana göre, faiz ve döviz kaynaklı.
eminkilic61
14-11-2023, 15:23
Aralık kasımdan iyi olmayacak bana göre, faiz ve döviz kaynaklı.
bu rakamlara, model ne olursa olsun araba satmalarının zor olduğu çok açık. belki alt segment açılır ufak tefek kampanyalarla ama bahsettiğimiz paralar 3-4 milyonlar
tequila818
14-11-2023, 15:32
krediler hem sınırlı hem de ateş pahası iken otomobilde bu dönemdeki kampanyalara sıcak para ile akın edilmesi cidden çok şaşırtıcı bana göre
demek ki insanımızın elinde sıcak para hakkaten ciddi miktarda mevcut
Muhtemelen medyan tabir edilen 1-2 milyon TL arası otomobillere hala talep oluyor kampanyalı fiyatlar ile birlikte. Aynı şey evlerde de oldu. İzmir'de takip ettiğim 2-3 milyon arası evler hala satılıyor ancak 6-7 milyon TL olan evler aylardır ilanda. İnsanın bağlayacağı para miktarı yükseldikçe satış hızı faizlerin de artması ile beraber durma noktasına geldi. O yüzden ihtiyaç doğrultusunda ev, araba alınacak ise ulaşılabilir rakamda olanlar üzerinden ilerlemek lazım. Döviz bazlı fiyatların daha da düşeceği aşikar ancak TL bazlı artık yataya bağladı, bu saatten sonra TL bazlı çok düşmez gibi geliyor. Tabi ki anlık fırsatlar yakalanacaktır.
ChuckBartowsKi
15-11-2023, 10:21
Her sene döngü gibi 9.ay gerileme 10.ay düşüş 11.ay kriz 12.ay her şey berbat 1-2-3 düzeliyor hele devre faizi gelince araçlar iyice aşağı düşüyor fiyatlar sonra birden ne hikmetse açılıyor piyasalar.
Faiz oranları dövüz kuru her ne halt ise sabitlense bakın 30 değil 40 olsun ama 1 yıl sabit kalsa piyasa normale dönecek herkes kafayı yedi.
Şu an müteahhitler maliyetinin biraz yukarısına ev satsın baskısı var bu şekil devam ederse birçok proje durur veya yeni iş hacmi azalır kentsel dönüşümler hariç zaten piyasa durgun ( artan fiyatların sebebi işi yapanlar değil sıfır evlerin fiyatlarından önce 2.el evlerin fiyatları arttı ) bu sefer arz dengesi bozulacak belki bir günde değil ama yine emlak piyasası saçma sapan yukarı gidecek özellikle kiralar için saçma sapan artış olacak ne anladık biz bu durumdan.
Yani ya sabitlesinler artık bir şeyleri ya terk etsinler araç bayileri suçlu galericiler suçlu müteahhitler suçlu emlakçılar suçlu başka kimse de suç yok piyasa bu yüzden bu hale geldi...
müteahhit para eksiği var iken 30 tane yarı fiyatına daire alıp sonra %500 arttırıp satan kuyumcu suçlu değil. bayiden veya galeriden araç alıp sonra %30-50 arası fiyat arttırıp satan al satçılar değil de minimum 50 kişi çalıştıran yılların bayisi suçlu garip bir ekonomik dönem içerisindeyiz suç bizler hariç herkeste var kimse al sat yapmadı sanırım hepsini galericiler yaptı :D
Renault clio alpine için kapora verdi arkadaşım bugün
Konya bayi 1.020.000
(Ekranı küçük olan )
Renault clio alpine için kapora verdi arkadaşım bugün
Konya bayi 1.020.000
(Ekranı küçük olan )
esprit alpine 2 hafta önce 988'e aldım ben de
esprit alpine 2 hafta önce 988'e aldım ben de
yanlız bu clionun ne kadar çok incik boncuk şeyleri varmış böle :D herbişeye fiyat koymuş eskiye dönüş var :D bizim zamanımızda da böleydi sag ayna yoktu misal :D
Renault Yeni Clio techno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp opsiyonları (https://renaultfiyat.com/renault-yeni-clio/techno-esprit-alpine-1.0-tce-x-tronic-90hp)
yanlız bu clionun ne kadar çok incik boncuk şeyleri varmış böle :D herbişeye fiyat koymuş eskiye dönüş var :D bizim zamanımızda da böleydi sag ayna yoktu misal :D
Renault Yeni Clio techno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp opsiyonları (https://renaultfiyat.com/renault-yeni-clio/techno-esprit-alpine-1.0-tce-x-tronic-90hp)
Acayıp rakamlara geldi clio. Biz de sirkete aldık ama içim cız etti. Neredeyse meganla aynı para….
Yeni clioda fiyati dusuk tutmak icin epey oyun yapmislar, arabalar eski dolu olanlara gore 1 sinif paket alta denk getirmisler,
Zaten satarken bu touch denebilir ama su yok, bu iconumsu ama ayni olursa rakam meganeyi
geciyor, makyaj olmus hizli sekilde kasa degisir, bende binilir tip aksesuarla rakami duyunca siparisi iptal ettim, astra golf parasi oluyor suan yeni clio ustelik polo golf bulunur zamanlardayiz
8.000rpm
17-11-2023, 14:01
eski yıllarda renault9 spring nasıl bir tüyleri yolunmuş icat olduysa , ya da r21 optima nasıl bir alet olarak çıkarıldıysa aynı mantıktan devam desene :D
Golf 1.5 için Ankara, Konya, Aksaray gelecek araç yok, yılbaşından sonra dendi. Var mı yardımcı olabilecek?
Golf 1.5 için Ankara, Konya, Aksaray gelecek araç yok, yılbaşından sonra dendi. Var mı yardımcı olabilecek?
Evet 1.5 tedariği az geliyor Golf özelinde, Bu ay bana 1 tane geldi, Aralık belirsiz.
eminkilic61
20-11-2023, 09:56
Doğuş'un sitesinde vardı en son
PowerSample
27-11-2023, 13:33
Merhabalar,
Kız kardeşim için B yada B SUV otomatik araç arıyoruz. Bütçe 1-1.1 milyon civarında.
Boş T-Cross, Kamiq veya dolu i20-bayon tarzı seçenekler var. Bu sınıfta indirim sağlayabilecek biri varsa memnun olurum.
Merhabalar,
Kız kardeşim için B yada B SUV otomatik araç arıyoruz. Bütçe 1-1.1 milyon civarında.
Boş T-Cross, Kamiq veya dolu i20-bayon tarzı seçenekler var. Bu sınıfta indirim sağlayabilecek biri varsa memnun olurum.
kamiq ayarlayabilirim.. Ama urfadayım.
eminkilic61
27-11-2023, 14:42
0km bayii BMW M4'lerde bile indirimler başladı, eski günlere yavaştan da olsa dönmek güzel :D :D :D
0km bayii BMW M4'lerde bile indirimler başladı, eski günlere yavaştan da olsa dönmek güzel :D :D :D
Rakam ne isteniyor, takas destegi bilgisi verdiler mi
eminkilic61
27-11-2023, 15:43
Rakam ne isteniyor, takas destegi bilgisi verdiler mi
500.000 tl gibi indirimler söz konusu. takası bilmiyorum
kalipson
27-11-2023, 18:16
Bu kadar büyük bir indirim, yaklaşan bir ötv indiriminin habercisi olmasın :D
eminkilic61
28-11-2023, 08:03
Bu kadar büyük bir indirim, yaklaşan bir ötv indiriminin habercisi olmasın :D
ötv'yi bilemem de, stokçuluğun sonu olduğu kesin :D :D
500.000 tl gibi indirimler söz konusu. takası bilmiyorum
Birde böyle el altından duyurmadan indirim yapmıyorlar mı .... zevkten dört köşe oluyorum hahahaha :D
8.000rpm
28-11-2023, 10:57
ssangyong torres elektrikli
şubatta teslim 1.590 :D ayrıca fiyat sabitleme garantisi veriyorlar
arabanın da 10 yıl / 1.000.000km garantisi var ki bu kısmı bana göre en iyi kısmı
ayrıca bataryası Lfp ve byd'den almışlar + ısı pompası falan var
araba zaten ciddi büyük geniş
tasarım ya sev ya nefret et tarzında
ama ciddi dolu bir araba
eminkilic61
28-11-2023, 11:00
Birde böyle el altından duyurmadan indirim yapmıyorlar mı .... zevkten dört köşe oluyorum hahahaha :D
onlar için iyi günlerin sonuna geldik. muhtemelen 500.000 indirim az bile gelecek
arabanın da 10 yıl / 1.000.000km garantisi var ki bu kısmı bana göre en iyi kısmı
ama ciddi dolu bir araba
2.4 m başlangıç fiyatıyla dedikleri arabayı 1.6 ya mı veriyorlar :D
PiscocuK
28-11-2023, 12:54
Yok artık...
ama ciddi dolu bir araba
bilgi nereden hocam, geçen bayiye gitti ama bişey söylemediler bana
8.000rpm
28-11-2023, 14:07
bilgi nereden hocam, geçen bayiye gitti ama bişey söylemediler bana
telefon ile direkt ben aldım az önce
8.000rpm
28-11-2023, 14:09
valla benzinliler daha farklı bir rakamdan girdi türkiyeye , 2.4 dediğin benzinliler
ama kore üretimi elektrikli bu model gümrüksüz giriyor
kore ile türkiye arasında anşalma varmış o anlaşmaya istinaden aradan sıyrılmış bir araba bu
8.000rpm
28-11-2023, 14:14
fiyat kapama yaparsanız 1.590 / şubat teslim
kaparo verirseniz (100.000) fiyat sabit değil / şubat teslim dediler
birazdan da tr paketinin teknik özellikleri gelecek wp'tan
daha web sitesinde bile adam gibi bilgi yok
bu araba satar beyler ,
1.590'a da - 10 yıl / 1.000.000km pil garantili , ısı pompalı (skywell'de yok + togg'da yok) üstelik byd-Lfp pilleri olan (Lfp'lerin özelliği her allahın günü %100'e kadar şarj edilebilir) ciddi kocaman hacimli bu araba yok satar
sırf ticaret için bile bir ton adam girer bu arabaya tıpkı togg'da yaptıkları gibi (millet daha teslim almadan 2milyona satıyor , birileri de alıyor)
8.000rpm
28-11-2023, 14:44
13,5kwh şehir içi tüketim
18,5kwh karma tüketim
152,2kw / 339nm motor-önden çekiş
73,4kw Lfp pil
Jön Türk
28-11-2023, 14:55
Merhabalar,
Crossland olur mu ?
bu araba satar beyler ,
1.590'a da - 10 yıl / 1.000.000km pil garantili , ısı pompalı (skywell'de yok + togg'da yok) üstelik byd-Lfp pilleri olan (Lfp'lerin özelliği her allahın günü %100'e kadar şarj edilebilir) ciddi kocaman hacimli bu araba yok satar
sırf ticaret için bile bir ton adam girer bu arabaya tıpkı togg'da yaptıkları gibi (millet daha teslim almadan 2milyona satıyor , birileri de alıyor)
13,5kwh şehir içi tüketim
18,5kwh karma tüketim
152,2kw / 339nm motor-önden çekiş
73,4kw Lfp pil
Kafamı karıştıdı şimdi bu. Menzin ne diyorlar tabi tutmaz ama.
WLTP Şehir içi 635 demiş şahsuvaroğlu kendi facebook sayfasında, kore sayfasında da 433 demişler, Korean EV SUV you've never heard of selling like hotcakes in Korea Torres EVX KG Mobility(SSangYong) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=4BrNgljgTYs) videosu dk. 13.39 . Sanırım bu da şehirler arası oluyor.
Torres'le ben de ciddi ilgilenmekteyim ve bana göre umut vaad eden bir araç.
bu araba satar beyler ,
hocam teknik özelliklerini paylaşabilir misiniz acaba? ben de konuştum ama kataloglar haftaya gelecek dediler. sanırım benzinlide olduğu gibi tek paket getirecekler.
8.000rpm
28-11-2023, 15:17
reklamlarda 635km şehir içi diyorlar
hesap tutmuyor ama lansman cümleleri bu
bir de garanti durumu
üzerine bastıkları iki konu
individual
28-11-2023, 15:23
geçen hafta sonu kia bayisini gezdim.çoğu model var hemen teslim ederiz diyorlar.elden ekstra para bakım paketi falan yok.
8.000rpm
28-11-2023, 15:25
https://i.hizliresim.com/6xxags0.JPG (https://hizliresim.com/6xxags0)
PowerSample
28-11-2023, 15:31
Crossland olur mu ?
Olur hocam, otomatik için fiyat alabilir miyim ?
eminkilic61
28-11-2023, 15:33
Torres'in batarya kapasitesine bakılırsa çok dikkat etmeden kullanırken bile 450-500 km gerçekçi menzil verir. bu da şehiriçi kullanımlar için oldukça yeterli
Torres'in batarya kapasitesine bakılırsa çok dikkat etmeden kullanırken bile 450-500 km gerçekçi menzil verir. bu da şehiriçi kullanımlar için oldukça yeterli
İmkansız :)
18.5 karma tüketimi var, doğuştan elektrikli ve sğrtğnme katsayısı düşük olmayan bir araba olduğundan yola çıkarsak bu uzun yol + şehir içi 19-20 bandında gezecektir. Hadi diyelim ki 18 olsun.
73kw batarya demiş, bunun neti 65 civarı bişeydir tahminen.
65/18: 360km gibi yapar ortalama.
Şehir içi de kıçını yırtsa 450-475 yapar.
Not:
Son dönemde özellikle elektrikli araç bilgisi olmayan insanlarda algı yaratmak için firmalar 600+ 500+ menziller yazıyorlar. Özellikle piyasaya yeni giren çinli araçlar vb.
Yurtdışı verilerine vs bakarsanız bu araçları reel menzillerini 350-400km aralığında olduğunu göreceksiniz.
Yapmanız gereken hesap ta basit. Verilen değil, net batarya kapasitesi / ortalama tüketim.
Ancak ortalama tüketim çok değişken olduğu için özellikle verimsiz araçların uzun yol menzillleri ciddi derece düşük çıkacaktır.
Not:2
Torresin elektriklisi çok güzel araba bu arada. Menzili çok uzun olsun derdinde olmayan birisi için çok mantıklı bir seçenek.
Ayrıca LFP batarya olması %0-%100 kullanım imkanı da özellikle günlük kullanım menzili keyifli kılıyor. Ama reel tüketiminin ben 20kw altında olacağını düşünmüyorum karmada. Şehir içi de 15-16 dikkatli kullanımda gezer.
8.000rpm
28-11-2023, 17:06
evet aerodinamisi pek elverişli değil gibi
otoyol kullanımında o burun muhtemelen ciddi bariyer yapacaktır
şehir içinde o kadar etki etmez aero
ama katılıyorum , uzak doğuluların katalog cümlelerinde genelde abarttığı bir gerçek
635km falan kısmına takılmadım
bataryayı aldıkları yer ve verdiği km garantisi ir de sıfır fiyatı çarpıcı
araç da kamyon gibi büyük olunca bizim halk büyük hacim sever bagaj ambar12 olacak , içi salon olacak :D:D:D
evet aerodinamisi pek elverişli değil gibi
otoyol kullanımında o burun muhtemelen ciddi bariyer yapacaktır
şehir içinde o kadar etki etmez aero
ama katılıyorum , uzak doğuluların katalog cümlelerinde genelde abarttığı bir gerçek
635km falan kısmına takılmadım
bataryayı aldıkları yer ve verdiği km garantisi ir de sıfır fiyatı çarpıcı
araç da kamyon gibi büyük olunca bizim halk büyük hacim sever bagaj ambar12 olacak , içi salon olacak :D:D:D
+ Son egeadan fazla satan şehiriçi 12 litre yaka nchery orneginde goruldugu uzere, turk tuketicisi icin aslinda ikinci el, marka taninirligi, yedek parca, dusuk yakit cok onemli degilmis, belki de onemliymis ama heybetli, dusuk fiyatli, yuksek donanimli suv karsiliginda bunlardan feragat edebiliyormus.
İste bu yuzden torres evx ssanyonggun trde cikis yaptigi arac olabilir diye dusunuyorum.
Araç 2 ton. Hız limiti 175. Gerçekçi menzil 350-400 KM. Bu büyüklükte bir bu menzil ile istemem sanırım. 200-250 KM bir B hatchback için kabul edebilirim ama D SUV için 350-400 az sanki. Bir eşim çoook büyük dedi. :D
gsi_club
05-01-2024, 17:21
Ötv mualifiyeti ile alinacak Toyota CHR ve Honda HRV lazım.hangi bayide var ise yardımcı olacak birisi varmıdır ve bu klasmandaki başka bir marka veya model önerebilirmisiniz?
sportwagon
05-01-2024, 19:38
Kasım ayında Hyundai i20 N için bayiye gittiğimde 200000 tl açıktan para istenmişti, şu anda liste fiyatından veren bayi var mı acaba?
Gökhan Bilgin
05-01-2024, 21:07
Kasım ayında Hyundai i20 N için bayiye gittiğimde 200000 tl açıktan para istenmişti, şu anda liste fiyatından veren bayi var mı acaba?
Bugün tesadüfen geçerken uğradım 1311 fiyat verdiler araçta varmış teslim için inallar bursa
Renault Austral 1.3 Hybrit için yardımcı olabilecek var mıdır ? Cam tavan ve kırmızı renk öncelikli
sportwagon
08-01-2024, 16:54
Bugün tesadüfen geçerken uğradım 1311 fiyat verdiler araçta varmış teslim için inallar bursa
2 gündür sabah akşam aramama rağmen kimse telefona bakmadı, sorsan kurumsal vs derler..İstanbul sinirlari içinde olsa atlayıp gidicem fakat gidince yok deme ihtimalleri yüksek
2 gündür sabah akşam aramama rağmen kimse telefona bakmadı, sorsan kurumsal vs derler..İstanbul sinirlari içinde olsa atlayıp gidicem fakat gidince yok deme ihtimalleri yüksek
Ben bayiye 2 gun önce ulaştım. İ20 n olmadığını söylediler.
Arkadaşımız gelıp fıyat almış dıye bahsettım. Bızden olma ıhtımalı yok 3 4 aydır 1 adet bıle arac gelmedı dedıler. Farklı bır bursa bayı olabılır denıldı.
Arkadaşımız sanırım bayıyı karıştırdı. Yada bayıdekı satıştakı arkadaşın i20n stok durumu hakkında bılgısı yok.
Arkadaşımız gelıp fıyat almış dıye bahsettım. Bızden olma ıhtımalı yok 3 4 aydır 1 adet bıle arac gelmedı dedıler. Farklı bır bursa bayı olabılır denıldı.
Arkadaşımız sanırım bayıyı karıştırdı. Yada bayıdekı satıştakı arkadaşın i20n stok durumu hakkında bılgısı yok.
Bayiilerde genel olarak belli donanim modellerde hafiza kaybi yasanmaya basladi,
O danismanin ilgi alani degildir yada coktan satilmistir, yuz yuze is degisebilir ama konu genelde n gelmez beklemeyin, onlineda hazir araclara bakin, i20 manuel son bitane beyaz olcakti onu verelim kampanyada zam gelecek seklinde konu evriliyor, adinizi yazalim gelirse arariz.
Bu tur araclarda suan hazir canli ile gidip bi sekilde olurda denk gelirse oracikta anlik bitirmek lazim.
Bende N icin 4/5 tane bayiilere gelebilecegi ama az adetle geldigi icin fabrikadan direk isme teslim olabilir yada az geliyor zaten mecbur para almamiz lazim gibi duydum.
Honda civic lpgli Eco executive paket araç arıyoruz. İzmir ve çevre illerden yardımcı olabilecek var mı?
alper_pug
08-01-2024, 22:42
Ekim ayında Maslak Hyundai ye i20n sordum. Bize bu sene 2-3 tane geldi , sene sonuna kadar bir daha gelmesinin imkanı yok dedikten 1 hafta sonra vatandaşın biri aynı bayiden araç aldı :D
Gökhan Bilgin
09-01-2024, 01:45
Yine uğramaya çalışır sorarım
Bayi doğru ama yine farklı durumlar olabilir bana söyleneni ilettim sadece
onurgoyunc
09-01-2024, 06:17
Ben de pazar uğradım İnallar’a, araç yok dedi satış danışmanı. Arkadaş fiyat almış cuma dedim, stoklara baktı tekrar ama araç yok. En son kasımda gelmiş araç, 5.ye isim yazdırıp çıktım :)
individual
09-01-2024, 07:58
belli marka modellerde hala araç yok.örnek vermem gerekirse aklımda olan bir araç ama stok olmadığı için zorlamadım.seat leon fr hala yok.ama cupra showroom'da cupra leon ve cupra formentor var.seat leon fr 2024 için gelicekmiş ama sayı veremediler.
i20N'e bugün zam gelecek diyorlar.
baskan96
09-01-2024, 13:52
Honda civic lpgli Eco executive paket araç arıyoruz. İzmir ve çevre illerden yardımcı olabilecek var mı?
Hocam selamlar. Sıkı bir Hondacı ve sürekli kapıda Honda tutan biri olarak son kasayı ben şahsen önermiyorum. Executive'ler donanım ve görüntü olarak müthiş tatmin edici ama Hondalar için her zaman geçerli olan bir kural var, alıyorsan makyajlı kasa alacaksın. Hele ki bu araçlar Tayland üretimi olduğu için çok fazla kronik sorunu var. Aynı paraya alternatif ne olabilir bilmiyorum ama ben tavsiye etmem. Direksiyon kutusundan başlayarak çok sayıda kroniği olan bir araca o paraların bağlanması ne kadar makul olur bilmiyorum ek olarak LPG verimi çok yüksek değil ve LPG arızası da çıkartma ihtimali var..
VW bayisi çalışanı arkadaşlar, yeni Passat Variant ne zaman memleketimde satışa çıkacak? Bilginiz var mı?
VW bayisi çalışanı arkadaşlar, yeni Passat Variant ne zaman memleketimde satışa çıkacak? Bilginiz var mı?
Mart ayında Almanya'da eğitimine gideceğiz, Nisan da gelmesi gerekli gecikme olmazsa.
Mart ayında Almanya'da eğitimine gideceğiz, Nisan da gelmesi gerekli gecikme olmazsa.
Mayısta şirket arabam değişecek. Ne yeni tiguan, ne yeni passat yetişmiyor gibi.
Golf'te makyaj görmüş galiba, en azından içi. Bu da yetişmez herhalde mayısa.
Bakalım ne yapabileceğiz...... Audi A3, Merso A sedan falan da var sanırım ama bunlar da makyaj görebilir belki ama sonuçta küçük araba baktığın zaman.
Mayısta şirket arabam değişecek. Ne yeni tiguan, ne yeni passat yetişmiyor gibi.
Bakalım ne yapabileceğiz...... Audi A3, Merso A sedan falan da var sanırım ama bunlar da makyaj görebilir belki ama sonuçta küçük araba baktığın zaman.
Mercedes A serisi gecen yil makyaj gormustu, tekrar makyaj gorecegini sanmiyorum
Takas icin skoda erele ugradim,
Sadece kodiaq var preatije eski model tabiki, 2milyon280bin kampanyali fiyati ayni arabayi bikac ay once 1700lere aldik zaten,
yeni kasa tigiuan yada benzer bisey aradik ama 2024ler allah kerim, hic bilgi yok henuz dediler.
Diger modellerde 1.5 e tsi parasina sadece 1.0 az araba varmis, onlarda zaten hic araba bulunmazken bile 1.0 oldugundan sebeb sanirim her zaman vardi.
2024 model olarak mart oncesi yardimci olabilecek varsa, full elektirik spring ve otm clio takas yada nakit pm atarsa sevinirim.
Sıfır araba piyasası ötv muafiyetli araçlar üzerinden devam ediyor. Honda civic karaborsa, pejo 408 neredeyse ötv li fiyattan satıldığı duyumları geliyor. Bayiler yine fırsatçılık peşindeler. Bu piyasa düzelmez.
eminkilic61
31-01-2024, 16:55
bu eğitimler içinde Golf 8.5 ve 8.5R var mı acaba?
bu eğitimler içinde Golf 8.5 ve 8.5R var mı acaba?
Abi içerik Tiguan ve Passat, ama gittiğimizde yıl içerisinde gelecek araçlar için sunum olur diye düşünüyorum.
Abi içerik Tiguan ve Passat, ama gittiğimizde yıl içerisinde gelecek araçlar için sunum olur diye düşünüyorum.
yeni Tiguan hangi ayda satışa sunulacak hangi ayda siparişler açıllacak belli mi?
Firmalar şaka gibi yaw.
TEB ile çalışıyoruz.
A3 temin süresi 16-20 hafta demişler.
MB A200 için kota vermiyor demişler. Biz de 2023 A200 var mı diye sorduk. İnşallah vardır.
TEB Pejo 508, BMW 218i gran coupe hazırda var dedi.
Pejo'ya baktım dizel malesef, çeşitli sebeplerden dolayı eledim.
A200 vs 218 GC yapınca ibre A200 diyor ama performansı 1 kenara koyarsak donanım olarak 3 aşağı 5 yukarı eşit gibiler. 218 bu sene makyaj görecek olması dışında sorun yok gibi.
Web'de bol bol olan motor kırma, tahrik arızası vs takmıyorum zira kiralık araba olacak.
218 GC için düşünceleriniz nedir? Yollarda çok az görüyorum nedense ki ben de olsam aynı paraya A200 alırım.
Firmalar şaka gibi yaw.
TEB ile çalışıyoruz.
A3 temin süresi 16-20 hafta demişler.
MB A200 için kota vermiyor demişler. Biz de 2023 A200 var mı diye sorduk. İnşallah vardır.
TEB Pejo 508, BMW 218i gran coupe hazırda var dedi.
Pejo'ya baktım dizel malesef, çeşitli sebeplerden dolayı eledim.
A200 vs 218 GC yapınca ibre A200 diyor ama performansı 1 kenara koyarsak donanım olarak 3 aşağı 5 yukarı eşit gibiler. 218 bu sene makyaj görecek olması dışında sorun yok gibi.
Web'de bol bol olan motor kırma, tahrik arızası vs takmıyorum zira kiralık araba olacak.
218 GC için düşünceleriniz nedir? Yollarda çok az görüyorum nedense ki ben de olsam aynı paraya A200 alırım.
Zamanında aynı ikilemde kalıp 2 GC aldım, karşılaştırırken A200 çok kötü geldi, CLA nın artan parçalarından sacı büküp yapmışlar gibi. Arkada menfez bile yok, nasıl premium bu dedirtiyor.
2nin oturma pozisyonu da daha iyi; M sport için konuşuyorum, sanki hothach kullanacakmışsınız gibi bir havası var, ama motor ortada.Önden çeker olmasına rağmen, yol tutuş da iyi. Tabii ki arkadan itiş gibi olmaz ama kule gergisi falan desteklenmiş.
Arka yaşam alanı dar maalesef. M sport koltuklar da iri. Çok aile işi bir araç değil, ama kullanılır mı kullanılır. Zira A da a3 de çok iyi değil bu konuda.
Kaç araç alıyorsunuz bilmiyorum, ben marka ile direkt görüşüp sonra aldığım satınalma fiyatları üzerinden kiralama firmalarından teklif istiyorum. Bayiilere sordunuz mu a3 sedan var mı diye?
Bir de kullanmakta olduğunuz aracı uzatmadıysanız hiç, 11 aya kadar uzatma veriyor çoğu firma; tabii ki sıfır fiyatından değil ama yine de yeni bir fiyatla.
Son olarak 3 serisinin 2. El değeri daha iyi olduğundan, alım fiyatı 2den pahalı olsa da kiralama fiyatında çok fark olmayabilir, ama tabii şirket araç politikası..
Zamanında aynı ikilemde kalıp 2 GC aldım, karşılaştırırken A200 çok kötü geldi, CLA nın artan parçalarından sacı büküp yapmışlar gibi. Arkada menfez bile yok, nasıl premium bu dedirtiyor.
2nin oturma pozisyonu da daha iyi; M sport için konuşuyorum, sanki hothach kullanacakmışsınız gibi bir havası var, ama motor ortada.Önden çeker olmasına rağmen, yol tutuş da iyi. Tabii ki arkadan itiş gibi olmaz ama kule gergisi falan desteklenmiş.
Arka yaşam alanı dar maalesef. M sport koltuklar da iri. Çok aile işi bir araç değil, ama kullanılır mı kullanılır. Zira A da a3 de çok iyi değil bu konuda.
Kaç araç alıyorsunuz bilmiyorum, ben marka ile direkt görüşüp sonra aldığım satınalma fiyatları üzerinden kiralama firmalarından teklif istiyorum. Bayiilere sordunuz mu a3 sedan var mı diye?
Bir de kullanmakta olduğunuz aracı uzatmadıysanız hiç, 11 aya kadar uzatma veriyor çoğu firma; tabii ki sıfır fiyatından değil ama yine de yeni bir fiyatla.
Son olarak 3 serisinin 2. El değeri daha iyi olduğundan, alım fiyatı 2den pahalı olsa da kiralama fiyatında çok fark olmayabilir, ama tabii şirket araç politikası..
Günaydın,
Bilgiler için tşk ederim. Bayilere sormadık zira bizim ilgili bölüm biraz tembel. TEB'e mail atıyor, gelen cevabı bize iletiyor. Bir nevi messenger :).
BMW'nin aks mesafesi A3'ten biraz daha uzun. Arka diz mesafesi bir tıkta olsa iyidir diyorum ki youtube videoları da bunu destekliyor. Esas aks mesafesi MB'de ama araç yok diyorlar.
Bizde araçlar 4 yıl kiralanıyor, bir 11 ay daha aynı arabaya (A3) binmek istemem doğrusu. Ama 1 ay daha bekleyip MB bulunmasını ümit edebilirim.
MB'de de birkaç video izledim 2023 model AMG paket olarak. Bazılarında arka menfez vardı bazılarında yoktu ilginç şekilde.
Bizimkiler makyajlı 508 aldı, Allure ve GT.
Dizel motor ile evlerden uzak...
Bizimkiler makyajlı 508 aldı, Allure ve GT.
Dizel motor ile evlerden uzak...
Bu işleri yapan kişilerin en azından birkaç youtube videosu izlemesi gerekir en azından.
Dış görünüşe vaw, ebatlar olarak oha dersen testlerde 0-100'ün 14 sn olduğunu kaçırırsın :).
Bizim şirket azından sana seçme şansı veriyor. İlgili adam video izler seçer. İlgisiz adam zaten ilgisizdir :P.
Üstadım bu şartlarda ben olsam a3 sedan beklerdim; verilen termin süresinin yarısı zaten Mayıs ayına kadar geçmiş olacak.
Yok 2 ay da beklemem derseniz 2 GC, ama M sport.
A Sedan binin oturun bir bakın, ama 2 GC karşısında şans vereceğinizi düşünmüyorum. Evet hepsi kullan-at minvalinde arabalar ama 2 GC bir tık daha "makine" hissiyatlı.
yeni Tiguan hangi ayda satışa sunulacak hangi ayda siparişler açıllacak belli mi?
Nisan deniyor abi ama mart 3.çeyrekte de gelebilir tahminimce
Üstadım bu şartlarda ben olsam a3 sedan beklerdim; verilen termin süresinin yarısı zaten Mayıs ayına kadar geçmiş olacak.
Yok 2 ay da beklemem derseniz 2 GC, ama M sport.
A Sedan binin oturun bir bakın, ama 2 GC karşısında şans vereceğinizi düşünmüyorum. Evet hepsi kullan-at minvalinde arabalar ama 2 GC bir tık daha "makine" hissiyatlı.
4 yıldır bindiğim A3 sedan zaten :). Kontrata göre değişim zamanı Mayıs başı.
2 GC'ye bir daha bakayım A sedan ile kıyaslamaya.
4 yıldır bindiğim A3 sedan zaten :). Kontrata göre değişim zamanı Mayıs başı.
2 GC'ye bir daha bakayım A sedan ile kıyaslamaya.
Yok onu anladım, yeni a3 sedanı kast ederek beklenir demek istemiştim.
Yok onu anladım, yeni a3 sedanı kast ederek beklenir demek istemiştim.
Premium segment harici OCTAVİA E-tec 1.0 yada 1.5 bence güzel bir seçim olur.
Premium segment harici OCTAVİA E-tec 1.0 yada 1.5 bence güzel bir seçim olur.
Bizim seçebileceğimiz arabalar aşure gibi. A3 öncesi octavia vardı bende, octvaia öncesi jetta vs. Çok memnundum octaviadan ama audi, bmw, merso işin içinde olunca olay biraz "prestij meselesine" dönüyor.
Listemiz:
Octavia 1.5
Golf 1.5
Pejo 508
Passat variant
A3 sedan
A200 sedan
218 GC
Bizim seçebileceğimiz arabalar aşure gibi. A3 öncesi octavia vardı bende, octvaia öncesi jetta vs. Çok memnundum octaviadan ama audi, bmw, merso işin içinde olunca olay biraz "prestij meselesine" dönüyor.
Listemiz:
Octavia 1.5
Golf 1.5
Pejo 508
Passat variant
A3 sedan
A200 sedan
218 GC
Öneri sıralaması yaparsak
1-Variant
2-Octavia
3- A200 Sedan
4-A3 Sedan
5- 218
6-508
7-Golf (HB olduğu için son sırada)
Sefa_vts
19-02-2024, 13:46
Öneri sıralaması yaparsak
1-Variant
2-Octavia
3- A200 Sedan
4-A3 Sedan
5- 218
6-508
7-Golf (HB olduğu için son sırada)
Aslında bu sıralamada donanım önemli. Mesela Passat Variant Elegance donanım ise 1 numarada olur bence ( Kendim Passat Variant sahibiyim ) ancak Business paket ise BMW 218 ve Mercedes A200 bir adım öne geçer diye düşünüyorum. Octavia da güzel araç, boş paketlerinden ise Golf'ten sonraya denk gelir.
A3 Sedan 35 TFSI Sline ise bence yine ilk ikide olur, daha ziyade orta paket ise şimdi kullandığınızdan çok farklı hissetmeyebilirsiniz.
508'i hiç bilmiyorum, içine dahi binmedim.
doch araçların paketleri de önemli bence. Gerçi siz kullanacaksınız forumca aracınızı biz seçiyoruz gibi oldu :D
Aslında bu sıralamada donanım önemli. Mesela Passat Variant Elegance donanım ise 1 numarada olur bence ( Kendim Passat Variant sahibiyim ) ancak Business paket ise BMW 218 ve Mercedes A200 bir adım öne geçer diye düşünüyorum. Octavia da güzel araç, boş paketlerinden ise Golf'ten sonraya denk gelir.
A3 Sedan 35 TFSI Sline ise bence yine ilk ikide olur, daha ziyade orta paket ise şimdi kullandığınızdan çok farklı hissetmeyebilirsiniz.
doch araçların paketleri de önemli bence. Gerçi siz kullanacaksınız forumca aracınızı biz seçiyoruz gibi oldu :D
Beraber seçiyoruz diyelim :).
A3 dışında uzun süre kullandığım yok. Octavia eski kasa idi kullandığım. Diğer arabaların içine oturmadım, sürmedim, bir süre kullanmış olan arkadaşların fikirlerini alıyorum. Yoksa youtube'da deli gibi video var.
Ben mesela bu sıralamada donanımı geri planda bırakarak sıraladım, Golf hariç hepsini Kasa-Konfor beklentime göre sıraladım. Yoksa A200 Sedan (paketi boşline değilse) öne geçer.
8.000rpm
19-02-2024, 15:03
aynı dertten ben de muzdarip olacağım bir iki haftaya kadar :D ama ben olsam muhakkak 2gc denerim , zira a200 arkası yüzünden bana çok uydurma bir araba gibi geliyor
son makyajlı a3 sedan zaten hiçbiri olmazsa olması gereken kafa rahat olur :)
benim liste biraz daha farklı suv da olabiliyor ;
xtrail
kodiaq
bu ikisi olamıyorsa da passat
konuya salça oldum , özür :)
aynı dertten ben de muzdarip olacağım bir iki haftaya kadar :D ama ben olsam muhakkak 2gc denerim , zira a200 arkası yüzünden bana çok uydurma bir araba gibi geliyor
son makyajlı a3 sedan zaten hiçbiri olmazsa olması gereken kafa rahat olur :)
benim liste biraz daha farklı suv da olabiliyor ;
xtrail
kodiaq
bu ikisi olamıyorsa da passat
konuya salça oldum , özür :)
Kodiaq olabiliyorsa kesinlikle seçimim Kodiaq olurdu. 1.5 Tsi klasik motor, Konforlu kasa, ortalama gidiş, kolay bakım onarım.
https://twitter.com/eozpeynirci/status/1759538590667665575?t=SEXOoF2CmZGrslu0BG43_Q&s=08
8.000rpm
19-02-2024, 19:43
oha
iç mekan çok iyi olmuş
hondafit
21-02-2024, 15:29
binek değil ama kamyon ihtiyacı olan varsa yardımcı olurum Ford Trucks'ta çalışıyorum :)
ChuckBartowsKi
23-02-2024, 10:02
dizel otomatik giriş seviyesi sıfır araç bulabiliyor muyuz? şirket satış ekibi için 2 veya 3 adet alacağız egea vbg.
23-24 model tiguan var mı bayilerde hiç bilgisi olan varmı
Urfa bayisine bak abi birde Samsun
Geçenlerde bir grupta 2022 tiguan proforması attı birisi :) 2022 bile var yani, ey yavrum ey sorsan kimse stokculuk yapmadı, biz paronayağız. hahahahahahahaha
Geçenlerde bir grupta 2022 tiguan proforması attı birisi :) 2022 bile var yani, ey yavrum ey sorsan kimse stokculuk yapmadı, biz paronayağız. hahahahahahahaha
Gecen hafta 2022 Polo alan arkadasım var benim de sıfır bayiden :)
2022 Tiguan ın stokta kalma para maliyetini bilseniz bu işin stokçuluktan kaynaklanmadağını bilirsiniz.
Özellikle son 6 ayda stokçuluk yapmanın bir avantajı yok.
2022 biraz extrem bir durum. Ancak haziranda dahi 2023 bulabiliriz. Genelde FİLO operasyonları için üretilen araçlarda bazı filo ihaleleri iptal olunca perakende satışa çıkıyor. Sonra biz bayi olarak bile tepki veriyoruz ne işi var bu ayda hala 2023 ün diye.
blackday
27-02-2024, 20:13
Merhaba, caddy style var mı stokta acaba, fiyat alabilir miyim?
Gökhan Bilgin
27-02-2024, 21:33
Sorunuz haricinde bilgi olsun diye yazıyorum 24 model almaya çalışın
Discovery pro , arka kapılara vakum kelebek cam , kablosuz şarj. Standart oldu
Gecen hafta 2022 Polo alan arkadasım var benim de sıfır bayiden :)
Bir de 2024 listeden 100bin ucuza satıp kelepirmiş gibi show yapıyorlar. Alacağın araba 2 yaşında olacak emenike 100bin ne? :)
blackday
28-02-2024, 08:01
Sorunuz haricinde bilgi olsun diye yazıyorum 24 model almaya çalışın
Discovery pro , arka kapılara vakum kelebek cam , kablosuz şarj. Standart oldu
2023 hiç bir yerde yok neredeyse, 2024 bej için 1.5m fiyat veriyorlar.
wiesmann
28-02-2024, 08:36
transit için yardımcı olma şansı var mıdır? yada yönlendireceğiniz bir satış danışmanı varsa makbule geçer
Gökhan Bilgin
28-02-2024, 10:33
2023 hiç bir yerde yok neredeyse, 2024 bej için 1.5m fiyat veriyorlar.
2022 ortalarından beri yok çekiyorlar caddy style için. Şuan bulunabiliyorsa metalik renkle güzel fiyat
Jön Türk
28-02-2024, 10:50
transit için yardımcı olma şansı var mıdır? yada yönlendireceğiniz bir satış danışmanı varsa makbule geçer
350ED aradık hiçbir yerde yok
bir tane 2024 bej renk cam tavan kablosuz şarj 10" discover pro var hazır, 1575 fiyatı
blackday
28-02-2024, 11:35
bir tane 2024 bej renk cam tavan kablosuz şarj 10" discover pro var hazır, 1575 fiyatı
cam tavan hariç aynı renk kablosuz şarj discover prolu 1500e bagladık aracı
blackday
28-02-2024, 11:36
2022 ortalarından beri yok çekiyorlar caddy style için. Şuan bulunabiliyorsa metalik renkle güzel fiyat
istanbul tamaşta beyaz var isterseniz cam tavanlı 1510 dediler hazırda bir tane kalmış
kalipson
28-02-2024, 13:42
İnternette gördüm.. Şu an Oyak kampanyası mı var? Bilen duyan var mı?
Troc için sürüş destek paketli 0 elinde olan bayi varmıdır?
Samsunda bir tane 23 var, R line ama CC yok malesef.
Gökhan Bilgin
28-02-2024, 14:58
Sonradan yaptırabilirsiniz adaptif hız sabitleyici olarak hemde 15-20 bin arası maliyeti olur sadece
R line bu ay çok azdı, bence Martı beklemeyin. Euro biraz kıpırdıyor.
Mivec_4G63
06-03-2024, 20:00
1 milyon civarlarında alinacak mantıklı sıfır araç var mıdır
1 milyon civarlarında alinacak mantıklı sıfır araç var mıdır
egea var olur mu , kodumun benzınlı sedan orta paket egeası 1mılyon olmus arkadas cıldırmamak elde degıl
Yeni Tiguan ne zaman geliyor ve ne kadar olur acaba ?
Kabaca mevcut kasa + %5 olarak fiyatlanacağını açıkladılar.
Nisan başı tanıtım araçları gelir dolu bir versiyon bene 2600-2700
tiguan baya güzel olmuş, 2.1den başlar bence giriş paket, rline + 2-3 opsiyonla 3e doğru gider gibi :D
Kesinlikle 1-2 gün içinde bir VW bayisine gidin ve Elegance yada R line donanım PASSAT inceleyin.
Çağ atlamış (direksiyon hariç).
İnanılmaz iyileştirilmiş bir iç mekan kalitesi, inanılmaz bir arka diz mesafesi. En alt donanımdan itibaren standart güvenlik asistanları, çok iyi bir multimedya sistemi, Elegance itibariyle Park Isıtıcısı vs vs.
Kesinlikle 1-2 gün içinde bir VW bayisine gidin ve Elegance yada R line donanım PASSAT inceleyin.
İnanılmaz iyileştirilmiş bir iç mekan kalitesi, inanılmaz bir arka diz mesafesi. En alt donanımdan itibaren standart güvenlik asistanları, çok iyi bir multimedya sistemi, Elegance itibariyle Park Isıtıcısı vs vs.
TR pazarının wagon alerjisi olmasa keşke... Karoser itibari ile çılgın iskontolara konu olacak ilk PASSAT :D Sedan yok diye adlandırmadan variant vb. isimleri kaldırınca işler burada kolaylaşmayacak :(
VW web sitesinde neden hala yeni passat yok, bilginiz var mı?
Bir de kiralamaya düşer mi acaba arabalar?
Doblo alan eniştelerin station vagon'a geçmesini sağlama duası Amin
VW web sitesinde neden hala yeni passat yok, bilginiz var mı?
Bir de kiralamaya düşer mi acaba arabalar?
Kendi kendime alıntı. Bugün eklenmiş :)
individual
12-03-2024, 10:26
yeni passat fiyatı
https://twitter.com/webtekno/status/1767463375846494469?s=48
Donanımlar web sitesinde yok. Görebileceğimiz bir link var mı?
TR pazarının wagon alerjisi olmasa keşke... Karoser itibari ile çılgın iskontolara konu olacak ilk PASSAT :D Sedan yok diye adlandırmadan variant vb. isimleri kaldırınca işler burada kolaylaşmayacak :(
Pazar lideri Passat mış bu arada açık ara farkla wagonda :)
yeni passat fiyatı
https://twitter.com/webtekno/status/1767463375846494469?s=48
2,7 milyon vermek için diz mesafesinden çok daha iyi bir sebep lazım.
Elegance
"Varenna" deri döşeme paketi, elektrikli ayarlanabilir masaj ve havalandırma fonksiyonlu ergoActive ön koltuklar
. "Welcome Light" dış ambiyans aydınlatması
. 10,25" dijital gösterge paneli "Active Info Display"
. 12,9" ekran bilgi-eğlence sistemi
. 3 bölgeli tam otomatik klima "Climatronic"
. 30 renkli ambiyans aydınlatması (Ön panel, kapı içi ve dekor)
. 8 hoparlör
. Adaptif hız sabitleyici "ACC"
. Akıllı Park Asistanı "Intelligent Park Assist"
. Akıllı sesli komut asistanı "IDA"
. Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi "Keyless Access"
. Arka camlarda güneş perdeleri
. Arka kol desteğinde mobil cihaz/tablet tutacağı
. Arkada çift USB girişi
Bagaj alanı paketi (2 kademe yükseklik ayarlı bagaj zemini, bagajda 230V soket, bagaj ağı)
. Bagajda 230 Volt priz
. Çift kademeli bagaj zemini
. Çok fonksiyonlu, ısıtmalı, deri direksiyon
. Dinamik sinyal özellikli LED stop lambaları
. Dinamik trafik işareti algılama "Dynamic Road Sign Display"
. Dinamik uzun far asistanı "Dynamic Light Assist"
. Elektrikli ayarlanabilir, katlanabilir, hafızalı, kendiliğinden kararan ve ısıtmalı yan aynalar
. Elektro-mekanik park freni ve Yokuş kalkış asistanı "Auto Hold"
. Geri görüş kamerası
. Gümüş tavan rayları
. Hafıza özellikli, elektrik ayarlı, ayarlanabilir bacak destekli ön koltuklar
. Havalandırmalı ve programlı masaj özellikli ön koltuklar
. IQ.LIGHT LED "Matrix" farlar ve dinamik sinyal lambaları
. Isıtmalı ön ve arka koltuklar
. Isıtmalı ve ses yalıtımlı ön cam
. Işıklı makyaj aynaları
. Kablosuz App-Connect
. Kablosuz şarj özelliği
. Kış paketi "Premium"
. Kolay açılır / kapanır bagaj kapağı (Easy Open / Close)
. Kör nokta uyarı sistemi "Side Assist", Arka trafik uyarı sistemi "Rear Traffic Alert"
. Lastik basınç kontrol sistemi
. LED ön sis farları ve statik viraj aydınlatması
. Otomatik açılır/kapanır bagaj pandizotu
. Otomatik yanan kısa farlar ve Eve Geliş, Evden Çıkış Fonksiyonu "Coming Home, Leaving Home"
. Ön bölge asistanı "Front Assist" ve arka bölge yaya tanıma asistanı "AEB-PR"
. Ön farlardan VW logosuna kadar uzanan dekoratif LED aydınlatma ve kapı kollarında dış ambiyans aydınlatması
. Ön koltuklarda pnömatik bel desteği ayarı
. Ön yolcu koltuğunda ve arka koltuklarda çocuk koltuğu sabitleyici (ISOFIX)
. Panoramik açılır cam tavan
. Proaktif yolcu koruma sistemi
. Start & Stop sistemi ve fren enerjisi geri kazanımı
. Şerit Takip Asistanı "Lane assist"
. Uzaktan kumandalı park ısıtıcısı
. Yağmur sensörü
. Yer tasarruflu stepne
. Yorgunluk Tespit Sistemi "Fatigue Detection"
ilk parti extraları
Çevre görüş sistemi, Travel Assist,
18" "York" alüminyum alaşımlı jantlar, 235/45 R18 lastikler
2,7 milyon vermek için diz mesafesinden çok daha iyi bir sebep lazım.
Buradan açık fiyat paylaşamam ama güzel bir iskontosu var.
C segmenti Suv fiyatının biraz üstünde.
Elegance
"Varenna" deri döşeme paketi, elektrikli ayarlanabilir masaj ve havalandırma fonksiyonlu ergoActive ön koltuklar
. "Welcome Light" dış ambiyar, 235/45 R18 lastikler
Zahmet olmazsa business'de var mı? Kiralık olarak şirket business seçecektir :)
Açık fiyat paylaşamam derken konuya yazamam, özelden isteyene atarım.
Zahmet olmazsa business'de var mı? Kiralık olarak şirket business seçecektir :)
Business
Artvelours Eco" koltuk döşemesi
. 10 renkli ambiyans aydınlatması (Ön panel)
. 17" "Bologna" alüminyum alaşımlı jantlar, 215/55 R17 lastikler
. 8 hoparlör
. Anahtarsız Çalıştırma Sistemi "Keyless Start"
. Arka kol desteği
. Arkada çift USB girişi
. Ayarlanabilir bacak destekli ön koltuklar
Bagaj alanı paketi (iki kademe yükseklik ayarlı bagaj zemini, bagajda 230V soket, bagaj ağı)
. Elektrikli ayarlanabilir, katlanabilir, kendiliğinden kararan ve ısıtmalı yan aynalar
. Geri görüş kamerası
. Gümüş tavan rayları
. Işıklı makyaj aynaları
. Kablosuz App-Connect
. Kablosuz şarj özelliği
. Kör nokta uyarı sistemi "Side Assist", Arka trafik uyarı sistemi "Rear Traffic Alert"
. LED ön farlar
. LED stop lambaları
. Masaj özellikli ön koltuklar
. Otomatik yanan kısa farlar ve Eve Geliş, Evden Çıkış Fonksiyonu "Coming Home, Leaving Home"
. Yağmur sensörü
. Yer tasarruflu stepne
İlk parti extraları
PF1 Çevre görüş sistemi, Travel Assist,
Business konfor paketi
(- Alarm
- Anahtarsız giriş "Keyless Access"
- Arka camlarda güneş perdeleri
- Kolay açılır/kapanır bagaj kapağı "Easy Open/Close"
- Otomatik açılır/kapanır bagaj pandizotu)
Panoramik açılır cam tavan
passat çok güzel olmuş, fiyat beklediğimden iyi benim, tiguanda bu bantlarda gelirse çok güzel olur
Elegance
. 30 renkli ambiyans aydınlatması (Ön panel, kapı içi ve dekor)
. 8 hoparlör
. Akıllı sesli komut asistanı "IDA"
. Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi "Keyless Access"
. Arka camlarda güneş perdeleri
. Arka kol desteğinde mobil cihaz/tablet tutacağı
. Arkada çift USB girişi
Bagaj alanı paketi (2 kademe yükseklik ayarlı bagaj zemini, bagajda 230V soket, bagaj ağı)
. Bagajda 230 Volt priz
. Çok fonksiyonlu, ısıtmalı, deri direksiyon
. Dinamik sinyal özellikli LED stop lambaları
. Dinamik uzun far asistanı "Dynamic Light Assist"
. Elektrikli ayarlanabilir, katlanabilir, hafızalı, kendiliğinden kararan ve ısıtmalı yan aynalar
. Geri görüş kamerası
. Gümüş tavan rayları
. Hafıza özellikli, elektrik ayarlı, ayarlanabilir bacak destekli ön koltuklar
. Havalandırmalı ve programlı masaj özellikli ön koltuklar
. IQ.LIGHT LED "Matrix" farlar ve dinamik sinyal lambaları
. Isıtmalı ön ve arka koltuklar
. Isıtmalı ve ses yalıtımlı ön cam
. Işıklı makyaj aynaları
. Kablosuz App-Connect
. Kablosuz şarj özelliği
. Kış paketi "Premium"
. Kolay açılır / kapanır bagaj kapağı (Easy Open / Close)
. LED ön sis farları ve statik viraj aydınlatması
. Otomatik açılır/kapanır bagaj pandizotu
. Ön farlardan VW logosuna kadar uzanan dekoratif LED aydınlatma ve kapı kollarında dış ambiyans aydınlatması
. Panoramik açılır cam tavan
. Uzaktan kumandalı park ısıtıcısı
. Yağmur sensörü
. Yer tasarruflu stepne
ilk parti extraları
Çevre görüş sistemi, Travel Assist,
18" "York" alüminyum alaşımlı jantlar, 235/45 R18 lastikler
10+ yaş model C segment araçlarda bile standart donanım olan Işıklı makyaj aynaları ile isofix'i neden yazıyorlar hala bu listede ?
Tofaşçılar ön panjura led takınca apaçilik olan şey 2024 passat olunca elite mi oluyor.
Ön farlardan VW logosuna kadar uzanan dekoratif LED aydınlatma ve kapı kollarında dış ambiyans aydınlatması
Bunları tartışmak için yazmıyorum. Sadece Vw için değil tüm otomobil sektörü yeni mobilite kavramı altında kullanılmayan 10'larca opsiyonu tonlarca paraya bize itekliyor gibi hissediyorum. Ülkemizdeki vergilerden dolayı bunu köküne kadar hissediyoruz.
En azından bu kadar para verince de sıkıcı tasarım çizgilerine sahip olmayan arabaya benzeyen bir şeye binmek isterim açıkçası.
Bir W211 filan köşeye koymam lazım galiba yaşlandıkça hiç bir şeyden memnun olmuyorum.
10+ yaş model C segment araçlarda bile standart donanım olan Işıklı makyaj aynaları ile isofix'i neden yazıyorlar hala bu listede ?
Tofaşçılar ön panjura led takınca apaçilik olan şey 2024 passat olunca elite mi oluyor.
Ön farlardan VW logosuna kadar uzanan dekoratif LED aydınlatma ve kapı kollarında dış ambiyans aydınlatması
Bunları tartışmak için yazmıyorum. Sadece Vw için değil tüm otomobil sektörü yeni mobilite kavramı altında kullanılmayan 10'larca opsiyonu tonlarca paraya bize itekliyor gibi hissediyorum. Ülkemizdeki vergilerden dolayı bunu köküne kadar hissediyoruz.
En azından bu kadar para verince de sıkıcı tasarım çizgilerine sahip olmayan arabaya benzeyen bir şeye binmek isterim açıkçası.
Bir W211 filan köşeye koymam lazım galiba yaşlandıkça hiç bir şeyden memnun olmuyorum.
Passat için konuşmuyorum aynı şekilde
Yeninin vasatı mı, eskinin iyisi mi ? Kesinlikle eskinin iyisi.
Araba olarak ve motosiklet olarak eskinin iyisi diyebileceğimiz araçlar kullanıyorum. İmkanlar dahilinde tabi. Borçlanıp daha yeni birşeyler almak istemiyorum bu dönemler.
Eskinin iyisi candır yeninin iyisini alamıyorsak :)
Passat için konuşmuyorum aynı şekilde
Yeninin vasatı mı, eskinin iyisi mi ? Kesinlikle eskinin iyisi.
Araba olarak ve motosiklet olarak eskinin iyisi diyebileceğimiz araçlar kullanıyorum. İmkanlar dahilinde tabi. Borçlanıp daha yeni birşeyler almak istemiyorum bu dönemler.
Eskinin iyisi candır yeninin iyisini alamıyorsak :)
Hem alamıyoruz, hem beğenmiyoruz. En çok can sıkan kısmı bu galiba.
Passat donanımlar
Volkswagen Binek Arac Oluşturucu | Konfigurator (https://binekarac.vw.com.tr/tr/modeller-fiyatlar/arac-olusturucu.html/__app/yeni-passat.app)
Hem alamıyoruz, hem beğenmiyoruz. En çok can sıkan kısmı bu galiba.
Beğenmiyoruz derken alabildiğimizi beğenmiyoruz, alamadığımızı b.klamıyoruz :)
Passat gibi araçlardan bahsetmiyoruz yeninin vasatı derken baazı araçlardan bahsediyoruz.
Benim yazımın içeriği şu örnek. Kullandığım araba ortalama 500 yapar diyelim, 500 ekledim 1000 e alacağım yeni araba kullandığımın yanından geçemez. Ama yeni olur daha sorunsuz olur.
Kullandığım motor 200-250 arası kondisyona göre hakkı. Bir o kadar ekleme yapsam eskinin sunduklarını sunmuyor vs
Belediye başkanlarının passattan audi a6'ya geçmesi için bir sebepleri daha oldu, hadi iyiler yine heee :D
Belediye başkanlarının passattan audi a6'ya geçmesi için bir sebepleri daha oldu, hadi iyiler yine heee :D
son zamanlarda superb satışları patlamış durumdadır diye düşünüyorum. a6 aynı sayıda satılmaya devam eder. ama superb rakamlarını merakla bekliyorum çakarlı gri füme siyah skoda dolu piyasada
SKODA - 35.041 adet satıldı
En çok satan modeli Superb: 7507 adet
editleme yapamadım. ama rakamlar böyleymiş. 2023 yılında skoda tr de en çok superb satmış
SKODA - 35.041 adet satıldı
En çok satan modeli Superb: 7507 adet
editleme yapamadım. ama rakamlar böyleymiş. 2023 yılında skoda tr de en çok superb satmış
En mantikli superbdi az kalsin dolu octavia aliyordum odeme esnasinda siyah satildi, sunroof ve 1/2 daha can alici donanim olmamasi direk superbe yonlendiriyor, a4 vs araclarinda yoklugu, cok etkili zaten kasa olarakta guzel bulabilsem direk alirdim.
Bu arada ankara sonrasi dogu yollarinda asiret paket passat hukumdarligi bitmis,
Tum siyah film topspeed giden arabalar siyah volvo sehirlerde bile highline yok :)
Sw passat guzel kullanisli ama 120den sonra serit degistirme yan ruzgar uzun yolda buyuk can *****i kullanimi vasat beter. Sehiri icinide hesaba katinca orta karar suv kullanimi daha mantikli oluyor,
Neredeyse kodiaq kullanim olarak daha iyi diyebilirim.
Fiyatlari ayni ise alakasiz sinif ama kodiaq +10
superb sirket arabası olarakta cok var illaki onunda etkisi vardır
Yeni kasa SuperB ve Kodiaq gelince o segementte rakibi olmayacak ve ikisi de çok güzel araçlar. Ha o paralara ben Tesla alırım 40 kere ayrı konu ama içten yanmalı konvansiyonel araç baksaydım ilk seçeneğim Kodiaq olurdu.
AlwaysFast
18-04-2024, 21:36
VW iD serisi ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
VW iD serisi ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
Temmuz itibariyle galiba yanlış hatırlamıyorsam.
eminkilic61
19-04-2024, 10:25
Yeni SuperB ve Passat 2.0 TSI'ların geliş tarihi belli mi?
Mantıklı paralara SuperB yine başarı yakalar.
eminkilic61
19-04-2024, 10:27
Yeni SuperB ve Passat 2.0 TSI'ların geliş tarihi belli mi?
Mantıklı paralara SuperB yine başarı yakalar.
sitesindeki 2.0 TDI parasını gördüm. bunlar kafayı yemiş. (4.300.000)
530i ve A6 45tfsi ikinci elde canlanır :D :D
sitesindeki 2.0 TDI parasını gördüm. bunlar kafayı yemiş. (4.300.000)
530i ve A6 45tfsi ikinci elde canlanır :D :D
Passat, tiguan, kodiaq, superb ve octavia gibi 2.0 ı çok da gerekli olmayan modeller için çok tatlı ve keyifli pazarlıklar yapılıyor olmalı :D Gerçi 2.0 passat henüz yok 8. ay civarına gelmiş olur ama durumu bundan farklı olmayacaktır.
Sti_Ozan
19-04-2024, 14:27
2.0 dizel VW ve Skoda araçların hiç bir mantığı yok piyasaya göre inanılmaz saçma paralar isteniyor. Superb alana kadar 5 kasa alınabiliyor, octavia alana kadar G20 alınabiliyor vsvs.
Skoda konusunda yardımcı olacak arkadaş varmıdır?
PiscocuK
21-06-2024, 11:08
Guzel indirim ve kampanyalar var arkadaslar. Liste fiyatlarina takilmayin
Skoda konusunda yardımcı olacak arkadaş varmıdır?
Hangi araç gerekli olacak.
Guzel indirim ve kampanyalar var arkadaslar. Liste fiyatlarina takilmayin
Evet evet liste fiyatının baya altında kampanyalar var şuan, bazı markalarda faiz kampanyası da var.
tuner faruk
21-06-2024, 12:39
ÖTV Muaf önerileriniz var mı ?
Kampanyalar ile ÖTV muafiyete giren araç önerisine ihtiyacım var.
ÖTV Muaf önerileriniz var mı ?
Kampanyalar ile ÖTV muafiyete giren araç önerisine ihtiyacım var.
VW için
POLO-TCROSS-TAİGO-GOLF(Life)-TROC(Life)
Rapora uyar durumda, troc bulunması zor
Skoda
Fabia-Scala-Kamiq-Octaiva
Seat
Arona-İbiza-Leon
Bunlar uyar durumda bildiğim araçlar.
kamiq ve taigo sıfır fiyat alan oldu mu yakında?
PiscocuK
21-06-2024, 19:57
Kamiq icin en bosu 1315 en dolusu 1455
taigo opak renk 1.285 + metalik farkı
taigo opak renk 1.285 + metalik farkı (life)
style 1500 tl opak renk
tequila818
23-06-2024, 19:07
Polo life 1.0 tsi otomatik 1140 a aldım. Opak renk ascot gri. İndirimden faydalanalım dedik daha da düşer mi fiyatlar bilmem
SERKAN61
23-06-2024, 20:15
Arkadaslar merhaba. Yakın zamanda clio için fiyat alan var mı
techno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp için listenin ne kadar altına düşüyorlar acaba
Polo life 1.0 tsi otomatik 1140 a aldım. Opak renk ascot gri. İndirimden faydalanalım dedik daha da düşer mi fiyatlar bilmem
Güzel fiyata almışsın, daha iyi bir fırsat olacağını sanmıyorum.
Gökhan Bilgin
23-06-2024, 21:00
14 mayıs’ta aldık tanıdığıma aynı renk donanım 1075’e
14 mayıs’ta aldık tanıdığıma aynı renk donanım 1075’e
aynı donanım değil, Mayısta satılanlardaki multimedya da app connect yoktu.
Gökhan Bilgin
23-06-2024, 21:46
aynı donanım değil, Mayısta satılanlardaki multimedya da app connect yoktu.
İlerleyen süreçte çözülmeyecek bir şey değil. 8 inç versiyonlarda olan kablolu app connect için artık kablosuz olduğu gibi tahmin ediyorum ki halen app connect olmayan araçlar varsa talep onlara olacaktır
taigo opak renk 1.285 + metalik farkı
dsg değil manuel fiyatı bu hocam değil mi?
1035 e de biz aldık
dsg değil manuel fiyatı bu hocam değil mi?
dsg fiyatı doğru
İlerleyen süreçte çözülmeyecek bir şey değil. 8 inç versiyonlarda olan kablolu app connect için artık kablosuz olduğu gibi tahmin ediyorum ki halen app connect olmayan araçlar varsa talep onlara olacaktır
yazılımsal bir durum değil diye biliyorum,
tequila818
24-06-2024, 10:05
doğrudur hocam ben alırken yoktu app car playsiz versiyonu ama olsa da almazdım zaten arabada tek kullandığım donanım apple car play :) sonradan yaptırmakla da uğraşmak istemedim.
tequila818
24-06-2024, 10:07
1035 e de biz aldık
Hayırlı olsun car playsiz versiyon sanırım değil mi? Sonradan retrofit yapılabiliyorsa 100 bin fark vermeye değmez belki de....
tequila818
24-06-2024, 10:10
Hayırlı olsun car playsiz versiyon sanırım değil mi? Sonradan retrofit yapılabiliyorsa 100 bin fark vermeye değmez belki de....
edit: gerçi aradaki farkın sebebi her iki ekranın da farklı olmasıydı ben büyük ekran diye car playli versiyonu tercih ettim. Araba geldikten sonra fark ettim ki GSR uyumlu olan arabalarda ekranları küçültüp onun yerine front asisst ve şerit takip eklemişler. Dolayısıyla ekstra ücret ödemeye gönüllü olduğum ekipmanları alamadım onun yerine arabaya her bindiğimde kapattığım ekipmana para ödemiş oldum. Siz siz olun sipariş formuna saatlerce bakın ben fark edemedim...
edit: gerçi aradaki farkın sebebi her iki ekranın da farklı olmasıydı ben büyük ekran diye car playli versiyonu tercih ettim. Araba geldikten sonra fark ettim ki GSR uyumlu olan arabalarda ekranları küçültüp onun yerine front asisst ve şerit takip eklemişler. Dolayısıyla ekstra ücret ödemeye gönüllü olduğum ekipmanları alamadım onun yerine arabaya her bindiğimde kapattığım ekipmana para ödemiş oldum. Siz siz olun sipariş formuna saatlerce bakın ben fark edemedim...
Danışmanın anlatması gerekir
Mayısta satılanlarda carplay yoktu,
şerit takip eklenen + çarpışma önleyici front asist eklenenlerde
6 hoparlör yerine 4 var, digital hız göstergesi 2 kadran yerine tek kadran, birde multimedya menüsü farklı
ama bu aykilerde car play var
tequila818
24-06-2024, 10:22
Danışmanın anlatması gerekir
Mayısta satılanlarda carplay yoktu,
şerit takip eklenen + çarpışma önleyici front asist eklenenlerde
6 hoparlör yerine 4 var, digital hız göstergesi 2 kadran yerine tek kadran, birde multimedya menüsü farklı
ama bu aykilerde car play var
Malesef danışmanların haberi yoktu (bana söylenen). 31 Mayıs'ta faturayı kestirdim, Haziran'ın ilk haftası aracı teslim aldım. Dolayısıyla benim araç tam olarak bahsettiğiniz 4 hoparlörlü bu ay gelenlerden. Aracı teslim almayıp iade etmek istedim ancak ÖTV'si Mayıs ayında ödendiği için devletten ÖTV'yi almam 2 ay sürecek diye uğraşmadım. Kısmet dedim kafaya takmadım ama multimedyanın değiştiğini bilsem kesinlikle almazdım 2023 model 2. el alırdım 1.050 bin TL bandına. 100 bin TL fazla verelim sıfır olsun kafamız rahat olsun dedik gol yedik. :) Daha öncekilerde car play kablolu mu bilmiyorum ama benim araçta kablosuz çalışıyor o tek tesellim çünkü cap playi de kablolu diye söylemişlerdi.
Adamlar hala Carplay Android Auto muhabbeti için yok öyle donanım yok böyle opsiyon diyorlar yaa, sinir ediyorlar. Yok yansıtmayı açtır, yok bilmemneyi yaptır, rakiplerde olmayan kalmadı galiba, kablosuzlara geçti adamlar. Aferin VW...
Malesef danışmanların haberi yoktu (bana söylenen). 31 Mayıs'ta faturayı kestirdim, Haziran'ın ilk haftası aracı teslim aldım. Dolayısıyla benim araç tam olarak bahsettiğiniz 4 hoparlörlü bu ay gelenlerden. Aracı teslim almayıp iade etmek istedim ancak ÖTV'si Mayıs ayında ödendiği için devletten ÖTV'yi almam 2 ay sürecek diye uğraşmadım. Kısmet dedim kafaya takmadım ama multimedyanın değiştiğini bilsem kesinlikle almazdım 2023 model 2. el alırdım 1.050 bin TL bandına. 100 bin TL fazla verelim sıfır olsun kafamız rahat olsun dedik gol yedik. :) Daha öncekilerde car play kablolu mu bilmiyorum ama benim araçta kablosuz çalışıyor o tek tesellim çünkü cap playi de kablolu diye söylemişlerdi.
Şerit Takip ve Front Asist bence daha önemli
Car Play durumu sadece 1 ay vardı, oda muhtemelen tedarik sıkıntısı vardı yada fabrika o ay için böyle bir üretim yapmayı tercih etti
Yoksa car playsiz araç kalmadı (Polo İmpression Hariç, oda 870.000 TL ama onda bile şerit takip vs var artık)
tequila818
24-06-2024, 11:06
Şerit Takip ve Front Asist bence daha önemli
Car Play durumu sadece 1 ay vardı, oda muhtemelen tedarik sıkıntısı vardı yada fabrika o ay için böyle bir üretim yapmayı tercih etti
Yoksa car playsiz araç kalmadı (Polo İmpression Hariç, oda 870.000 TL ama onda bile şerit takip vs var artık)
Bu vesile ile Polo'lar hakkında bilgilenmiş olduk. Eyvallah.
Golf 8.5 hakkında bilgi var mı? life paket GSR2'yi karşılayacak mı?
renault clio için yardımcı olabilecek var mı acaba.
Golf 8.5 hakkında bilgi var mı? life paket GSR2'yi karşılayacak mı?
Henüz bize bülten yayınlanmadı abi, yayınlanırsa bilgi geçerim. GSR yi zaten mecbur karşılaması gerekecek ama detaylar belli olmadı.
Henüz bize bülten yayınlanmadı abi, yayınlanırsa bilgi geçerim. GSR yi zaten mecbur karşılaması gerekecek ama detaylar belli olmadı.
Hocam selamlar.
Yeni gelen Golf manüel Impression pakette liste fiyatından indirim yapılır mı , sıfır yada düşük faizli kredi var mı , bayiler araç takası kabul ediyor mu?
Biraz çok soru sordum ama makyajlı ve manüel olması ilgimi çekti :)
Hocam selamlar.
Yeni gelen Golf manüel Impression pakette liste fiyatından indirim yapılır mı , sıfır yada düşük faizli kredi var mı , bayiler araç takası kabul ediyor mu?
tabi tabi iyi bir indirim var, kabaca 1250 civarı hatırlıyorum fiyat
Hocam selamlar.
faizsiz kredi yok maalesef, takas olur ama 2.el piyasası zayıf son aylarda.
eminkilic61
08-07-2024, 13:46
Ankara Doğuş Oto, Golf 8R 3.250.000'ye vardı. farklı opsiyonlara göre son fiyat değişiyordur illa ki.
8.5R ne zaman gelecek? bilgisi olan var mı acaba?
Ankara Doğuş Oto, Golf 8R 3.250.000'ye vardı. farklı opsiyonlara göre son fiyat değişiyordur illa ki.
8.5R ne zaman gelecek? bilgisi olan var mı acaba?
Hemşo gelmeyebilir ne yazık ki...
KoramiraL
15-07-2024, 08:42
Mercedes Bayiisin de çalışan bir arkadaş var mıdır acaba ? CLA GLB EQB ile ilgili yardıma ihtiyacım var da.
Mercedes Bayiisin de çalışan bir arkadaş var mıdır acaba ? CLA GLB EQB ile ilgili yardıma ihtiyacım var da.
Mengerler Bursa Nilüfer i ararsan ERHAN dan destek alabilirsin, Tuğbay ismini verdi diyebilirsin Balıkesir den. Aynı şekilde Has İzmir Berkant yada Koray yada Ömürdem, Mengerler Davutpaşa dan Yasin,
GökhanÖzkan
16-07-2024, 08:57
Bende yardımcı olabilirim.
0532 776 17 4üç
Florya Gülsoy'dan Arif var, foruma da uye. Dm'den numarasını atıyorum.
tuner faruk
16-07-2024, 13:24
DM attım hocam.
Toyota bayii tanıdığı olan var mı ?
Corolla bakıyoruz babaya ancak sanki yine geçen seneki gibi hiç bir yerde araç yok
KoramiraL
25-07-2024, 11:22
Toyota bayiinde çalışan arkadaş var mıdır acaba ? 3 adet araç ihtiyacımız varda
ne oldu ya pcxlere 2 sene isim yazamıyorlardı. :) Şimdi tüm bayilerde rengarenk duruyormuş. Yakında sıfır fazi kampanyası falan da yaparlar. Umarım bu 2 sene süreçte insanlara yaşattıklarını yaşamadan süreci atlatmazlar. :)
Silence45
25-07-2024, 12:46
Toyota bayii tanıdığı olan var mı ?
Corolla bakıyoruz babaya ancak sanki yine geçen seneki gibi hiç bir yerde araç yok
Toyota bayiinde çalışan arkadaş var mıdır acaba ? 3 adet araç ihtiyacımız varda
Toyota ile ilgili özel mesaj gönderim.
Motosiklet ile takas yapan firma-bayi bilgisi olan var mı?
Motosiklet ile takas yapan firma-bayi bilgisi olan var mı?
Yerel bayilerde belki, ama nadir bulursunuz.
tequila818
25-07-2024, 16:37
VW dün liste fiyatlarına zam yaptı yaklaşık %4 ile +9 arasında değişiyor gördüğüm kadarıyla artışlar. Özellikle tiguanlar çok zamlanmış.
VW dün liste fiyatlarına zam yaptı yaklaşık %4 ile +9 arasında değişiyor gördüğüm kadarıyla artışlar. Özellikle tiguanlar çok zamlanmış.
İndirim ne kadar çok gözükürse o kadar büyüleniyor müşteri... Alıcısını tanıyan satıcıları seviyorum:hihih:
zam var ama indirim oranları aynı şekilde devam.
Gümrükte bekleyen müşterili araçları zamdan muaf tuttular.
Hyundai st olan varmi aramizda
Sıfır araçlarda kampanya var mıdır ?
Bildiğiniz gerçekten güzel kampanya dediğiniz bir bayi vs var ise yönlenebilirim. Araç satmak kolay almak çok zor
Sıfır araçlarda kampanya var mıdır ?
Bildiğiniz gerçekten güzel kampanya dediğiniz bir bayi vs var ise yönlenebilirim. Araç satmak kolay almak çok zor
Şuan tüm markalarda Liste fiyatından indirimler var, hatta kur zammı gelip kendi stoğunda kur değişimi öncesi gelmiş araçlarda liste fiyatı ile nihai satış fiyatı arasında iyi fark olan araçlar var.
Şuan tüm markalarda Liste fiyatından indirimler var, hatta kur zammı gelip kendi stoğunda kur değişimi öncesi gelmiş araçlarda liste fiyatı ile nihai satış fiyatı arasında iyi fark olan araçlar var.
Superb için yarın bayileri arayacağım bakalım
Sahsi fikrimdir bende alici gozuyle baktim cikar cikmaz yeni superb sinif atlamamis siniftada kalmamis bi alt sinifa dusmus dis tasarim zayif duruyor std araclarin donanimi cok dusuk en ust donanimda ( L&K ) fiyat gereksiz seviyeye geliyor birde cam tavan sunroof gibi bir donanim mevcut degil genel olarak eskiden fiyat fayda araciydi öldü gitti..
Sıfır kodiaq prestige aldık geçen hafta, istersen doğuş maslaktan kontak veriyim.
Ramazana da sorabilirsin.
Sahsi fikrimdir bende alici gozuyle baktim cikar cikmaz yeni superb sinif atlamamis siniftada kalmamis bi alt sinifa dusmus dis tasarim zayif duruyor std araclarin donanimi cok dusuk en ust donanimda ( L&K ) fiyat gereksiz seviyeye geliyor birde cam tavan sunroof gibi bir donanim mevcut degil genel olarak eskiden fiyat fayda araciydi öldü gitti..
Bugün inceleme fırsatı buldum, tam olarak aynı düşünceye sahibiz. Vazgeçtim, 2400 fiyat aldım prestij paket için, güzel de rakamdı fakat beğenmedim.
Sıfır kodiaq prestige aldık geçen hafta, istersen doğuş maslaktan kontak veriyim.
Ramazana da sorabilirsin.
Abi bende maslaktan fiyat aldım bugün, inceledim de. Beğenmediğim için vazgeçtim, kaldık arabasız:)
Bugün inceleme fırsatı buldum, tam olarak aynı düşünceye sahibiz. Vazgeçtim, 2400 fiyat aldım prestij paket için, güzel de rakamdı fakat beğenmedim.
Abi bende maslaktan fiyat aldım bugün, inceledim de. Beğenmediğim için vazgeçtim, kaldık arabasız:)
Yeni Kodiaq ve Tiguan da değerlendirilebilir. Tiguan Elegance yada R line Deri koltuk paketli.
Bu araci baldiza dün 1.330 k TL ye aldik bu fiyata bu donanimda daha iyi bir arac bulamadik
https://i.hizliresim.com/9feqiy3.jpg (https://hizliresim.com/9feqiy3)
Arona ve liste fiyatı ekstralarla 1590 mı? Vay arkadaş vay. Güncelde aldığınız indirimlere kanmayın beyler.
individual
05-09-2024, 09:22
geçen gün istanbul tekstilkent avek'deydim.
1.0 TSI ibiza fr'lar gelmiş önceden 1.5 150HP olarak geliyordu.
https://i.hizliresim.com/au7agkv.jpg (https://hizliresim.com/au7agkv)
birde internet'de şöyle birşey vardı.bazı modeller hala yok satıyor az gelenler mesela.çok gelen modellerde indirim yapıyorlar.
geçen gün internet'de denk geldi güzel indirimle almışlar.
https://i.hizliresim.com/c2c6tsn.PNG (https://hizliresim.com/c2c6tsn)
Mevzu şu, araçların neredeyse hepsine zam geldi hatta tüm markalara %5-6 civarı.
Elinde zamdan önce stoğa alınmış hatta daha önceki kurdan girmiş aracı olan daha esnek fiyatlara verebiliyor. Birde markaların kampanyası var, kampanya ve kur avantajı birleşince iyi indirimler çıkıyor ortaya.
Eski girişli fiyattan vermek bayi için hem para maliyetinden zarar hem sattığın aracı sattığın fiyattan yerine tekrar koyamamak demek. Ama bu dönem kar değil adet biraz daha önemli.
dulger007
11-09-2024, 20:21
Merhabalar, 2016 model bi XC90 almak üzereyim aracın servis geçmişini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilecek varmı rica etsem?
eminkilic61
12-09-2024, 08:40
Merhabalar, 2016 model bi XC90 almak üzereyim aracın servis geçmişini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilecek var mı rica etsem?
kvkk gereği kimse kolay kolay size bu bilgileri vermez maalesef. almayı düşündüğünüz aracın sahibiyle, servise gitmeniz en kolayı olur.
Yeni Kodiaq ve Tiguan da değerlendirilebilir. Tiguan Elegance yada R line Deri koltuk paketli.
Bu arabaları nasıl böyle hatalarla piyasaya sürmüşler anlamıyorum.
Tiguan Elegance aldık, araba sürekli front asist, şanzıman, egzoz vs arızaları yakıyor. Tiguan gruplarında da herkes şikayetçi güncel yazılım bekleniyor Almanya'dan...
Yine Kodiaq Prestige aldık, o da front asist ve vites hataları verdi, 10 dk vitese geçmedi araba sonra kendi kendine düzeldi.
3m para veriyoruz yaşadığımız rezilliklere bak.
Bu araci baldiza dün 1.330 k TL ye aldik bu fiyata bu donanimda daha iyi bir arac bulamadik
https://i.hizliresim.com/9feqiy3.jpg (https://hizliresim.com/9feqiy3)
hayırlı olsun, aracın sertliği nasıl?
benzer rakamlara yakın zamanda taigo aldık ablama, rezalet bi araba taş gibi.
AliGizda
13-09-2024, 12:38
Şirket aracı olarak 2 yıldır Taigo kullanıyorum, geçen bi arkadaşımın Arona' sını kullandım Taigo onun yanında çok çok iyi ve kaliteli. Arona' nın malzeme kalitesi, hissiyatı Taigo' ya göre çok vasat.
Taigo' ya verilen paraya acıyorum cidden, o fiyata daha güzel alternatifler varken insanlar sırf VW diye o paraları veriyor ama gerçekten hak etmiyor.
Geçen arkadaşım 0 Taigo aldı Style paket, araçta 100 KM hızda anlamsız titreme vardı daha çözememişleri :D
Bu arabaları nasıl böyle hatalarla piyasaya sürmüşler anlamıyorum.
Tiguan Elegance aldık, araba sürekli front asist, şanzıman, egzoz vs arızaları yakıyor. Tiguan gruplarında da herkes şikayetçi güncel yazılım bekleniyor Almanya'dan...
Yine Kodiaq Prestige aldık, o da front asist ve vites hataları verdi, 10 dk vitese geçmedi araba sonra kendi kendine düzeldi.
3m para veriyoruz yaşadığımız rezilliklere bak.
Sınıf atlayayım Porsche Cayenne (son nesil yeni araç) benzer durumlar yaşandı.
Yazılım güncellemesi geliyor galiba.
Test aracımla çok yol yaptık, uzun süreler kullanan var son kasayı hiç gık demeyen çok.
ama bahsettiğiniz durumu yaşayan da var. çağrı merkezi hızlı çözüm üretiyor,
Bir yazılım durumu olacak bildiğim kadarıylı. ( Yetkili açıklaması değildir, kendi yorumumdur )
Şirket aracı olarak 2 yıldır Taigo kullanıyorum, geçen bi arkadaşımın Arona' sını kullandım Taigo onun yanında çok çok iyi ve kaliteli. Arona' nın malzeme kalitesi, hissiyatı Taigo' ya göre çok vasat.
Taigo' ya verilen paraya acıyorum cidden, o fiyata daha güzel alternatifler varken insanlar sırf VW diye o paraları veriyor ama gerçekten hak etmiyor.
Geçen arkadaşım 0 Taigo aldı Style paket, araçta 100 KM hızda anlamsız titreme vardı daha çözememişleri :D
Taigo konusunda katılmıyorum kullananlar çok memnun ama tabi seri üretimde her araç sorunsuz çıkmayabilir. Kronik bir durumu olan mesele duymadım. Filo da teslim ettik aynı şirkete 25-30 tane ve ayda 5-10k km yapıyorlar, zaten ilaç firmaları sürekli taigo tepesinde.
taigo kesinlikle F/P arabası, eksiğini bulursun donanım olarak, aracı beğenmezsin o ayrı....
Valla ben taigoyu doğuşa götürdüm acaba bunun yayları arasında takoz mu unutuldu diye. O kadar sert geldi bana.
16 jant var, 60 yanak giti diye hayatımda adını duymadığım bir lastik var üzerinde. Sanki 60 yanak değil de 30-35 yanak gibi sertliği. Gerçekten pişman oldum bu arabayı aldırdığıma.
Ki senelerdir de yaylı, coiloverlı, ince yanaklı 19 jantlı arabalara bindim. Hala da biniyorum 19 jantla. Onlardan daha sert bu araba.
AliGizda
13-09-2024, 13:49
Taigo konusunda katılmıyorum kullananlar çok memnun ama tabi seri üretimde her araç sorunsuz çıkmayabilir. Kronik bir durumu olan mesele duymadım. Filo da teslim ettik aynı şirkete 25-30 tane ve ayda 5-10k km yapıyorlar, zaten ilaç firmaları sürekli taigo tepesinde.
taigo kesinlikle F/P arabası, eksiğini bulursun donanım olarak, aracı beğenmezsin o ayrı....
Multimedyası güzel, ama araba sürüş olarak gerçekten kötü. VW kalitesi ile alakası yok. Bundan önce ki şirket aracım 2017 Poloydu malzeme kalitesi, yol tutuşu herşeyi bundan fersah fersah üstündü.
301 veya C-Elysee' den geçen memnun kalır bence. İlaç mümessillerini bilmem ama bizim şirkette herkes hararetinin yükselmesinden şikayetçi. İş arkadaşım çoğu zaman İstanbul trafiğinde arabayı dinlendirip gidiyorum diyo :) Bu konuya servisin sunduğu çözümmüş 'soğutup' gitmek.
Uzun süre kullandınız mı bilmiyorum ama uzun süre kullansanız fikriniz değişebilir. 31K km oldu ve 0' dan beri bende yaşattığı saçma sapan arızaları yazmıyorum bile :) ki arabaya daha fırça değdirmedim o kadar güzel bakıyorum :)
Hee tabii ki bi tü kaka değil elbette ama bence kesinlikle parasının arabası değil. Şahsi görüşüm bana f/p olarak mantıklı gelen tek bir noktası yok.
Ben araci avekten aldim acibademe goturdum teslim ettim
Bu mesafede bana sert gelmedi yani net bi sekilde sert degil diyebilirim cok konforlu veya kaliteli mi degil ama fiyat fayda orani iyi daha iyileri mevcuttur elbet ama std kullanici icin cok iyi..
Taigo konusunda bende çok şikayet duyuyorum ama bendede taigo var 30bin km oldu 1.5 yıldır kullanıyorum, ne kronik sorun yaşadım ne trim sesi vs. aldığımdan beri tepe tepe biniyorum. üretim bandı kaynaklı her araç aynı değildir belki bazılarında sorun olabilir ama ben sıkıntısız biniyorum.
Sıfır araç alan arkadaşların dikkatine lastik havalarını kontrol ettirsinler. Bayiler olmadık havalarla yola gönderiyorlar. örnek: golf 7 2014-tiguan 2024 ikisi de 40psi.
eminkilic61
18-09-2024, 15:22
Sıfır araç alan arkadaşların dikkatine lastik havalarını kontrol ettirsinler. Bayiler olmadık havalarla yola gönderiyorlar. örnek: golf 7 2014-tiguan 2024 ikisi de 40psi.
evet; PDI basıncını, aracı teslim ederken düşürmeyi akıl edemiyor çoğu marka.
131mirafiori
20-09-2024, 08:09
40 çok iyi bir değer Son 2 aracımda 50 olarak teslim aldım :) Biri KIA biri HYUNDAI