Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti günlük kullanım
Öncelikle konuyu doğru yeremi açtım yanlış yeremi bilmiyorum
Sorularım şu
106 gti'de dikkat edilmesi gereken hususlar
106 gti günlük kullanıma uygun şekilde motor modifiyesi örnek 11.5 piston pt51 vs vs uyarmı veya ne yapsam hem yürütüp hem günlük kullanırım sağlıklı bir şekilde
https://imageshack.com/i/pnILVjGwj sedan 306 1.6 98 hp 8 valf turbo
Günlük kullanacağın bir araç olacaksa , maximum yazılım , timing ve conta yapabilirsin. (Kısa tavsiye etmem & conta da bir ihtimal olabilir.) Tüm sensörlerin orjinal olsun , bakımlarını zamanı gelmeden yap stabil bir şekilde yıllarca hem gazlar hem gezersin. Ama her denileni yapar aracını herkese kurcalatırsan, kısa bir süre sonra ya satarsın yada sanayi sanayi gezersin kardeşim.
8.000rpm
26-07-2022, 13:11
ben günlükte binecek olsam orjinal piston-sıkıştırma , orjinal son dişli , orjinal beyin yaparım , egzantrik de orj tabii :)
filtre egzoz headers üçlüsü ile yani bolt-on ekipmanları takarım , emmeye güzel bi port-polish yaparım
yürüyenin de yormaması için yerle bir yapmam , eibach-koni ikilisi ile sonsuza kadar gezerim :):):)
ben günlükte binecek olsam orjinal piston-sıkıştırma , orjinal son dişli , orjinal beyin yaparım , egzantrik de orj tabii :)
filtre egzoz headers üçlüsü ile yani bolt-on ekipmanları takarım , emmeye güzel bi port-polish yaparım
yürüyenin de yormaması için yerle bir yapmam , eibach-koni ikilisi ile sonsuza kadar gezerim :):):)
en mantıklısı +106 :D , feh devam :) hatta egzoz bile sıkıntı bende egzoz yok sürekli çevirip bakıyorlar 106 olduğu için mimlenmiş artık
Boubis stage1 Ekzantık 14/60 kısa klıması calısan 106 gtı ıle gundelık kullanıyordum
uzun yol bıle yapıyordum
duzgun bır araba ıse sızı uzmez
ama uzulmus bır 106 gtı illahlah ettırır
OMTechJr.
25-08-2022, 15:10
8 ay kadar gunluk 97' 106 S16 kullandim, yay, spacer, ince conta, 14/60, enjektor ve filtre vardi. Hala yolda sacma sapan arabalarin yaninda pocket rocket oluyordu ama ben illallah eden taraftaydim. Yorucu bir arac. klimasizlik yordu, milletin trafikte darlamasi yordu, ankaranin gobeginde oturunca polis isi biraz yordu, yakit cok yordu, 11, 11,5 lt altina inmedi hic.
Eski sattığım aracım için konuşuyorum , Yaklaşık 7 yıl bindim. Sadece filtre vardı aracımda , 51 lik düz boru son susturucu oemdi. tek marşla 3500 - 4000 km yol yapıyordum her sene. Gitmediğim memleket kalmadı , hiç yolda kalmadım hiç sorun yaşamadım. Yakıt konusunda da çok memnundum.
Egzosttan men yiyince bi süredir oem egzost ile geziyoruz. Polislerle uğraşmamak oldukça keyifli :D