Orijinalini görmek için tıklayınız : Özel Mercedes Servisi Tavsiye
Arkadaşlar selam,
Anadolu yakası tercihen bostancı güzel bir mercedes servisine ihityaç var.
GLC 250 5. yıl 40bin bakımı için 16bin tl üzerine 4 disk balata değişimine yetkili servis ilave 17k istedi. Garantisi de bitti daha götürmem. Bundan sonraki bakım vs de işleri için bir servis arıyorum. Öncelikli işlem 4 disk balata değişimi olacak.
Buna benim de ihtiyacım olacak muhtemelen, tavsiye bekliyorum ben de
Başka bir tavsiye üzerine: Şehler
Bir yeri daha baya tavsiye ediyorlardı, ismini unuttum.
Babam son dönemde buraya gidiyor. Daha önce Ak-Oto'ya gidiyordu. Oraya da iyi deniliyordu ama babamın W204 C serisinde kronik problemi olmasına rağmen, olay öncesinde araba 2-3 defa daha kendilerinde işlem görmüş olmasına karşın, bu arızaya bakmadılar, oysa ki km itibariyle bakmaları-bilmeleri gerekiyordu. Çok da güzel masraf çıkardı ve orada yapıldı. Babama çok kızdım onlara niye tekrar para kazandırdın diye...
Hatta bunun öncesinde negatif bir olayımız daha vardı, ikinci de olunca sildim... İlkinde, bu krank mıknatısları mı ne var, yağlanıyormuş, oradan kablo yağlanıp beyne gidiyor ve oraları bozuyormuş falan filan. Merso bunun için bir farklı kablolama çözümü yapmış, sensörü mıknatısları falan değiştirdiğinizde bunları da bununla değiştirin deniliyor. Araba yapılırken bunlarla değişmesini de babama tembih ettim, tamam demişler. Araba yapıldı geldi, kablolar standart. E hani dedim, ellerinde yokmuşmuş...
Lan o zaman yok deyin, bir şey deyin. Kısaca "yav he he" deyip geçmişler.
Bu iki olaydan sonra acayip uyuz oldum, daha size yönlendirir miyim kimseyi...
O arada tavsiye üzerine Şehler'e yönlendirdim babamı. Şu ana kadar bir yamuklarını görmedik. Sanıyorum yine buradan görmüştüm orayı da yav, bir kaç yıl eski de olsa bir başlık vardı sanki.
Arkadaşlar selam,
Anadolu yakası tercihen bostancı güzel bir mercedes servisine ihityaç var.
GLC 250 5. yıl 40bin bakımı için 16bin tl üzerine 4 disk balata değişimine yetkili servis ilave 17k istedi. Garantisi de bitti daha götürmem. Bundan sonraki bakım vs de işleri için bir servis arıyorum. Öncelikli işlem 4 disk balata değişimi olacak.
Taç Mercedes, Ahmet ustaya git selamımı söyle :) 300bin km'dir E320'yi oraya götürüyoruz
Disk balata yıldızlı değiştiriyorum w211'in parçaları uygun genelde ama GLC için de Mercanlar'dan en uygun şekilde tedarik eder yardımcı olurlar
Fiyatta üzmezler, işinin arkasında dururlar. Bir sıkıntı yaşamazsınız.
Tek sorun yoğun olması ve randevusuz araba bırakmanın imkansıza yakın olması :D bir de yoğunluktan ötürü arabanın sağında solunda el ayak lekesi olabiliyor ben bilerek arabayı kirliyken götürüyorum :D ama mekanik olarak kafa rahat en azından
http://www.techturkey.com/forum/genel_teknik/239787-istanbulda_mercedese_baktirilacak_yer_.html
Aha konu buradaymış, Tech'e yazmamış mıydım diyordum. Yazmışım olayı sıcağı sıcağına :)
Evet, diğer servis önerisi de Taç idi galiba.
Bir arkadaşın da Bakırköy veya Topkapı taraflarında kuzeninin mi ne Mercedes servisi vardı, Bostancı denildiği için yazmadım ama ihtiyaç olursa onu da sorabilir, bilgilerini alabilirim. Babamı ikna edemedim kendisine götürmeye, oraya mı gidicem diyor :)
Kadosan üçyıldızlar mercedes
Taç 1-0 önde o zaman. Taç ve Şehler ile bir görüşeyim.
teşekkürler tavsiye için.
Avrupa yakası istersen yardımcı olurum
koraycano
15-06-2022, 09:28
Maltepe Köprüsünün arkasında ''Rasyonel Mercedes Özel Servis'i'' var.. Haydar Bitnel sahibi eski 20 yıllık koluman geçmişi vardır.
Tavsiye ederim kendisi elinden gelen desteği verir..
Maltepe ismailler servis Veya üçyıldız servis
ÖmerF.Bayar
16-06-2022, 09:21
Premium Mercedes i öneririm, Beylikdüzü
aybarsdnr
16-06-2022, 10:34
Bostancı KRC garage veya Maltepe İsmailler. Her iki yer de eski mercedes çalışanlarının
PiscocuK
16-06-2022, 10:50
Avrupa yakası Bahçelievlerde arkadaşımın Bochcar servisi var
Mercedes ağırlıklı çalışıyorlar.Sorun çözülmezse bende yardımcı olabilirim.
iki tane özel servisten aldığım fiyatlar da yetkili ile yakın olunca mercedes olmayan bir özel serviste işlem yaptırma kararı aldık.
39 binde aracın disklerin bitmesine anlam verememiştim usta da baktı diskler fena değil. Önleri tornadan faturayı aldırıcaz. 4 balatalı servisten alıp 3/1 fiyatına iş bitiyor.
tavsiyelr için tesekkürler, ihtiyac olması halinde tekrar değerlendiricem
bu fiyatlar nedir böyle 4 disk balataya istenen paralara bak... araba nekadar lüks olursa olsun disk balata yav..allah yardımcımız olsun
X class için avrupa yakası'nda servis önerisi olan var mı ? Bakım ve ufak tefek tamiratlar için
Cevizlibağdayız getirebilirsen yardımcı olalım
Boost Up
07-06-2023, 15:28
X class için avrupa yakası'nda servis önerisi olan var mı ? Bakım ve ufak tefek tamiratlar için
Maslak Özeller Otomotiv. Yaklaşık 7-8 yıldır başka yere gitmiyorum, öneririm :)
Cevizlibağdayız getirebilirsen yardımcı olalım
Yer ve iletişim bilgilerini mesaj atar mısınız
Yer ve iletişim bilgilerini mesaj atar mısınız
Adresimiz burası
Google Haritalar (https://www.google.com.tr/maps/place/Ge-Car+Servis/@41.020775,28.9100782,21z/data=!4m6!3m5!1s0x14caba57118c7ec9:0x7c95779db7704 7ba!8m2!3d41.0208244!4d28.9100221!16s%2Fg%2F1v47p3 2p?hl=tr&entry=ttu)
serkanOC
07-07-2023, 15:50
#aslan a özelden yazdım görüp yardımcı olacaktır umarım ama yine de paylaşmak istedim.
klima sorunum var.. kondansatör dediler Has Oto da yüklü rakam çıkardılar.. gerçekten Mercedesten anlayan bi ustaya ihtiyacım var.. Anadolu - Avrupa farketmez
PiscocuK
07-07-2023, 16:01
Bahçelievler boschcar
Erdal usta eski arkadaşımdır.
0536 580 00 31
#aslan a özelden yazdım görüp yardımcı olacaktır umarım ama yine de paylaşmak istedim.
klima sorunum var.. kondansatör dediler Has Oto da yüklü rakam çıkardılar.. gerçekten Mercedesten anlayan bi ustaya ihtiyacım var.. Anadolu - Avrupa farketmez
Cevaplandı