PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Anadolu Yakası BMW Servis

barisbudak
25-04-2023, 14:07
Merhaba, İstanbul Anadolu Yakasında güvenilir iyi bir bmw servisi var mıdır?

özgür67
25-04-2023, 19:46
Bostancı sanayi de Can oto bmw Emrullah abi.Güvenilir ve işinin ehli bir servistir.

sportwagon
25-04-2023, 22:30
Merhaba, İstanbul Anadolu Yakasında güvenilir iyi bir bmw servisi var mıdır?

Hangi model aracı götürmek istiyorsun la birlikte seçenek çok

Çağdaş Oto - Bmw Servisi Ümraniye Mehmet usta bütce dostu

Mavi Servis Ümraniye Son dönemde yetkili servis fiyatları ile iş yapar oldular ama güncel modeller için tercih edilebilir

OTO 98 BMW SERVİSİ Kartal sanayi

Bostancıdaki servislerin geneli emmeli gömmeli filim modunda olduğundan tercih dışı kalıyor benim için. Can oto da Emrullah ustayı bulursan ne ala... Son gittiğimde şafttaki balans kaçıklığı(OLDUĞUNU BİLEREK GİTTİM,SÖKÜLÜP ŞAFTCIYA GİTMESİ GEREKECEK) dolayı şanzımanı indirip açmamız gerekiyor demişti Koşarak uzaklaştım

Istilldo
25-04-2023, 22:45
Tuzla Isik BMW Celil Usta tavsiye ederim.
0543 481 19 92

Birkan61
26-04-2023, 09:21
Hangi model aracı götürmek istiyorsun la birlikte seçenek çok

Çağdaş Oto - Bmw Servisi Ümraniye Mehmet usta bütce dostu

Mavi Servis Ümraniye Son dönemde yetkili servis fiyatları ile iş yapar oldular ama güncel modeller için tercih edilebilir

OTO 98 BMW SERVİSİ Kartal sanayi

Bostancıdaki servislerin geneli emmeli gömmeli filim modunda olduğundan tercih dışı kalıyor benim için. Can oto da Emrullah ustayı bulursan ne ala... Son gittiğimde şafttaki balans kaçıklığı(OLDUĞUNU BİLEREK GİTTİM,SÖKÜLÜP ŞAFTCIYA GİTMESİ GEREKECEK) dolayı şanzımanı indirip açmamız gerekiyor demişti Koşarak uzaklaştım

Ben normalde karşının taksisiyim :D

Kayınpedere kartala geldiğim vakit aracımda oluşan bir arıza için tesadüfen Oto 98 servise girdim, baba-oğul çalışıyorlardı hatta hemşehrimdi kendileri.

Gayet güler yüzle ilgilenip, sorunumu hemen çözdüler. Bütçe dostu bir servis deneyimi oldu benim için, memnun kaldım. Paylaşmak istedim

Otto_Skorzeny
01-05-2023, 21:13
Mavi servis e gitmiştim ben zamanında 3.35 alırken küçükbakkalköy deydi sanırım. Memnun kalmıştım tavsiye ederim.

asmisinsan
04-05-2023, 09:04
oto 98 kemal ustaydı sanırım bende e46 ımı götürmüştüm tavsiye üzerine fiyatları makul işçiliklerinde problem yoktu

Kadyr
04-05-2023, 14:01
Son yaşadığımız f30 macerasından dolayı oto98 kemal yardımcı oldu. Bostancı ve civarındakiler arkadaşların dediği gibi uçuklar.

CenkB
05-05-2023, 12:12
oto98 başka bir platformdan tanıştığım sevdiğim bir abimdir. İşçiliğini zaten övmüşler. Karakteriyse çok güzeldir.