Orijinalini görmek için tıklayınız : Digiturk iptal hk. ve TV+ alımı hk.
Merhaba,
2 temmuzda digiturk taahütüm bitiyor. Aboneliğimi iptal ettireceğim.
Biraz inceleme yaptım, çeşitli kanallardan başvuru imkanım var fakat süreç 1 hafta sürer yazıyor web sitesinde.
Bu işlemi daha önce yapan var mı?
1 hafta denilen süreç 2 temmuzdan 1 hafta önce mi başlıyor yoksa 2 temmuzdan sonra mı?
Edevlet yoluyla başvuru en sağlıklısı geldi bana. Daha önce bu süreci yaşayan var mı?
SOL interneti ile birlikte TV+ almayı planlıyorum. Olumsuz durum yaşayan oldu mu TV+'da?
CüneytIşıkkent
01-06-2023, 07:43
Digitürk iptali ile ilgili bilgim yok fakat.. 2 Seneden fazladır Sol internet ve Tv+ kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı problem yaşamadık B.evler bölgesinde gayet başarılı.
Bu servislerin TV'lerine para ödeyeceğine iptv falan al gitsin bence. Std TV servislerinin hiçbiri beş para etmez çünkü.
8.000rpm
05-06-2023, 09:11
sol fiber + tvplus kullanıyorum + yan oda paketi de aldım
alet yazılımsal olarak nispeten yavaş , bir xiaomi mibox veya apple tv hızında değil
ayrıca kanalların hepsi sansürlü sesler kısık sahneler kesik falan , keyif vermiyor bana böyle müdahaleler
tvplus'tan bu sebep haricinde memnunum , zaten iptv olunca sardır kaydet falan bunlar ciddi keyifli şeyler
ha bir zayıf yönü var , film ve dizi kataloğuna yeni filmler ve diziler pek düşmüyor , günceli takip etmiyor
ama arşivi fena değil
turkcell servisleri de herhangi bir sorunda çok hızlı yardım ediyorlar o kısmından çok memnunum
Digiturk iptali ile ilgili, bunu basarabilmis kisilerden dinledigim kadariyla zulum. Faks ile istiyorlar bazi belgeleri, baska turlu kabul etmiyorlar diyordu bir tanidigim. Inat edip becermis, bir daha da yakinindan gecmeyi falan birakin, adini anmamaya ant icmis. Sozun ozu, iptal edememeniz icin ellerinden geleni yapan bir firma, oncelikle kolayliklar diliyorum bu konuda :)
TV+ almak yerine bir adet streamer (apple tv, xiaomi media player) gibi bir cihaz alip televizyona baglasaniz, istediginiz servise abone olsaniz daha mantikli sanki? Ustte 8.000rpm 'in de bahsettigi gibi sansurler, kesik sahneler falan can sikar. Uste para verip de sigara yerine cicek gorunce benim gozum seyirmeye basliyor mesela. Ya da Tosun Pasa'daki, Adile Nasit'li hamam sahnesi minvalindeki sahneler dahi makaslaninca istemsizce sovmeye basliyorum :)
iptv de var evde. Ama goruntu kalitesi bozuk genelde amacina hizmet eden kanallarda. Yani, daha dogrusu, hic bir zaman berrak bir goruntu alamiyoruz. Ayni yayini kendi platformunda acinca ama goruntu olmasi gerektigi hale geliyor. Bu benim icin problem mesela. O yuzden iptv almadan once bir sekilde deneyin derim.
Internet ile alakali olarak da ikamet ettiginiz bolge belirleyici. Ankara Kucukesat'ta inanilmaz memnun oldugumuz KabloNet, Giresun Bulancak'ta internet baglayacagim diye evin telefon hattini calismaz hale getirdi. Cozumu de yok, ikisi ayni anda faal olamiyor. Iptal edip mecburen Turk Telekom baglattik. Keza, Ankara Yasamkent'te vaat ettiginden bile yuksek hizlara cikabilen Superonline fiber Istanbul Esenkent'te 3 cihaz ayni anda internete girdiginde adsl'den beter hale geliyordu.
iptv aldım genelde 12-14saniye gerinden geliyor maçlar tt 36mb internet var ve android tv dijitsu marka xciptv kurulu yaklaşık üç yıldır sıkıntısız derbiler dahil izliyorum
CloudGrey
05-06-2023, 09:35
benımde aynı şekilde ağustosta bitiyor ,
e-devletten iptal en kolayı , belge isteme yok diye biliyorum orda.
bu sene 170 tl olan aboneliğim için 400 küsür tl istediler..
arıyorlar haftada bir, yenilemiyorum bitsin e- devletten bende dilekçe vericem.
e- devletten dilekçeyi verince yana yakıla arıyorlar fiyatlar yarı yarıya kadar düşüyor.
maç izleniyorsa ve yenilenmeyi para yüzünden yapmayan varsa bu taktik iş yapıyor , bilginize
AliGizda
05-06-2023, 10:21
iptv' yi nereden aldınız? Bende almayı planlıyorum ama güvenilir bir site bulamadım.
Ev internetini zaten yenileyeceğim. SOL var evde. 25 mbit limitsiz 115 tl ödüyordum, 2 yıl sözleşmeyle 269 tl yapalım dediler. Dedim durun, araştırayım.
Sonra bunu gördüm:
Evinizin Artısı TV+ Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE (https://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/evinizin-artisi-tv-plus-kampanyasi)
Önerdikleri internet fiyatına Tv+ dahil paketleri var yine 2 yıllık. Hatta 25 tl fazla verip 50 mbit alayım diyordum. Tv+ interneti yerken laptoplar, telefonlar için de internet kalsın.
Digiturk masrafı da bitecek zaten.
IPTV hanım istemiyor, o programı ileri-geri sarmayı, daha sonra izlemeye alıştı digiturkte. IPTV bana gelmez dedi. Yoksa yıllık 500-600 TL'ye full+maç kanallı paketler var, biliyorum.
Evdeki TV aptal zaten benim, Mibox ile akıllı yaptım. Netflix, youtube, internet falan bakıyorum.
CloudGrey ben de edevletten iptal etmeyi planlıyorum ama yüklemen gereken bir iptal formu var digiturkun. Web sitesinde bulabilirsin.
Ev internetini zaten yenileyeceğim. SOL var evde. 25 mbit limitsiz 115 tl ödüyordum, 2 yıl sözleşmeyle 269 tl yapalım dediler. Dedim durun, araştırayım.
Sonra bunu gördüm:
Evinizin Artısı TV+ Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE (https://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/evinizin-artisi-tv-plus-kampanyasi)
Önerdikleri internet fiyatına Tv+ dahil paketleri var yine 2 yıllık. Hatta 25 tl fazla verip 50 mbit alayım diyordum. Tv+ interneti yerken laptoplar, telefonlar için de internet kalsın.
IPTV hanım istemiyor, o programı ileri-geri sarmayı, daha sonra izlemeye alıştı digiturkte. IPTV bana gelmez dedi. Yoksa yıllık 500-600 TL'ye full+maç kanallı paketler var, biliyorum.
Evdeki TV aptal zaten benim, Mibox ile akıllı yaptım. Netflix, youtube, internet falan bakıyorum.
CloudGrey ben de edevletten iptal etmeyi planlıyorum ama yüklemen gereken bir iptal formu var digiturkun. Web sitesinde bulabilirsin.
Sadece internet fiyatina TV+ da alinacak dogru anladiysam, bir nevi TV+ bedavaya gelecek. Eger oyleyse alinir, bakilir. Begenilmezse baska alternatiflere yonelinir. Yalniz, TV+'da yayin geri alma ozelligi 24 saat ile sinirli diye biliyorum, kullanan arkadaslar gerekli detayi aktarirlar. Yani tikiturk'teki kaydet sonra izle gibi olmayacak, 24 saat gecince bir daha izleyemeyeceksiniz.
Sonra bunu gördüm:
Edit geri gelse keske flood'u.
Superonline'in sitesini biraz kurcaladim. Guzel kampanyalar var, size niye soylemiyorlar bilemedim. Misal: 100 mbps tam sinirsiz (https://www.superonline.net/kampanyalar/diger-kampanyalar/fiber-hizda-100u-yakalayan-kampanya) 100 mbit internet, tam sinirsiz, 189 tl. Aradaki 100 lira farka aylik bazda TV+'tan daha iyi alternatifler olabilir.
8.000rpm
05-06-2023, 10:43
Sonra bunu gördüm:
tv+ interneti yemiyor , yanlış bilgi olmasın
tabii ki internetten geliyor yayın ama evin internet hızını veya bant genişliğini etkilemiyor tv+
dolayısı ile internet hattını ayrı , tv yayını için gelen bant tüketimi ayrı
birbirlerine dokunmaz bu ikisi
turkcell'den de teyit edebilirsiniz bu bilgiyi
tv sebebiyle daha hızlı internete ihtiyaç olmaz , boşa para vermeyin üst hıza
8.000rpm
05-06-2023, 10:46
Sadece internet fiyatina TV+ da alinacak dogru anladiysam, bir nevi TV+ bedavaya gelecek. Eger oyleyse alinir, bakilir. Begenilmezse baska alternatiflere yonelinir. Yalniz, TV+'da yayin geri alma ozelligi 24 saat ile sinirli diye biliyorum, kullanan arkadaslar gerekli detayi aktarirlar. Yani tikiturk'teki kaydet sonra izle gibi olmayacak, 24 saat gecince bir daha izleyemeyeceksiniz.
canlı yayını geri alma sınırı geriye doğru 24 saat
ama henüz yayınlanmadan da programları kaydet komutu girebiliyorsunuz listeden programı seçip
vakti gelince kaydedior
kayıt sınırı da gayet iyi
kayıtta bekleme süresi de 30 gün müydü neydi , daha da fazla bile olabilir benim max gün sınırı ile ilgili bir derdim olmadığı için aklımda kalmamış
CloudGrey
05-06-2023, 10:49
bu arada iptv'den maç izleyecekler için ;
iptv net 30 sn geriden geliyor.
benim evim beşiktaşta , burda evler hep *** göte biliyorsunuzdur.
bütün mahallar gooool diye bağırıyor , bende iptvde top hala kalecide :D
seyir zevkini , heyecanı %100 öldürüyor.
sizdede durum boysa aklınızda olsun , ben iptvyi bu yüzden bıraktım
Edit geri gelse keske flood'u.
Superonline'in sitesini biraz kurcaladim. Guzel kampanyalar var, size niye soylemiyorlar bilemedim. Misal: 100 mbps tam sinirsiz (https://www.superonline.net/kampanyalar/diger-kampanyalar/fiber-hizda-100u-yakalayan-kampanya) 100 mbit internet, tam sinirsiz, 189 tl. Aradaki 100 lira farka aylik bazda TV+'tan daha iyi alternatifler olabilir.
23 mayısta açmışlar paketi, ben de görmemişim galiba. Buna da bakayım.
Evde mibox olduğu için Tv+ uygulaması ile de Tv+ izleyebilirim sanırım. Bu durumda ayda 35 TL eder Tv+ TV+: Dizi, Film ve Canlı TV Kanalları - İlk 7 Gun Ucretsiz Deneyin! (https://tvplus.com.tr/abonelik)
bu arada iptv'den maç izleyecekler için ;
iptv net 30 sn geriden geliyor.
benim evim beşiktaşta , burda evler hep *** göte biliyorsunuzdur.
bütün mahallar gooool diye bağırıyor , bende iptvde top hala kalecide :D
seyir zevkini , heyecanı %100 öldürüyor.
sizdede durum boysa aklınızda olsun , ben iptvyi bu yüzden bıraktım
Futbol takip etmeyince boyle dertler de olmuyor. Bende s sport var, yillik 159 liraya mi ne almistim, ustune bir de indirim yakaladim, 149 lira mi ne, kafam rahat 2024'e kadar. Basket ve F1 icin s sport yeterli. Arada tenis maclarina da bakiyorum. Voleybol icin de zaten CEV maclari YouTube'dan veriyor, FIVB de TRT Spor'da, onu da TRT'nin ucretsiz uygulamasiyla cozdum.
Mesela, bizdeki iptv ile EuroLeague maclarini keyifle izleyemedik. Bir devre bitmeden 3-4 kere donup kaldigi oldu. Goruntu kalitesi de cok dusuktu. Hos, ayni iptv'de futbol maclarindaki goruntu kalitesi de cok dusuk. Genel olarak iptv'lerdeki bir problem mi bu, yoksa bizdekine has bir durum mu, bilemiyorum ama alismis kudurmustan beterdir misali, diger platformlari 4k izlerken maclari 144p'den hallice gormek asap bozuyor bende. Zirt pirt donmasi da cabasi.
23 mayısta açmışlar paketi, ben de görmemişim galiba. Buna da bakayım.
Evde mibox olduğu için Tv+ uygulaması ile de Tv+ izleyebilirim sanırım. Bu durumda ayda 35 TL eder Tv+ TV+: Dizi, Film ve Canlı TV Kanalları - İlk 7 Gun Ucretsiz Deneyin! (https://tvplus.com.tr/abonelik)
Evet evet, mibox'a yuklersiniz uygulamayi, TV+'i da izlersiniz. Bu durumda 100 mbps internet ve premium TV+ 223 liraya gelir ki yine kardasiniz :) ama, benden tavsiye, once birine sonra digerine abone olun. Ikisini ayni anda isterseniz size pahali olani itelemeye calisirlar yuksek ihtimalle.
Korner TV – 50 FPS'nin Adresi! (https://kornertv.net/) buradan aldım ama altyapınız önemli
tv+ interneti yemiyor , yanlış bilgi olmasın
tabii ki internetten geliyor yayın ama evin internet hızını veya bant genişliğini etkilemiyor tv+
dolayısı ile internet hattını ayrı , tv yayını için gelen bant tüketimi ayrı
birbirlerine dokunmaz bu ikisi
turkcell'den de teyit edebilirsiniz bu bilgiyi
tv sebebiyle daha hızlı internete ihtiyaç olmaz , boşa para vermeyin üst hıza
abi tcell çalışanıyım, ben de öyle biliyorum ama evdeki tecrübem tv+ açıkken telefona gelen wifi sinyalinin zayıfladığı yönünde :) he ama bu bi tek vpn'li kullanımlarda falan hissedilir oluyor yoksa normal kullanımda can yakan bir şey yok
ek olarak, 25mbit yerine 100'e çıkardım sonradan, bence gerek yok çok nadir portalde 100'lük hız çekiliyor. steam'de download yaparken bi boka yaradığı yok mesela, xboxtan online oynarken falan da eskiden de takılmıyodu şimdi de takılmıyor gibi gibi
4 yıldır filan mibox ile iptv kullanıyorum. bunun 2 yılı tt vdsl denen 30-80mbs arası dalgalanan internet ile oldu. telefondan birisi instagram açtığı anda yayın takılırdı vs. 2 yıldır da trknet gig4bit ile 1gpbs simetrik internetle kullanıyorum. takılma donma vs yok.
iptv için de piyasadaki en ucuz yayıncıdan aldım. ***** patlayan dükkanı kapatıp giden dolandıran durumları çok oluyor. zaten muhattap yok. en azından az para vereyim giderse de üzülmem diyerek dahil oldum. ancak 4 yıldır hiç bir sorun yaşamadım kapatıp gitme olarak. yoksa bazen yayın olmadığı oluyor ama çabuk hallediyorlar. az para veriyorum diye de üzerine düşmüyorum. bu haldeyken bile anten ile yayın izlemeyi bıraktım maçlar 40-50 sn arası geriden geliyor. ekrandaki kod meselesinden dolayı böyle. gerçek yayınla aynı sn de yayın verdiğini iddia eden yayıncılar da var. ama nerdeyse digitrk parası istiyorlar.
reklam olmasın diye yayıncı ismi vs paylaşmıyorum. zaten 10 15 günde bir adres btk tarafından engelleniyor güncel adresi telegramdan paylaşıyor yayıncıların birçoğu.
iptal için de en temiz yöntem edevlet üzerinden yapılan. kutu modem vs varsa da onları bayiye elden evrak alarak teslim etmek. iptal başvurusundan 3 gün sonra faturalandırmayı durdurmak zorundalar diye biliyorum. eğer sonlandırma olmazsa tüketici hakem heyetinden talep edildiği taktirde iptal başvurusu ile geri alınır ücret
Yeni konu açmamak adına buradan ilerlemek istedim.
Bir arkadaş yıllık 650 TL ye iptv aldığını ve memnun olduğunu belirtti. Burada tüm platformların yayınları varmış galiba (Netflix, DP, Blutv vs.)
25 mb fiber internetim var.
IP TV kullanan, tecrübesi olan varsa konu hakkında bilgi almak isterim hangi program ya da üyeliği kullandığı hakkında, tavsiyelere açığım.
Apple TV'de karasal yayınlar nasıl oluyor? Show tv, kanal d, belgesel kanalları vs?
Bunları kaydetme, sonradan izleme var mı?
ErkanCanS
07-12-2023, 20:14
Yeni konu açmamak adına buradan ilerlemek istedim.
Bir arkadaş yıllık 650 TL ye iptv aldığını ve memnun olduğunu belirtti. Burada tüm platformların yayınları varmış galiba (Netflix, DP, Blutv vs.)
25 mb fiber internetim var.
IP TV kullanan, tecrübesi olan varsa konu hakkında bilgi almak isterim hangi program ya da üyeliği kullandığı hakkında, tavsiyelere açığım.
Tavsiye üzerine uygulamayı alsanız bile bence denemek için 1 aylık alın sonra hoşunuza giderse senelik uzatın. Ben bu tarz işlerde böyle yapmayı tercih ediyorum çünkü başkasının çok memnun olduğu bir hizmetten siz memnun kalmayabiliyorsunuz. Forumdan bir arkadaşın tavsiyesiyle 2 yıla yakındır kornertv kullanıyorum. 10'dan fazla arkadaşımda benden görerek burayı kullanmaya başladı. Herkes memnun. Maçlarda 4k yayın izleyebiliyorum. Film ve diziler sürekli güncelleniyor. Donma problemi olmuyor. Aynı anda iki farklı cihazla uygulamayı kullanmanıza müsaade etmiyor. (örnek: televizyonda program açıkken bilgisayardan açmanıza izin vermiyor.)
Tavsiye ederim, mesuliyet kabul etmem :) link : Korner TV - 4K 50 FPS IPTV (https://kornertv.net/)
CloudGrey
08-12-2023, 08:31
Tavsiye üzerine uygulamayı alsanız bile bence denemek için 1 aylık alın sonra hoşunuza giderse senelik uzatın. Ben bu tarz işlerde böyle yapmayı tercih ediyorum çünkü başkasının çok memnun olduğu bir hizmetten siz memnun kalmayabiliyorsunuz. Forumdan bir arkadaşın tavsiyesiyle 2 yıla yakındır kornertv kullanıyorum. 10'dan fazla arkadaşımda benden görerek burayı kullanmaya başladı. Herkes memnun. Maçlarda 4k yayın izleyebiliyorum. Film ve diziler sürekli güncelleniyor. Donma problemi olmuyor. Aynı anda iki farklı cihazla uygulamayı kullanmanıza müsaade etmiyor. (örnek: televizyonda program açıkken bilgisayardan açmanıza izin vermiyor.)
Tavsiye ederim, mesuliyet kabul etmem :) link : Korner TV - 4K 50 FPS IPTV (https://kornertv.net/)
TR lig maçlarını 4K ? gerçektenmi ?
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bu site ile birlikte birkaç tane daha siteyi inceledim ama nedense hiçbiri güven vermedi. İletişim için hep whatsapp'a yönlendiriyor ve numaralar yurtdışı. Açıkcası ödemeyi yaptıktan sonra karşı tarafın kapı-pencere olmayacağı net değil. Test yayını daha önceden varmış ama suistimal edildiği için artık o da ücretliymiş. Hatta sitenin birinde yıllık paket 650 TL yazıyor whatsapp'tan kendilerine ulaştığımda rakamın eski, güncelde 1.200 TL olduğunu belirtti. Sözlüklerde de yazılanları okuyunca bu işe bulaşmamak gerektiğini düşündüm.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bu site ile birlikte birkaç tane daha siteyi inceledim ama nedense hiçbiri güven vermedi. İletişim için hep whatsapp'a yönlendiriyor ve numaralar yurtdışı. Açıkcası ödemeyi yaptıktan sonra karşı tarafın kapı-pencere olmayacağı net değil. Test yayını daha önceden varmış ama suistimal edildiği için artık o da ücretliymiş. Hatta sitenin birinde yıllık paket 650 TL yazıyor whatsapp'tan kendilerine ulaştığımda rakamın eski, güncelde 1.200 TL olduğunu belirtti. Sözlüklerde de yazılanları okuyunca bu işe bulaşmamak gerektiğini düşündüm.
ipTV bir süredir kullanıyorum, hatta Mart 2024'te 1 yıllık süresi bitecek, 400 TL gibi bir fiyata almıştım, her halt var içinde :)
Telefon isterseniz Türk numara verebilirim :) deneme şu bu nasıl yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama şartlar konuşabilirsiniz isterseniz.
ErkanCanS
08-12-2023, 11:21
TR lig maçlarını 4K ? gerçektenmi ?
Yayıncı kuruluş her haftanın en önemli maçını 4k yayınlıyor.(genelde haftada 1 maç) O maçları 4k izleyebiliyorum. Aslında 4k yayın yapan kanalları 4k olarak izleyebildiğimi belirtmek için yazdım. Çünkü çoğu iptvde 4k hizmeti olmuyor veya 4k dedikleri yayın 4k olmuyor.
Rica ederim. İptv dediğimiz şey ''kurumsal kaçak yayın'' zaten. Telefon numaraları yurtdışı, abonelik için para gönderdiğiniz hesapların akıbeti belli değil. Yarım saat için geçerli hesap numaraları kullanıyorlar genelde vs. Bu konulara duyarlıysanız bulaşmamak en iyisi olmuş sizin için.
CloudGrey
08-12-2023, 12:14
Yayıncı kuruluş her haftanın en önemli maçını 4k yayınlıyor.(genelde haftada 1 maç) O maçları 4k izleyebiliyorum. Aslında 4k yayın yapan kanalları 4k olarak izleyebildiğimi belirtmek için yazdım. Çünkü çoğu iptvde 4k hizmeti olmuyor veya 4k dedikleri yayın 4k olmuyor.
Rica ederim. İptv dediğimiz şey ''kurumsal kaçak yayın'' zaten. Telefon numaraları yurtdışı, abonelik için para gönderdiğiniz hesapların akıbeti belli değil. Yarım saat için geçerli hesap numaraları kullanıyorlar genelde vs. Bu konulara duyarlıysanız bulaşmamak en iyisi olmuş sizin için.
aa doğru hatırladım ,
hatta digitürk bize zamanında bunun için 4k kutu satmış üstüne para istemişti ama sonra bu uygulamaya kaldırıldı diye biliyorum.
neyse demekki hala varmış .
çok teşekkürler.