PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazlığa Kısa Süreli İnternet Bağlatmak

-Murat Özcan-
02-07-2023, 13:23
Herkese merhaba, cümletten bayramınız mübarek olsun..

Yazlıkta bir kaç zamandır komşudan internet kullanıyorduk yarı yarıya ödüyorduk.

Kendileri evi sattı gitti.

Bizler de 2-3 ay falan kalıyoruz, bunun için kısa süreli internet bağlatmak istiyoruz.

Bazı komşular prize takılan bir internet tavsiye ettiler nereye gidersen kullanırsınız gibilerinden baktım pek mantıklı gelmedi.

Yine böyle modem tarzı kısa süreli bağlatma şansımız varmı ? Aramızda kullananlar vardır hangi firmalar bu işte iyidir..

Araştırmalarım sonucunda bir çok firma karşıma çıktı lakin kullanan ve tecrübe eden kişilerin görüşü benim için daha önemli.

Teşekkür ederim..

drago
02-07-2023, 14:21
O prize takılanlardan var bizde, akbükte çekmiyor mesela doğru dürüst öyle söyleyeyim

ErkanCanS
02-07-2023, 17:23
Yazlığınızda hangi gsm operatörü daha iyi çekiyorsa onların taşınabilir internetini kullanabilirsiniz. Prize takılan dediğinizde muhtemelen bahsettiklerimden. Turkcell superbox , vodafone redbox vs. Ben bir sene kadar turkcell superbox kullandım gayet memnun kaldım. Modem kadar uzaklara internet vermiyor. Evin iki uç köşesinde interneti kullanamıyordum.

Berk007
02-07-2023, 17:25
alt yapı var ise Turknet önerebilirim. taahhütsüz olduğu için istediğiniz zaman kapatırsınız ya da başka adrese nakil yaparsınız.

Aranel Ciryatan
03-07-2023, 09:28
Eğer Turkcell iyi çekiyorsa

Turkcell Yazlık İnternet Paketleri ve Kampanyaları (https://www.turkcell.com.tr/kampanya/yazlik-internet/?gclid=CjwKCAjw44mlBhAQEiwAqP3eVlJZdmmO14zBWNRK200 qcG8HLbHFAT72yMUKr4VQHHZnGS-YA-KpXxoCDa0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds)

-Murat Özcan-
03-07-2023, 11:58
O prize takılanlardan var bizde, akbükte çekmiyor mesela doğru dürüst öyle söyleyeyim

Evet araştırdım biraz öyle diyor bazı arkadaşlar..

Yazlığınızda hangi gsm operatörü daha iyi çekiyorsa onların taşınabilir internetini kullanabilirsiniz. Prize takılan dediğinizde muhtemelen bahsettiklerimden. Turkcell superbox , vodafone redbox vs. Ben bir sene kadar turkcell superbox kullandım gayet memnun kaldım. Modem kadar uzaklara internet vermiyor. Evin iki uç köşesinde interneti kullanamıyordum.

Hiç bulamassak ona bakacağız artık hocam..

alt yapı var ise Turknet önerebilirim. taahhütsüz olduğu için istediğiniz zaman kapatırsınız ya da başka adrese nakil yaparsınız.

O var sanırım bakacağım hocam..

Eğer Turkcell iyi çekiyorsa

Turkcell Yazlık İnternet Paketleri ve Kampanyaları (https://www.turkcell.com.tr/kampanya/yazlik-internet/?gclid=CjwKCAjw44mlBhAQEiwAqP3eVlJZdmmO14zBWNRK200 qcG8HLbHFAT72yMUKr4VQHHZnGS-YA-KpXxoCDa0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds)

Sordum alt yapıları yokmuş

punto_multijet
03-07-2023, 11:58

aynı mantıkla basvurdum turknete. kardeşim kullanıyor çeşmede memnun

darkred
03-07-2023, 13:59
İnternet altyapısı yoksa ve turkcell iyi çekiyorsa yazlığın olduğu bölgede 150 gb kotalı taahütsüz superbox kullanabilirsiniz 400-500 gibi aylık ücreti oluyor.

Benim oturduğum yerde şuan altyapı yok o nedenle yerel bir firma ile anlaştım. Evin çatısına çanak anten tarzı birşey koydular. Kotasız taahütsüz aylık 130 TL ödüyorum.

O bölgede de böyle bir firma varsa onu tercih edebilirsiniz.

|KaAn|
03-07-2023, 14:45
Geçen seneye kadar Turkcell Vınn kullanıyordum, yazlık +bir yerlerde gelgit için. Max 4-5 ay kullanıp 12 ay ödemek ve sınırlı olmasından dolayı data hattını iptal ettirdim.
TurkTelekom kullanıyorum şu an 3-6 aylık dönemleri ve mbps seçenekleri var. Sitede kullanan farklı arkadaşlar olduğu için bunu tercih ettim, arada gidip geliyo ama şikayet hattı arayınca kendine getiriyolar.
Bulunduğunuz yerdeki altyapı önemli, kullanan birilerini bulup memnuniyeti sorarak girmek sıkıntı yaşattırmaz.

-Murat Özcan-
04-07-2023, 12:14
aynı mantıkla basvurdum turknete. kardeşim kullanıyor çeşmede memnun

Teşekkür ediyorum hocam

İnternet altyapısı yoksa ve turkcell iyi çekiyorsa yazlığın olduğu bölgede 150 gb kotalı taahütsüz superbox kullanabilirsiniz 400-500 gibi aylık ücreti oluyor.

Benim oturduğum yerde şuan altyapı yok o nedenle yerel bir firma ile anlaştım. Evin çatısına çanak anten tarzı birşey koydular. Kotasız taahütsüz aylık 130 TL ödüyorum.

O bölgede de böyle bir firma varsa onu tercih edebilirsiniz.

O firmayı bende arıyorum hocam. Bulursam öyle yaptıracağım..

Geçen seneye kadar Turkcell Vınn kullanıyordum, yazlık +bir yerlerde gelgit için. Max 4-5 ay kullanıp 12 ay ödemek ve sınırlı olmasından dolayı data hattını iptal ettirdim.
TurkTelekom kullanıyorum şu an 3-6 aylık dönemleri ve mbps seçenekleri var. Sitede kullanan farklı arkadaşlar olduğu için bunu tercih ettim, arada gidip geliyo ama şikayet hattı arayınca kendine getiriyolar.
Bulunduğunuz yerdeki altyapı önemli, kullanan birilerini bulup memnuniyeti sorarak girmek sıkıntı yaşattırmaz.

Çoğunluk Türk Telekom kullanıyor, sorum arada gidip geliyormuş. Sadece bir kişi gördüm Lodos Net kullanıyorum çok memnunum dedi. İlginç bir şey..

Mivec_4G63
05-07-2023, 11:53
turkcell superbox ya da uydunet tercih edebilirsiniz

Uydunette çok ping oluyormuş

-Murat Özcan-
07-07-2023, 07:48
turkcell superbox ya da uydunet tercih edebilirsiniz

Uydunette çok ping oluyormuş

Sonunda komşudan Wifi aldık, faturaya ortak olduk :D