Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir’de Ford KA ustası arıyorum.
wonderkid
11-08-2023, 19:48
Selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi İzmir içi Ford Ka ustası arıyorum. Malesef Ford ustalarının çoğu ellemiyor. Yardım edebilen çıkarsa memnun olurum. Teşekkürler
Ford Ka ya bakmayan usta enteresan geldi
Safa otomotiv var 2. Sanayide 1-2 kere gitmiştim, temiz esnaftı gördüğüm kadarıyla Enes usta
Mavi st line fiestası olan arkadaş tavsiye etti derseniz hatırlar, adımı hatırlatacağınu sanmıyorum
wonderkid
11-08-2023, 21:03
Ford Ka ya bakmayan usta enteresan geldi
Safa otomotiv var 2. Sanayide 1-2 kere gitmiştim, temiz esnaftı gördüğüm kadarıyla Enes usta
Mavi st line fiestası olan arkadaş tavsiye etti derseniz hatırlar, adımı hatırlatacağınu sanmıyorum
Teşekkürler kendiside bakmıyormuş malesef KA
wonderkid
11-08-2023, 21:08
Cidden ilginç bir durum
Geçen sanayide gezerken kapısında 3 tane ford ka gördüm dükkanın hatta 1 i atıl durumdaydı büyük ihtimal ford ka ile ilgilenen bir usta ama nasıl tarif edeyim size 2. Sanayide dizayn auto garage dükkanının tam arkasındaki sokakta
Problemler ne?
Belki başka usta önerisi çıkar siteden.........
wonderkid
12-08-2023, 09:27
Problemler ne?
Belki başka usta önerisi çıkar siteden.........
Merhaba. Isındıktan sonra rölantide durmama , çiğ yakma ve gaz yememe
wonderkid
12-08-2023, 09:28
Geçen sanayide gezerken kapısında 3 tane ford ka gördüm dükkanın hatta 1 i atıl durumdaydı büyük ihtimal ford ka ile ilgilenen bir usta ama nasıl tarif edeyim size 2. Sanayide dizayn auto garage dükkanının tam arkasındaki sokakta
Orayı biliyorum teşekkür ederim.
Bosch servise gidin bence.
mikelazi
12-08-2023, 10:43
ka konusunda KÖROĞLU danışabilirsiniz
wonderkid
12-08-2023, 11:14
Teşekkürler
Login • Instagram (https://instagram.com/gm_teknik?igshid=MzRlODBiNWFlZA==)
3-4 sene öncesine kadar Yetkili serviste mastertech yani baş teknisyendi.
Bakmayacağınu sanmıyorum
%99 vss sensörü kabloları kopuk. Rolanti valfi kirli vr ayar gerekiyor.
Çözeriz. Ka ya bakmıyorlar artık gerçekten eski diye. Bir yeri yapsak başla yer bozulacak diye.