PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emme manifoldu civarý hava emiþ sesi

olcay_bora
07-02-2024, 12:53
307nin yağ buhar hortumunu değiştirdim paramparça olmuş bantlamış eski sahibi heryerinden yağ kaçırıyordu. Yenisini aldım taktım sıfır ürün. Ama bu seferde emme manifoldundan rölantode olsun gaz verince olsun sabit gelen bir hava emiş sesi var. Wd40 sıkarak baktım rölantode değişme olacak mı diye ama yine bir fark olmadı. Ustaya gittim sabah emme manifoldunu değiştirmemiz lazım 5 - 6 bin civarı tutar dedi. Görselin linkide ekliyorum. Ne yapmalıyım bu durumda başına gelen var mı?

Son Dakika Haberler on Instagram (https://www.instagram.com/p/C3CywFMtCEM/?igsh=NmpxYnh2eWZ4NTM0)

mikelazi
07-02-2024, 14:39
manifold niye değişiyor,çatlak,patlakmı varki.

contaları belki eskimiştir

olcay_bora
07-02-2024, 16:43
Contalari filan sağlam her şey

Schumi
08-02-2024, 00:31
Elektronik sigara ile yoğun duman yapın manifold etrafında. O sırada birisi gaza bassın. Kaçak varda bir yerden hava çekiyorsa oradaki dumanda hareket görürsünüz. Parçalı bir manifold o birden fazla nokta contası var.

olcay_bora
08-02-2024, 11:55
Elektronik sigara ile yoğun duman yapın manifold etrafında. O sırada birisi gaza bassın. Kaçak varda bir yerden hava çekiyorsa oradaki dumanda hareket görürsünüz. Parçalı bir manifold o birden fazla nokta contası var.

Tamamdır bugün deneyelim biz sağolasın abi