Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio 1.6 16V orijinal yazılımı
FirstCarClio
12-06-2024, 00:14
Merhaba 2 yıla yakın zaman önce bir clio k4m aldım araç sürekli arıza veriyordu en son geçen hafta aracın üzerindeki beyin kodunu google dan aratınca 1.4 8v 'a ait olduğunu farkettik, aracın ORİJİNAL yazılımına ulaşmanın yolları nelerdir ? konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
FirstCarClio
12-06-2024, 08:00
Yetkili servisle iletişime geçtim fakat 10 yaş üstü araçlar cihaza bağlanmıyor serviste diye geri dönüş aldım
Cliosportve
12-06-2024, 09:21
Bende mevcut gelirsen bakarız
FirstCarClio
14-06-2024, 03:51
Abi Adanada yaşıyorum. 2 kere motor yedim şu an tekrar toplanıyor araba. Bu şekilde yanlış yazılımlı hali ile kontak basmak istemiyorum açıkçası. Yanınıza gelmem mümkün değil. Çekiciye koyup getirmek dünya para tutar Adana İstanbul arası. Bunu nasıl çözebiliriz
MURAT_HLX
15-06-2024, 11:11
Abi Adanada yaşıyorum. 2 kere motor yedim şu an tekrar toplanıyor araba. Bu şekilde yanlış yazılımlı hali ile kontak basmak istemiyorum açıkçası. Yanınıza gelmem mümkün değil. Çekiciye koyup getirmek dünya para tutar Adana İstanbul arası. Bunu nasıl çözebiliriz
selçuk abiyle iletişime geç,zatende yazmış konuya belki beyini söker yollarsın yada epromlu beyindir,epromu yollar orda takarsın aracın gitmesine gerek kalmaz
FirstCarClio
15-06-2024, 21:36
selçuk abiyle iletişime geç,zatende yazmış konuya belki beyini söker yollarsın yada epromlu beyindir,epromu yollar orda takarsın aracın gitmesine gerek kalmaz
Telefon numarasını bulup iletişime geçtim Selçuk abi ile sağolsun anlayışla karşıladı problemim ile ilgileneceğini belirtti. Türkiye'de sorunuma çözüm bulurum diyen tek adam çıktı vallahi 2 haftadır bununla uğraşıyorum
MURAT_HLX
16-06-2024, 03:07
K4M gibi sağlam motor nasıl 2 sefer su koydu halen anlamıyorum geçmiş olsun
FirstCarClio
16-06-2024, 20:59
K4M gibi sağlam motor nasıl 2 sefer su koydu halen anlamıyorum geçmiş olsun
Eski sahibi POPBANG sevdasından dolayı yazılım attırmak istemiş tabi aracı alırken benim haberim yok söylemedi, aracın üstünden 1.4 8v yazılımı çıktı beyincinin söylediğine göre araç 1.6 16v, yakıt hava karışımını sürekli yanlış yaptığı için mekanik arızaya sebep olmuş