PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Düzce’de ekspertiz için yardımcı olabilecek var mı

oztk24
22-04-2025, 14:22
Erzincan’dan gelmeyi düşünüyoruz. Düzce’de eksper olarak nereye gidebiliriz? Özellikle motor, mekanik bakımından kime gösterebiliriz? Yakında olup, araca bakabilecek olan varsa eğer çok makbule geçer. Gelmeye, göstermeye değer veya değmez diyebilecek biri var mıdır?

oztk24
22-04-2025, 14:23
Just a moment... (https://shbd.io/s/jKBP8L6W) Araç bu.

makif84
22-04-2025, 15:37
Ben olsam şraya baktırırdım. You tube den inceleyebilirsiniz.

Onay Oto Ekspertiz (https://www.onayotoekspertiz.com.tr/)

-Murat Özcan-
22-04-2025, 15:39
Bu konu bence çok önemli çoğu ekspertizde çoluk çocuk bakmaya başladı.

İyi araştırılıp bakılması lazım. Çok ciddi paralar istiyorlar..

TarikS
23-04-2025, 14:11
Erzincan’dan gelmeyi düşünüyoruz. Düzce’de eksper olarak nereye gidebiliriz? Özellikle motor, mekanik bakımından kime gösterebiliriz? Yakında olup, araca bakabilecek olan varsa eğer çok makbule geçer. Gelmeye, göstermeye değer veya değmez diyebilecek biri var mıdır?

çok aceleniz yoksa bu haftaiçinde ben bakarım önden, size bilgi geçerim, göstermeye değerse mekanik arkadaşıma götürürüm, alınır binilir kıvamda dersek sonrası sizde artık boya kaporta baktırırsınız isterseniz :D

bana özelden telefon yollayın haberleşelim

erzincandan düzceye doblo için gelmeye değer gibi düşünüyorsanız tamamen duygusal sanırım, çok ucuzsa da sıkıntı ama bakar söyleriz yıkıksa uğraşmazsınız hiç

oztk24
23-04-2025, 15:53
çok aceleniz yoksa bu haftaiçinde ben bakarım önden, size bilgi geçerim, göstermeye değerse mekanik arkadaşıma götürürüm, alınır binilir kıvamda dersek sonrası sizde artık boya kaporta baktırırsınız isterseniz :D

erzincandan düzceye doblo için gelmeye değer gibi düşünüyorsanız tamamen duygusal sanırım, çok ucuzsa da sıkıntı ama bakar söyleriz yıkıksa uğraşmazsınız hiç

öyle bir imkan olursa çok makbule geçer, kırtasiye malzemeleri taşımak için kullanacağız. nispeten uygun fiyatlı iş görecek bir şey arıyoruz.

oztk24
23-04-2025, 18:37

Selamın aleyküm abi, öncelikle geçmiş olsun. Depremden etkilendiniz mi bilmiyorum, umarım bir şey yoktur.

Abi eğer araç sana yakın ise, zahmet olmayacaksa ve zamanın varsa önden bir bakabilirsen çok makbule geçer. Belli başlı kusurlar zaten fotoğrafta belli(çamurluk göçük, tamponun yarısı yok vb). Aracı çalıştırıp duman atıyor mu vb bakma imkanın olursa ona göre boşuna yol gelmemiş oluruz.

Özel mesaj kutunuz dolu olduğu için, mesaj atamadım.