Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : map & safc II

TURBO CİVİC
29-01-2009, 22:07
1.6 ise civic te orjinal maf sensoruyle safc II de basınc max. 0.65 gosteriyor...benim merak ettigim orjinal beyin mevcutken map sensoru taksam 2-3 bar lık safc II de tam basıncımı dogru gorebilirmiyim?

stlegal
09-02-2009, 13:43
safc hack diye bir yol var ama büyük enjector lazım ve 3 barlık map sensor ama ne gerek var..

Oz`
09-02-2009, 19:54
safc vafc hack takılması afc hack oluo sate la cem :)

Erdem dostum beyinindeki haritada .65 in üstü yokki :) safc de olan gelendeğerleri değiştirmeni sağlyor olmayan bir veriyi değiştiremeyiz değilmi ? :)

stlegal
09-02-2009, 20:23
safc de görüceği max değer oda ben yanlış anlattım kednimi 3 barlık map sen sorle safcde görürsün ama yine yalan oluyo linki bulsam net anlaşılır demek istediğim

stlegal
09-02-2009, 20:25
http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=137901
bu gerzeğin yaptığını 3 bar mapla yapıosun ffalan mantıksız şeyler uraşmayın bunlarla

TURBO CİVİC
09-02-2009, 23:39
anladım tesekkur ederim.o zaman hks bossttan devam:icon_tup:

lumpenst
08-03-2009, 18:01
eğer afc hack ile çalıştırıorsan 3bar kullanman mümkün deil.. ama p06 p28 vs bişeyle tune yaptıysan ve afc orda sadece gösterge amaclı duruosa yapılabilir. bu durumda orj map yerinde duruo ve ikinci bi map alıosun (3bar vs..) manifoldda herhangi bi vakum porta bağlıosun ve safcnin içinden honda için seçtiğin o 6.ıncı sensör tipi yerine alacağın sensörünkini seçiosun. bunun için en doğrusu safcnin desteklediği map sensörleri arasından 3bar civarı okuyabilen bişeyi seçebilmen en doğrusu olabilir çünkü kalibre etme şansın yok. bu arada ecu'n hala orj map ile çalışmaya devam edio

Burak Kasim
11-03-2009, 16:37
Baya zamandir okuorum hep senin topiclerini.

Bence artik en kotu bi ihtimal bi piggyback falan al, bole SAFC'yle falan ugrasma.

stlegal
11-03-2009, 16:46
eğer afc hack ile çalıştırıorsan 3bar kullanman mümkün deil.. ama p06 p28 vs bişeyle tune yaptıysan ve afc orda sadece gösterge amaclı duruosa yapılabilir. bu durumda orj map yerinde duruo ve ikinci bi map alıosun (3bar vs..) manifoldda herhangi bi vakum porta bağlıosun ve safcnin içinden honda için seçtiğin o 6.ıncı sensör tipi yerine alacağın sensörünkini seçiosun. bunun için en doğrusu safcnin desteklediği map sensörleri arasından 3bar civarı okuyabilen bişeyi seçebilmen en doğrusu olabilir çünkü kalibre etme şansın yok. bu arada ecu'n hala orj map ile çalışmaya devam edio

3 barlık map sensorle çalışıyor 450 cc enjector ve 3 barlık map sensor
in 4 out 16 yap çalışır istediğin ayarı yapabilirsin tabi gereksiz bir şey ...

MeRtCaN
11-03-2009, 17:24
erdem ugrasmaa :) gel baglıyalım wide bandı yapalım inceden bi ayar devam sonra :)