Orijinalini görmek için tıklayınız : msn yardım
TURBO CİVİC
26-02-2009, 00:05
msnin plus versiyonları veya son cıkan 9 hic biri calısmıyor.acılıyor hemen hata verip kapanıyor...sizler hangi surumu kullanıyorsunuz?benim yasadıgımı yasıyanlar varmı?hangisini yuklemeliyim?
Ne sorunu yasıyorsun?
Cıkan hatayı yazarmısın?
TURBO CİVİC
26-02-2009, 00:26
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
bu sekilde baslıyan bir uyarı veriyor
hata raporu gonder -gonderme secenegi cıkıyor
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
bu sekilde baslıyan bir uyarı veriyor
hata raporu gonder -gonderme secenegi cıkıyor
efendı gıbı ozur dılemısler ıste olm ustlerıne gıtme...hahahahahha
Low-Rider
26-02-2009, 00:29
ahahahah ulan tünayy
komple live messengeri bilgisayarından kaldır tekrar yüklemeyi dene ayrıca son sürüm plus eklentisinide yükle üstüne sorun kalıcağını sanmıyorum
TURBO CİVİC
26-02-2009, 00:48
efendı gıbı ozur dılemısler ıste olm ustlerıne gıtme...hahahahahha
yap yap ozur dile olmaz van munit van munit:D
TURBO CİVİC
26-02-2009, 00:49
komple live messengeri bilgisayarından kaldır tekrar yüklemeyi dene ayrıca son sürüm plus eklentisinide yükle üstüne sorun kalıcağını sanmıyorum
cok denedim olmuyor...eski versiyon yuklemek zorunda kalıyorum hep:confused:
msn i program ekle kaldırdan kaldırdıktan sonra pc yi kapatıp açın sonra yeniden kurulum yapın , bir işe yarayabilir belki
TURBO CİVİC
26-02-2009, 01:01
işletim sistemin ne ?
XP (10krktr)
Ben de aynı sorunu yasadım, internette sayfalarca ne yazıyorsa yaptım, hicbir sekilde olmadı...
Sonra 2 sekilde cözdüm, yeni msn kullanıyorum su an ;)
- NVidia kart var ise, nvidia network controller tarzı aptal bir program var bilgisayarda, o engelliyor. Onu kaldır msn hata vermez.
- Bilgisayarında vista teması varsa kaldır.
TURBO CİVİC
26-02-2009, 01:12
vista eklentileri kullanıyorum
Vista eklentisi crystalxp bricopack falan filan varsa tamamen kaldır bi öyle dene...
Ama bundan önce nvidia ise kartın, nvidia network controller kaldır, o sekilde düzelir tahminimce...
Bunun dısında googlea yazınca 100lerce cözüm cıkıyor hepsi birbirinin aynı hicbiri de cözmedi benim sorunumu :)
onursumer
26-02-2009, 01:20
ben www.msn.com.tr deki en güncel i kurdum en son çıkan plus ıda yükledim sorunsuz çalışıyor.
zaten bu son surumde bayağı c++ eklentileri framework falan yukluyor onlarla ilgili bir sorun olabilir
sistemden tamamen eklentileri ile kaldırıp restart atıp tekrar kurmayı deneyebilirsin.
TURBO CİVİC
26-02-2009, 01:27
dediklerinizi denicem tesekkur ederim
dragger'in dediğini diyecektim ben skinpackler sorun çıkartıor genelde