Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Astra GSI DYNO!!!
Allaha cok sukur aracı komple bıtırmıs bulunuyoruz. gt1548 turbo(turboyu yenı ogrendım :)) ile 0.8bar peak 0.5bar cont. gidiyoruz. dyno da kesınlıkle bır elleme yoktur. dyno da 0.86 peak 0.54cont. bastı arac. 4. vites ölçüm yaptım. net 250hp aldık. full stock engıne :) Oz` kardesım elıne saglık (ne kadar cok yorsan da :))
http://img3.imageshack.us/img3/9709/dyno2.jpg
Hayırlı olsun video bekliyoruz:)
masallah yaw cıddı guzel olmusg egrısı felan :)
valla sabırsızlıkla bekliyorum bi binmek gazlamak nasip olmadı hala ellerinize sağlık beyler
hayırlı olsun... araba SFi motorlu GSi değil mi?
gt15 ile o tork acayip, itb benzeri emme yuzunden mi acaba?
mertacar
12-03-2009, 15:34
güzel değerler stock motor ve gt15 için.. toplam ne kadar masraf gıtti?
bol torklu olmuş maşallah
abimle konuşum çok mutlu çok sevinçli bide teslim alsak harika olacak ilk rolingde denemek istiyorum arabayı ahmet bi roling düzenlersen sevinirim
chiefkadir
12-03-2009, 15:45
Maşallah zaten baz hali ile 196 tork veren araç
Ayardan sonra bi güzel oldu ama :) Güzel geceydi :)))))
masallah stock motor olarak cok iyi.
masallah stock motor olarak cok iyi.
stock derken ? :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=21906
stock derken ? :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=21906
yani diyorki motor içine girilmemiş kol,piston vs
:) o da güzel..
dyno verisi çok güzel bu arada 41 kere maşallah..
maşllah 1-2 eksiği var ma ben hala kılım o 1-2 bişey e musait bi arada baska bi ecu denemek istiyorum :) yada gönüllü varsa ondada denerim :)
maşallah diyelim:) güzel güç alınmış..
maşllah 1-2 eksiği var ma ben hala kılım o 1-2 bişey e musait bi arada baska bi ecu denemek istiyorum :) yada gönüllü varsa ondada denerim :)
istanbulda olsam gönüllü olurdum ben
dragstar
12-03-2009, 20:15
maşallah çok güzel güçler çıkmış darısı bzm başımıza
@Rckid :) kardeşim geliceğim oralara ama softeware üzerinde değişiklikleri yapsınlar yanımda alır gelirim deneris sorun deil
yani diyorki motor içine girilmemiş kol,piston vs
listeye gore
"calıbra turbo piston-kol set"
var bunun icin standart degil sanirim :)
listeye gore
calibra kolarıyla gsi kolları aynıdır.. pistonlar farklı bi tek.. caliba pistonlarıyla 400 hp, kollarıyla da 320 hp ye kadar sıkıntı olmaz.. :)
Bu arada güzel sonuc.. ellerinzie saglık.. tork etkileyici.. :)
listeye gore
ben baktım ama görmemiştim yaw araya saklamışlar demekki :)
orhan_guney
12-03-2009, 22:46
aynen bende katılıyorum ilk roling:)
abimle konuşum çok mutlu çok sevinçli bide teslim alsak harika olacak ilk rolingde denemek istiyorum arabayı ahmet bi roling düzenlersen sevinirim
ibo sen bu forumla dalga geçiyordun en son
ne alaka özgün şimdi anlamadım neden dalga geçimki ?
bu arada bu olcum motor fan kapattık tan sonra yapıldı. bıraz sıcaktı yanı. + fan yok :) fan olursa daha ıyı cıkar. ama artık o da yolda bellı olsun :)
nightkids_han
13-03-2009, 07:47
çok güsel ideal abartısız 1 güç , tebirikler....
çok güzel güç almışnız video flaanda olsa çok daha iyi olucak :)
maşallah güzel değerler kazanmış araç..
ıbrahım eray senı beklıyor ne zaman denıcegız dıye :)
gt15 ile o tork acayip, itb benzeri emme yuzunden mi acaba?
Allaha cok sukur aracı komple bıtırmıs bulunuyoruz. gt1548 turbo(turboyu yenı ogrendım :)) ile 0.8bar peak 0.5bar cont. gidiyoruz. dyno da kesınlıkle bır elleme yoktur. dyno da 0.86 peak 0.54cont. bastı arac. 4. vites ölçüm yaptım. net 250hp aldık. full stock engıne :) Oz` kardesım elıne saglık (ne kadar cok yorsan da :))
http://img3.imageshack.us/img3/9709/dyno2.jpg
calibra kolarıyla gsi kolları aynıdır.. pistonlar farklı bi tek.. caliba pistonlarıyla 400 hp, kollarıyla da 320 hp ye kadar sıkıntı olmaz.. :)
Bu arada güzel sonuc.. ellerinzie saglık.. tork etkileyici.. :)
benim dyno verilerimle bu veriler çok benzerlik gösteriyor demek ki bendeki turbo da gt1548 ayarında...bu arada dynoda .84 peak .5 cont demişsiniz, zaten dynoda yuke binmediği için basınc az basar yolda ne kdr basıyor tam olarak?
motor stok sıkıstırmada sanırsam stok halı 140-150 hp olsa temiz +100 hp ve + 100 nm almışsınız maşallah..
381nm normal bence turbonun buyukluguyle ılgılı bence, ben de de 320nm cıkmıstı .9 bar basıncta(dyno basıncı) bir de 3mm conta var bnde tabi..
yani sonuclar super, çok az daha basınc acarsanız biraz daha hp ve daha ondan daha fazla nm alırsınız bence..
maşallah, elinize sağlık..
Masallah Miniklerden temiz kendılerıne layık bır ıs daha
Hayırlı olsun....
benim dyno verilerimle bu veriler çok benzerlik gösteriyor demek ki bendeki turbo da gt1548 ayarında...bu arada dynoda .84 peak .5 cont demişsiniz, zaten dynoda yuke binmediği için basınc az basar yolda ne kdr basıyor tam olarak?
motor stok sıkıstırmada sanırsam stok halı 140-150 hp olsa temiz +100 hp ve + 100 nm almışsınız maşallah..
381nm normal bence turbonun buyukluguyle ılgılı bence, ben de de 320nm cıkmıstı .9 bar basıncta(dyno basıncı) bir de 3mm conta var bnde tabi..
yani sonuclar super, çok az daha basınc acarsanız biraz daha hp ve daha ondan daha fazla nm alırsınız bence..
maşallah, elinize sağlık..
yolda net .88 peak yapıp 0.70 - 0.65 - 0.54 e dsuo tabı dyno da kı gıbı hızlı dusus olmuo dedıgın gıbı. bırde soyle bırsey var benım dyno da fan yok. yanı cooler sogutma gorevını yapmıoıdu. sanırım fan olursa 20hp fln daha cıkar gıbıme gelıo. savas ın dyno da olcturucem arabayı bırde.
yolda net .88 peak yapıp 0.70 - 0.65 - 0.54 e dsuo tabı dyno da kı gıbı hızlı dusus olmuo dedıgın gıbı. bırde soyle bırsey var benım dyno da fan yok. yanı cooler sogutma gorevını yapmıoıdu. sanırım fan olursa 20hp fln daha cıkar gıbıme gelıo. savas ın dyno da olcturucem arabayı bırde.
Sizinde bir fanınız olsa çok güzel olucak :)
maşallah abi tekrardan, fan cidden fark ediyor
ıbrahım eray senı beklıyor ne zaman denıcegız dıye :)
eray arabasını satsın yada turbolasınlar öle yürürüm onla çok istiyorsa boluya kadar yürürüz o izmitte başlasın ben gebzeden çıkıcam nede olsa adapazarında bağajından girip kaputundan çıkarım :heyoo:
valaa son denemelerden sonra cok ıyı yuruyorduu ve stock makına
benı gectıı
yarım boy
bıızm vsl osmana 3 boy caktıı
benim gsi ile işim bitti artık varsa yoksa honda gsi varken 100kere davet ettim gelmedi sattıktan sonra neden böle bişi sölüyor anlamadım :) komik çocuk
ermaneray
13-03-2009, 21:17
benim gsi ile işim bitti artık varsa yoksa honda gsi varken 100kere davet ettim gelmedi sattıktan sonra neden böle bişi sölüyor anlamadım :) komik çocuk
astrayı sattın ama kurtulamazsın hondayı yükle gel hızlı çocuk :)