PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir evlenme teklifi...

Tunacan
20-05-2009, 13:10
Önümüzdeki hafta artık girişimde bulunmak, aile olma yolunda bir adım atmak istiyorum, 5 yıllık flörtün resmiyet kazanması için...
Konuyu geğiye vurmadan, evli olan ya da evlenme teklifi yapan arkadaşlardan bana bir yol, bir tüyo vermelerini rica ediyorum. Yüzüğü bu haftasonu alacağım inşallah. Peki ya sonra? Nasıl vermeliyim ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

mmustu
20-05-2009, 13:14
ufffff valla kardeşim Allah kolaylık versin işin çok zor bir aksilik bir terslik durumunda ömür boyu yüzüne vurulacak bir tokat :D aman hata yapma romantizmi elden bırakma bizim gibi sanayilerde yüzüğü hava filtrei kutusunda sakın verme :D bence sen teklif bile etme hayatını yaşa :D

Maxiboost
20-05-2009, 13:14
eheh kıskandım vallahi :) burda ne söylense az olur çünkü onu en iyi tanıyan sensin ama genelinde süprizi severler :D hiç beklemeyeceği bir anda bence teklifini yap :)

emr_
20-05-2009, 13:15
Allah yardımcın olsun :)

MiaMi
20-05-2009, 13:18
Tunacan yakınında bir abin akraban amcan dayın yokmu forum ortamına bu kadar özelini taşıma bence kardeşim.

Her insanın düşüncesi farklıdır biri çıkar balık lokantasında güzel bi akşam yemeğinde sonra teklif et der biri çıkar aniden herhangi bir zamanda teklif et der. Kafan iyice karışır.

Tek söyleyebileceğim cümlelerini iyi seç düzgün açık ve net konuş kararlılığını belli et.

Tunacan
20-05-2009, 13:37
yardımcı olanlara teşekkürler...
bir süpriz yapacağım orası kesin. fakat hayatımda daha önce kimseye bu büyüklükte ve ciddiyette bir süpriz yapmamıştım.

en iyi yol güzel bir akşam yemeği ve kalsik sahne olacak sanırım...

Orhan
20-05-2009, 13:47
ben yekten söyledim öyle özel bir an özel bi yer kovalamadım arabada giderken sordum kabul etti evlendik süslemeye gerek duymadım bir hafta sonra istedik söz kestik 26 gün sonra düğün oldu

Tunacan
20-05-2009, 13:48
sende hızlıymışsın be hocam :)
26 günde okadar şeyi nasıl hazırladınız?

VTEC®
20-05-2009, 13:51
Allah kolaylık versin bende aynı yolda yolcuyum 7 senedir beraberliğim var. bende halen nasıl teklif edeceğime karar vermiş değilim :) burası banada ufak fikirler verebilir.

mgnPower
20-05-2009, 13:51
21 gundede ben evlendim. evlenecem dedgimde aklini basina al diyen cok olmustu hayatini yasa demislerdi soz nisan nikah hepsini 3 haftada bitirdik. 6 yildirda evliyiz. cok fazla suslemeye gerek gormeyenlerdenim bende.

Orhan
20-05-2009, 13:56
valla çok abartır kafanda büyütürsen 1 yıldada hazırlanılmıyor.
4 evlilik teklifi ve 4 kere nişan yaşadım bu konuda yeterince tecrübe yaşadığımı sanıyorum o nedenle raharlıkla tavsiyede bulunabilirim.
Bir sonraki aşamada hep daha fazlasını bekleyecekler senden evlenme teklifini çok şatafatlı yaparsan düğün için beklentiler artacaktır. O nedenle abartma evleneceksin istiyorsun o da istiyorsa evet diyecek çok anlam yüklemeye gerek yok zaten 5 yıldır birliktesiniz artık teklif etse diye bekliyordur zaten
Nişan olayı başkadır çünkü işe aileler giriyor herşey değişir onunla değil ailesi ile evleneceksin onlara karşı tutumun çok önemli ne çok resmi ne çok yakın ol orta karar
Herşeye evet deme isteklerin arkası bitmez ikinizde mutsuz olursunuz
Mustakbel gelin adayının evlilikle ilgili çok hayali varsa yandın o nedenle elini çabuk tut düğünü çabuk yap çünkü hallettiğin herşeyin arkasından yenisini isteyecektir.Zaman ne kadar dar olursa o kadar rahat edersin.
Harcanan paranın sizin paranız olduğunun farkına varması lazım yani evlilik teklifi için gideceğiniz yerin ve yüzüğün parasında aslında onunda cebinden çıktığının farkında olmalı kendini senden ayrı görmemeli
Bu iş çok hassas dengeler üzerine kurulu sen onun ailesine saygılı olacaksın ondanda aynısını bekleyeceksin eşinin ve senin işleri ile ilgili kimseyi konuşturmayıp karıştırmayacaksın iyi niyetli olsalarda
İnsanlar yorum yapmaya başladıklarında durmayı bilmezler annen baban dahi olsalar

sulhi
20-05-2009, 13:57
helal olsun kardeşim dilerim en güzelinden bi teklıf verirsin sevıncıden gözyasları döker kzı arkadasında ömur boyu mutLu olursunuz inşaLLah....

Tunacan
20-05-2009, 14:06
Sulhi teşekkür ederim dostum.

Godfather tavsiyelerin için teşekkür ederim. Yazdıklarını aklımdan hiç çıkarmıcam :)
Ailesiyle zaten 4 yıldır tanışıyoruz. Nasıl insanlar olduklarını biliyorum. Onlarda bu süre zarfında tanıdılar...

Neticede evlenme teklifi bir başlanıç. Ufak görünsede bir detay. MMustu nunda dediği gibi hayat boyu yüze vurulabilecek bir detay :)

Eray Yümsel
20-05-2009, 14:08
4 evlilik teklifi ve 4 kere nişan yaşadım bu konuda yeterince tecrübe yaşadığımı sanıyorum o nedenle raharlıkla tavsiyede bulunabilirim.
Bir sonraki aşamada hep daha fazlasını bekleyecekler senden evlenme teklifini çok şatafatlı yaparsan düğün için beklentiler artacaktır. O nedenle abartma evleneceksin istiyorsun o da istiyorsa evet diyecek çok anlam yüklemeye gerek yok zaten 5 yıldır birliktesiniz artık teklif etse diye bekliyordur zaten
Nişan olayı başkadır çünkü işe aileler giriyor herşey değişir onunla değil ailesi ile evleneceksin onlara karşı tutumun çok önemli ne çok resmi ne çok yakın ol orta karar
Mustakbel gelin adayının evlilikle ilgili çok hayali varsa yandın o nedenle elini çabuk tut düğünü çabuk yap çünkü hallettiğin herşeyin arkasından yenisini isteyecektir.Zaman ne kadar dar olursa o kadar rahat edersin.
Harcanan paranın sizin paranız olduğunun farkına varması lazım yani evlilik teklifi için gideceğiniz yerin ve yüzüğün parasında aslında onunda cebinden çıktığının farkında olmalı kendini senden ayrı görmemeli
Bu iş çok hassas dengeler üzerine kurulu sen onun ailesine saygılı olacaksın ondanda aynısını bekleyeceksin eşinin ve senin işleri ile ilgili kimseyi konuşturmayıp karıştırmayacaksın iyi niyetli olsalarda
İnsanlar yorum yapmaya başladıklarında durmayı bilmezler annen baban dahi olsalar

maşallah abi :D

Future_King
20-05-2009, 14:09
Bende düşünüyorum arada sırada bunları.7 sene bitmek üzere benimde.

Bir arkadaşım Özel bir akşam yemeğinde çaktırmadan Şarap dolu bardağının içine atmış.
sonu geldiginde şarabın kız yüzügü gormuş...veeee klasik sözler...

aklıma şimdilik en kolay şaşırtma yöntemi bu geldi..

Tunacan
20-05-2009, 14:10
Şarabın içine atmak gerçekten değişik bir fikirmiş :)
Zarar vermesin yüzüğe?

kv661
20-05-2009, 14:12
kız kulesinde alakasız 1 yemeğe götür.

iş te terfi aldığını söyle.

orda da evlenme teklifi et

ama arkadaşların da dediği gibi bu işin sonu yok.

Şimdi ne kadar verirsen ileride 2 katını ister haberin olsun

Orhan
20-05-2009, 14:13
Sulhi teşekkür ederim dostum.

Godfather tavsiyelerin için teşekkür ederim. Yazdıklarını aklımdan hiç çıkarmıcam :)
Ailesiyle zaten 4 yıldır tanışıyoruz. Nasıl insanlar olduklarını biliyorum. Onlarda bu süre zarfında tanıdılar...

Neticede evlenme teklifi bir başlanıç. Ufak görünsede bir detay. MMustu nunda dediği gibi hayat boyu yüze vurulabilecek bir detay :)
Sıra evliliğe gelince çok şey değişecektir dikkatli olup kontrolü elinde tutman gerekecektir.
gelin adayımızda sana destek olabilirse oh keyfine doyum olmaz neşe içinde herşey yoluna girer mutlu mesut yaşarsınız ama hatun kısmı birbirini çok yönlendirir dikkat etmek lazım
yani kimseyi karıştırmayın sağın solun lafın kulak asmayın keyfineize bakın insna 10 kere evlenmiyor tadını çıkarın herşeyin kabus olmasın
şimdiden başarılar mutluluklar :D

maşallah abi :D

ah tecrübeler kazanılırken neler yaşandı neler :D

kv661
20-05-2009, 14:15
bu arada sitede 1 ara 1 arkadaş 1 yazı postlamıştı.

BÜKÇE diye.

Onu da oku walla. Arat forumda bul ve oku. Yararlı ve gerçek bir yazı:D

Tunacan
20-05-2009, 14:16
kız kulesinde alakasız 1 yemeğe götür.

iş te terfi aldığını söyle.

orda da evlenme teklifi et

ama arkadaşların da dediği gibi bu işin sonu yok.

Şimdi ne kadar verirsen ileride 2 katını ister haberin olsun

Ah be dostum hiçbir satır bana uymuyor ki :)

Ankara yaşıyoruz işten güçten vakit ayırıp İstanbul'a gelemeyiz :)
Aile şirketinde çalışıyorum terfi söz konusu değil :)

Ya benim şu şarap olayı kafama yattı mı ne :)

Orhan
20-05-2009, 14:16
Bende düşünüyorum arada sırada bunları.7 sene bitmek üzere benimde.

Bir arkadaşım Özel bir akşam yemeğinde çaktırmadan Şarap dolu bardağının içine atmış.
sonu geldiginde şarabın kız yüzügü gormuş...veeee klasik sözler...

aklıma şimdilik en kolay şaşırtma yöntemi bu geldi..
şarapla birlikte yüzük yutanlar olabiliyor :D
sonra çıkmasını bekle işin yoksa :D
ciddiyim bi arkadaşın sevgilisinin boğazına takılmıştı ölüyormuş kızcağız ayrıldılar daha sonra :D
şova gerek yok rededilme şansın yoksa taklaya gerek yok samimi olmak lazım ;)

Şarabın içine atmak gerçekten değişik bir fikirmiş :)
Zarar vermesin yüzüğe?

hiç bişey yapmaz bozmaz ama ben her zaman sadelikten yanayım hollywood özentisi haraketler bence gereksiz ve hazırcılık senin kendi tasarladığın ve sade bişey olabilir

_cAgdAsH_
20-05-2009, 14:17
konu dışı ama yazmadan edemedim her kelimesi buram buram tecrübe kokuyor helal olsun abi:icon_tup:

Utku
20-05-2009, 14:21
kıskanmadım değil duygulandırdınız vallahi..:) hepiniz 5 yıllık 7 yıllık maşallah..biz ne zaman bulucaz öyle iyi kalpli bi kız :)

overblack
20-05-2009, 14:21
valla bir pırlanta yüzük,1 adet kutulanmış mavi gül'ün içine koymuştum.deniz kenarında lüks bir yerde akşam yemeğinde teklif etmiştim.yani fazla uzatmadan direk söylemiştim.zaten işin içine çiçek böcek yüzük felam girdiği zaman kadınların dizlerinin bağı çözülüyor ;)bence direk gevelemeden söyle.maliyet konusu ise 2000 usd'yi geçiyor haberin olsun.ister arabana turbo kit al,ister evlenme teklif et :D

SkY
20-05-2009, 14:26
güzel bir akşam yemeğinde teklif en uygunu bence..:) en azından ben öyle yapmıştım

MiaMi
20-05-2009, 14:58
valla bir pırlanta yüzük,1 adet kutulanmış mavi gül'ün içine koymuştum.deniz kenarında lüks bir yerde akşam yemeğinde teklif etmiştim.yani fazla uzatmadan direk söylemiştim.zaten işin içine çiçek böcek yüzük felam girdiği zaman kadınların dizlerinin bağı çözülüyor ;)bence direk gevelemeden söyle.maliyet konusu ise 2000 usd'yi geçiyor haberin olsun.ister arabana turbo kit al,ister evlenme teklif et :D

Ben evlenirken komple set ve yüzük aldım pırlanta almaya param yetmemişti ama ne oldu tam arabayı yapacağım geçen ay piston vs.vs siparişi geçmeye kadar verdim Tak 0,54 Karat 1600 Usd haşırt etti :) , Ama sözüm vardı yerine getirdim. Şimdi yine piston alacağım ama wiseco değilde nippon racing arabayıda yaz sonu anca yaparım :)

Bu arada tek taşın takımı var seri taşlı ondanda almak gerekiyor. :)

kv661
20-05-2009, 15:02
Ah be dostum hiçbir satır bana uymuyor ki :)

Ankara yaşıyoruz işten güçten vakit ayırıp İstanbul'a gelemeyiz :)
Aile şirketinde çalışıyorum terfi söz konusu değil :)

Ya benim şu şarap olayı kafama yattı mı ne :)

Ankara da olduğunu görmedim.

O zaman biraz amelece bir fikir ama utanmazsan.

Tunalı da ya da kalabalık 1 yerde arabayla giderken (beraber)

Çek el frenini yolu kapat arabayla, arabadan in. O ne oldugunu anlayamaz zaten.

Bağıra bağıra sewdiğini söyle evlenme teklifi et yüzüğü ver.

Çok mu Türk filmi vari oldu ne?

Bu arada bunu ben yapmayı düşünmüştüm ama yemedi sonradan :D

Tunacan
20-05-2009, 15:05
Vala hocam ne yalan söyleyim beni de yemez :D

Alican
20-05-2009, 15:11
Kıvo ne fikirler var sende :) Tuna benden sana değişik bir fikir armadadaki fuara git bir sürü manken var rica et anlat durumu ses sistemi olan stand varsa daha iyi olur siz gezerken bi anons geçse yada senin bir ses kaydın:) bence güzel bir teklif olur.

sportinger
20-05-2009, 15:12
sizin için özel bir yere gidin, eger aldıysan yüzük senin degil de gittiginiz yerin görevlisi tarafından verilsin mesela bir restoran da kadehin içinde. korkma yüzüge birşey olmaz eger direk içmezse:D ben öyle yapmıştım 7 sene önce. eşim cok mutlu olmuştu hiç unutamaz, daha ilgiç fikirlerde olabilir hepsini harmanla ortaya güzel birşey cıkar mutlaka...

facia
20-05-2009, 15:12
Valla düşünmek bile zor ama ben şimdiden nasıl yapıcağıma karar verdim :) ... Kafam rahat Benim hatun Fenerli ona sürekli Galatasarayı aklına kazıycam hiç unutamıcaksın deyip duruyorum. O yüzden Galatasaray adasında boğazın altında bir yemekayarlayıp orada teklif edicem... Çocuklarına torunlarına anlatırken Her anısında Galatasaray kelimesi çıkıcak ağzından :)

kv661
20-05-2009, 15:13
Vala hocam ne yalan söyleyim beni de yemez :D

böyle unutamayacağı birşey mi olsun istiosun?

bak aklıma bir fikir daha geldi.Şu an

Böyle arabayla ilgili olmana felan çok karşı değilse,

10+10=20 arabası olan arkadaslarını böyle otoparka 10 sağa yan yana 10'da sola yan yana olmak üzere akşam saat 10 gibi dizilsinler Mesela CEPA acık otoparkı olabilir.

Sizde sanki sinemaya gidiyormuş gibi gidin tam o 10 arabanın ortasına park et aracını.

Ondan sonra işte arkadaşlarınla anlaş işte sen geldikten 20 saniye sonra bir anda herkes farlarını, sislerini, uzunlarını yaksınlar.

Ve o senin aracında da işte ne biliyim elbet vardır, ikinizin bir şarkısı o çalsın o esnada evlenme teklifi tek sevdiğini söyle,

ve torpiodondan 2 şarap kadehi ile aracına sakladığın bir şişe ufak şarabı çıkar

Bu da çok türk filmi vari oldu ama valla deniyorum :D

Tunacan
20-05-2009, 15:15
Yaw ne alemsiniz :)

Fikirler için teşekür ederim hepinize.

kv661
20-05-2009, 15:16
Kıvo ne fikirler var sende :) Tuna benden sana değişik bir fikir armadadaki fuara git bir sürü manken var rica et anlat durumu ses sistemi olan stand varsa daha iyi olur siz gezerken bi anons geçse yada senin bir ses kaydın:) bence güzel bir teklif olur.

mankenlerle konuşsun o gün başlamadan bitsin alican hahahaha olur mu bea öyle şey :D

kv661
20-05-2009, 15:17
Yaw ne alemsiniz :)

Fikirler için teşekür ederim hepinize.

adamın kafası iyice bulandı.

abicim sen gönlünden nasıl geçiyorsa öyle

seni seviyordur.

elbet beğenecektir ve elbet unutamayacaktır.

Tunacan
20-05-2009, 15:18
adamın kafası iyice bulandı.

abicim sen gönlünden nasıl geçiyorsa öyle

seni seviyordur.

elbet beğenecektir ve elbet unutamayacaktır.

Sanırım bu konudan çıkarılcak en güzel sonuç bu :D

3rk4n
Burada bence yapacağın teklifden ziyada yürütmen daha zor olacaktır kız arkadaşınla arandaki ilişki mükkemel olabilir yanlız işin içine aileler girdiğinde değerler cok farklı olacaktır senin ailenin karşı tarafa karşı tarafın bazı hareketleriniz konusmalarınız yanlış anlaşılacak veya normal bi zamanda olsa hiç sallamayacağın halde batacaktır. Bunda öncelik aile ile yaşadığın sorun vs leri aranıza sokma ilikşin hakkında veya karşı tarafın ailesinin hal ve hareketleri hakkında kesinlikle yorum yaptırma yada çözümleme yaptırma sonuçta sen evlenecek yaşta karar verebilecek bir bireysin bunları yazma sebebim aile ile cok problem yaşamam neredeyse işi bozma derecesine kadar geldim. Bazı şeyleri görmezden gelmeyi bilmelisin vede herşeye evet dememelisin eskiler derya kadının 3 söylediğinden 1 tanesini yapacaksın diye. Kafanı ağrıttıysam kusura bakma. Teklik konusuna dönecek olursak bence en güzeli mertçe söylemek kararlılığının farkını hissetirerek ki evlilik cok ciddi bir kurumdur saygı arada muhakkak korunmalıdır bence nasil başlarsanda öyle gider ciddi sağlam bir temelle giriş yapmalısın diye düşünüyorum.

Sierra Rs
En güzeli bir yemek ortamı sanırım, Şimdiden basarılar :)

kıskanmadım değil duygulandırdınız vallahi..:) hepiniz 5 yıllık 7 yıllık maşallah..biz ne zaman bulucaz öyle iyi kalpli bi kız :)

Aynen bende valla Utku:(

Göki,ZD
20-05-2009, 15:30
ben yapıcaktım mıçımda patladı geçen sene anlatayımda içimde kalmasın bari :D:hehe:
biraz maliyetli ama :D ve istanbulda olmalıydın :D

kızkulesine akşam yemeğine gidiceksiniz gecenin ilerleyen saatlerinde önceden kiralamış oldugun tekne kız kulesine sizin masanın görebileceği bir yere yanaşıcak teklif etmeden 10sn. önce teknedeki benimle evlenirmisin yazılı demir alev alıcak benimle evlenirmisin yandıktan sonra havai fişekler patlıcak ve başında hiç istemesemde sende kesin istemezsin 2 tane keman tıngırdıcak:D bunların maliyeti geçen sene 1500 lira gibiydi:D

dalga geçenin gözünün yaşına bakmam :D ehueheue

MoDVTeC
20-05-2009, 15:30
Zatn seviyosan seviliyosan kanımca pek bir önemi yoktur süslemelerin yerin mekanın önemli olan o havayı yakalamak tüm içtenliğinle gözlerinin içine bakarak en güzeliyle duygu yolu iki kelimeylede çok hoş olur sen sevgine güven kardeşim Allah ın izniyle en hayırlısı olur elbet ne diyelim Allah bir ömür boyu mutluluklar nasib etsin :)

Berkan
20-05-2009, 15:39
valla helal olsun forumda ne cevherler varmış helal goki :D

MiaMi
20-05-2009, 15:41
ben yapıcaktım mıçımda patladı geçen sene anlatayımda içimde kalmasın bari :D:hehe:

kızkulesine akşam yemeğine gidiceksiniz gecenin ilerleyen saatlerinde önceden kiralamış oldugun tekne kız kulesine sizin masanın görebileceği bir yere yanaşıcak teklif etmeden 10sn. önce teknedeki benimle evlenirmisin yazılı demir alev alıcak benimle evlenirmisin yandıktan sonra havai fişekler patlıcak ve başında hiç istemesemde sende kesin istemezsin 2 tane keman tıngırdıcak:D bunların maliyeti geçen sene 1500 lira gibiydi:D

Yaaa yaaa Biraz önce babanla çay içtik biliyormusun.

ocengiz0
20-05-2009, 15:42
Daha 1 hafta önce aynı şeyleri yaşadım. Eğer yüzüğü almadıysan sana bir mağaza söyleyebilirim. Tanıdık da olduğundan gerçekten çok çok uygun fiyatla hallettim yüzük işini ben. Yemek içinde yine şık bir restaurant da, yemekten sonra teklif et bence. Kadehin içine yüzük atma eskidi artık. Çok bilinen bir yöntem. Aklına birşey gelmesse illa değişik biçimde teklif etmek zorunda değilsin.İnsan baya heyecan yapıyor zaten. O da anladığı zaman eli ayağı dolaşıyor.1-2 dakka içinde herşey oldu bittiye geliyor :) yine isterden msn den sana restaurantı da söylim. Çok memnun kaldım ben. Öyle abartı fiyatları da yok zaten.C.tesi gidersen piyano ile canlı müzik de var ;) Kolay gelsin şimdiden :)

Göki,ZD
20-05-2009, 15:42
Yaaa yaaa Biraz önce babanla çay içtik biliyormusun.

yeni geldi ayar etti beni 2 dk. da tutamadınmı mesai bitimine kadar:)

MiaMi
20-05-2009, 15:43
yeni geldi ayar etti beni 2 dk. da tutamadınmı mesai bitimine kadar:)

Konu kaynamasın ama ben sinirlendirdim Yunanistan işinde pazarlık yaptık biraz kesin ona kızmıştır. Ama ümreye göndereceğim onu allah c.c. izniyle.

Tunacan
20-05-2009, 15:46
Yardımlarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkürler...

Dayım kuyumcu :) yüzük işleri ondan sorulur zaten :)

Fakat Ben yemek için Wall'a gitmeyi düşünüyorum. Varsa öneri alabilirim tabiiki :)

Onuralp
20-05-2009, 15:52
Hayırlısı olsun, darısı başımıza :D

Orhan
20-05-2009, 15:53
rahat ol kasılma abartma bu kadarı yeter ;)

facia
20-05-2009, 16:00
Yardımlarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkürler...

Dayım kuyumcu :) yüzük işleri ondan sorulur zaten :)

Fakat Ben yemek için Wall'a gitmeyi düşünüyorum. Varsa öneri alabilirim tabiiki :)

Kesinlikle WineHouse ...

::ZaFeR::
20-05-2009, 16:04
Aklıma bu geldi nedense :)

http://www.youtube.com/watch?v=MZV8jeifxz4

tool
20-05-2009, 16:05
Kesinlikle WineHouse ...

pisman olmazsiniz ;)

MeMo
20-05-2009, 16:16
Aklıma bu geldi nedense :)

http://www.youtube.com/watch?v=MZV8jeifxz4

Yani staddamı teklif etsin :D

Bence bu özel bişey öle stad felan 1000 lerce kişinin önünde hoş olmayabilir ;)

PimPCaR
20-05-2009, 23:19
Bendende sana şöyle bi kaç fikir gelsin :) ; herhangi böyle dışarda bi ortamda park vs tarzı olabilir veya bi sosyal mekanda olabilir böyle sıradan bi muhabbet esnasında yanına hediyelik eşya satan bir teyze yanaşıp hediyeliklerim var istermisin evlat diyor.(Hediyelik dediğim ahşap işlemeli bi kutunun içinde bi yüzük. tabi içindekinden haberi olmayacak bayanın.) sen doğal olarak istemediğini belirtiosun. ama kadın alman için ısrar edior. sen almamakta diretiosun.. ama sonunda dayanamayıp alıosun.. doğal gelişen bi olay gibi olucak yani. sonra etrafta senin ayarladıgın kişiler bulunucak. tabiri caizse figüranlar yani.. sonra sen uygun bi şekilde artık dizmi çökersin yoksa masada vs kutuyu ona doğru uzatarakmı açarsın kapağını o senin tercihinde tabi:) ve evlenme teklifini yaparsın. o an etraftaki herkes durup size bakacak. ve cvbı bekleyecek. beklenen cvp geldiğinde herkes bi alkış filan kopartıcak.. tabi havai fişeği olur benzeri ışıltılı şeylerlede olur bu tip şeylerlede süsleyebilirsin ortamı.. :)
bir diğer seçenekte sinemada olabilir. sinema yetkilileriyle anlaşarak filmin herhangi bi bölümünde filmi keserek romantik bi müzik eşliğinde ve perdeyede yine teklife uygun görüntüler koyarak değişik bi an yaratılıp teklifini yapabilirsin..:)

bu tip bir sürü fikir üretilebilirde o teklifi edicek bayanı bulmakta zorlanıoruz doğrusu:D o 5 sene 7 sene ilişkilerini devam ettiren arkadaşları tebrik ediorum doğrusu ve özeniyorum.. bu arada evlenicek olan arkadaşım senide kutluyorum.. doğru insanı bulup hayatını birleştirmek gerçekten çok güzel birşey olsa gerek.. ömür boyu mutlu olursunuz umarım..:)

punto_multijet
20-05-2009, 23:25
bence hiç ummadıgı bir anda dogru secilmiş cumleler esliğinde soyle. ben o sekilde yapmıstım ve tam bir supriz olmustu

Schumi
20-05-2009, 23:34
Ben evlenme teklif etmedim. 1 senedir nişanlıyız temmuzda evleniyorum. Ama şakayla karışık sürekli kafama kakıyor adam gibi bir evlenme teklifi yapmadın diye. Sen sen ol güzel bişi yap derim. :D

Chatin
20-05-2009, 23:59
bükçe iyi güzel hoşda şu godfather abinin yazdıkları bence daha doğru ve hoş.. ellerine sağlık abi.

ST
21-05-2009, 00:20
İçinden ne geliyorsa onu yap bence..

İmrendim açıkçası,bu konularda baya dertliyim yaş 20 ama baya birşey atlatmışız :)

douu
21-05-2009, 02:28
alışveriş merkezinde danışmadan mikrofonla yapılan bi evlenme teklifine şahit olmuştum kız sevinçten bayılmıştı :D süper olabilir bence ..

Eriador
21-05-2009, 02:39
ben bi video izlemiştim ama bulamadım ...

şöyle birşeydi:

kız uyurken adam parmağına ip bağlıyor ... sonra o ipi camdan aşa sarkıtıp karşı apartmana geciyor ve oranın catısına cıkıyor ...

sonra ipi dürterek kızı uzandırıyor .. kız uyanında elindeki ipin ne olduğunun şaşkınlığı ile onu takip ediyor ve pencereye gidiyor bu sırada karşı binada adamı görüyor ( adam daha üst katta tabi )

sonra dam ipe yüzüğü bırakıyor kadın ın direk parmağına gidiyor

buda güzel bi süpriz olurdu bence :)

edit : video yu buldum :)

http://www.youtube.com/watch?v=-GZINS1GgKo&feature=PlayList&p=901E6DFFB125584E&playnext=1&playnext_from=PL&index=3

Mr.K
21-05-2009, 03:49
Biraz dusundumde.Ne biliyim ilginc olabilir, mesela;

Bir alisveris merkezinden cikarken otopark kartini isteyip arabanin icindeyken verdiginde sagol diyip bianda donup. Benimle evlenirmisin diyebilirsin.:):)

yada . ..

Isiklarda falan beklerken off su yesilde bi yanmadi gitti,ya o degilde benimle evlenirmisin vs.vs.vs. bu tarz seyler aklima geldi.Anlik hicbeklemedigi biranda degisik ve guzel olabilir.

Insallah hersey gonlunce olur arkadasim,mutluluklar simdiden :).

cabriolet
21-05-2009, 05:18
http://img200.imageshack.us/img200/7784/evlenmeteklifi.jpg

Burak Kasim
21-05-2009, 07:03
Haha bu guzelmis :)

mmustu
21-05-2009, 07:11
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

despe
21-05-2009, 08:00

abi burda herşeyi çok güzel özetlemiş şatafata gerek yok :) bende söz yaptım nişan yapıcam istekler bitmez ne yapıp yamayacağını açık olarak dile getir yoksa çok başın ağrır:D

Antalyalogy
21-05-2009, 08:36
İlk Tanıştığınız yer Ankara da ise oraya götür..İlk tanıştığınız anı hatırlatıcı cümlelerle konuşurken çıkar yüzüğü cebinden ve yap teklifini..

YavuzNaz
21-05-2009, 11:27
ben yekten söyledim öyle özel bir an özel bi yer kovalamadım arabada giderken sordum kabul etti evlendik süslemeye gerek duymadım bir hafta sonra istedik söz kestik 26 gün sonra düğün oldu

kesinlikle bende uzun yolda teklif etmiştim ansızın alakasız bir anda özel
bir an kovalamadım çabalamadımda evet cevabını aldıktan sonra hiç vakit kaybetmeden nişanlandık kısmetse ekimde evleniyorum :) hakkında hayırlısı olsun ;)

barışbazan
21-05-2009, 11:32
sadece bir fikir ama bir lokantayla anlaşın yemeğe gidin menüsünde benimle evlenirmisin olsun o an yüzüğü çıkarın:):)

Diyadin
21-05-2009, 15:19
Fazla abartmaya gerek yok bence başbaşa kalacağınız biryerde olsun,

Sakin sade samimi bir şekilde kendini ifade etmen yeterli .

Allah tamamına erdirsin ..

STP
21-05-2009, 15:56
ben de guzel bı evlenme teklıfı yapmıstım zamanında ama hayırlısı deılmıs :)

efe-E
21-05-2009, 16:11

hahahaha romantik laz :D :D :D :D

Bilmiyorum uygun mudur ama, yengeye bir çiçek yolla, karta da sadece adres yaz, mekanın adını falan filan yazma, adres ve ismin olsun, gideceği mekan ankarada bilindik ve şık bir restoran olsun, senin adına rezervasyon olsun, masa full gül yaptağı, bi şampanya, ve masaya yaklaşır yaklaşmaz çıkan kemancılar eşliğinde "seni seviyorum benimle evlenir misin" falan filan... :D

aklıma ilk gelen bu oldu :)

Onuralp
21-05-2009, 17:42

şöyle birşeydi:

kız uyurken adam parmağına ip bağlıyor ... sonra o ipi camdan aşa sarkıtıp karşı apartmana geciyor ve oranın catısına cıkıyor ...

sonra ipi dürterek kızı uzandırıyor .. kız uyanında elindeki ipin ne olduğunun şaşkınlığı ile onu takip ediyor ve pencereye gidiyor bu sırada karşı binada adamı görüyor ( adam daha üst katta tabi )

http://www.youtube.com/watch?v=-GZINS1GgKo&feature=PlayList&p=901E6DFFB125584E&playnext=1&playnext_from=PL&index=3

Kızın parmağı kırılmasın? :D

Frid
26-05-2009, 02:05
hepinizin yazdıklarını tek tek okudum ne kadar hayat dolusunuz inanın sona dogru gözlerim doldu , çok güzel fikirlerde çıkmış .

benim aklımada böyle sakin manzarası olan güzel yeşil bir tepede arabanızı çekmiş kaputta oturmuş sıradan sakin bir sohbet ederken ilk tanıştıgınız yada beraber çok mutlu oldugunuz keyifli bir anın konusunu açmak sonra onun gözleri parlayarak o anı yaşadıgında hisettiklerini anlatırken sözü bittiginde "aklıma gelmişken bugun ne aldım biliyormusun diyip" yüzügü uzatmanız ve teklifi etmeniz geldi.

şimdiden mutluluklar ;)

konun üstünden beş gün geçmiş ama bilemiyorum sonuç nedir içimden geçenleri yazdım .

Tunacan
26-05-2009, 08:14
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar. Yüzük siparişi verildi. Bir terslik olmazsa haftasonuna hazır olur inşallah. Yetişebiilrse bu haftasonu teklifte edeceğim inşallah.

Tekrardan güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...

Sierra Rs
26-05-2009, 08:17
hadi bakalım bekliyoruz insallah istedigin gibi olur hersey :)

Orhan
26-05-2009, 08:21
hayırlısı olsun kardeşim :)

Tunacan
26-05-2009, 08:23
teşekkürler :)
yani cevabını biliyorum. nihayetinde 5 yıllık bir ilişkim var. fakat insan ister istemez heyecan yapıyor işte...

miniks
26-05-2009, 08:25
Bir kız sevdim hayalimdi evlenme teklifini ole yapıcaktım olmadı

bari sana kısmet olsun:)

hocam al güselinden bir gül yüzüü içine güzelce yerleştir o tam gülü koklucakken yüzügü görsün konuşmana gerek bile yok

mustafa-u
26-05-2009, 08:35
hocam al güselinden bir gül yüzüü içine güzelce yerleştir o tam gülü koklucakken yüzügü görsün konuşmana gerek bile yok

iyide şimdiki güller eskisi gibi kokulu değilki...
buna istinaden gülü koklamayacak olursa ne olacak...:D

miniks
26-05-2009, 08:36
iyide şimdiki güller eskisi gibi kokulu değilki...
buna istinaden gülü koklamayacak olursa ne olacak...:D

gülü koklamayan kız gördün mü aga:)

stlegal
26-05-2009, 08:36
Önümüzdeki hafta artık girişimde bulunmak, aile olma yolunda bir adım atmak istiyorum, 5 yıllık flörtün resmiyet kazanması için...
Konuyu geğiye vurmadan, evli olan ya da evlenme teklifi yapan arkadaşlardan bana bir yol, bir tüyo vermelerini rica ediyorum. Yüzüğü bu haftasonu alacağım inşallah. Peki ya sonra? Nasıl vermeliyim ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

SON yazdığım 10 posta bakarsan insan hafiften içtimi nasıl şair ruhlu oluyo görebilirsin ..Şaka bir yana sana bol şans içinden geldiği gibi davran:)

mmustu
26-05-2009, 08:37
gülün içine hidrolik sistem yerleştir uzaktan kumandalı düğmeye basınca yüzük gülün içinden yukarı çıksın bakarsın kız koklamaz falan garantiye al işini :D

Tunacan
26-05-2009, 08:40
kilit :D :D

vtecburhan
26-05-2009, 08:41
valla ben önce hanımı kacırdım sonra teklif ettim :D:D:D

3rk4n
26-05-2009, 09:24

ahuehauehae bomba :)
Bende hanıma evlenmeden önce dedim kaçırırım seni dedim kaçmamki dedi rızaylamı oluyor kaçırma dedim sustu :)

stlegal
26-05-2009, 10:19

bilirim tez canlısındır :D

M.A.D
26-11-2012, 12:08
bu evlenme teklifinde alınacak yüzüğün karatı maratı nasıl oluyor ne oluyor nasıl ayarlanıyor tecrübelilerden bilgi alabilirmiyiz ? :D

XoR
26-11-2012, 12:10
bu evlenme teklifinde alınacak yüzüğün karatı maratı nasıl oluyor ne oluyor nasıl ayarlanıyor tecrübelilerden bilgi alabilirmiyiz ? :D

Tutan kuponun kazancına göre ayarlanıyor :hehe:

Mikroskopla bakılınca görünür olmasın taşı yeterli bence :) he bide sarı olmasın berrak olsun. Bu tarife göre 1500 civarı tutar :)

M.A.D
26-11-2012, 12:12
Tutan kuponun kazancına göre ayarlanıyor :hehe:

Mikroskopla bakılınca görünür olmasın taşı yeterli bence :) he bide sarı olmasın berrak olsun. Bu tarife göre 1500 civarı tutar :)

kuponlar tutmuyor. sıkıntılı :D

abi ne diyosun yüreğime inecek, 1500 liraya ben arabama jant almadım o kadar para diye küçücük demir parçasına mı verecem huaheuah :D

SOMEONESPECIAL
26-11-2012, 12:16
YOLUN BAŞINDAYKEN GEL VAZGEÇ :icon_tup:
BALAYI CİCİM AYI BİTİP HELE Bİ DE ÇOCUK OLDUĞUNDA
SENDEN DAHA BÜYÜKLERİN SANA DEFALARCA KEZ SÖYLEDİĞİ
"SAKIN EVLENME" ÖĞÜDÜNÜ ANLIYORSUN.

M.A.D
26-11-2012, 12:18
abi 4 sene oldu babası serseri belledi beni oyalıyormu diyor istesinler artık diyor, bizimkiler de çok uzatma kızı oyalama ciddiysen adını koyalım diyorlar :D çocuk için erken üstelik enaz 2 senesi var çocuğun işleri yoluna koymak evliliği oturtmak falan

edit: enazından sözü yaparız replika yüzük bulalım da biyerlerden :D

kelalper
26-11-2012, 12:21
Valla ben jiç teklif etmeden evlendim. Punduna getirip o yola soktum. Bilgisayar monitörü patladı o zamanlarda LCD yeni çıkıodu. Gittim aldım evinden gel TV bakıcaz dedim. Ya bana ne sen kendine almıo musun dedi yoo şimdi aldığımı ileride salonumuzda kullanıcaz dedim sen seçiceksin dedim. Kafama sıçiim ona bıraktım gitti Vestel seçti. Onu aldık. Evlenirken ben seçtim allahtan vestel bilgisayar monitörü olarak kullanılıyor şu anda. :D

XoR
26-11-2012, 12:23
kuponlar tutmuyor. sıkıntılı :D

abi ne diyosun yüreğime inecek, 1500 liraya ben arabama jant almadım o kadar para diye küçücük demir parçasına mı verecem huaheuah :D

Valla dediğim gibi insan gözüyle görünebilir durumda olan berraklığı orta alt seviye tek taşların fiyatları bu şekilde :)

He bide tek taş'ı alan tüm hatunların ilk yaptığı iş gidip kuyumcuda fiyatını öğrenmektir :D

700-800'ede alınır ama yanında büyüteç hediye etmek gerekir :D

M.A.D
26-11-2012, 12:26
Valla ben jiç teklif etmeden evlendim. Punduna getirip o yola soktum. Bilgisayar monitörü patladı o zamanlarda LCD yeni çıkıodu. Gittim aldım evinden gel TV bakıcaz dedim. Ya bana ne sen kendine almıo musun dedi yoo şimdi aldığımı ileride salonumuzda kullanıcaz dedim sen seçiceksin dedim. Kafama sıçiim ona bıraktım gitti Vestel seçti. Onu aldık. Evlenirken ben seçtim allahtan vestel bilgisayar monitörü olarak kullanılıyor şu anda. :D

ya evlilik mevzusu bizim de kesin gibi ama ben birinci yıldönümümüzde site açıp video hazırlayıp yüzük hediye etmiştim şimdi evlenme teklifi etmeden evlendi dedirtmem kimseye :D gurur meselesi

Valla dediğim gibi insan gözüyle görünebilir durumda olan berraklığı orta alt seviye tek taşların fiyatları bu şekilde :)

He bide tek taş'ı alan tüm hatunların ilk yaptığı iş gidip kuyumcuda fiyatını öğrenmektir :D

700-800'ede alınır ama yanında büyüteç hediye etmek gerekir :D

özge çok çakal abi kabul eder etmez kuyumcuya sür der puhahuahua

SOMEONESPECIAL
26-11-2012, 12:32

Yazık sana... sen başlamadan bitirmişsin kendini olum :D

Burak E.
26-11-2012, 12:32
şimdiden geçmiş olsun ama yuzzuk fiyatları belli aşırı yuksek :D 1-2 sene içinden bende bu yola giricem sanırım :D

kelalper
26-11-2012, 12:36
ya evlilik mevzusu bizim de kesin gibi ama ben birinci yıldönümümüzde site açıp video hazırlayıp yüzük hediye etmiştim şimdi evlenme teklifi etmeden evlendi dedirtmem kimseye :D gurur meselesi

Olm akıllı ol bak herkes teklif ederek evlenio sen yapılmayanı yapıosun benim gibi. Hala bazı arkadaşlar benim hanıma soruo nasıl teklif etti diye. Bişey diyemio. Hatırlamıo çünkü öyle bir gün yok. :D Gözünü bi açtı yüzükleri alıoruz kırptı bi daha açtı ağ parmağına takılıo. Bi daha kapatıp açtı düğünde pasta yiyo. :D

Yiğit G.
26-11-2012, 12:37

marka alma... kapalı çarşı tarafında git özellikle tanıdık pırlantacı ara çevrene sor... marka kuyumcularda olan 4-5 binlik taşı 2 binlere alıyorsun. Birde konuya baglı olarak evlenme teklif edicek arkadaşlara yardımım dokunacaksa şöyle bir oda hazırladım

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/222482_4562749194106_825767638_n.jpg

şöyle bir yemek grup halde

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/400328_4570791475158_786988942_n.jpg

odayı görmedi tabi öylesine bir yemek olarak düşündü arkadaşlarla... ben biryere gidiyorum gibi yapıp oda da bekledim... sonra onu odaya gönderdiler birşey alırmısın ordan diye girer girmez muzik falan başladı işte... bayıldı bayıldı.. kızlar elle emek verilip yapılan şeyleri daha çok seviyorlar bunu unutmamak lazım.

Sonuç ?

http://img515.imageshack.us/img515/2315/37408645627476740684819.jpg

http://th620.photobucket.com/albums/tt287/nova_indriani/th_icon-love.gif

XoR
26-11-2012, 12:39
Tutan kupon parasıyla aldığım için hiç acımamıştım verdiğim paraya :D :D

M.A.D
26-11-2012, 12:41
@someonespecial kerem abi öyle deme sorumluluk sahibi kız bulmak zor şimdikiler çok hoppa :D

@kelalper abi çevremdeki herkes teklif bekler ama yapmadan olmaz evet üç göz kırpmalık bi zamanı var ama yapmadan olmasın diyorum :D

@yiğit G. çok güzel olmuş yüzüğün yanında aklımı kurcalayan şey de nasıl bi teklif sunacağım :D

@xor koray abi o zaman uefadan çıkaralım parayı yardım et bana :D

SOMEONESPECIAL
Yenge ile Vildan Atasever ikiz mi ? :D

Shadow_Dancer
Ben uçakta teklif edecem :D Ayarlardım herşeyi, zaten başka hayatımız yok :)

XoR
26-11-2012, 12:42
Ben uçakta teklif edecem :D Ayarlardım herşeyi, zaten başka hayatımız yok :)

Şöyle boş bi uçağa denk getirip anonsla teklif etmek lazım aslında :D

SOMEONESPECIAL
26-11-2012, 12:43
Memetali.........

Oğlum askerden yeni geldin hemşo... Önce bi nefes al bi kendine gel...
Yaş doğru yazdıysan 23. En az 30u bulman lazım... Çooook erken
Bak yaz bunu bi kenara Kerem Abim dediydi dersin :)

Lem Özge üye değil di mi buraya :D Okumasın yazdıklarımı sonra

Shadow_Dancer
26-11-2012, 12:44
Şöyle boş bi uçağa denk getirip anonsla teklif etmek lazım aslında :D

Uçakta full dolu yolcu varken teklif etti bi arkadaş şirketten izin alıp :) Sembolik nikahını da kaptan kıydı hatta..

XoR
26-11-2012, 12:44
23 evlenmek için bana göre de çok erken.

XoR
26-11-2012, 12:47
Uçakta full dolu yolcu varken teklif etti bi arkadaş şirketten izin alıp :) Sembolik nikahını da kaptan kıydı hatta..

İzin vermezler diye ben bunu yazmamıştım :D

Sende bi nikah memuru sok uçağa yada dümenden birisi memur kılığına girsin. Tuşa bassın ikinizde aynı anda gidin koltuğa orada yapıştır kanka teklifi memurda replica evlilik cüzdanı çıkartıp versin falan :D

M.A.D
26-11-2012, 12:48
Memetali.........

Oğlum askerden yeni geldin hemşo... Önce bi nefes al bi kendine gel...
Yaş doğru yazdıysan 23. En az 30u bulman lazım... Çooook erken
Bak yaz bunu bi kenara Kerem Abim dediydi dersin :)

Lem Özge üye değil di mi buraya :D Okumasın yazdıklarımı sonra

abi askerden önce soz yapıcaktık erken olduğuna karar verip askerden sonraya bıraktık, 30 yaş çok geç 4 seneyi geride bıraktık 30'a kadar 11 sene ilişki adı konmadan sürermi ? adamı keserler :D giresunlular , yok abi üye değil rahat ol :D

yaşım 23evet

sözlendik nişanlandık falan 24 olcam,evlenme yaşı için bu zamanlarda ideal bi yaş bence, çocuk da hemen değil enaz 2 sene sonra düşünüyorum 26-27 yaşımda çocuğum olursa m.a.d nin 40.yılı kutlu olsun :D

SOMEONESPECIAL
26-11-2012, 12:48
İzin vermezler diye ben bunu yazmamıştım :D

Sende bi nikah memuru sok uçağa yada dümenden birisi memur kılığına girsin. Tuşa bassın ikinizde aynı anda gidin koltuğa orada yapıştır kanka teklifi memurda replica evlilik cüzdanı çıkartıp versin falan :D

Ada vapuru kaptanı da kıyabilir nikah...

XoR
26-11-2012, 12:49
elim çarptı konuyu duvarında paylaştım pardon Maliicim :D

volume81
26-11-2012, 12:51
Tutan kupon parasıyla aldığım için hiç acımamıştım verdiğim paraya :D :D

yenge barış manço'ya döndü her kuponda yüzük alınmaz ki :D

http://www.barismancodinle.net/images/baris-manco2.jpg

Hondafatih
26-11-2012, 12:51
Valla bizim bir arkadaş 5 6 araba toplayıp kızın kapısına gidip kalp şekline getirmişti arabaları ve bildiğin havlularla(renkli) benimle evlenirmisin yazıp telefonla kızı arayarak balkona çağırıp evlilik teklifi yapmıştı buda ir fikir

SOMEONESPECIAL
26-11-2012, 12:52
abi askerden önce soz yapıcaktık erken olduğuna karar verip askerden sonraya bıraktık, 30 yaş çok geç 4 seneyi geride bıraktık 30'a kadar 11 sene ilişki adı konmadan sürermi ? adamı keserler :D giresunlular , yok abi üye değil rahat ol :D

yaşım 23evet

sözlendik nişanlandık falan 24 olcam,evlenme yaşı için bu zamanlarda ideal bi yaş bence, çocuk da hemen değil enaz 2 sene sonra düşünüyorum 26-27 yaşımda çocuğum olursa m.a.d nin 40.yılı kutlu olsun :D

Biz seni çoktan kaybetmişiz...
Şaka bi yana da Allah tamamına erdirsin... Bir yastıkta kocayın emi:D
Canımda bi pasta bi limonata çekti ki

Volkann
26-11-2012, 12:52
kız kulesi süper fikir bence , istanbulu gezmeye diye gelebilirsiniz mesela gelmişkende kız kulesinde bi yemek yiyelim filan derken keman eşliğinde dizlerinin üzerine çöktüğünde olay orda biter :)

XoR
26-11-2012, 12:53
yenge barış manço'ya döndü her kuponda yüzük alınmaz ki :D

http://www.barismancodinle.net/images/baris-manco2.jg

Yok yahu 1 defa aldım 4 liraya 1000+ lira gelince :hehe: Oxygen sağ olsun :D

diğer tutanları yiyorum yada araba yiyor duruma göre :D

M.A.D
26-11-2012, 12:56
elim çarptı konuyu duvarında paylaştım pardon Maliicim :D

aman abi gözünün yağında yumurta kızartıyım :D

Biz seni çoktan kaybetmişiz...
Şaka bi yana da Allah tamamına erdirsin... Bir yastıkta kocayın emi:D
Canımda bi pasta bi limonata çekti ki

amin abi dondurmalı fantalı yaparız inşallah :D

kız kulesi süper fikir bence , istanbulu gezmeye diye gelebilirsiniz mesela gelmişkende kız kulesinde bi yemek yiyelim filan derken keman eşliğinde dizlerinin üzerine çöktüğünde olay orda biter :)

hayır bu değil bunlar değil bunları herkes yapıyor beni anlamıyosunuz :D

koray abi :icon_rule yardımlarını esirgeme

SOMEONESPECIAL
26-11-2012, 12:58

Ne oynuyorsunuz ya la ? Bana da öğretsenize :(

XoR
26-11-2012, 13:01
koray abi :icon_rule yardımlarını esirgeme

Bu h.sonu fena kaçtı bana :D

Ne oynuyorsunuz ya la ? Bana da öğretsenize :(

iddaa abi :) en yakınında Miami var abi bayi açtı evde :D bi itiraf ben sizi en başta abi kardeş sanıyodum :D

Burak E.
26-11-2012, 13:03
koray abi arabayı degiştiricem bi yardım ediver :D

SOMEONESPECIAL
26-11-2012, 13:05

iddaa abi :) en yakınında Miami var abi bayi açtı evde :D bi itiraf ben sizi en başta abi kardeş sanıyodum :D

Miami yi benim abim sanıyodun di mi :D:D:D

M.A.D
26-11-2012, 13:05
o zaman kuyumcu üye varmı yokmu onu araştıralım bize replika güzel bişeyler ayarlasın :D koray abi bu hafta sonu bana da kaçtı ama sen benden daha tecrübelisin bak bi gencin geleceğini karartma yüzük parasıyla :D:D

Burak E.
26-11-2012, 13:07
o zaman kuyumcu üye varmı yokmu onu araştıralım bize replika güzel bişeyler ayarlasın :D koray abi bu hafta sonu bana da kaçtı ama sen benden daha tecrübelisin bak bi gencin geleceğini karartma yüzük parasıyla :D:D

abi dikkat pırlanta diye atom taş alma :D ucuz oluyor onlar zaten 200-300 lira :D

onursumer
26-11-2012, 13:10
Olm akıllı ol bak herkes teklif ederek evlenio sen yapılmayanı yapıosun benim gibi. Hala bazı arkadaşlar benim hanıma soruo nasıl teklif etti diye. Bişey diyemio. Hatırlamıo çünkü öyle bir gün yok. :D Gözünü bi açtı yüzükleri alıoruz kırptı bi daha açtı ağ parmağına takılıo. Bi daha kapatıp açtı düğünde pasta yiyo. :D

abi bu çok akıllıca valla elimden gelirse boyle yapıcam bende :D

uerbas
26-11-2012, 13:13
işin çok zor be mali, 61 rd vteci olan hakan kapalıçarşıda ondan yardım iste :D kerem abi yenge buralara da giriyor haberin olsun :D :D

XoR
26-11-2012, 13:16
koray abi arabayı degiştiricem bi yardım ediver :D

Yahu okuyanda dünyalara kazanıyoruz sanacak :D haftada 4000-5000 civarı işte :p

Evet abi :D

Urfa (s2k) abine başvuracan bu konuda :)

TigeR
26-11-2012, 13:20

şöyle birşeydi:

ip filan kopmasın düşer bulunmaz filan sonra harbi film olur :D

mankenlerle konuşsun o gün başlamadan bitsin alican hahahaha olur mu bea öyle şey :D

:hahaha::hahaha::hahaha:

Yahu okuyanda dünyalara kazanıyoruz sanacak :D haftada 4000-5000 civarı işte :p

yıllar önce kaybolan abimi buldum :hahaha::hahaha::hahaha:

Burak E.
26-11-2012, 13:27
4000-5000 mi abi bana 2000 olsun yeter 1000 lirada olsa olur :D pmle abi kuponu :D abi sayende evliligi beleşe getirebilirim :D :D

XoR
26-11-2012, 13:30
Yahu makara yapıyorum nerde haftada 4000-5000 :D 30-40 zor oluyo bazen :)

SOMEONESPECIAL
26-11-2012, 13:30
Mali....

Behzattaki Cevdet'in Aslı'ya Evlenme teklifini hatırlıyormusun ?
Uçan balon un ucuna bi ip bağla ucuna da yüzüğü... Sonra
git evlerine ara Özge yi çıksın balkona. Balonu bırak Özge tutamasın
balonu sende çek tabancayı vur balonu :heyoo:

Yiğit G.
26-11-2012, 13:35
@yiğit G. çok güzel olmuş yüzüğün yanında aklımı kurcalayan şey de nasıl bi teklif sunacağım :D

O anda ağzından cıkıyor zaten.Ben ne dediğimi hatırlamıyorum o heycanla ama bir filmden alıntılar yapmıstım.Sende araştır 1-2 güzel laf bulursun sorun değil o an bir gelsinde

Yenge ile Vildan Atasever ikiz mi ? :D

vildan atasever kimdi diye baktım oha dedim hakkaten benziyor :D

SOMEONESPECIAL
26-11-2012, 13:40
vildan atasever kimdi diye baktım oha dedim hakkaten benziyor :D

http://img515.imageshack.us/img515/2315/37408645627476740684819.jpghttp://a1211.hizliresim.com/13/u/g9h31.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Nasıl yane... Daha önce söyleyen hiç olmadı mı ? :D:D:D

Al işte ikiz ya da abla kardeş gibi :)

BLuEBoY
26-11-2012, 13:45
şu konuları konuşmayın yahu.. olan var olmayan var.. yapabilen var hayalleri içinde patlayan var (ben gibi ) :D :D sonra tribe girip halil sezai dinliyoruz :D :D

şaka bi yana bu ara ortaköyde lazerli falan teklıfler baya meşhur oldu sanırım, nettede şöle bişe buldum.. tabi teklıf sıkıntısı çekılıyosa :D

Sürpriz Evlenme Teklifi (http://www.surprizevlenmeteklifi.com/teklifler.html)

M.A.D
26-11-2012, 13:47
Mali....

Behzattaki Cevdet'in Aslı'ya Evlenme teklifini hatırlıyormusun ?
Uçan balon un ucuna bi ip bağla ucuna da yüzüğü... Sonra
git evlerine ara Özge yi çıksın balkona. Balonu bırak Özge tutamasın
balonu sende çek tabancayı vur balonu :heyoo:

balonu vurcaz derken kızı vurmayalım abi başlamadan biter ahuhaueha

__

eğer internette mevcut olan bişeyi yaparsak farkı olmaz :D

SOMEONESPECIAL
26-11-2012, 13:48
balonu vurcaz derken kızı vurmayalım abi başlamadan biter ahuhaueha
__
eğer internette mevcut olan bişeyi yaparsak farkı olmaz :D

Valla orası senin bileceğin iş :icon_tup:

M.A.D
26-11-2012, 13:50
eski arkadaşlarım ismim benziyo diye memati derler ama mematilik bi durum yok ben balonu bujiyle patlatırım anca :D

Burak E.
26-11-2012, 13:56
eski arkadaşlarım ismim benziyo diye memati derler ama mematilik bi durum yok ben balonu bujiyle patlatırım anca :D

bence yuzuk olarak bi araba vidası (somon) olabilir :D parmagının ölcüsünde :D hem fantastik hemde ucuz :)

SOMEONESPECIAL
26-11-2012, 13:59
bence yuzuk olarak bi araba vidası (somon) olabilir :D parmagının ölcüsünde :D hem fantastik hemde ucuz :)

Öyle bi şey yapsın bak Özge o somunu ne yapıyo :heyoo:

Burak E.
26-11-2012, 14:01

hahahahaha abi bunu hiç düşünmemiştim :) montaj yapar diye düşünüyorum :hahaha:

SekoLive
26-11-2012, 14:02
özge burayı kesin okuyordur yeğen sen burada alenen yazarsan o süprizi bozabilir benden sana sölemesi fikirleri pm olarak al :D

SOMEONESPECIAL
26-11-2012, 14:04
Mali 5 misafir var... yandın oğlum...

Cüneyt.
26-11-2012, 14:10
Abi lokantaya git yemegi ye sonra hesap fişinin üstüne benimle evlenirmisin yazdır önce sen bak dogru yazılmışmı diye yanlış olmasın :D sonrada üff kaç para tutmuş baksana de vee paatt diye görünce zaten bitti olay sende yüzügü verirsin Allah mesut etsin sonra dencek bişey yok :D

M.A.D
26-11-2012, 14:17

özge burayı kesin okuyordur yeğen sen burada alenen yazarsan o süprizi bozabilir benden sana sölemesi fikirleri pm olarak al :D

:hehe::hehe: koptum ya yok bi ara foruma baktı anlamadı hiçbişey geri kaçtı uauah daha girmez , ama yazıorum cevap vermio 5 misafirden biri olabilir :D:D

uerbas
26-11-2012, 14:19

özge ve ailesi :hehe:

kelalper
26-11-2012, 14:24
23 evlenmek için bana göre de çok erken.

olm sana evlenme teklif etmiyor adam. Özgeye ediyor. Malii evlenme teklif etse reddeceksin demek çocuu ayıp be ayıp.

sMh
26-11-2012, 14:29
yatta yemek+köprüye lazerle yazı yazdırmıstım birkaç ay önce, çokta güzel olmuştu..

Yiğit G.
26-11-2012, 14:58
Nasıl yane... Daha önce söyleyen hiç olmadı mı ? :D:D:D

Al işte ikiz ya da abla kardeş gibi :)

yok olmamıştı hakkaten öyle imiş bende diyordum birine benziyo diye demekki ona benzetmişim :D

CinAli_06
26-11-2012, 15:01
yakın 10-15 tane felan arkadaşını ayarlayıp bir güzargah ayarla, ellerine değişik anlamlarda evlenme teklifi anımsatacak şeyler yaz, çok büyük olmayan pankartlar hazırla, sen her köşeyi döndüğünde birini görsün sonuncuya doğru geldiğinizde arabada bir sorun var heralde diyip sağa çek, dörtlünü yak, sen bagaja doğru ilerle o sırada bir grup arkadaşında arabanın önüne doğru güzel hazırlanmış bir benimle evlenirmisin? yazılı pankartla gelsin, tam o sırada sen elinde yüzükle kapısını aç benimle evlenirmisin? de olayı bitir.

yenge hanım eğlenceli biriyse pankartlar komik bişeyler de olabilir. misal olarak sırasıyla pankartlar;

1) Şiiii bak hele buraya diyip döneceğiniz yöne bir ok
2) Sonra
3) AZ sonra
4) biraz daha sonra
5) reklamlardan sonra
6) bak birazdan neler olacak
7) bak yaklaşıyorsunuz
8) aha bak nolacak şimdi vs gibi yada aranızdaki komik diyaloglardan da oluşan bir grup pankart hazırla =)

_Burak_
26-11-2012, 15:05
gülün içine hidrolik sistem yerleştir uzaktan kumandalı düğmeye basınca yüzük gülün içinden yukarı çıksın bakarsın kız koklamaz falan garantiye al işini :D

ahaha tam senden beklenecek hareket
hatta hidrolik çalışırken diit diit diye ikazda versin iş kazalarına karşı :D

BLuEBoY
26-11-2012, 15:05
yatta yemek+köprüye lazerle yazı yazdırmıstım birkaç ay önce, çokta güzel olmuştu..

fiyatlar ne civarda acaba ? çok görüyoruz böle aktiviteleri merak ediyorum ? :)

Burak E.
26-11-2012, 15:06
yakın 10-15 tane felan arkadaşını ayarlayıp bir güzargah ayarla, ellerine değişik anlamlarda evlenme teklifi anımsatacak şeyler yaz, çok büyük olmayan pankartlar hazırla, sen her köşeyi döndüğünde birini görsün sonuncuya doğru geldiğinizde arabada bir sorun var heralde diyip sağa çek, dörtlünü yak, sen bagaja doğru ilerle o sırada bir grup arkadaşında arabanın önüne doğru güzel hazırlanmış bir benimle evlenirmisin? yazılı pankartla gelsin, tam o sırada sen elinde yüzükle kapısını aç benimle evlenirmisin? de olayı bitir.

yenge hanım eğlenceli biriyse pankartlar komik bişeyler de olabilir. misal olarak sırasıyla pankartlar;

1) Şiiii bak hele buraya diyip döneceğiniz yöne bir ok
2) Sonra
3) AZ sonra
4) biraz daha sonra
5) reklamlardan sonra
6) bak birazdan neler olacak
7) bak yaklaşıyorsunuz
8) aha bak nolacak şimdi vs gibi yada aranızdaki komik diyaloglardan da oluşan bir grup pankart hazırla =)

en son şu olmalı dedim dedim bak ne oldu şimdi :D

Burak E.
26-11-2012, 15:08

sen +ben + burkay +berkayı rehin bırakman lazım :D düşün ne kdar pahalı oldugunu :D

sMh
26-11-2012, 15:34

1000 tl idi, ben 1-2 ekstra dahil etmiştim meşale pro çekim içecek vs 1500 tl gelmişti

sinan_aga
26-11-2012, 15:45
106 GTi'cının Evlenme Teklifi :) | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=314821571901028)

MBuğra
26-11-2012, 15:50
malii, abicim yapma böyle şeyler bak, iki yaş var aramızda korkutma bizleri. :D

powERS
26-11-2012, 16:57
offffff offfff... yuzuklere bak yau ucuyor. :S koray abinin kuponlara +1 mı desek :)

valla bende 4.yıl bittiği için mayıs ta yada daha erken dusunuyorum duruma gore boyle bısey planda hazır gıbı ama durumlar ne gosterıcek bılemıyorum bakalım kısmet.

BLuEBoY
26-11-2012, 17:00
sen +ben + burkay +berkayı rehin bırakman lazım :D düşün ne kdar pahalı oldugunu :D

yaparsınız bi kıyak artıkda ben rehin kalırsam teklıfı kım edıcek :D

1000 tl idi, ben 1-2 ekstra dahil etmiştim meşale pro çekim içecek vs 1500 tl gelmişti

teşekkürler :icon_tup:

MiaMi
30-11-2012, 12:09

:welcome::welcome: :d

Burak E.
30-11-2012, 12:18
yaparsınız bi kıyak artıkda ben rehin kalırsam teklıfı kım edıcek :D

teşekkürler :icon_tup:

rahat ol pampa buluruz bi cözüm iste bogaz içi köprüsünü kapatalım :D

mmtrıza
30-11-2012, 14:15
Bunuda Degerlendirebilir Evlenme Teklifi Yapacak Olan Arkadaslar :icon_tup:

MERVE ANIL EVLİLİK TEKLİFİ:) - YouTube (http://youtu.be/DBlsOFWeiRI)

mertrs
30-11-2012, 15:33
ufak bir gezintiye çıkıp yolda teklif edilebilir :D

http://d1211.hizliresim.com/13/y/gfbvy.jpg

life is life
30-11-2012, 15:51
Boş kafayla yapılacak eylem değil :) sana başarılar :)

Sezgin
01-12-2012, 05:24
ufak bir gezintiye çıkıp yolda teklif edilebilir :D

http://d1211.hizliresim.com/13/y/gfbvy.jpg

Bu olay güzelmiş :) Evlilik teklifi için az belki ama birinin gonlunu almak ıcın ıdeal :)

izo
01-12-2012, 05:43
atakule 'deki doner restoran en romantik yerlerden biri bence; firsat.com'dan fln ucuz yemek cikti gidelim dersin uyanmasin diye...onlar keman esliginde yuzugu fln getiriyorlar...