Orijinalini görmek için tıklayınız : Pütürlü Boya
Arkadaşlar kapıların üstünde bulunan kapının içine yağmur suyunun girmesini önleyen siyah çıtalar kötü gözüküyor. Bunları boyatabileceğim biryer varmı veya tavsiyeleriniz nelerdir?
http://img19.picoodle.com/img/img19/3/3/21/miamitr/f_Fotoraf192m_334ba4c.jpg
stock cıtalar deılmı neden kotu gorunuyolar
benım acıcagım konuyu acmışsın tayfun abı bunları nasıl elden gecırebılırız...boyanınca atıyormus aklıma stıcker folyo mat kaplamak geldı yada ugur si arkdaşımız zımparalamıs ve guzl olmus:)
puturlu stıcker folyo var cok kalın ben onunla kaplatmıstım 4 sene oldu hala sapa saglam :)
sanırım kırmızı ile belirttiğim yerden bahsediyorsun.
aynı sorun bende de var.
güneşten dolayı kaplama çatladı ve artık tazyikli su ile kopmaya basladı.
su an cok kötü bir görüntüsü var alttan crom bayagı belli oluyor bende nasıl gidersen diye düşünüyordum..
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/Pano01-7.jpg
crom kaplamanın üstüne boya tutması için iyice zımparalatıp sonra sıtatik toz boya atırman lazım ki tekrar atmasın be yaptırmıştım 2 sene önce 100 lira aldılar
crom kaplamanın üstüne boya tutması için iyice zımparalatıp sonra sıtatik toz boya atırman lazım ki tekrar atmasın be yaptırmıştım 2 sene önce 100 lira aldılar
100liramı :eek:
o çıtaların sıfırı ne kadarki?
en guzelı mertcanın dedıgı folyo kaplama :)ıncık boncuk ufak parcalar pahalıdır hep:)
siyahını bulmak zor ,yan sanayisi var ama ne kadar sağlıklı bilmem .
folyoyla kaplamak bu durumda daha avatajlı duruyor
statick boyada yapılır ama zemini iyi temizlemek lagzım ankarada max 30 tl ye yapıolar statick boyayı ostimde.
orhansah
28-06-2009, 18:14
merter demirciler sitesinde de ucuza toz boya yaptırabilirsiniz.
folyo yrn bı sorucam varmı puturlu dıye
plastiği boya tutmaz ileride boya çatlar. krom içinde aynısı geçerli diyebilirim.
kaplama kesin çözüm.
ben ostimde sordum bi kac yere yan sanayisini bulamazsin abi dedi bana sordugum yerler..
yenisini anca servisten temin edersin dediler?
valla bi cozume ulassak iyi olur :)
mertcan nasıl bişi bu folyo bıze bı acıklasa resım olsa
Evet çıtaları kaplamak en mantıklısı olacak sanırım. Ama önce söküp güzelcene zımpara yapmak gekecek.
Tabi suyu süzen üst tarafındaki plastikleri korumak gerekiyor. Sadece güneşten çatlayan bölüme işlem yapmak lazım.