PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emniyet kemeri

karsiyakaliozi
03-07-2009, 09:11
arkadaslar merhaba bir konuda fikir almak istiyorum aracımın emniyet kemerlerini kırmızı renk olanlarıyla değiştirmek istiyorum makaralarla komplemi degistirmek lazım yoksa sadece kemer kısmı sokulup degistirebilirmi guvenlik acısında kemer sokmek bır sorun yaratırmı araç 207 rc tesekkur ederim

Antalyalogy
03-07-2009, 18:15
Aynısı Corsa Gsi da var yeni corsalarda..

karsiyakaliozi
22-07-2009, 14:50
Aynısı Corsa Gsi da var yeni corsalarda..

özgür kardeşim ıyı dıyonda acep olurmu bızım araclara makaralar maliyet ne kadar olur benım arac sıyah kırmızı guzel durur gibime geliyo ogrenebılecegın bı opel servis varsa fıyatı sorarmısın benım ıcın selamlar

TarikS
22-07-2009, 18:33
Iyi fikir aslinda benim araba da kirmizi yakisir sanirim, ben de arastirayim biraz :) Hem iceriye renk gelmis olur full siyah, arada sadece CF desenli yerler var..

Hüseyin
22-07-2009, 18:39
kırmızı renkte emniyet kemeri bulup mevcut makara kısmı üzerine uygulama yapılabiliyor vip uygulamarında araçlarda krem rengi yapılıyor ordan aklıma geldi..

karsiyakaliozi
22-07-2009, 21:04
kırmızı renkte emniyet kemeri bulup mevcut makara kısmı üzerine uygulama yapılabiliyor vip uygulamarında araçlarda krem rengi yapılıyor ordan aklıma geldi..

nerden bulunurki emniyet kemeri önemli bi mevzu

Hüseyin
23-07-2009, 00:40
izmirde nerden alabilirsin onu bilmiyorumda istanbulda maslak sanayide yada o çeşit malzemeleri satan bi yer var yada bi döşemecilerdede vardır die düşnüyorum

karsiyakaliozi
23-07-2009, 09:15
izmirde nerden alabilirsin onu bilmiyorumda istanbulda maslak sanayide yada o çeşit malzemeleri satan bi yer var yada bi döşemecilerdede vardır die düşnüyorum

dostum zaten izmirde maslak sanayi gibi bi yer olsa hıc sorunumuz kalmayacak ama malesef tırmalıyoz burada en ufak mod ıçin bile o taraflara yolun düser oyle bi yerde gorursen haber verirsen sevinirim tesekkur ederim selamlar

Burak Kasim
23-07-2009, 11:43

Vip uygulamalarında tamamen yenı kemer takıolar die biliorum Ertex falan bizden degısık renkte kemerler tehmın edıor cunku.

karsiyakaliozi
23-07-2009, 11:56
Vip uygulamalarında tamamen yenı kemer takıolar die biliorum Ertex falan bizden degısık renkte kemerler tehmın edıor cunku.

dostum söylediğin gibide olabilir makara mekanizmasını acmak cok mantıklı gelmiyor bana fakat kemer mekanızmaları standartmıdır acaba yani vip türü arac olan kemer peugeot araca uyarmı mesala baska markalarda kırmızı kemerli modeller var mesala corsa gt veya megane rs falan gibi hem stokda kemer yok hemde uyma garantisi yok kemerin :soru:birde siz kemer bulunuyormu yanlışmı anladım yazdıgını selamlar

Burak Kasim
23-07-2009, 12:14
dostum söylediğin gibide olabilir makara mekanizmasını acmak cok mantıklı gelmiyor bana fakat kemer mekanızmaları standartmıdır acaba yani vip türü arac olan kemer peugeot araca uyarmı mesala baska markalarda kırmızı kemerli modeller var mesala corsa gt veya megane rs falan gibi hem stokda kemer yok hemde uyma garantisi yok kemerin :soru:birde siz kemer bulunuyormu yanlışmı anladım yazdıgını selamlar

Simdi vip araclarda kullanılıor ama arkada patlamalı yane Airbagle birlikte calisan kemer ihtiyacı duyulmuyor.

Onu actırmak falan bence bıraz tehlıkelı kıme neye guvenıp acıcaksın, kemerın kusagını cıkardıktan sonra dıkıs falan onların makınelerı normal dıkıs makınelerı dııl.

Kemer ımalatı yapıoruz bız a dan z ye ama bızdekıler sana uymaz patlamalı olmadıgı ıcın.

karsiyakaliozi
23-07-2009, 12:33
Simdi vip araclarda kullanılıor ama arkada patlamalı yane Airbagle birlikte calisan kemer ihtiyacı duyulmuyor.

Onu actırmak falan bence bıraz tehlıkelı kıme neye guvenıp acıcaksın, kemerın kusagını cıkardıktan sonra dıkıs falan onların makınelerı normal dıkıs makınelerı dııl.

Kemer ımalatı yapıoruz bız a dan z ye ama bızdekıler sana uymaz patlamalı olmadıgı ıcın.

valla dostum aklımdan gecenleri okumussun mesala benım koltuklardada airbag var hem yandan hem önden acıyo bag leri bu yuzden kemer işi onemli uyacagını bılsem opelden alıp denemek lazım mekanızmalarda farklılık olabılırmı yoksa sadece fiziksel olarak kemer toplama mekanızmasımı ölcüleri uygun olsa yeterlimi