Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Apexi Safc II Vs. Neo ???

Spawn
19-07-2009, 00:38
selamlar herkeze;

wideband ımı aldıktan sonra farkettim ki birazcık zenginde gidiyorum , şimdilik de beyine girmeyi düşünmüyorum ( hala kendi stage 1 imde olduğumdan dolayı ) , dolayısıyla safc almaya karar verdim . iki seçenek var karşımda safc 2 ve neo .. kimisi 2 yi tercih etmemi söylüyor kullanışlı basit ve işleve yönelik olduğundan , fakat neo da sonuç olarak 2 den sonra çıkartılmış daha iyi bir versiyon ..

sizin bilgileriniz ışığında bir seçim yapmak istiyorum , aracımda şimdilik ;

standart 200sx s13 CA18det
t25 (0.8 cont.)
walbro benzin pompası
aem kuru filtre
gösterge olarak ( greddy boost , egt - aem wideband mevcut )

kullananların tecrübelerini bekliyorum , ayrıca tech turkey de de arattırdığım kadarıyla böyle bir konu yok . siteye de bir katkısı olmuş olur diye düşünüyorum

şimdiden teşekkürler

Evrenoz
19-07-2009, 13:03
SAFC 2'de

-A
-B

Olmak üzere 2 mod mevcut. Yani 2 setup ayarlayıp yerine göre geçiş yapabilirsin. Neo'da ise bu mevcut değildi yanlış hatırlamıyorsam. SAFC 2'den fazlası ekrandaki grafikleri. İşlev ve müdahale olarak aynılar. Görsellik önemli değilse neo, safc 2'den daha zayıf bir ürün.

boosted_pug
19-07-2009, 15:52
neo daha görsel ama imkanları kısıtlı alırsn kesinlikle safc2 al

mrtcn
19-07-2009, 17:41
benim peugeot'daki neo'da a ve b modları mevcut.

Spawn
19-07-2009, 23:15
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içn arkadaşlar . daha da yorum bekliyorum ama :)

Evrenoz
20-07-2009, 09:18
benim peugeot'daki neo'da a ve b modları mevcut.

Yanlış hatırlıyorumdur o zaman. Sanki yok gibi kalmıştı aklımda. Eh o zaman tek fark görsellik kalıyor sanırım.

Spawn
20-07-2009, 23:22
4. sayfa günceli

Serencebey
21-07-2009, 19:24
neo daha görsel ama imkanları kısıtlı alırsn kesinlikle safc2 al

Kısıtlı derken kastın ne bende cok merak ettım. AEM sanırım boyle bır salaklık yapmamıstır, yeni versiyonu revize ederek cıkarmak yerine ozellıklerını azaltıp cıkarmamıstır :)