Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam çıtası boya sorunu
99cıvıc sedanım var.cam fitillerinin üstündeki siyah çıtaların boyası kalkmaya başladı altından nıkelajı gözüküyor.daha önce böyle sorunla uğraşıp halleden varmı?
Ahmetfikri
17-08-2009, 21:49
bendede aynı sorun var
bu ilanda var aradığın parçalar
http://www.parcatreni.com/index.php?p=list&k_id=5525&kn=Civic++++++++++++++(1996-2000)
yan sanayisi bukadar pahalıysa orıjınalı ne kadar kımbılır.kendım söküp boyayayım dıyorum ama citaların şekli bozulabilir ondan korkuyorum
Ahmetfikri
17-08-2009, 22:00
burda bi abimiz EGsine yapmıştı söküp boyadı galiba ayrıntılı öğrenip yazarım
yan sanayisi bukadar pahalıysa orıjınalı ne kadar kımbılır.kendım söküp boyayayım dıyorum ama citaların şekli bozulabilir ondan korkuyorum
Orjinali ad. 175 tl. * 4 = 700 tl dostum yeni sordum. Aynı sorun bendede mevcut.
SekoLive
18-08-2009, 08:39
Orjinali ad. 175 tl. * 4 = 700 tl dostum yeni sordum. Aynı sorun bendede mevcut.
yuh paraya bak... bi çıta, vti jantı kadar para neredeyse...
Sökülüp boyana biliyor.......
yuh paraya bak... bi çıta, vti jantı kadar para neredeyse...
Hondanın bu kötülüğü var işte. Vti jantının taneside serviste 450 tl. Honda turkiye ve memleket vergileri sağolsun.
Sökülüp boyana biliyor....... çıtalarda şekil bozulmuyormu. biz kaportacı olduğumuz halde tereddüt ediyoruz sökmeye:confused:
mertcan sölemıstı pütürlü sticker ile kaplayabılırız
mertcan sölemıstı pütürlü sticker ile kaplayabılırız
kalınlık yapmazmı acaba:soru:
cıvıc si
22-08-2009, 13:27
boya statik boya sanırım kazınıp zımpara yapılıp ve tekrar boyanması lazım
bu sorun hep oluyor. oraya siyah film çekilse güzel durmaz mı ya?