Orijinalini görmek için tıklayınız : hks f-con sonrası mini cooper gp dyno sheet!!!
arkadaşlar bunu sizinle paylaşmak istedim bir çoğunuz biliyordur belki de bilmiyordur başıma gelenleri az çok yazılım konusunda neler çektiğimi aslında minilerin ortak sorunu daha önceki yazılımlarımın sonucunda egt 950 1100 lere çıkıyordu ve durmadan arıza ışığı yakıyordu bunların yanında araba avans vuruyodu ve dr.ecu özgün güleçle bu sıkıntımı paylaştım ve bana f-con önerdi ama bu daha önce türkiyede hiç bir minide denenmeşti hatta dünya üzerinde bile bir kaç araba hariç denenmemişti ve biz bunu deneme imkanı bulduk bir f-con sipariş ettim özgüne ve bunu arabaya uyguladık şuan henüz eksiklerim olmasına rahmen methanol headers thorottle body ve şuan yetersiz kalan egsozlar vs. ve bugün dynoya çıktık araç sıfır avans vuruyo egt 810 dereceyi geçmiyor methanol olmamasına rahmen arabanın eksikleri olmasına rahmen ve hiç bir şekilde istersen 8000 devir çevir hiç bir arıza ışığı yakmıyor dyno kağıdımı sizlerle paylaşmak istedim methanolü daha çalıştırmadığımızdan dolayı avansı daha açamadık ve ciddi derecede headersım çok yetersiz kalıyo bunları tamamladıktan sonra avansı açaraktan daha iyi sonuçlar alınacak şuan başlangıç için sonuç bu...
hks f-con dyno sonuç eğriye dikkat:)
http://img228.imageshack.us/img228/56/img0807t.jpg
buda eski yazılımlarımla karşılaştırma inişli çıkışlı olan çizgiler eski yazılımım arada galiba baya fark var:))
http://img44.imageshack.us/img44/5829/img0810lxl.jpg
H22Power
02-09-2009, 22:27
10 numara 5 yıldız maaşallah dalga dalga dyno dan ip gibiye şaşırdım gerçekten...
10 numara 5 yıldız maaşallah dalga dalga dyno dan ip gibiye şaşırdım gerçekten...
dr.ecu sağ olsun:D:D:D
temiz iş dahada iyi olur kazasız belasız
Maşallah baya değişim olmuş.
teşekkür ederim arkadaşlar;)
maşallah Emrah:) güzel olmuş
maşallah Emrah:) güzel olmuş
:D:D:D sağol kardeşim ;)
doktor bu adi ustunde :) hakkindan gelmis GP'nin..
gule gule kullan
mertacar
02-09-2009, 22:56
mutlu son olması sevindirici, umarım beklediğini alırsın eksiklerini giderdikten sonra..
maşallah gerçekten de süper olmuş. :)
mutlu son olması sevindirici, umarım beklediğini alırsın eksiklerini giderdikten sonra..
valla bende öyle umuyorum kardeşim inşallah:)
maşallah çok güzel bence en mantıklı işi yapmışsın. Sana ve Özgünede tebrikler inşallah daha da ii olur.
maşallah çok güzel bence en mantıklı işi yapmışsın. Sana ve Özgünede tebrikler inşallah daha da ii olur.
sağol kardeşim teşekkür ederim.
slowmotion
03-09-2009, 01:24
hayırlı olsun, maşallah. çizgiye hayran kaldım. sonuç süper
hayırlı olsun, maşallah. çizgiye hayran kaldım. sonuç süper
valla çizgiye bende hayran kaldım:D:D:D
CeSaNCeEm
03-09-2009, 03:39
Maşallah eskisiyle yenisi arasında dağlar var işi bilen adam hemen farkettiriyor...
lastik olcusu 205-50-16 :D mininin yeni jipi mi kardes bu :p
masallah bro tekrar tekrar oz ellerine saglik seninde artik sevebildin mi minileri? :) darisi basimiza :)
KA®ANLIK
03-09-2009, 08:22
valla süper...
Helal olsun Özgüne de,
sana da hayırlı olsun :)
sanırım geçen gün paşada gördüğümüz mini arkasında kocaman deposu vardı :) maşallah hayırlı olsun
Tholl-ga
03-09-2009, 08:48
kanku hayırlı olsun.dün telefonda canlı dyno haberleri geldi zati :D
hangi kafalardasın :D
maaşallah maaşallah
ohares
maşallah ne guzel beee.
bişi sorucam
methanol olayı nedir ?
ohares
maşallah ne guzel beee.
bişi sorucam
methanol olayı nedir ?
methanol karışımı zenginleştirecek , hem pistonlar soğuyacak hemde benzinin yanabilirlik derecesi (oktan) artacak bu sayede ateşlemeye daha fazla avans verme olanağı doğacak .. Optimum derecede arttırılmış avans = güç yeterli değilse aem methanol water injection kit die yaz google çıkar tam ne işe yarıyo yazar:)
Yiğit Ş.
03-09-2009, 10:48
ok gbi maşallah
methanol karışımı zenginleştirecek , hem pistonlar soğuyacak hemde benzinin yanabilirlik derecesi (oktan) artacak bu sayede ateşlemeye daha fazla avans verme olanağı doğacak .. Optimum derecede arttırılmış avans = güç yeterli değilse aem methanol water injection kit die yaz google çıkar tam ne işe yarıyo yazar:)
methanol koymak cok tehlikeli değil mi
onun olcusunu felan neye gore yapıyorsunuz ki..
Future_King
03-09-2009, 11:09
emeğinize sağlık gerçekten güzel olmuş...eğri ve değerler çok başarılı...
araçta bu arada çok yakışıklı yakındanda:)
Kankacm maşallah..:)eğri süperrr..nazar değmesin..http://www.pirlerkondu.com/resim/nazar-boncugu-k1.jpg
Doğru ellerde methanol cidden çok işe yarıyor özellikle soğutma konusunda!!!
BoraÇİFTÇİ
03-09-2009, 17:20
gözüm 300hp isityor!
tehelike ?:) neden tehlikeli olsun %50%50 ya kadar koyabilirsin adam gibi tune yaparsan bişey olmaz
aldınmı arabanı sonunda hayırlı olsun eğrilerde 10 numero olmuş congratulations dokto ekü.
Maşallah çok iyi eğri. Parmaklarına sağlık drecu:D
Burak Kasim
03-09-2009, 19:22
Guzel sonuclar.
Ellerinize saglik.
VteC_MaNiaC
03-09-2009, 19:39
şu ana kadar en ciddi hazırlanmış mini ünvanını alabilir mi araç acaba ?
Birde k20a2 den 7-8 psi larda 300-320 beygir alınırken bu araç 1,6 motordan kaç psi da 275-280 beygir güç alıyor ?
Maşallah ..
Bu alet turbolumu yoksa SC mi var?
CCS den iyimi bu araç ?
Birde k20a2 den 7-8 psi larda 300-320 beygir alınırken bu araç 1,6 motordan kaç psi da 275-280 beygir güç alıyor ?
Maşallah ..
elmayla kiviyi karşılaştırma istersen
ayrıca ccsden iyi yada kötü konu bu değil başka yerde tartış
elmayla kiviyi karşılaştırma istersen
ayrıca ccsden iyi yada kötü konu bu değil başka yerde tartış
Kaç psi da bu güç alınıyor biliyormusun ?
maşallah özgününde ellerine sağlık. bizim eğrileri nezaman görcez doktor :D
Bu alet turbolumu yoksa SC mi var?
sc kardeşim ama inşallah en kısa zamanda turboya dönüş yapmak istiyorum hayırlısıyla:D
Kaç psi da bu güç alınıyor biliyormusun ?
%17 %2 kasnakla şuan 15.95 psi da bu güç alınıyo kasnakları değişirsem %19 %3 olarak 18.85 psi lara çıkabiliyo ama sc çok yoruyosun bölesi daha sağlıklı die düşünüyorum şuan için bu kadar yeterli aracımızı yormayalım:D:D:D
akucukdogan
03-09-2009, 20:44
şu ana kadar en ciddi hazırlanmış mini ünvanını alabilir mi araç acaba ?
Daha önce hazırlanıp sökülen sc + Turbo Cooper s vardı şuan sökülüp satıldı o ayrı konu :)
%17 %2 kasnakla şuan 15.95 psi da bu güç alınıyo kasnakları değişirsem %19 %3 olarak 18.85 psi lara çıkabiliyo ama sc çok yoruyosun bölesi daha sağlıklı die düşünüyorum şuan için bu kadar yeterli aracımızı yormayalım:D:D:D
Kazasız belasız :icon_tup:
Kazasız belasız :icon_tup:
teşekkür ederim kardeşim aynı dileklerimle;)
sc kardeşim ama inşallah en kısa zamanda turboya dönüş yapmak istiyorum hayırlısıyla:D
Güle güle kullan. SC ise o eğrinin o kadar lineer trendte yükselmesi çok şaşırtıcı değil. Map'leyen arkadaş işini doğru yapmış. Aynı SC den bende de var. Sığdırabilirsem benim arabada deneyeceğim bakalım.
Güle güle kullan. SC ise o eğrinin o kadar lineer trendte yükselmesi çok şaşırtıcı değil. Map'leyen arkadaş işini doğru yapmış. Aynı SC den bende de var. Sığdırabilirsem benim arabada deneyeceğim bakalım.
inşallah sığar kardeşim sende böyle sağlıklı değerler alırsın umarım;)
Yok benim hedefim çok daha düşük. 150 hp ve 200 nm tork. Alırım bir şekilde illaki. Ama sağol..
emreekin
03-09-2009, 22:26
egrileri kendi çizdi elle...yanındaydım bende hatta...:D :D
ilk defa böyle net çizgiler gördüm. güle güle kullan.
daha iyisi heralde olamaz, kesinlikle sökme sc filan:) uçuyordur o araba , her devirde.
Biz de denedik takamadık fcon vpro:( czt ye uyumlu değilmiş.
Email ile gelen chipden hayır gelmiyor, insanlar bunun farkına varmaya başladı nihayet.
daha iyisi heralde olamaz, kesinlikle sökme sc filan:) uçuyordur o araba , her devirde.
Biz de denedik takamadık fcon vpro:( czt ye uyumlu değilmiş.
Email ile gelen chipden hayır gelmiyor, insanlar bunun farkına varmaya başladı nihayet.
sende Ecutek var hemserim :) terbiyesiz :)
Çok güzel maşaallah sıkıntısız kazasız belasız inş..
egrileri kendi çizdi elle...yanındaydım bende hatta...:D :D
cetveli ben tutuyodum sen çiziyodun yalan söleme:D:D:D
gsi_club
04-09-2009, 01:10
geçen hafta persembe günü dynoya gittigim zaman senin aracinla ugrasiliyordu galiba.aracinin masallahi var diriligi önde duruyordu dynodanda belli.ugrasanin ellerine saglik...
geçen hafta persembe günü dynoya gittigim zaman senin aracinla ugrasiliyordu galiba.aracinin masallahi var dynodanda belli.ugrasanin ellerine saglik...
evet kardeşim 4 aydır ordaydı bende yeni aldım aracı eksikler var artık onlarıda ara ara günlere sıkıştırarak giderecez inşallah:D
Tholl-ga
04-09-2009, 01:22
bende seni sıkıştırıcam :D
gsi_club
04-09-2009, 01:38
evet kardeşim 4 aydır ordaydı bende yeni aldım aracı eksikler var artık onlarıda ara ara günlere sıkıştırarak giderecez inşallah:D
aracinin masallahi var kardesim.kazasiz belasiz günlerde kullanmani dilerim...
BoraÇİFTÇİ
04-09-2009, 01:46
emrah dyno da bozulcak sayende bi çalışan o vardı :D
emrah dyno da bozulcak sayende bi çalışan o vardı :D
ahahahh görmedim seni yawww bi o eksikti zaten kankacım o savaş abinin bana yıktığı beyaz yalanlar yok öle bişey senle iyi arkadaş olabilir bak iyi düşün ahahahah:D:D:D
BoraÇİFTÇİ
04-09-2009, 06:12
birden bilgisayar kitlendi cevap yazamadım !!!!
maşallah sc ile iyi sonuç...paşaoğlu dynosu mu bu?
sende Ecutek var hemserim :) terbiyesiz :)
megane rs e uyarmı bu yapılan çalışma ??
ecutek ama içini özgün yazanından:P
Pasaoglu
04-09-2009, 10:47
--- masallah masallah gercekten ellerine saglık emrahcım guzel yapmısın aracı ozgunede helal tabi iyi map cıkarmış ama sana ayrı bi helal kocum alikemal ellerin dert gormesin yeahhhhhhh..!
--- masallah masallah gercekten ellerine saglık emrahcım guzel yapmısın aracı ozgunede helal tabi iyi map cıkarmış ama sana ayrı bi helal kocum alikemal ellerin dert gormesin yeahhhhhhh..!
harbi hee sanki hamurunu ben yoğurdum savaş abi nerde ona asıl helalllllll olsunnnnn:D:D:D
Antalyalogy
07-09-2009, 00:43
Aracına ve Oz' a MaşAllah...
Kullndığınız F-CON Fcon is mi vpro mu?
Shadow_Dancer
07-09-2009, 03:46
Maşallah, turbo yakışır artık ;)
Aracına ve Oz' a MaşAllah...
Kullndığınız F-CON Fcon is mi vpro mu?
fcon is , pro takılmıyor mini ye
Tholl-ga
07-09-2009, 09:24
Bu araba yürüyomu emrah :D
Kemalozcan
07-09-2009, 11:28
Arkasından Cabrio ile gitmemek lazım :)
Sierra Rs
07-09-2009, 11:31
helal olsun valla Oz. ölüyü diriltmiş :D aracada masallah ;)
Dyno verisi gerçekden güzel. :)
Tholl-ga
07-09-2009, 11:57
Arkasından Cabrio ile gitmemek lazım :)
Yavaş dimi kemal :)
cabriolet
07-09-2009, 12:24
Yavaş dimi kemal :)
yok lan benzin kokusundan kafamız güzel oldu o gün :D
ahahahhahah benzin kokusu iyidi ama :) yavaş kemal yavaş:D
ahmetdrift
07-09-2009, 16:52
masallah emrah guçte cok ıyı, ışın sıkıntısız olmasıda çok ıyı
Geçen gece havaalanı yolunda gördüğm araba değilmi bu:D:D
Geçen gece havaalanı yolunda gördüğm araba değilmi bu:D:D
aaa gördünmü bende sen görememişindir die durmadım kankacım ya kusura bakma görseydim dururdum:D:D:D