Orijinalini görmek için tıklayınız : Hotmail Sifresi Kırma Cok Acil
Arkadaşlar nişanlımın hotmail şifresini calmıslar. Facebook-msn-mailler herşeyleri ellerinde doğal olarak. Bu şifreleri geri kazanmamız lazım. Yardımcı olursanız sevinirim
Geçmiş olsun çok zor iş...
Eray Yümsel
22-09-2009, 22:54
aynen geçmiş olsun
ErayCerit
22-09-2009, 22:58
forumda biraz ararsan böyle bi konu vardı bi adrese mail atarak geri alabiliyordun şifreyi
Eray Yümsel
22-09-2009, 22:59
geri alıyosunda 2-3 günü geçiyo. sana maille ilgili özel bilgiler soruyolar falan
tender06
22-09-2009, 22:59
ben geri almıştım supporta mail atıyosun 16 tane soruları oluyo onlara doğru cvp vermen gerekiyo sonra mailini geri alabiliyosun eer yapmak istersen sorulara ne cvp vermen gerektiği hakkında yardımcı olaiblirim...
hotmaile sızdekı kısısel bılgılerle beraber kımlık fotokopısını faxlayacaksınız durumu anlatıp su satte calındı dıyeceksınız. gerı alıyosunuz ozaman ben aldım bu sekılde
Birde adam facebooktan bana küfretmiş nişanlımın üyeliğinden. Belliki nişanlıma askıntı birisi. Off of allah sabır versin dünyada deli cok
ben geri almıştım supporta mail atıyosun 16 tane soruları oluyo onlara doğru cvp vermen gerekiyo sonra mailini geri alabiliyosun eer yapmak istersen sorulara ne cvp vermen gerektiği hakkında yardımcı olaiblirim...
hotmaile sızdekı kısısel bılgılerle beraber kımlık fotokopısını faxlayacaksınız durumu anlatıp su satte calındı dıyeceksınız. gerı alıyosunuz ozaman ben aldım bu sekılde
nasıl yaptınız nasıl bir mail attınız yardımcı olursanız sevinirim
http://www.sibermsn.net/msn-sifreniz-calindi-ya-da-unuttunuz-mubirlikte-geri-alalim-500.html
tender06
22-09-2009, 23:07
http://www.sibermsn.net/msn-sifreniz-calindi-ya-da-unuttunuz-mubirlikte-geri-alalim-500.html
ewet bu şekilde alınabiliyor işte :D
Thank you for contacting the Windows Live Technical Support; my name is Max, and I will be assisting you with your issue (based on what you selected on our support page) around your account being compromised. The first part of this message will walk you through how to reset your password using our online options. This is only to determine whether you have been compromised or if you have forgotten your password.
I need to verify that you have attempted to reset your password by going through the forgotten password options. If you have already attempted a password reset via the online reset options and find that you are still having issues accessing your account, please read on, as this email has additional instructions to access our Validation Page. Before you use the validation page, we need to verify that you’ve tried our online options.
Just in case: If you are asking a different question or have an issue with your Windows Live ID specifically, then reply to this e-mail and we will respond to you within 24 hours… If you are asking about your forgotten password, please read on:
I can direct you to a page that will take you to our forgotten password page directly: "Forgot your password?"
This is also a link under the password box on any log in page that you see for Windows Live and MSN.
1. On any Windows Live website or service sign-in page, click Forgot your password?
2. Enter your Windows Live ID, type the characters you see in the Picture box, and then click Continue.
> Select "Send password reset instructions to me in e-mail."
> (If Available) Select "Use my location information and secret answer to verify my identity."
I’m also providing you the complete steps for password reset that can be found on our online help: CLICK HERE or:
http://help.live.com/Help.aspx?project=LiveIDv1&querytype=topic&query=LiveIDv1_TROU_ForgotYourPassword.htm
Also, for detailed screen shots and descriptions for Password Resets, you can visit our Windows Live Spaces site by following this link: CLICK HERE or: http://liveidsupport.spaces.live.com/blog/cns!4D45F3F81F297BB6!160.entry.
onu yaptım bu sekilde bir msj geldi
tender06
22-09-2009, 23:14
türkçe meali :D :D :D
Windows Live Teknik Destek başvurduğunuz için teşekkür ederiz; benim adım Max, ve ben senin sorunu ile (bizim destek sayfasında ne seçilen) hesap etrafında bazlı ele geçirilmesini size yardımcı olacaktır. Bu mesajın ilk bölümü nasıl online seçeneklerini kullanarak şifrenizi sıfırlamak için size doğru yürüyelim olacaktır. Bu sadece mi yoksa güvenliği aşılan Eğer şifrenizi unuttuysanız belirlemektir.
Benim size unuttun şifre seçenekler arasında giderek şifrenizi sıfırlamak çalıştığınız doğrulamak gerekir. Zaten online sıfırlama seçenekleri ile parola sıfırlama girişiminde olan ve hala bu e-posta bizim Doğrulama Sayfa erişmek için ek yönergeler konular, okuyun lütfen, hesabınıza erişirken bulmuşumdur. Önce doğrulama sayfasını kullanın, biz size online seçenekleri denedim doğrulamak gerekir.
Just In Case: Eğer farklı bir soru soran veya Windows özellikle, sonra bu e-posta ve size 24 saat içinde cevap vereceğiz ... Eğer şifrenizi unuttuysanız hakkında, lütfen soruyorsun cevap Live ID ile bir sorunu var Doğum:
O bizim unuttun şifre sayfasına doğrudan götürecek bir sayfaya yönlendirebilir: "Şifrenizi mi unuttunuz?"
Bu aynı zamanda Windows Live ve MSN için bkz: sayfa herhangi bir oturum şifre kutusunun altında bir link.
1. Herhangi bir Windows Live web sitesi veya hizmeti oturum On-sayfası, tıklayın Şifrenizi mi unuttunuz?
2. Ve ardından Devam size Resim kutusunda gördüğünüz karakterleri Windows Live ID yazın girin.
> Select "Bana e-mail şifre sıfırlama talimatları gönderin."
> (Eğer varsa) seçin "Kimliğimi doğrulamak için benim konum bilgilerini ve gizli cevap kullanın."
Ben de size burada ya da çevrimiçi yardım bulunabilir parola sıfırlama: TIKLAYIN için adımları tamamlamak sağlayan kulüpler:
http://help.live.com/Help.aspx?proje...urPassword.htm
Ayrıca, detaylı ekran görüntüleri ve Şifre sıfırlar için açıklamalar için, burada veya bu link: TIKLAYIN şu: http://liveidsupport.spaces.live.com...7BB6!160.entry ederek Windows Live Spaces sitesini ziyaret edebilir.
tender06
22-09-2009, 23:14
bana böle annamadığım bişi attıklarında tekrar aynı maili atıyodum :D :D :D
parolayı sıfırlayamıyoruz ele geciren bütün bilgileri değiştirmiş durumda. Alternatif mailden güvenlik sorusuna kadar. Facebookta aynı sekilde.
hiç ugraşma gerı almayla savcılıga ver direk bak bakım sora bıdaha adres çalabılıyormu
facebookta şikayet edin hacklendik diye üyeliği ;) yönetimle irtibata geçerek abi, küfür etti üyeliği çalıp vs diyin geri vermeleri lazım, eski kız arkadşaımı da hacklemişlerdi şikayet ederek geri aldık :)
cocugun telefonuna kadar ulastım yarın savcılığa kullandıgı 2 numara ile şikayette bulunucaz. Belliki aklı baında birisi değil cok mantıklı cümleler kullanmıyor. Ama erkenden maili almamız lazım sacma sapan birşeyler yapmaması için. Nişanlım avukat müvekkileri ile mailleşmelerini bu adresten yapıyor
turbo&quattro
22-09-2009, 23:22
Yaw bunlar nasil hasta ruhlu insanlar boyle..Ne istiyorsun baskasinin sifresinden,mailinden...
cocugun telefonuna kadar ulastım yarın savcılığa kullandıgı 2 numara ile şikayette bulunucaz. Belliki aklı baında birisi değil cok mantıklı cümleler kullanmıyor. Ama erkenden maili almamız lazım sacma sapan birşeyler yapmaması için. Nişanlım avukat müvekkileri ile mailleşmelerini bu adresten yapıyor
aynen yap dırek wer ıp adresınden bulurlar zaten nerden nezaman gırdıgını log kayıtlarına gore
facebook ta telefonla dogrulama yaptıysanız uyelıkte gerı alabılıyorsıun aksı takdırde sıkayet ettıgın zaman guvenlık nedenıyle hesabı kapıtıyorlar benımkını kapatmışlardı ben hack lendıgını bıldırdıgım zaman
msn ıcınde maıl atmıstım ben uzgunuz bu konuda yardımcı olamıyoruz demişlerdı
KA®ANLIK
23-09-2009, 08:26
MSN teknik kısımdan BÜTÜN BİLGİLERİNİZİ değiştirmiş olsalar bile şifrenizi, SİZE İNANDIKLARINDA, istediğiniz bir mail adresine yollayabiliyorlar...
Çalınmadan önceki şifreniz, ne zaman çalındığı, hatta ondan önce kullandığınız şifreler varsa o şifreler, hesabı ne kadar zamandır kullandığınız, çalınmadan önceki OKUMUŞ OLDUĞUNUZ SON EMAIL veya posta kutusundaki son MAIL ler, bunların hepsini sayarsanız Hotmail Teknik Destek ekibine, size geri dönüş yapıyorlar.
MSN teknik kısımdan BÜTÜN BİLGİLERİNİZİ değiştirmiş olsalar bile şifrenizi, SİZE İNANDIKLARINDA, istediğiniz bir mail adresine yollayabiliyorlar...
Çalınmadan önceki şifreniz, ne zaman çalındığı, hatta ondan önce kullandığınız şifreler varsa o şifreler, hesabı ne kadar zamandır kullandığınız, çalınmadan önceki OKUMUŞ OLDUĞUNUZ SON EMAIL veya posta kutusundaki son MAIL ler, bunların hepsini sayarsanız Hotmail Teknik Destek ekibine, size geri dönüş yapıyorlar.
bu çok doğru .
hotmail bu tür durumlarda e maili geri vermekte .
ayrıca yenge hanıma ilet mynet hotmail gibi free mail servislerinden iş görüşmelerini taşısın çünkü bu risk herzaman mevcut Osmancım.
web tabanli email server alsin mesela
bundan sonra öyle yapıcaz. Ama şimdi telefon görüşmeleri ve benim adamla olan msn konusmalarım savcılıkta. Yarına insallah cözülcek
SekoLive
23-09-2009, 13:25
geçmiş olsn umarım iş işten geçmeden canınız dahada sıkılmadan çabuk çözülür...
onursumer
23-09-2009, 13:39
web tabanli email server alsin mesela
aynen kendi alan adı vs çok temiz iş
ben msn imi bile o adresten yaptım msn adresim çalınsa mailim çalınsa hostingten sıfırlıyıp msnden şifremi mailime gonder dediğim anda olay bitiyor :D
aynen kendi alan adı vs çok temiz iş
ben msn imi bile o adresten yaptım msn adresim çalınsa mailim çalınsa hostingten sıfırlıyıp msnden şifremi mailime gonder dediğim anda olay bitiyor :D
nerde var böle bir mail :D
bende var canım ama Toyotacı yapmamız lazım seni önce :hahaha:
onursumer
23-09-2009, 19:54
alanadını satın al sonra ufak bi hosting kirala
tamamdır işte :) senelik 100-200 tl masrafı var en fazla :D
savcılık bütün şifreleri geri verdi. Hesapları geri aldık. Facebook artık ikimzde kullanmıycaz. Ordaki fotolar vs.. inanılmıycak şekilde kötü amaçlarda kullanılıyor arkadaslar lütfen dikkat edin gereksizse kullanmayın. Dava açtık adamdan şikayetci olduk. Belki 2 yıl sürücek ama dava sırasında mecburen karsıma cıkıcak işte o sırada ben adaletimi kendim sağlıycam 2 yıl benim için uzun bir süre!
savcılık bütün şifreleri geri verdi. Hesapları geri aldık. Facebook artık ikimzde kullanmıycaz. Ordaki fotolar vs.. inanılmıycak şekilde kötü amaçlarda kullanılıyor arkadaslar lütfen dikkat edin gereksizse kullanmayın. Dava açtık adamdan şikayetci olduk. Belki 2 yıl sürücek ama dava sırasında mecburen karsıma cıkıcak işte o sırada ben adaletimi kendim sağlıycam 2 yıl benim için uzun bir süre!
hadi geçmiş olsun
kötü amaçlı kullanıldıgına denk geldim , bi bayan arkadasınkini almışlardı halada duruyo :S geçmiş olsun bu arada