Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 TSI 170 lik için bow???
CeM öZeR
19-10-2009, 15:16
Arkadaşlar arkadaşımın aracı golf GT 1.4 TSI 170 hp için blow off almayı düşünüyoruz.Bilindiği üzere bazı marka blow offlar sık sık arıza ışığı yakıyor diye biliyorum.Bunların başında HKS geliyor zannedersem.Ben en iyi bailey yada forge olur dedim arkadaşıma.Bu konuda sizin önerileriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim. :icon_tup:
8.000rpm
19-10-2009, 15:26
forge dump valve var sanırım GT ye uygun , ama bu alet bir bov değil...
filtre ile sesin geldiği söyleniyor ve bov'dan ziyade dump valve öneriliyor tsi-GT'ler için diye biliyorum...
Forge un BOW adaptörü var DV ın oraya takılıyor yanlış bilmiyorsam blow offun Çuf sesini almaya yarıyor sadece bir arkadaşım 160 lık sciroccosunda kullanıyor çok memnun hiç bir problemi yok...
Tsı ıcın blow off yada Forge un DV sı uretılmedı,arkadasın dedıgı gıbı Forge un Bow adaptoru var
Forge un ürettiği DV ler 1.8 ve 2.0 için 1.4 tsi larada uygulanabiliyor diye bililyorum hatta yurt dışında uygulayanlar var...
GökhanÖzkan
20-10-2009, 14:01
merhabalar...
ben 30K kmdir hks bov kullanıoyorum herhangı bı sorunla karıslasmadım..
mantarda sebo usta takmıstı..
sesi bence gayet tatmin edici...
tsi lar için özel dv mevcut elimde..
tsi lar için özel dv mevcut elimde..
Marka nedir ?
musty01gtc
12-01-2010, 21:57
benim arac gtc turbo.. onda orjinalde dump valve var hks bow takmaya calıstık olmadı dump valve den dolayı ama acık hava filtresi taktık pipercross marca sesi bov dan farksız ama tek bi kötü tarafı var bov kadar baskın bi ses yok ama emin ol cok tatmin ediyor bov olmasa da olur dersiniz bence
TSI araca BOV olmaz, DumpValve'in altına SPACER koyabilir ve benzer bir ses alabilirsiniz, kapalı devre çalışan TSI araca BOV takmak mantıklı bir hareket değildir.
takın benim gibi filtreyi ciuvvv die ses gelsin bazıları blow off var sanıo okadar cufflamıo tabe ama ıslık calıo işte:)