PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cooper s hangi headers ?

Cem.B
30-10-2009, 15:27
deneyimlerinize göre hangi headersı tavsiye edersiniz

cabriolet
30-10-2009, 15:51
ben supersprint kullanıyorum ama sanki arabada vibrasyon biraz artıyo supersprintte meganda denemiştim o da fiyatına göre gayet iyiydi :)

Cem.B
30-10-2009, 16:17
ben supersprint kullanıyorum ama sanki arabada vibrasyon biraz artıyo supersprintte meganda denemiştim o da fiyatına göre gayet iyiydi :)

ikisi arasında fark hissetmedin yani öylemidir

YEY®
30-10-2009, 16:45
İkisi arasında cüzdanda 1000 tl gibi fark hissetmek mümkün :)

Bende orj one ball egzost ve megan headers var,headerstan sonra üst devirler sapıttı.Direkt olarak hissettiğime göre bahsedilen 8-10 hp yalan değil..Yalnız Kat iptal tüpüyle beraber geldiği için 2750 devir civarı ufak bi hırıldama var.

Birde s.s 4-2-1 megan 4-1.Bu yöndende isteklerine göre seçim yapabilirsin eğer bütçe önemli değilse..Sonuçta biri sıfır olarak 200$ biri 1000$ gibi bi rakam..

p.s ses olarakta s.s ten hem gürültülü hemde daha yırtıcı ötüyor megan.

cabriolet
30-10-2009, 17:20
ikisi arasında fark hissetmedin yani öylemidir

pek fark yok açıkcası aralarında sadece supersprint sanki alt devirlerde daha iyi gibi geldi bana :)

grkm
30-10-2009, 18:02
aralarındaki fark çok ufak , hissedilmesi güç.. Alacak olsam Megan tercih ederim fiyatına oranla kalitesi bakımından.

Cem.B
30-10-2009, 18:10
varmı bildiğiniz satılık megan headers :)

ibooo
30-10-2009, 18:11
aralarındaki fark çok ufak , hissedilmesi güç.. Alacak olsam Megan tercih ederim fiyatına oranla kalitesi bakımından.

hamann ve janspeed e ne diosun grkm:D

grkm
30-10-2009, 18:20
hamann ve janspeed e ne diosun grkm:D

janspeed i hiç görmedim ama hamann da çatlar, bir de gereksiz pahalı.

DoDo_hamann
30-10-2009, 18:26
hamann vardı bendee çatlatmıştım zamanında:D
Meganı herkes çok övüyor, iyidir tahminimce

cabriolet
30-10-2009, 20:04
varmı bildiğiniz satılık megan headers :)

www.outmotoring.com yada www.waymotorworks.com sitesinden sipariş edebilirsin hazırda bulmak bayağı zor onu :)

Juggernaut
30-10-2009, 20:12
S'te bence 4-1 header daha iyi o yüzden magan racing alınabilir fiyatıda gayet uygun..
4-2-1 istersen bende obx var sıfır supersprintin replikası buda diğer headerlara nazaran kaynak yerleri biraz daha zayıf daha çabuk kaçırabiliyor alıp kaynakların üzerinden geçip öyle taktırtırmak lasım garantiye almak için.

Cem.B
30-10-2009, 21:20
megan racing kat iptali ile geliyor denmiş yukarıda sanırım ben yanlış anlamadım heralde değilmi

öyleyse bayağı iyi ilk etapta kat iptali+headers düşünüoyrudm ztn ama katı iskenderde sökerim diye düşünmüştüm megan racing öyleyse iyimiş

Cosmicboy
31-10-2009, 09:36
Cem uzun zamandır bakmıyordum foruma hayırlı olsun cupır :)
konuyla alakalı hamann kullanıyorum çatladı :D hepsi çatlıyor zamanla, olay onu düzgün yapacak ustayı bumak

Cem.B
31-10-2009, 11:39
Cem uzun zamandır bakmıyordum foruma hayırlı olsun cupır :)
konuyla alakalı hamann kullanıyorum çatladı :D hepsi çatlıyor zamanla, olay onu düzgün yapacak ustayı bumak

hehe saolasın :) valla iskender abimiz oldukça usta sıkıntımız yok allaha şükür

megan racing türkiyede 650 lira satış fiyatı yurt dışından bakındım bakalım haber beklyiorum toplam kaça gelcek

Utku
02-11-2009, 11:59
Bencede megan racing dene Cem abi.obx supersprint ile aynıdır alt devirleride inanılmaz iyidir.ama 1 sene gibi bir zamandan sonra hiç tahmin etmediğin biyerinden çatlatabilir,gerçi hepsi yapıyo hamann bile problem değil..Bide egt gösterge kullanmadık bazen çok basıp ısıtıyoduk bizdende kaynaklı olabilir yani.Dersen ki çatlama zaten bize farz ben alt üst kayıpsız OBX derim.ama senin böyle şeylere gelemiceğini bildiğim için meganı birazdaha araştır derim.