Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam Filmi önerisi????
Aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum bilenler vardır geçen cuma hırsız girdi camı patlatttı zaten kafamda film yaptırma düşüncesi vardı görsellik açısından bu olaydan sonra kararım kesinleşti film çektiricem.
Tavsiye edeilceğiniz markalar nelerdir en iyi en kaliteli film hangi firmanın?
3M , Ziebart , Sonax bildiğim bunlar var başka önerisi olan yada bu 3ünden en iyisi hangisi önerebilicek var mı?Verdiğim paraya değsin istiyorum rengi atmasın.
nitrO_Oxide
05-11-2009, 10:56
Ziebart yaptır şiddetle tavsiye ederim
sonax'ın orjinal yapan yerden yaptır tavsiye ederim ayrıca nerdeyse her yer 3m kullanıyor ama 3m'inde yaklaşık 10 çeşit kalitede ürünü var.
tüm araçlarıma çınarlı sonaxtan yaptırıyorum önceden ziebarttan yaptırıyordum ikiside iyi ama en önemlisi yapan ustanın işçiliği ayrıca sakın kapı döşemesi falan söktürme ;) çünkü sökmeden uygulanıyor zaten
ahmetuygur
05-11-2009, 11:04
llumara ahmet 1 numara gerisi yalan
3M Fx35 şiddetle tavsiye ederim. Ama Llumar daha kaliteli derler hep.
Llumar tek gecerim ;)
3 sene oldu tık yok, polis tırnakladı yine sökemedi :D
dragstar
06-11-2009, 16:51
3m le lumarınn çok güzel
Tartışmasız LLumar dır bu işin en kalitelisi..İşçilik olarakda ahmet tabiki.
cabriolet
07-11-2009, 17:55
valla llumar kalitelide rengi birazda olsa açılıyo kardeşimin arabasında filmin rengi biraz açıldı :)
Olm çin malı yapmış olmasınlar ben senelerdir lumar kullanıorm solmadı hiç :)
senin arabalar gunes mi goruyo ki dogru duzgun :D
Llumar fiyatı ne kadar bunların
lumarr tabıkı ıscılıkte ahmet ...
bora1311
08-11-2009, 02:28
3M kullanıyorum, baya memnunum...
cabriolet
08-11-2009, 02:35
yok ahmet yapmıştı filmleri ama rengi biraz açıldı anlamadım bende gerçi işçilik 10 üzerinden 100 ona lafım yok ama filmin rengi açıldı :) hatta ilk yapıldığında arabanın içi pek seçilmiyodu şimdi bildiğin görüyolar beni :D
edit: gerçi bu renk açılma olayından yana benim sıkıntım yok benim daha çok hoşuma gidiyo daha bi orjinal duruyo şimdi ama herkes benim gibide düşünmez :)
gokhan035
08-11-2009, 02:41
Kaan, avukat bi abimizin alfa sında ziebart kırılmaz cam filmi var. gözümüzün önünde bujiyle camı kırmayı denedi şerefsiz hırsız abeciler, kıramadılar camı, şaşırdılar ve hafif bi aptallıktan sonra bizim ana avrat sövüp koşturmamızla kaçtılar :)
yani eğer ki amacın da güvenlik de olsun diyorsan ziebart güvenlik cam filmi çektir, hem kaliteli hem de güvenli ;)
Symetnix
08-11-2009, 02:41
bi soraki aracıma ziebart yaptırıcam
llumar yaptırdım bende ahmet'e memnun degılım.
Kaan, avukat bi abimizin alfa sında ziebart kırılmaz cam filmi var. gözümüzün önünde bujiyle camı kırmayı denedi şerefsiz hırsız abeciler, kıramadılar camı, şaşırdılar ve hafif bi aptallıktan sonra bizim ana avrat sövüp koşturmamızla kaçtılar :)
yani eğer ki amacın da güvenlik de olsun diyorsan ziebart güvenlik cam filmi çektir, hem kaliteli hem de güvenli ;)
kanka benim için önemli olan şuan ilk başta güvenlik zaten gaziemir ziebart tanıdık bide ağaçlı yolda 3M de tanıdık ikisinden birinde yaptırayım diorm.
LLumar felan izmirde bulmamız imkansız olduğu için mecbur ya ziebart yaptırcaz ya 3M yada istanbula gitmemis lasm arabayla :) bulsakta adam gibi çekecek usta yok o yüzden tercihimi ziebartla 3M den birine yöneik olarak kullanıcam.
cam filmi markası kadar ceken kısının ustalıgıda cook onemlı.mersinde llumar bulamadım bende solargard cam filmi cektırdım 2 numara cook memnunum aksamları cook rahatım cam filmi yokmus gibi neredeyse.
yok ahmet yapmıştı filmleri ama rengi biraz açıldı anlamadım bende gerçi işçilik 10 üzerinden 100 ona lafım yok ama filmin rengi açıldı :) hatta ilk yapıldığında arabanın içi pek seçilmiyodu şimdi bildiğin görüyolar beni :D
edit: gerçi bu renk açılma olayından yana benim sıkıntım yok benim daha çok hoşuma gidiyo daha bi orjinal duruyo şimdi ama herkes benim gibide düşünmez :)
Olm o kadar belirginse solduğu götür ahmete değiştirir filmleri.Solmuş olabilir aslında olmaması lazım ama..
senin arabalar gunes mi goruyo ki dogru duzgun :D
Ayışığı görüyor kanka öle deme :hahaha:
Ahmet_28
09-11-2009, 14:11
bende de ziebart var.aracım sıfır alındığında ilk sahibi yaptırmış 4.yıl doluyor hiç bir problem yok tavsiye ederim