PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tsi için eksoz sistemi...

GökhanÖzkan
06-11-2009, 14:37
merhaba arkadaşlar..
mk5 tsi kullanıcısıyım su 60lık boru uniwersal son susturucum we katın için bosaltılmıs durumda..
dğişiklik yapmak istiorum borularımda değişiklik yapsam sizce bana yararı ne olur??
genelde 76 lık kullanan arkdaşlar war turbolarda bunun bana ewz awantajı olur mu??
birde donwpipe yaptırmayı dusunuyorum kandırıcı olarak kullanılan malzeme nedir??
teşekkür ederim..

GökhanÖzkan
06-11-2009, 19:57
bilgi sahibi olan yokmu arkadaşlar????

Oz`
06-11-2009, 20:23
turb on nekadar büyükki 76 Takıyorsun biraz beklersen Hks Cat back + spor cat egsozt çıkarıcak sesi baya güzel olucak diye duydum :)

Oz`
06-11-2009, 20:23
+ çok deli beygieler alamıyorsun filitre sisteminden dolayı :)

GökhanÖzkan
06-11-2009, 21:30
sayın oz:D fıltre olarak ne önerirsiniz???:D

207KITCAR
07-11-2009, 00:47
valla bence hiç gerek yok çaplarla oynamaya.. ayrıca aracın km sini bilmiyorum ama katalitiği suan sökmenin özelliklede yazılım yapmadan downpipeın bi faydası olucağını sanmıyorum sesten baska ;) bırak vermeyi güçten çalar diye düşünüyorum. bendede 1.4 tsı 125 hp leon var orta susturucu iptali ve son susuturucu değiştirdim arac rahatladı ve gayet güzel,seste ona keza.. caplarla oynadığın zaman alt devir sıkıntısı cekiceksin..saygılar..

GökhanÖzkan
07-11-2009, 10:19
valla bence hiç gerek yok çaplarla oynamaya.. ayrıca aracın km sini bilmiyorum ama katalitiği suan sökmenin özelliklede yazılım yapmadan downpipeın bi faydası olucağını sanmıyorum sesten baska ;) bırak vermeyi güçten çalar diye düşünüyorum. bendede 1.4 tsı 125 hp leon var orta susturucu iptali ve son susuturucu değiştirdim arac rahatladı ve gayet güzel,seste ona keza.. caplarla oynadığın zaman alt devir sıkıntısı cekiceksin..saygılar..

teşekkür ederim bende onun için sormak istedım geelde capları buyutuyorlar bende hemen sıteye yetıstıreyım dedım:D