Orijinalini görmek için tıklayınız : U TypeR Dyno ;)
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs052.snc3/13965_177083509315_601019315_2658002_6667512_n.jpg
edo typer
16-11-2009, 10:52
masallah kardesım kazasız belasız
morukçum maşallah hayırlı olsun kazasız belasız kullan
bişi sorayım bide tork niye düşük ?
bide normal çarpanla 292,9 mu yapıyo bu şimdi ?
edit: 292 PS... gayet güzel.... kazasız belasız...
http://www.onlineconversion.com/power.htm
inanılmaz bir tork eğrisi, bu aracın toplam torku 5000 rpm x 250 nm, 500 nm lik bir dizelin
1500 rpm kadar bu torku tutabildiğini düşünürsek ondan 2-3 kat güçlü
8.000rpm
16-11-2009, 10:57
maaşallah ,
güç ne pürüzsüz geliyor öyle..
:):):)
bu arada tork uzun bant geliyor ama değeri bana da düşük geldi
yaw tork eğrisi çok güzel o aşikar zaten ama değeri neden düşük ?
bu dyno'nun kw-hp (ps) çarpanı neden düzeltilmiyor?
8.000rpm
16-11-2009, 11:26
yaw tork eğrisi çok güzel o aşikar zaten ama değeri neden düşük ?
:D:D:D:D yok yok , ona tork eğrisi demek yanlış olur ,
"tork düzlüğü" desek yeridir bence :D:D:D:D:D
maaşallah... :icon_tup:
:D:D:D:D yok yok , ona tork eğrisi demek yanlış olur ,
"tork düzlüğü" desek yeridir bence :D:D:D:D:D
maaşallah... :icon_tup:
Ahuahau aynen körfez pistinden daha düz :D
teşekkürler arkadaşlar.bizde anlamadık tork düşük çıktı:)havada baya bi sıcaktı gebzeden maslak a tapa gaz bastık durmadan dyno ya çıktık ondandır:D şuan 9psi.headersi degiştiricez+jdm cam+intercooler+11psi kasnak tan sonra 350hp leri hedefliyoruz.halen dc seramik headers+orj baskı ile gidiyoruz.:)Reçete Dr by Tolga-R:D
cupra ile roll video larınıda var yakında hep beraber izlicez.:icon_tup:
valla moruk vardır bi hikmeti tabi ama daha yüksektir diye düşünüyorum gariban tekeden bile 323 çıktı :D
ertan artık baskı balata lazım . yanında hafif volan da olursa iyi olur.
isterseniz hemen torku 310 a hpyide 270 lere çekelim :)
arkadaşım şu gariban teke falan bu tip isim benzerlikleri ayıp oluyo dikkat edelim :)
valla moruk vardır bi hikmeti tabi ama daha yüksektir diye düşünüyorum gariban tekeden bile 323 çıktı :D
mustafa acaba paşa nın dyno da bi sıkıntı olabilirmi?:):D:D
arkadaşım şu gariban teke falan bu tip isim benzerlikleri ayıp oluyo dikkat edelim :)
kanka bu gariban lakabı nereden geliyor?:D:D
hahuahua valla seninki aslında pek uyuşmuyo moruk bizimki dibine kadar gariban :hehe:
mustafa acaba paşa nın dyno da bi sıkıntı olabilirmi?:):D:D
yok be kanka benimki sounlu olabilir :hehe: kimse serp i kaale almıyo nasıl olsa :eek:
ertan artık baskı balata lazım . yanında hafif volan da olursa iyi olur.
isterseniz hemen torku 310 a hpyide 270 lere çekelim :)
sen işini bilirsin:D:D
maşallah resmen ilaç olmuş araç için.
gsi_club
16-11-2009, 12:11
41 kere masallah.
MAŞALLAH kazasız belasız gazlamalaRR
maşallah.. ALLAH KAZA BELA VERMESİN.tekerine taş değdirmesin. :)
selamlar,
konu aşırı beslemeye taşınmıştır
saygılar
Day Walker
16-11-2009, 13:06
kazasız belasız gazlamalar :D maşallah :)
masallah güç muzzam :icon_tup:
yeni header,jdm egzantrikler ve kasnaktan sonra eminim çok daha farklı olucak :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
bılmedıgımden soruyorum hondanın dyno da kendıne özgü bir carpanımı var yoksa her aracın cıkan degerının carpanı aynımı farklımı, soruyu anlamakta güçlük çekebilirsiniz ben anlatmakta cektım çünkü :D
her arabanın çarpanı aynıdır kw*1,363634 olması lazım
paşanın dynosunda ise bu oran kw*1,40 olarak geçiyor o yüzden biraz yüksek çıkıyor güç
abidin TYPE-R
16-11-2009, 13:37
artık bu araba ısını cozdun ertan bıyolunu da bulur arabanın torkunu herturlu cıkarırız kazasız belasız bın kanka senın araba kodron saglam sen 500 hp lerede yakın zamanda ulasırsın masallah
bılmedıgımden soruyorum hondanın dyno da kendıne özgü bir carpanımı var yoksa her aracın cıkan degerının carpanı aynımı farklımı, soruyu anlamakta güçlük çekebilirsiniz ben anlatmakta cektım çünkü :D
bütün araçların çarpımı aynı 1,361 KW carpı 1,361=HP
her arabanın çarpanı aynıdır kw*1,363634 olması lazım
paşanın dynosunda ise bu oran kw*1,40 olarak geçiyor o yüzden biraz yüksek çıkıyor güç
neden hala yüksek? hadi biz biliyoruz çarpanları.. bilmeyenler boşuna sevinecek arabamın gücü yüksekmiş diye :D
neden hala yüksek? hadi biz biliyoruz çarpanları.. bilmeyenler boşuna sevinecek arabamın gücü yüksekmiş diye :D
yani haklısın tabi ordada şimdiye kadar değiştirmediklerine göre vardır bişey değiştiremiyolardır :D
selamlar,
konu aşırı beslemeye taşınmıştır
saygılar
teşekkür ederim.:icon_tup:
aLperTunga
16-11-2009, 14:32
maşşallah allah kaza bela vermesinn.
Maşallah .
EG K20 ile denense nasıl olur acaba izlemesi zevkli olur sanırım .
kickboxer
16-11-2009, 17:12
maslhh nazar degmesın cok guzel gıden bı type r
maşallah, çıkan güce göre gerçekten çok iyi gidiyor ve önü daha açık :icon_tup:
bir de bence en önemlisi bu: "gebzeden maslak a tapa gaz bastık durmadan"
_muhaRRem
16-11-2009, 17:40
zaten birileri hep emek versin zahmet versin denesin ve diğerleride evlerinde cipsini alıp rolling videolarını izlesin,atışmaları okusun.Ne güzel dünya ..
zaten birileri hep emek versin zahmet versin denesin ve diğerleride evlerinde cipsini alıp rolling videolarını izlesin,atışmaları okusun.Ne güzel dünya ..
Az mi tartistik bu konuyu , cok guzel soyledin .. Demek ki bir cok insanin ayni seyden derdi var ;)
Masallah Ertan arabana,kazasız belasız kullanırsın ınsallah
DaRkNeSs-
16-11-2009, 18:34
maşallah 9 psi sc için güzel değerler
tork düzlüğü :D muazzam gerçekten,her devirde tork var 200 üstü,aracın gidişatını ciddi oranda etkiler bu...
muştu olm senin torkun fazla çıkmasında normal olmayan ne var ki, 500 cc fazla hacmin olm senin torkun bırak da farklı çıksın :D
basinc ne kadar acaba?
5binden sonra 7 psi 7bin den sonra 9 psi
Standart Type-R kaç tork çıkarıyor..
Sorunsuz günlerde kullanmanızı dilerim..
U nun eksik parçaları gelene kadar jad da hazır olursa bir denemek lazım sonucta jad u nun abisi oluyor genetik olarak:)
ne demek istiyorsun açık yaz??????
videoları izlemek ve atışmaları okumak için arkadaş sanırım kendisine telif hakkı ödenmesini istiyor :D :hahaha:
_muhaRRem
16-11-2009, 23:39
pm attım...
typer muhendisi sekoyu kasdediyordur ertan;)
http://resimler.haberler.com/haber/194/cips-yiyen-cocuk-9-kilo-yag-aliyor_o.jpg
Maşallah Allah kaza bela vermesin:icon_tup:
fıtne fesat yapma ulennn :)))
öncelıkle masallah..pek bılgım yok fkat benım gordugum dynolar genelde 14 15 derece ısıda yapılıyor..yada oyle denk geldı....bu dynoda 25 derece bu ısı cok fark ettırırmı guc orantısında?
Tekrardan Masalllah kazasız belasız...
http://resimler.haberler.com/haber/194/cips-yiyen-cocuk-9-kilo-yag-aliyor_o.jpg
Evet evet gercekten makine muhendisiyim , 2005 TypeR a biniyorum ruhsatında kendi adım yazıyor siz necisiniz ne yaparsınız birazda ondan haber verin :icon_tup:
Evet evet gercekten makine muhendisiyim , 2005 TypeR a biniyorum ruhsatında kendi adım yazıyor siz necisiniz ne yaparsınız birazda ondan haber verin :icon_tup:
bende baba parası yiyorum ;)
serhat_R
17-11-2009, 08:43
maşşallah... Allah kaza bela göstermesin.... rolling videolarınıda beklioruz en yakın zamanda :)
Onur typer
17-11-2009, 12:24
yakısır ertanıma
PASAKIZI
17-11-2009, 12:25
seko en en guzelini yapıyosun aslında zaten :D
dyno sonucu baskı balatasız ve bahsetıgınız eksıklere ragmen bıle cok ıyı..
kazasız belasız ve nazarsız gunler dılıyelım.
Cihan Çizmeci
17-11-2009, 12:46
Maşallah değerler çok iyi özellikle gücün o düzgünlükte bi eğri ile gemesi çok daha iyi :) Tekrar maşallah nazar değmesin
Tork bana da az geldi ama eğriyi görünce vazgeçtim! Süper Maşallah....
hrkz e çok teşekkür ederim.konu baya bi karışmış ama temizlenmiş.cupra roll videolarım var yakında izleriz.Start verildi Headers degişiyor ve İntercooler yapılıyor.
kickboxer
17-11-2009, 18:30
hrkz e çok teşekkür ederim.konu baya bi karışmız ama temizlenmiş.cupra roll videolarım var yakında izleriz.Start verildi Headers degişiyor ve İntercooler yapılıyor.
bende turbomu değiştiriyorum abı rodaj bıttı denesek cok zevklı olur
bende turbomu değiştiriyorum abı rodaj bıttı denesek cok zevklı olur
Veriyim bi Td05 16g daha Twin yap :D
Maşallah Ertan :)
onur rodajın falan bitsin bi ara çıkalım senle :D
kickboxer
17-11-2009, 18:35
onur rodajın falan bitsin bi ara çıkalım senle :D
hemen ama ekeye kotu saplarım abı:D atesleme sorunum var haledıyım turboyu değiştirmedenmı deneyelım değiştirincemi
:D
hemen ama ekeye kotu saplarım abı:D atesleme sorunum var haledıyım turboyu değiştirmedenmı deneyelım değiştirincemi
:D
pm atıyorum :D
chiefkadir
17-11-2009, 19:07
Maşallah Ertan değerler gayet iyi zaten tahmininde 300 civarıydı galiba