Orijinalini görmek için tıklayınız : K&N hakkında öneri..
.::EmrE::.
23-12-2009, 01:56
http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0667
Bugün Palladium'un karşısına açılan Bridgestone bayii ne lastik sorma amacıyla gitmiştim,K&N de distribütörü olduklarını görünce şansımı deniyeyim diye sordum , ve Corsa opc için K&N Kit oldugunu söylediler .. Netten baktım gerçekten de varmış,ancak kit gibi değil pek,sadece filtre + plastik bir borudan olusuyor... Normal borunun ucuna sadece K&N veya herhangi bir marka almak ile arasında pek bir fark olacağa benzemiyor gibi.. 158 dolar fiyatı ürünün.
Sizce bu şekilde mi almalıyım yoksa custom hard pipe cekip başka bir filtre mi kullanmalıyım?
nicomedia
23-12-2009, 03:03
custom hard pipe cekip aem denemelisin..
ben tavsiye ederim 57i. sorunsuz takar kullanırsın.
kitle bir alakası yok. asla para verilecek birsey değil...
23-12-2009, 14:24
Senin bir önerin var mı Erhan :) Hard pipe işi çözer mi diyorsun :D
livelydog
23-12-2009, 14:47
dbilas flowmaster:)
23-12-2009, 14:52
Flowmaster resmen incir ağacı dikiyor cüzdana :D
Ahmet_28
23-12-2009, 14:54
corsa c uyan kitler uyuyormu opc ye ?
23-12-2009, 15:23
corsa c uyan kitler uyuyormu opc ye ?
Malesef uymuyor :D
Ahmet_28
23-12-2009, 15:24
Malesef uymuyor :D
bi arkadaşta sıfır kutusunda simota carbon charger filtre kiti vardı hesaplı alırdık ama uymuyormuş
emre msnden konuşalım nete gelince ;)
emre bu pipercross un kitlerinden uyarlanabilir. atla deve deil sonucta dısı kapalı olan bir acık filtre kiti ve boru ile çözülür bu iş. Flowmaster a o kadar para vermek kusura bakmayın enayilik gibi geliyor bana..
24-12-2009, 01:10
Açıkçası flowmaster bana da çok matah birşey gibi gelmedi bir türlü...Kapalı bir kutu ve boru geliyor sonuçta...Dediğin gibi Pipercross filtre + hard pipe güzel olabilir.
Açıkçası flowmaster bana da çok matah birşey gibi gelmedi bir türlü...Kapalı bir kutu ve boru geliyor sonuçta...Dediğin gibi Pipercross filtre + hard pipe güzel olabilir.
Konuyu hortlatayim...Benim gibi bosa para veren olmasin.
Dun Flowmasteri soktum ..:( Iki kere maf degistirdik.
Uzerindeki fitresi asiri ufak fitreyi degistirme icin aradigimda fark ettim.
k&n uzerindeki fitreyi 60 hp arabalar icin oneriyor.
Direk k&n taktik arabanin dunyasi degisti.:D
Sesde artisi.
Emre yap tolganin gibi. Hic dusunme..Ilk izlenimlerim :icon_tup:
Sefa AEM aldırmıstı bana 100mm lık gayet memnundum tavsıye ederım sesı cuflamasıda cabası, fecı sıcak cekıyordu o ayrı:) bırde alt devır surtunme sesıne benzer bır ses cıkartıyordu traktor gıbı sokmustum
Tholl-ga
02-09-2010, 17:40
emre tarıkta boşta duran bi aem olması lazım.maf sonrası bi takın deneyin
VteC_MaNiaC
02-09-2010, 19:28
Biz K&N Rc Serisi büyük boy taktık corsa Gsi a güzel oldu :D çaf çuf paf puf :D