Orijinalini görmek için tıklayınız : garanti dışı
Eyup Duygun
23-12-2009, 19:26
..........................
eger serviste tanıdıgın yoksa kesin sorun cıkaracaklardır,yay takmak istersin komple yürüyen garanti dısı kalıcak derler,ampülü değiştiricem dersin elektirik tesisatın garanti dısı kalıcak derler...dikkat etmek lazım...
serviste tanıdığın varsa sorun olmaz ama yoksa garanti dışı derler, elektriksel bi arızaya sebep çift duylu ampullerini gösterebilirler garanti dışında tutmak için gibi basit bi örnek verim dedim ayrıca :)
kesinlikle sorun çıkarırlar... Orjinalı dışında kullandığınız her parça için sorun çıkarabilirler... Tabiki tanıdığınız varsa bu gibi sorunlarınız olmaz...
Servisler para almak için, kesin servis dışı derler. zaten bahane arıyor
Başka biryerde okudum aynı soruyu sormuş bir arkadaş;bilirkişinin verdiği cevap garanti kapsamı dışında kalır yönündeydi.
Serviste tanıdık olmalı, yoksa gercekten can sıkabiliyorlar.
Ben orjinalinden 8cm alcak, sertlestirilmis amortisörlü, 2 sene 17 jant 1 sene 16 jantla kullanılmıs arabanın komple ön takımını garantiden degistirdim.
Chipten dolayı turbom catladı, turboyu da garantiden aldım :)
Tanıdık her isi cözer, burası Türkiye ;)
Eyup Duygun
23-12-2009, 23:27
.............................................
Ben servisim tanıdık olmasa da düsünmem.
3 sene stock binmek nedir, keyfimizin kahyası mı servisler?
Tak yayını jantını, biyerine birsey oldu mu takarsın orjinalleri gidersin :)
10binde 20binde bir görüyorsun zaten yüzlerini, kalkıp da bunda jant vardı yay vardı ondan olmus diyemezler. Taktım ertesi gün söktüm dersin.
Eyup Duygun
23-12-2009, 23:52
haklısın kardes ya walla..arac dha 400 km de .d dha 15000 bakımına cok war ztn :D:D
haklısın kardes ya walla..arac dha 400 km de .d dha 15000 bakımına cok war ztn :D:D
eyvallah kardeş :rolleyes:
Ramiz dayıya selamlarrr bu arada :D
garanbtısıın dolamasını beklee yada salalıcaksın takıcaksın yayaları efendı gıı aracını kullanıcaksın
abi garanti beklenırmı 3 yıl ya :D