Orijinalini görmek için tıklayınız : cam sıyırıcı hakkında
http://i47.tinypic.com/2ahxok1.jpg
beyler fotodaki cam sıyırıcısını nasıl sökebılırım ..3m carbon kaplamak ıstıyorumda klipsliymiş denemek istedım ama sacma sekılde sökmek ıstemedım söken varmı bu parcayı kapı döşemesını cıkartmak gerekıyor sanırım
daha bugun sokup boyadım benımkılerı, tak ucundan tornavıdayı kaldır yukarı gelır;) sert cek bısı olmaz korkma, dıstan sokuluyo ;)
aynaya dogru ıttır
cıkar altında 4 yada 5tane sarı tırnak var dıkkat et kırma
zor bulunuyor bırazda pahalı
aynaya dogru ıttır
cıkar altında 4 yada 5tane sarı tırnak var dıkkat et kırma
zor bulunuyor bırazda pahalı
pekı combo aynaya dogru ıttırıp ckartayım
saol selcuk:)carbonmu kaplasam yoksa önerdıgın bı boya varmı sonradan atıyor normal sprey boya
walla ben mat vernıklı sıyah attım kanka ;)
ben mat siyah kalin bir folyo ile kaplamıştım 2005 den bu yana kullanıyorum hıc bır sıkıntı yaşamadım.
ben mat siyah kalin bir folyo ile kaplamıştım 2005 den bu yana kullanıyorum hıc bır sıkıntı yaşamadım.
pütürlü sanırım kanka bulamadım dogrusu :)izmirde sordum öle bi malzeme yok dıyor:):D
gokhan035
28-12-2009, 21:11
huju mertcan gibi kalın siyah folyo kapla mis gibi, karbon marbon kaplama bence
Ahmetfikri
28-12-2009, 21:14
pazar günü bi yoklayım dedim gelmedi dahada yüklenmedim gökan çıkartınca benimkilerede bi el atarsın :)
huju mertcan gibi kalın siyah folyo kapla mis gibi, karbon marbon kaplama bence
yokki adaş kalın folyo bulamadım
pazar günü bi yoklayım dedim gelmedi dahada yüklenmedim gökan çıkartınca benimkilerede bi el atarsın :)
kendın yap olum azcık DIY,CI OL:D
delsolemrah
28-12-2009, 22:08
sökmeden boya bandı ile kapa etrafini boyicaksan ama bence karbon görunumlu yapma emanet durur
DetailEF
28-12-2009, 23:27
kendın yap olum azcık DIY,CI OL:D
İyi ki 2 tane şey yaptın len, bıcırın kalktı :hahaha: Ben korkar oldum senden, tuvalete gidince mıçtığını al ben yaptım diye fotosunu çekip koyacaksın diye vallahi :D :hahaha:
İyi ki 2 tane şey yaptın len, bıcırın kalktı :hahaha: Ben korkar oldum senden, tuvalete gidince mıçtığını al ben yaptım diye fotosunu çekip koyacaksın diye vallahi :D :hahaha:
senı bıle dıy yaparım gorursun:):D
spreyle boyamaya kalkma, krom altyapılı bi çıta olduğu için boyayı pek tutmaz, kompresörlü bi yıkamaya girdiği gibi patır patır atar, dipnot olsun dedim :)
spreyle boyamaya kalkma, krom altyapılı bi çıta olduğu için boyayı pek tutmaz, kompresörlü bi yıkamaya girdiği gibi patır patır atar, dipnot olsun dedim :)
orasını bılıyorum bakalım zamanım olsa sökucem zaman yok:)