Orijinalini görmek için tıklayınız : cooper s buji ?
şimdi aracımda bujileri deiştirmek istiorum genel bi bakım olarak,zaten parçalarımıda yakında takıcam almam gereken 1-2 tane daha kaldı takıcağım parçalar cai,egzost,headers,17 kasnak bide yazılım olcak snaırm
bu parçalar için standart buji devammı edeyim yoksa hakikatte işe yarayacak kullanabilceğim bir başka buji varmıdır
teşekkürler...
iridyum buji ile kıran oldu birkaç kez yabancı forumlarda da aynı sıkıntıyı yaşayan var..
ben uzun süre orj buji kullandım şimdi de gp bujisi kullanıyorum 1 derece daha soğuk.. ikisinde de bi sıkıntı yaşamadım.. orj bkr6equp gp bujisi bkr7equp
iridyum buji ile kıran oldu birkaç kez yabancı forumlarda da aynı sıkıntıyı yaşayan var..
ben uzun süre orj buji kullandım şimdi de gp bujisi kullanıyorum 1 derece daha soğuk.. ikisinde de bi sıkıntı yaşamadım.. orj bkr6equp gp bujisi bkr7equp
peki yekta bu bobin buji kablosu bunlar bi işe yarıomu yada şöle sorim ben takcağım parçalara göre gerek varmı bobine kabloya filan
hayir orijinal bobinle daha saglikli oluyor, gerek yok msd'ye falan.. kullanip da orijinale donup rahatlayanlar mevcut
hayir orijinal bobinle daha saglikli oluyor, gerek yok msd'ye falan.. kullanip da orijinale donup rahatlayanlar mevcut
okk zaten sevmiorum öyle kurcalamyı değiştirmeyi :)
bkr7equp kullananlar memnun yektada kullanıyor
pesimist206
04-01-2010, 17:02
aynı parcalar bızım aractada vardı uzun sure orjınal bujı kullandık hıc bı sorunla karsılasmadık =)
TYPERHAKAN
04-01-2010, 20:05
herzaman orj buji,ne kadar yüklersen yükle buji ye dokunma.araştırdığımı söylüyorum.
alicancalis
04-01-2010, 20:10
orijinal bujiyle bir sıkıntım yok, aynen devam.
bu arada sende kasnak falan yokmuydu?
bkr7equp veya bkr6equp..Biri gp & works cooperın orjinal bujisi biride s'in orjinal bujisi :)
Bobin ve kablolarıda kesinlikle elleme derim.Hem sorun yaşayanlar mevcut hemde yurtdışında +400 hp civarı araçlarda stok kablo ve bobin kullanılıyor sorunsuz şekilde..
sadece bobinlerde biraz oksitlenme olabiliyor onları temizlet, devam et uzman :)
Bkr7equp aldık 8 takım , çoğumuz taktık genel olarak memnunuz