Orijinalini görmek için tıklayınız : ford connect spacer...
MR.TurboALİ
14-01-2010, 16:52
http://www.ondertorna.com/img/hr_spacer.gif
resimdende görüldüğü gibi connecte spacer koysak ne olur. teknik bilgi istiyorum.
5x108 normalde. 5x100 veya 5X114.3 yapmak istiyorum. jant bulamıyorum. bu durumdan kurtulmam şart.
Ford a jant bulamamak gibi bir durum yok. bi ton jant var.
MR.TurboALİ
14-01-2010, 17:07
istediğim modelde jant bulamıyorum...
mesale en basit örnek. bu jant cok hoşuma gidiyor ama yok işte.:ofk:
http://www.sahibinden.com/yuzlas_jant_bmw_te37_5x120_19inc_19x8_5x9_5_et43_3 _kasa_icin_-31WQQaXQQ20428951WQQpXQQdisplayitem
Ford a jant bulamamak gibi bir durum yok. bi ton jant var.
Fanatiklik yapma boşuna ,doğru söylemiş en az çeşide sahip aralık ve et fordda maalesef fakat arayan buluyor her türlü.
Misal fiestam varken 4x108 et 42 oz jant bulunca kaçırmıyodum,şimdi 4x100 hangi jantı alcağımı şaşırıyorum o kadar çok varki..
Spacera gelincede,tornacılara danış hazır bulamıyosan..Kalınlığı abartmadığın ve arabayı yere basmadığın sürece sorun çıkmaz.
MR.TurboALİ
14-01-2010, 17:10
Fanatiklik yapma boşuna ,doğru söylemiş en az çeşide sahip aralık ve et fordda maalesef fakat arayan buluyor her türlü.
Misal fiestam varken 4x108 et 42 oz jant bulunca kaçırmıyodum,şimdi 4x100 hangi jantı alcağımı şaşırıyorum o kadar çok varki..
Spacera gelincede,tornacılara danış hazır bulamıyosan..Kalınlığı abartmadığın ve arabayı yere basmadığın sürece sorun çıkmaz.
araç şuan yere basık. jant koyunca biraz daha basmak istiyorum. ne gibi bi sorun olucak esneme azaldığı için zorlarmı ???
araç şuan yere basık. jant koyunca biraz daha basmak istiyorum. ne gibi bi sorun olucak esneme azaldığı için zorlarmı ???
Fordlarda et 45-42 takmak gerekiyo offseti.spacerlar 1.5-2 cm dışarı alıcaksın jantı dolayısıyla çamurlukların janta oturucak.
Yük taşınan bir alette spacer ın güvenilirliği tartışmalı olur "bence".
Emre çamurluğa sürtmesi işi kolayca halledilebilir. Connectlerin çamurluklarındaki dodikler plastik. Olmadı onlar dışarı alınır..
MR.TurboALİ
15-01-2010, 08:56
Yük taşınan bir alette spacer ın güvenilirliği tartışmalı olur "bence".
Emre çamurluğa sürtmesi işi kolayca halledilebilir. Connectlerin çamurluklarındaki dodikler plastik. Olmadı onlar dışarı alınır..
bizim alet yük taşımıyo ustad binek kullanıyoruz. ön lastikler oturabilir çamurluklara ama arkalar asla görmedim bana o kadar arkası basık olan connect :)