Orijinalini görmek için tıklayınız : Pc hakkinda yardim..
Selamlar,iyiaksamlar.. Bosnadaki desktop`ima koydugum win. kullanici sifremi hatirlamiyorum ..Nasil acicam biri yardimci olabilir mi ?
Tesekkurler :)
delimanyak
31-01-2010, 18:32
Windows'a şifre koydunuz heralde bılgısayar acılırken F8 tusuna basarak guvenlı moda acınız :) orda admınstrator oturumu sıfre ıstemıycektır ordan gırererek kulanıcı menulerınden hallede bılırısınız
tesekkur ederim deniyorum himencicik.
f8 ile girip
Başlat>çalıştır>cmd
Komut olarakta net user administrator 12345 yazıosun oluo bitio reset at işe yarıo bu kdarr
alıntıdır denemedim
Windows'a şifre koydunuz heralde bılgısayar acılırken F8 tusuna basarak guvenlı moda acınız :) orda admınstrator oturumu sıfre ıstemıycektır ordan gırererek kulanıcı menulerınden hallede bılırısınız
Cok teskur ettim oldu valla:D hehehe
delimanyak
31-01-2010, 18:43
Cok teskur ettim oldu valla:D hehehe
Rica ederım ne demek bı sorununuz olursa pc ıle ılgılı herzaman yardımcı olurum:D bosuna 10 Yılımızı vermedık bu işe :)
sen yine şanslısın bios tada şifre olsaydı format yolları taşlıı :)
delimanyak
31-01-2010, 18:44
Pcnın butun fıslerını cekın sonra kasayı acıp bıos pılını cıkarın :D 2-3 dk bekledıkten sonra oda tamam :)
bios pilini çıkarıp taksak?
benim laptop ımda basıma geldi söktüm taktım bekledm olmadı geri gönderdm toshibaya hallettiler ama okuduğuma göre çogu dizüstünde işe yaryormuş
delimanyak
31-01-2010, 18:49
benim laptop ımda basıma geldi söktüm taktım bekledm olmadı geri gönderdm toshibaya hallettiler ama okuduğuma göre çogu dizüstünde işe yaryormuş
laptoplarda bios pılı cıkartılarak cozuluyor komple acmanız lazım belkı sız bataryasından ayırmayı unutmusunuz o yuzden olmamıs olabılır
Laptoplar bios şifresini eproma yazar. Çözmeside oldukça ama oldukça zordur.
onursumer
31-01-2010, 21:59
bios a şifre koyarsa format çozum değil
eğer bios a kalıcı şekilde yazılıcak bi sistemseki çoğu yeni laptopta bu şekilde anca firma yapabilir bios pili falan filan hiç fayda etmiyor geçen gün bi toshibayı mikronlarına ayırdım bekledim 1 gün topladım işe yaradı :D
delsolemrah
31-01-2010, 22:08
pil sök artı eksyibirleşir 30 saniye bekle bidaha dene ;)