Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : D16A9 94 Civic Si Project From İzmit ( Cİhan Çizmeci )

Sayfa : 1 2 3 4 [5]

slhdmr34
10-03-2010, 01:26
bol zaman cok emek ciddi para = mukemmel sonuc....

Cihan Çizmeci
10-03-2010, 12:26
bol zaman cok emek ciddi para = mukemmel sonuc....

Çok tşk.ler sonuç için :) :icon_tup:

harbi süper olmuş ellerinize emeğinize sağlık yeniden bir Si'yı hayata döndürmüşsünüz maşşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın...

Çok tşk.ler :) :icon_tup:

BigHunter
12-03-2010, 13:29
Gerçekten çok güzel olmuş maşallah 41 kere.
Allah kazasız belasız binmek nasip etsin :)

serkan demir
12-03-2010, 14:24
hayırlı olsun cihancım Allah güle güle kullanmayı nasıp etsın ınsallah.:)

Cihan Çizmeci
12-03-2010, 16:44
hayırlı olsun cihancım Allah güle güle kullanmayı nasıp etsın ınsallah.:)

Saolasın Serkan'ım :) Cümlemize kardeşim :icon_tup:

Gerçekten çok güzel olmuş maşallah 41 kere.
Allah kazasız belasız binmek nasip etsin :)

Eywallah çok tşk.ler :icon_tup:

Eyüp
14-03-2010, 21:51
Bugun yahyakaptanda gördüm gercekten cok güzel görünüyordu :)

Aracınızı nasıl oyle yol kenarında bırakıyorsunuz , aklım giderdi valla :D

Masallah.

Cihan Çizmeci
15-03-2010, 10:51
Bugun yahyakaptanda gördüm gercekten cok güzel görünüyordu :)

Aracınızı nasıl oyle yol kenarında bırakıyorsunuz , aklım giderdi valla :D

Masallah.

Kız arkadaşım orda oturuyor onda kalıyordum kapının önünde gözümün önünde duruyor yani araç :) Walla yanında araçlar bile durmaya başladı inip bakanlar oluyor bende arada tırsmıyor değilim biliyorsnuz fesat düşünen insan çok :)

Beğenmenize sevindim tşk. ederim.Bikaç aya daha güzel bi şekilde yapıcaz aracımızı inşalah :) :icon_tup:

hakan type-r
23-03-2010, 20:47
Bikaç aya daha güzel bi şekilde yapıcaz aracımızı inşalah :) :icon_tup:

Birisi ''DUR'' desin şuna artık... :)

Cihan Çizmeci
24-03-2010, 10:06
Birisi ''DUR'' desin şuna artık... :)

Durmak yok yola devam kanka :D :icon_tup:

TolgaEsentepe
25-03-2010, 03:48
Maşallah.. Gerçekten çok hoş olmuş.. Herbir noktasında emek var.. Güzel günlerde kullanırsınız inşallah..

Cihan Çizmeci
25-03-2010, 08:48
Maşallah.. Gerçekten çok hoş olmuş.. Herbir noktasında emek var.. Güzel günlerde kullanırsınız inşallah..

Çok tşk.ler :icon_tup:

MR.TurboALİ
25-03-2010, 12:59
jantlar beyaz olsun bea :D bak ck güzel olur beyaz :D

Cihan Çizmeci
25-03-2010, 13:38
jantlar beyaz olsun bea :D bak ck güzel olur beyaz :D

Abi walla değişicem jantları büyük ihtimalle onun için sorun yok ama bakıyorumda 15 ten şaşma deniyor jant lastiğimdende gayet memnununm aslında gerçekte renkliride güzel duruyor ama bakalım kafam iyi karışık satmaya bilirim jantları ve lastikleri devam ederim belki renkte değiştiririm :icon_tup:

som306
30-03-2010, 09:50
Bir kitap veya bir film hazırlasaydınız keşke ya:D
Maşallah maşallah Allah kazadan beladan korusun.Konuyu yeni gördüm baştan sona baktımda,yapılacakların hepsini yapmışsın eksik bulamadım:)
10 numara işçilik yapmışsın bu belli oluyor.94 model bir arabanın hatlarını yerli yerine oturtup kitap gibi yapmak kolay değildir gerçekten.Elinize sağlık harika bir 2010 Sİ çıkmış ortaya:icon_tup:

Cihan Çizmeci
30-03-2010, 10:40
Bir kitap veya bir film hazırlasaydınız keşke ya:D
Maşallah maşallah Allah kazadan beladan korusun.Konuyu yeni gördüm baştan sona baktımda,yapılacakların hepsini yapmışsın eksik bulamadım:)
10 numara işçilik yapmışsın bu belli oluyor.94 model bir arabanın hatlarını yerli yerine oturtup kitap gibi yapmak kolay değildir gerçekten.Elinize sağlık harika bir 2010 Sİ çıkmış ortaya:icon_tup:

Çok tşk.ler beğenmenize sevindim :) Allah razı olsun iyi dilerkleriniz için :)

Elimizden geleni maddi manevi olarak yaptık keşke imkanlar olsada daha neler çıkar ortaya ama bizden bu kadarı çıktı anca :) Tekrar tşk.ler :icon_tup:

Cihan Çizmeci
04-05-2010, 10:01
Aracımı komple orjinale çevirdim arkadaşlar.Birkaç güne fotolarını çekicem aracımı satıyorum.Hepimize hayırlı olsun.Satılık ilanını bikaç güne açarım.

SekoLive
04-05-2010, 10:04
Aracımı komple orjinale çevirdim arkadaşlar.Birkaç güne fotolarını çekicem aracımı satıyorum.Hepimize hayırlı olsun.Satılık ilanını bikaç güne açarım.

hayırdır cihan? projemi var?

Cihan Çizmeci
04-05-2010, 10:08
hayırdır cihan? projemi var?

Evet farklı 2 projem var :) Birine dün başladık 6 saat durmadan elimi kolumu kese kese :) Bayada bir ilerledik :) Başka bir projemiz daha var onuda yavaş yavaş başlattık ama o sakin ilerliyor.Sakin ilerleyen tamamen bana ait olucak Allah'tan bi zeval gelmez ise diğeri güzel bir kardeşimizin.Bikaç güne hepsini resimleriz bilgileri gelir çok güzel şeyler çıkarmaya devam :) Yeterki Si'ımız kıymetini ve değerini bilecek güzel bir arkadaşımıza gitsin.Sahibinden'e ilan açmıcam mallarla uğraşmayı hiç sevmiyorum güzel fiyata sitede satılırsa satılsın burda olmadı ben binerim onada mis gibi oldu full orjinal y53 sarı si :D

tool
04-05-2010, 10:23
arkadan itis varmi projede?

Cihan Çizmeci
04-05-2010, 10:27
arkadan itis varmi projede?

Abi ağzınızdan bal damlıyor keşke olsa ama çok isterim Drift Setup'ı elimden geldiğince yapmak ama biraz sağlam bütçe lazım benim istediğim tarzda bişey olması için :) Araçların 2'side önden çekiş :icon_tup:

kolaylı
04-05-2010, 10:29
Yenısı COk Daha Guzel Olucaktır Kanka :)

Orgınal Sı yıde Goreyım Bugun Nası Olmus Merak Ettım :D

tool
04-05-2010, 10:54
Abi ağzınızdan bal damlıyor keşke olsa ama çok isterim Drift Setup'ı elimden geldiğince yapmak ama biraz sağlam bütçe lazım benim istediğim tarzda bişey olması için :) Araçların 2'side önden çekiş :icon_tup:

ozaman biri mk1 golf :D

Cihan Çizmeci
04-05-2010, 12:10
ozaman biri mk1 golf :D

Yok Tool amcam :) walla Allah korusun zaten hergün görüyorum bitane tek kapı takoz üstünde sokakta hergün alıyım diyorum hergün vazgeçiyorum :D Yaklaşmam model yüksek bu sefer :icon_tup: Hem German benim tarzım değil :D Bide german yapar gidersem peder evden atar beni :D

Yenısı COk Daha Guzel Olucaktır Kanka :)

Orgınal Sı yıde Goreyım Bugun Nası Olmus Merak Ettım :D

Şaun dükkanda değil kanka Orhan'da eksozu falan sökülüyor güzelce toplanıyor en derli toplu standart Si olur herhalde ztn durum öyle gayet güzel araba yinede sıkı duruyor anlamadık :)

S.Özeren
09-05-2010, 01:48
1 saattir inceliyorum maşallah çok güzel bir proje olmuş sonunda değmiş herşeye :icon_tup:

OmeR-FE
09-05-2010, 09:51
Dün Akşam Şıtandart Halini Gördüm.
Cidden Cihan'ın Dediği Gibi, Araba Güzelliğinden Pek Bişey Kaybetmemiş.
Çok Diri, Derli Toplu duruyordu.
Araç Satılmasaydı, Fotoğrafları Çekip İlgilenen Arkadaşlara PM'licektim.
Neyse, Artık Fotoğraflarını Çeker, Yeni Kardeşimize İtafen Eklerim.

Bu Arada, Cihan'dan Ümidi Kesmeyin, Dün Akşam Konuştuk Baya..
Plan Yok Gibi Dursada, İçten İçe Planlaşma Yaşanıyor :D
Çok Çok Kısa Zamanda, Cihan Sahalara Geri Dönücek Arkadaşlar..
Hemde Çok Güzel Bir Şekilde..

Cihan Çizmeci
11-05-2010, 13:38
Dün Akşam Şıtandart Halini Gördüm.
Cidden Cihan'ın Dediği Gibi, Araba Güzelliğinden Pek Bişey Kaybetmemiş.
Çok Diri, Derli Toplu duruyordu.
Araç Satılmasaydı, Fotoğrafları Çekip İlgilenen Arkadaşlara PM'licektim.
Neyse, Artık Fotoğraflarını Çeker, Yeni Kardeşimize İtafen Eklerim.

Bu Arada, Cihan'dan Ümidi Kesmeyin, Dün Akşam Konuştuk Baya..
Plan Yok Gibi Dursada, İçten İçe Planlaşma Yaşanıyor :D
Çok Çok Kısa Zamanda, Cihan Sahalara Geri Dönücek Arkadaşlar..
Hemde Çok Güzel Bir Şekilde..

Kanka çözmüşsün beni :D :D Ben istesemde duramam şuan durmak için çabalasamda ı ıh olmuyor :) Ama 4 kapı kesinlikle :icon_tup:

Melih-Ö
11-05-2010, 13:40
şu arabayı bi göremedik ya merak ediyorum her gün 100 foto koyarsınız araba gitti gideli foto yok ayıptır izmitteam :D

mur_84
11-05-2010, 13:59
evet kankalar bi foto koyunda görelim standart Sİ'ı :D

Cihan Çizmeci
11-05-2010, 14:20
Çekilir resim h.sonu bi gelsin photo day yaparık :D

cnrsrn
11-05-2010, 15:20
alanada satanada hayırlı olsun güzel araçtı

dragstar
11-05-2010, 15:32
aa ne güzel yapmıştın okdr uğraş emek masraf :( neden sattınki sorunmu çıktı arabada motorda filan

Kakus
11-05-2010, 15:46
Vaay, çok fena araçtı ya. Şahsen üzüldüm satıldığına ama tabiki karar senin. Alana da satana da hayırlı olsun.

Cihan Çizmeci
11-05-2010, 15:55
Vaay, çok fena araçtı ya. Şahsen üzüldüm satıldığına ama tabiki karar senin. Alana da satana da hayırlı olsun.

Tşk.ler hayırlısı olsun.Canımız saolsun başka bi araç yaparız artık ;) Eskisini aratmaz :)

aa ne güzel yapmıştın okdr uğraş emek masraf :( neden sattınki sorunmu çıktı arabada motorda filan

Motorda sorun çıkarda ben arabamı satar mıyım? :) Satmam yapar öyle veririm ;)

Evet çok emek uğraş verdik ama satmam gerekti ailem yüzünden ne yazıki

alanada satanada hayırlı olsun güzel araçtı

Çok tşk.ler bende bozduğumuza üzüldüm ama satmam gerekti tşk.ler.

Burda arkadaşımın Si'ına yaptık hepsini üzülmemize gerek yok aslında bi Si daha geri döndü :)

dragstar
11-05-2010, 16:21
Motorda sorun çıkarda ben arabamı satar mıyım? :) Satmam yapar öyle veririm ;)

Evet çok emek uğraş verdik ama satmam gerekti ailem yüzünden ne yazıki

alanada satanada hayırlı olsun

Cihan Çizmeci
11-05-2010, 16:33
alanada satanada hayırlı olsun

Saol kardeşim ;)

luxhela
14-06-2010, 17:46
heyt be nerden nereye :) Allah kazadan beladan korusun...

Cihan Çizmeci
07-07-2010, 11:16
heyt be nerden nereye :) Allah kazadan beladan korusun...

Saolasın kardeşim :icon_tup:

Ö.öztüRk
08-07-2010, 18:45
oLayın ßittiqi aN .. HayaLimin aracını yapmışsın kardeşm ellerine sağlık .. başka söze gereNk yok gerçekten Herşeyiyle Number oNe.. satıLdı ama olsun yine hayallerimin aracı :)

Cihan Çizmeci
09-07-2010, 09:49
oLayın ßittiqi aN .. HayaLimin aracını yapmışsın kardeşm ellerine sağlık .. başka söze gereNk yok gerçekten Herşeyiyle Number oNe.. satıLdı ama olsun yine hayallerimin aracı :)

Eyvallah kardeşim saoalsın.Buradakiler son fotoları değil resimleri konusu altından Ömer-FE nin açtığı konulardan bul kardeşim o konuda sayfalar arasında son resimleri var aracın çok daha farklı yaptım :)

Cihan Çizmeci
09-07-2010, 10:01
En son halimizden bikaç kare

http://img293.imageshack.us/img293/5121/imgp00011024x681.jpg

http://img260.imageshack.us/img260/3606/imgp00021024x681.jpg

http://img219.imageshack.us/img219/231/imgp0001y.jpg

http://img339.imageshack.us/img339/1261/imgp00071024x681.jpg

http://img237.imageshack.us/img237/9576/imgp00031024x681.jpg

http://img339.imageshack.us/img339/1396/imgp00091024x681.jpg

http://img155.imageshack.us/img155/2036/imgp00051024x681.jpg

alfonso4474
09-07-2010, 10:19
bişi diyimi diyemiyommmm tutuldum::)))süper ötesi bi araç bukadar yakışıklımı olur ya kazasız belasız

B.Aktepe
09-07-2010, 15:38
cihan çok güzel olmuş son hali iyi günlerde kullan Maşallah.

athem
09-07-2010, 15:40
Son hali gercekten güzel olmus alanada hayırlı olsn

Mehmet Alacicek
09-07-2010, 15:42
kazasız belasız maşallah dielimde nazar değmesi
hastayıs eg yeeee

OmeR-FE
09-07-2010, 15:56
cihan çok güzel olmuş son hali iyi günlerde kullan Maşallah.

Şuan Araç Stock ve Başkasında :)
Cihan 106 Gti'a Geri Döndü.

Cihan Çizmeci
10-07-2010, 22:33
Ömer cevaplamış olayı :) Tşk.ler :) Eskiye geri döndüm full orjinal kat ı orj filtresi halen yerinde duran hiç modlanmamış sisleri halen uzunlarına bağlı 2000 model bir 106 gti ile geri döndüm :)

Si şuan arkadaşımda ona sattım stock şekilde verdim.

TarikS
10-07-2010, 22:39
Ömer cevaplamış olayı :) Tşk.ler :) Eskiye geri döndüm full orjinal kat ı orj filtresi halen yerinde duran hiç modlanmamış sisleri halen uzunlarına bağlı 2000 model bir 106 gti ile geri döndüm :)

Hayirli olsun Cihan :) Onu da tatli bir $ekle sokarsin inceden ;)

OmeR-FE
10-07-2010, 22:51

Tarık Aracı Görsen Ağlarsın.
Bugün Gördüm, Allah'ım Nazarlardan Saklasın, Bu Kadar Orjinal Bu Kadar Güzel 106 Gti 1 elin parmaklarını geçmez.

Cihan'ım Tekrar Maşallah Kardeşim, Kem Gözlere Şiş.
Allah Nazarlardan Saklasın.

streetracer
11-07-2010, 08:24
Bugün Gördüm, Allah'ım Nazarlardan Saklasın, Bu Kadar Orjinal Bu Kadar Güzel 106 Gti 1 elin parmaklarını geçmez.

ne renk gti?

OmeR-FE
11-07-2010, 10:16
ne renk gti?

Siyah.
Gebzedeki TA 106 Gti.
Araçta Değişen Yok 2 Parça Boya Var Sadece ;)
ve Beni Almaya Geldi, Baya Kullandım Aracını, Tabir-i Caizse Köpek Gibi Gidiyor Standart Olmasına Rağmen.
Cihan'ın aracı biraz dürtmesiyle inanılmaz iddaalı bir 106 çıkıcak piyasaya bundan eminim.
Akıldakiler klasik 106 modifiyesi, Chip + Filtre + Egzoz.

sinan-s
11-07-2010, 11:13
Hayırlı olsun cihan araban..

Cihan Çizmeci
11-07-2010, 11:56
Hayırlı olsun cihan araban..

Saolasın Sinan abim :) Cümlemize :icon_tup:

Saolasın bebeğim :) Allah daha iyilerini bizlere nasp etsin :)

Kanka biliosun 106'da orj ciyim hem zaten aldığım araç full orj :)

Kat filtre hiçbişey takılmamış halde değişensiz 110 binde hesabını sen yap eller miyim? :)

ufuck
11-07-2010, 12:19
Siyah.
Gebzedeki TA 106 Gti.
ve Beni Almaya Geldi, Baya Kullandım Aracını, Tabir-i Caizse Köpek Gibi Gidiyor Standart Olmasına Rağmen.
Cihan'ın aracı biraz dürtmesiyle inanılmaz iddaalı bir 106 çıkıcak piyasaya bundan eminim.

yafrum maşallah dıelım :) gozu olana benımkı :D:D zaa :D kanka kısa kısa kısa :D kısa olmadan bısı yapmayın :D

cRc Ramo
11-07-2010, 13:03
cihan kanka hayırlı uğurlu olsun:icon_tup:

eser
11-07-2010, 13:08

böle sölemeyle olmuyor güzel kareler bekliyoruz :)

Cihan'ım hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

OmeR-FE
12-07-2010, 01:52

Çekicem Kanka En Kısa Zamanda :)

mur_84
12-07-2010, 08:01
cihanm hayırlı uğurlu olsun yeni 106'n allah kazasız belasız cezasız binmeyi nasip etsin.. ömerim bi ara fotolarını ekle de görelim makinayı.. ;)

tool
12-07-2010, 09:00

Si şuan arkadaşımda ona sattım stock şekilde verdim.

benim aldigim 106da bu sekildeydi, gorenlerin yarisi yanlis baglanti olduguna kanaat getirmisti :D

berkred
12-07-2010, 11:30
hayırlı uğurlu olsun cihan.allah kazasız belasız binmek nasip etsin

Saro-Ş
12-07-2010, 11:40
hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin

stlegal
12-07-2010, 12:20
hayırlı olsun cihanım

Cihan Çizmeci
12-07-2010, 13:15
hayırlı olsun cihanım

Saolasın Cem abim demin teldede konuştuk ztn senle :D

hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin

Saolasın Saro cum paran yattı demi hesabına benden?

hayırlı uğurlu olsun cihan.allah kazasız belasız binmek nasip etsin

Çok tşk.ler Allah razı olsun :)

benim aldigim 106da bu sekildeydi, gorenlerin yarisi yanlis baglanti olduguna kanaat getirmisti :D

:D

cihanm hayırlı uğurlu olsun yeni 106'n allah kazasız belasız cezasız binmeyi nasip etsin.. ömerim bi ara fotolarını ekle de görelim makinayı.. ;)

Saolasın Murat kankam tşk.ler ;)

Saolasın Eser'im cümlemize kardeşim :)

cihan kanka hayırlı uğurlu olsun:icon_tup:

Çoook tşkler :)

yafrum maşallah dıelım :) gozu olana benımkı :D:D zaa :D kanka kısa kısa kısa :D kısa olmadan bısı yapmayın :D

Kanka kısa sevmiorum ben sora vtec çiler ağlıyo çok kısan vardiye :D :D :D

streetracer
12-07-2010, 16:56
Siyah.
Gebzedeki TA 106 Gti.

açıklama için teşekkürler fotorafları yakında çıkar inşallah...

EMRE-5843
12-07-2010, 16:59
cihan senin alıcağını bilıodum içime doğdu sitede konusu vardı dımi aracın:)

JDM VTİ
12-07-2010, 17:01
VTEC'lere sataşmayalım lütfen :D:D

aracın ilanını görmüştüm maşallahı vardı, sanada hayırlı olsun inşallah kazasız belasız binersin!
tatlı işlemlerden sonra ağız yakan acı bişey çıkartırsın umarım kardeşim :) tekrar hayırlı olsun;)

Cihan Çizmeci
13-07-2010, 11:29
VTEC'lere sataşmayalım lütfen :D:D

aracın ilanını görmüştüm maşallahı vardı, sanada hayırlı olsun inşallah kazasız belasız binersin!
tatlı işlemlerden sonra ağız yakan acı bişey çıkartırsın umarım kardeşim :) tekrar hayırlı olsun;)

Yok kanka Vtec'lere niye sataşıyım :) Artık midem bulandı zaten o işlerden halen tartışmalar sürtüşmeler tüm keyfimi kaçırıyor.Artık zevkine kendi aramızda öylesine bi iki makarasına basıoruz sorası için bize normal bink araç oldu bunlar :)

Chip filtre eksoz yapıcam devam :) Hiçbişeyini bozmıcam aracın ne farını ne stobunu nede sislerini bile.Aynı bu şekilde orjinal halde binicem.

Dün gittim Eibach yay aldım araca bide 51 lik eksoz yaptırdım filtremide takar gezeri artık paşa paşa :)

2 gündür pasta cilası ile uğraşıorum dötüm çıktı vallaha ama aldığım sahibi şuan görse arabayı komple boyattım sanar :)

Tavanda güneş yanığı vardı onuda parlak folyo ile kaplattım çok kaliteli bir şekilde hiç belli olmuyor bile :) GÜl gibi oldu makine aldığımda bakımsızdı hali ile.Mat siyah olmuştu :)

Yağ filtresi benzin filtresi bujileri değiştim ön takım bakımını yaptırdık yağını değişptirdim yeni değişmişti ama olsun.Bugünde triger setini değiştiririm :) Araç çok ciğerli yanlız walla sıkı gidiyor bayağı :)

cihan senin alıcağını bilıodum içime doğdu sitede konusu vardı dımi aracın:)

Kalbiniz temizmiş :) Nerde tahmin ettiniz ki?

OmeR-FE
13-07-2010, 11:53
Cihan'ım Maşallah Tekrar.
Egzoz Sistemini Çok Merak Ediyorum :)
Tez Zamanda Duymak Nasip Olur İnşallah.
Kazasız Belasız Kardeşim Benim.

kolaylı
13-07-2010, 12:46
Hayırlı Olsun Allah KAza Bela Gostermesın Sahıbındendekı Resımlerı Bıle Cok Guseldı Emınım Cıladan SOnra Baya Bı Degısmıstır Allah NAzarlardan Saklasın Kardesım;)

Cihan Çizmeci
13-07-2010, 13:01
Hayırlı Olsun Allah KAza Bela Gostermesın Sahıbındendekı Resımlerı Bıle Cok Guseldı Emınım Cıladan SOnra Baya Bı Degısmıstır Allah NAzarlardan Saklasın Kardesım;)

Saolasın Mustafa ;)

Walla rengi mat siyah olmuş artık hiç pasta cila yememiş sanırım boya dipdiri duruyor zaten araçta halen.Tavanda güneş yanığı vardı güzelce kapladık mis oldu.Pasta ilede kitap oldu.Babam komple boyalı mı bu dedi sen düşün :)

Cümlemizi nazardan saklasın Rabbim saol :icon_tup:

Cihan'ım Maşallah Tekrar.
Egzoz Sistemini Çok Merak Ediyorum :)
Tez Zamanda Duymak Nasip Olur İnşallah.
Kazasız Belasız Kardeşim Benim.

Allah razı olsun kanka saolasın.

Walla Greddy harika oldu ama polisle başım derde girecek gibi :) Çok tok ve cızırtılı.

Şöyle diyim dün sadece eve gelirken sapağın orda sıktım 2 3 4 ve eve geldim 10 dk sora babamla tartıştım hesabını sen yap :D Tv açık yatakta uzanırken herşeyi duymuş :) Paşa paşa biniorum valla kıyamıorum makineyi sıkmaya zaten maşallah :)

JDM VTİ
13-07-2010, 13:20
ohooo, sen çoktan aşık olmuşsun araca :) :) aracı yıkarken göz yakmayan şampuanlardan kullan bide tam olsun :D :D

frankurtlu
14-07-2010, 08:31
Kardeşim tekrar hayırlı olsun,beklemene deydi valla,allah yine gönlüne göre bi araç verdi valla,arabayı almana en çok sevinen benimdir emin ol:):)Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin:icon_tup::icon_tup:

Cihan Çizmeci
14-07-2010, 10:52
Kardeşim tekrar hayırlı olsun,beklemene deydi valla,allah yine gönlüne göre bi araç verdi valla,arabayı almana en çok sevinen benimdir emin ol:):)Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin:icon_tup::icon_tup:

Saolasın kardeşim Allah razı olsun :) Zaten aracı almaya senle gittik çok yardımın git gel in bin çok saol kardeşim hakkını helal et :) :icon_tup:

ohooo, sen çoktan aşık olmuşsun araca :) :) aracı yıkarken göz yakmayan şampuanlardan kullan bide tam olsun :D :D

Walla kanka aşık olunmıcak gibi deil ufak ayrıntılar yapıp bırakcam sadece aracı o halde resimleyip koyarım siteye :icon_tup:

Şampuana gelince Meg'le yıkıorum kanki daha iyi :D :D

MiaMi
14-07-2010, 11:13
Cihan şimdi hangi araba ver sende kardeşim sold mu değilmi. 106 mı var si 'a mı biniyorsun sattın gerimi aldın tam çorba oldu kafam.

bu arada ben çok egsoz değiştiriyorum diye kendime kızardım siz aşmısnız 20.000 tane egsoz taktınız arabalarınıza.

JDM VTİ
14-07-2010, 11:15
yeni bir GTİ aldı abi..

cery
14-07-2010, 12:53
kanka hayırlı uğurlu olsun. gönl rahatlığıyla binmeyi nasip etsin rabbim

Cihan Çizmeci
14-07-2010, 18:36
kanka hayırlı uğurlu olsun. gönl rahatlığıyla binmeyi nasip etsin rabbim

Saolasın kankam :) Cümlemize inşallah :) Çıtırdan uğraşıyoruz işte tamamen orj bi arabayla uğraşmak çok zevkliymiş eksi beyazdada almıştım bu keyfi ama o bile bu kadar orj değildi :) Baya keyifli makine maşallah :icon_tup:

Cihan şimdi hangi araba ver sende kardeşim sold mu değilmi. 106 mı var si 'a mı biniyorsun sattın gerimi aldın tam çorba oldu kafam.

bu arada ben çok egsoz değiştiriyorum diye kendime kızardım siz aşmısnız 20.000 tane egsoz taktınız arabalarınıza.

Abi 41 PE 411 benimdi 2000 106 Gti Beyaz siteden Faruk kardeşimde şuan onu verdim ona Si aldım onu yaptım 2 ay bindim onuda sattım 2 ay sora yani şimdi bir 106 gti daha aldım Siyah 2000 model 106 Gti :) Durum bundan ibaret abi :icon_tup:

Ben eksoz manyağıyım abi 2.5 senede 10'un üstünde eksoz değiştirdim ya 12 ya 13 :D

Evde 2 tane eksoz daha var 106 da şuan Greddy var :) Şaşırmışım o doğru :)