Orijinalini görmek için tıklayınız : Dip gazda hararet artışı??
2000-3000 devir giderken gayet normal ama sıkıştırınca hararet artıyor..
yazın belki tamam ama bu soğuk kış günlerinde sebebi nedirki?
Yüksek devirlerde fakire kalıyor olabilir mi??
1- Silindir kapak contan olabilir... Su eksiltme varsa muhtmelen budur.
2- Devirdaim de olabilir...
2000-3000 devir giderken gayet normal ama sıkıştırınca hararet artıyor..
yazın belki tamam ama bu soğuk kış günlerinde sebebi nedirki?
Yüksek devirlerde fakire kalıyor olabilir mi??
1- Silindir kapak contan olabilir... Su eksiltme varsa muhtmelen budur.
2- Devirdaim de olabilir...
saat 05.09'da bile tam destek. bravo :)
Rstmania
05-02-2010, 08:41
Belki de tps ile hararet göstergen arasında ufak da olsa kısa devre var...
Silinidir kapak contası kaçırma ihtimali yüksek ilerleyen günlerde belli olur diye düşünüyorum.
sılındır contanda sıkıntı var veya devirdaim pervanesı kırık suyu tam devretmıyor
radyatörün ne durumda tıkalı fln olmasın??
radyatörün ne durumda tıkalı fln olmasın??
+ 1 milyon ;)
Radyator + borular... hararet olunca klımayı sıcak olarak ayarla...yardımcı olur buda hararetin inmesine..
su eksiltmiyor kesinlikle.. Radyatorde yeni..devirdaime bakcam ama bozuk olsa normal kullanımdada sıkıntı yaratmazmı?çunku gazdan çknce eski haline hemen gelyo
Afr ile ilgili olabilrmi
hararet ne civarlarda peki?
Hararet normal termostat acma degerinde 92 civari gazlamaya baslayinca 5-6 derece arasi artiyor.. Sadece gazlayincada degil aslinda yavas yavas yokus cikincada ayni sekilde artiyor..devirdaimden baska bisey olurmu bilmiyorum onun icin actim konuyu daha kotu ciddi bir sikinti olabilirmi
95 civarı fanı 1. kademe 102de ise 2. kademede fan açardı.normalde 102leri görmemen gerekir.ama 90-100 arası genelde normal hatta çoğunlukla 95te durur.ben dediğin tüm parçaları değiştirmeden öncede aynıydı bu değerler değiştirdikten sonrada.