PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vts sanzıman okuyucu

vtsburak
07-02-2010, 22:51
arkadaslar aranızda hiç bu parcayı deiştiren duyan gören bilen biri varmı ???

sanzıman okuycu --volan okuyucu--- motor devrı kapt isimleriyle sölenio

aLperTunga
07-02-2010, 23:02
valla benım bi kere sanzuman okuyucu yerinden gevsemişti 3 4 gün anamı aglattı sorunu bulana kadar az kalsın benzın pompasını değişecektim..araba 1. vites haric diğer viteslerde 6000 devirde elktirik kesiyordu benzin yetiştirmiyormuş gibi oluyordu..ama allahtan işin ehli bi abim vardı iki dak. buldu sorunu allah ondan razı olsun..

vtsburak
07-02-2010, 23:12
ya benimde ona benzer sorun :S

günlerdir burda yazıoz :D
deiştirmediğim parca kalmadı saolsun bi arakdastada aynı araba var bütün sensörleri deiştirdik...
bi tek o kaldı onuda deişcektim ama gözüme biraz farklı geldi...
ben kendi aracımınkiini söktüm üzeri kurum baglamıstı temizledim ama düzelmedi arıza halen aynı gaza basıorum sanki benzin gitmio arbaaya önceden tek tuk yapıodu artık hiç yürütemiorum arabayı ...

aLperTunga
07-02-2010, 23:19
ya benimde ona benzer sorun :S

günlerdir burda yazıoz :D
deiştirmediğim parca kalmadı saolsun bi arakdastada aynı araba var bütün sensörleri deiştirdik...
bi tek o kaldı onuda deişcektim ama gözüme biraz farklı geldi...
ben kendi aracımınkiini söktüm üzeri kurum baglamıstı temizledim ama düzelmedi arıza halen aynı gaza basıorum sanki benzin gitmio arbaaya önceden tek tuk yapıodu artık hiç yürütemiorum arabayı ...

tamam işte aynı sorun muhtemelen araba elk. keser ve benzin işemez dolayısıyla tekler..

vtsburak
07-02-2010, 23:32
yani sanzuman okuyucu hayırlı işler...

sen hiç arastırdın mı fiyatı falan ne kadar ??
yada nasıl temi edicez ***** ben edirnedeyim ve bu araba için cooook kısıtlı biyer...

vtsburak
13-02-2010, 13:36
bu sorunuda hallettım ama kimsenin düşünemediği bi bi problem cıktı bende cok sasırdım demekki heran hersey olabiliyir :)

kansu_ilhan
13-02-2010, 13:37
bu sorunuda hallettım ama kimsenin düşünemediği bi bi problem cıktı bende cok sasırdım demekki heran hersey olabiliyir :)

ne çıktı ;)

vtsburak
13-02-2010, 13:58
grank kasnagı :)

boosted_pug
14-02-2010, 00:32
ben 40 tl ye aldım orjinalini sensörün krank kasnağı ile ilgili ne problem çıktı anlatabilirmisin

vtsburak
16-02-2010, 16:04
kasnak iki parca oluo ya içindeki lastik görev görmüo göbek dönüo kasnak bosta kalıo akü sarj olmuo elektrik yetmio bundan dolayı gaz yemio du araba... deiştirdim kasnagı bi nevi düzeldi araba ama sanzuman okuyucusuna ihtiyacım var 140tan sonra gaz cok zor yiyo araba bunun sorunudu oymus sanırım sen nerden aldın banda yardımcı olurmusun ???

bide bunun yerine baska bi aracın uyumu okuyucusunu taksak + bişey olurmu ??? bi yarar varsa ne bilim 306 gti nin sanzuman okuyucusunu taksak ne uyarsa bi yararı olurmu ???

boosted_pug
16-02-2010, 17:37
kasnak iki parca oluo ya içindeki lastik görev görmüo göbek dönüo kasnak bosta kalıo akü sarj olmuo elektrik yetmio bundan dolayı gaz yemio du araba... deiştirdim kasnagı bi nevi düzeldi araba ama sanzuman okuyucusuna ihtiyacım var 140tan sonra gaz cok zor yiyo araba bunun sorunudu oymus sanırım sen nerden aldın banda yardımcı olurmusun ???

bide bunun yerine baska bi aracın uyumu okuyucusunu taksak + bişey olurmu ??? bi yarar varsa ne bilim 306 gti nin sanzuman okuyucusunu taksak ne uyarsa bi yararı olurmu ???

başka bi arabanınki olcağını sanmam sebebi boyu çok önemli dişe 0.7 ila 1mm arası olması lazım o yüzden uydurman zor olur onu geçtim herhangi bi artısı olmıyan bişi sadece ateşleme sırasını beyne iletiyo bi performans alamazsın burdan parçacıdan aldım cumartesi gittiğimde sorar fiyatını istersen sana kargo yaparım ama üzerine bak 2 kablolu yada 3 kablolu oluyo ona göre hangisini istersen onu alıyım

vtsburak
16-02-2010, 18:07
valla cok iyi olur.. ama benim 2000model arac soketli sanzuman okuyucu mk1 arac