Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : PTT Kargo

Antalyalogy
09-02-2010, 20:00
Arkadaşlar kullanan varsa görüşlerini yazabilirmi diğer kargo firmalaraına göre çok uygun tarifeler..

Gönderici adresinden PTT Kargo, APG ve kayıtlı küçük paket kabulü yapılmakta olup, PTT Kargo gönderileri 50 kg’a kadar adresten alınmakta ve yine adrese teslim edilmektedir.

Teşekkürler..

http://www.ptt.gov.tr/tr/hizmetler/kargo.php

http://www.ptt.gov.tr/tr/tarife/2.htm

aqustic
09-02-2010, 20:07
Ben çok memnunum.Şu ana kadar sadece bir defa sorun yaşadım ptt kargoyla.Bir çift stopu 4 liraya yolluyorum.Dezavantajı ise varış süresi bazen 3 günü buluyor

egeturbo
09-02-2010, 20:13
Valla onu bunu bilmem tamam kesinlikle çok uygun ama yurt içi kargo gibi bi kargo firması görmedim dün akşam 6da verilen kargo istanbulan bugun sabah 9.30 du dükkanıma indi adamlar rüyasında görmüş gibi geliorlar dükkana çok tavsiye ederim herkese
ptt nin tek kötü yanı gidip orda sırada beklemek

Gokhan43
09-02-2010, 20:13
Daha yeni ocean0636 nickli arkadaşdan Civic 35 mm'lik yay aldım Antalya'dan Eskişehir'e sorunsuzca geldi :) Bir iki gün gecikme olabiliyor ama kargo parasından yırtıyoruz en azından :D

ocean0636
09-02-2010, 21:33
Daha yeni ocean0636 nickli arkadaşdan Civic 35 mm'lik yay aldım Antalya'dan Eskişehir'e sorunsuzca geldi :) Bir iki gün gecikme olabiliyor ama kargo parasından yırtıyoruz en azından :D

Evet diğer kargo firmalarının yaklaşık4te 1i fiyatına :D

Alican
09-02-2010, 21:48
Fiyatına göre hizmet veren bir kargo.
1. Deneyim: Aracımın bady kiti almanya bulgaristan ve ardından istanbula geldikden sonra PTT kargo ile bana yollandı total 13 lira ödendi ön arka tampon marsbıyel spoıler. Verildiği günün ertesi günü sabahdan evime teslim edildi.
2. Deneyim: İstanbuldan turbo timer aldım kargoya verildi netten ürünü takip ediyorum ertesi gün Ankaraya geldi akşam oldu ama hala ürün elime geçmedi nete girdim bakdım ürün posta işlem merkezinde gözüküyor evime uzaklığı yürüyerek 5-6 dakika. Sabah gelir dedim bırakdım öğlen oldu hala birşey yok :D akşam olmak üzereydi aradım bilgi aldım kargonuz yolda gelicek dediler saat 19 oldu mesaı bitti lanet olsun dedim eve gittim. Sabah gidip kendim alıyım dedim ama sonra netten bir bakıyım dedim birde ne görüyüm adresde alıcı bulunamadı yazıyor dükkana gidip kamera kayıtlarına bakdım gelen giden yok. Neyse baya bir telefon trafıgının ardından 4. gün saat 23 sularında kargo elemanı ile buluşup elden teslim aldım.
3. Deneyim gene hüsran 5-6 günde 500 kere arıyarak kargomu teslim aldım. :)

gökan
09-02-2010, 22:02
Valla onu bunu bilmem tamam kesinlikle çok uygun ama yurt içi kargo gibi bi kargo firması görmedim dün akşam 6da verilen kargo istanbulan bugun sabah 9.30 du dükkanıma indi adamlar rüyasında görmüş gibi geliorlar dükkana çok tavsiye ederim herkese
ptt nin tek kötü yanı gidip orda sırada beklemek

benım dayım kargo ısı yapıyor allah o şöförlere yardım etsın izmir ıstanbul kargo adı vermıcem adamlara uyku haram malı sabah yetstrcekler dıye wc bıle yapmıyorlar yolda:S

MKT
09-02-2010, 22:08
hemen hemen birçok kargo firması hava yolu ile birçok şehire ulaştırıyor kargoları fakat PTT kara yılları ve demir yollarını tercih ediyor.kara yolundan ulaşım zor ise ve demir yolu varsa demir yolunu tercih ediyorlar. 3 kuruşa 3köfte :D

MKT
09-02-2010, 22:09
kargo kar ve yurtiçi kargodan şaşmayın derim

mgnPower
09-02-2010, 22:11
PTT kargomu ? ALLAH KORUSUN !!!!

alpeRS
09-02-2010, 23:02
Bulaşmayın derim istanbuldan kasam gelmişti nasıl taşımışlarsa artık kasa yamuk hdd bozuktu....

KorkuluRuya
09-02-2010, 23:10
ptt kargo bir kere ürün gönderiyim dedim...geç gittim.kagıt verdi doldur.boşete koy tamam dedi.
yazdım koydum..buyur dedim kargo kapandı dedi...dalga geçer gibi...bir daha önünden geçmem.
mng aras sürat tek geçerim..

gökan
09-02-2010, 23:16
hemen hemen birçok kargo firması hava yolu ile birçok şehire ulaştırıyor kargoları fakat PTT kara yılları ve demir yollarını tercih ediyor.kara yolundan ulaşım zor ise ve demir yolu varsa demir yolunu tercih ediyorlar. 3 kuruşa 3köfte :D

kargo sıreketlerı özel olmadıkca ucakla sehır ıcıne kargo yapmaz her bölgeden araclar var bellı sehırlere kadar goturup aktarma yapıyorlar:)

FaBeRgE
09-02-2010, 23:21
ebay den mal aldığım için mecburen PTT ile çalışıyorum :)

bugüne kadar dünyaları getirdiler, hepsi sorunsuz.

Sadece bugün bir sorun yaşadım, onda da 28ocakta gelmişler evde yokuz die tabi teslim edememişler. Ertesi gün tekrar gel dimi veya not bırak. 28inde gelen ürünü daha bugün teslim aldım :S

Chatin
10-02-2010, 07:38
işleyen tarafına denk gelirsen bedava.

işlemeyen tarafına denk gelirsen para ile işkence.

devilboy
10-02-2010, 12:58
allah kahretsin hala sorun yaşıyorum ayın 8 inde kargoya verilen ürün hala istanbulda adana ya gelemedi daha kendim gidip alıp gelsem şimdiye işim bitmişti ne olursa olsun ucuz etin yahnisi olmuyor yine anladım bunu ama benim için önemli değil beklerim vaktim çok diyorsan dicek lafım yok

Dragger
10-02-2010, 12:59
İzmirden yay 4 günde gelememisti, tövbe ettim o gün :)

olcay_bora
10-02-2010, 13:12
allah korusun allah yolumu düşürmesin :S

cery
10-02-2010, 16:03
valla ilk defa ptt kargo kullanıyoruz. kıbrıstan fuat parça gönderdi 1 hafta oldu hala bekliyoruz :D afrikadan gelse daha çabuk gelirdi sanırım :)

devilboy
10-02-2010, 16:34
3 5 gün daha beklersin :D