Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 aht 73 evo x dyno sonucu
cembozbey
10-02-2010, 18:26
bugun bitirebildik sonunda=)
aracın sahibi dixi nickname, ahmet cavusoglu, kazasız belasız bin kardesim
grafikde atmosferik egri gibi maşallah=)
405 hp 444 nm :icon_tup:
hks downpipe+02 housing
hks testpipe
injen coldairkt
2x hks hi power 3'' catback
hks evc6
hks turbo timer
montaj destek ve çay savaş motorsport=)
ve ayar özgün...
http://img52.imageshack.us/img52/2112/p2100001.jpg
Rockford
10-02-2010, 18:35
masallah abi gayet leziz olmus kazasız belasız
Sierra Rs
10-02-2010, 18:38
maşallah eğriler cok iyi ;)
ben bu gücün imkansız olabileceğini düşünüyorum.
devil_berk22
10-02-2010, 19:34
güzel sonuç maşallah allah versin :)
dragon07
10-02-2010, 19:57
temiz iş çıkmış :)maşallah dixi kazasız belasız...
3000 den 7400 e kadar süper bir tork eğrisi; her devirde giden süper bir araç olmuş...
423094823094 da dolmuyor:)
maşaallah güzel bir sonuç..
Burak Kasim
10-02-2010, 22:25
Aracta stock turbo mu war?
Eger stock turboysa degerler gayet guzel.
Masallah.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
@redpunk turbo orjinal kardeşim sadece yazılanlar war
kardeşim imkansız derken walla bugun denedik ayarı yapan özgün aracı yapan savaş dyno paşaoğlu evrakta sahtecilikte yapmadım :D
cembozbey
10-02-2010, 22:28
kardeşim imkansız derken walla bugun denedik ayarı yapan özgün aracı yapan savaş dyno paşaoğlu evrakta sahtecilikte yapmadım :D
bu egri shop kardesim:D
tolga900
10-02-2010, 22:31
benzin olarak ne kullandnız :D
benzin olarak ne kullandnız :D
:D iyisinden hallice shell 97 oktan
Maşallah maşallah. Eğri çok güzel. Prüzsüz :D Özgün gerçekten çok iyi biliyor bu işi. :)
tolga900
10-02-2010, 22:35
97 oktanla o gücü alamazsın stock turboyla
Burak Kasim
10-02-2010, 22:37
@redpunk turbo orjinal kardeşim sadece yazılanlar war
Garibanin sorus nedeni su olabilir ayni speclere + olarak FP Red kullanip asagi yukari ayni degerler cikaran war bildigim kadariyla.
Belki ondan ole solemistir ama nedenini online olunca soler kendisi zaten.
Basarilar.
o zaman savaşla bi konişim ya başkasının turbosunumu taktı acaba :D
şaka bi yana turbo orjin benzinde bildiğin shell hatta onuda ozgun ve savasa sorabiliriz bende ilk etapta bu kadar beklemiyodum gerçeği solemek gerekirse
cembozbey
10-02-2010, 22:39
Garibanin sorus nedeni su olabilir ayni speclere + olarak FP Red kullanip asagi yukari ayni degerler cikaran war bildigim kadariyla.
Belki ondan ole solemistir ama nedenini online olunca soler kendisi zaten.
Basarilar.
assagı yukarı aynıda o2housing takan ben görmedim trde bu speclerde
tolga900
10-02-2010, 22:42
sonuç 97 oktanla o değeri alamazsın ve stock turboyla ha ama wasgate değişse mesela force yaptık içinede katkı döktük de yada c16 yada metanol alcol de saygı dayarım bu saydıklarımla 450 çıkarsan gene inanırım ama dediğin şartda olmaz 404 dostum:icon_tup:
Burak Kasim
10-02-2010, 22:42
assagı yukarı aynıda o2housing takan ben görmedim trde bu speclerde
War war da sen gormemisindir Cem :)
cembozbey
10-02-2010, 22:43
War war da sen gormemisindir Cem :)
öle dedim zaten evo xda görmedim görende görmedim sen ilk oldun =)
Maşallah.
Çok Temiz veriler..
Maşallah Dixi :)
Ellerinize Sağlık Kankoooo & Oz'
sonuç 97 oktanla o değeri alamazsın ve stock turboyla ha ama wasgate değişse mesela force yaptık içinede katkı döktük de yada c16 yada metanol alcol de saygı dayarım bu saydıklarımla 450 çıkarsan gene inanırım ama dediğin şartda olmaz 404 dostum:icon_tup:
ala ala wastgage orjinal nese ya ozgun gelirse akşama doğru o daha ii anlatır bize
cembozbey
10-02-2010, 22:49
tabi herkesin tecrubesine saygı duyuyorum ama parcalar belli ustalar belli ayarlayan belli bukadar sonuc belli =)
2 haftaya enjektörle pompada gelcek ozaman nolcak acaba:D
tolga900
10-02-2010, 22:57
tabi herkesin tecrubesine saygı duyuyorum ama parcalar belli ustalar belli ayarlayan belli bukadar sonuc belli =)
2 haftaya enjektörle pompada gelcek ozaman nolcak acaba:D
hımm tamam dostum pompasıda orjinal sizde anladım bu veriyle o zaman yazık oldu walbroculara :D
cembozbey
10-02-2010, 23:00
hımm tamam dostum pompasıda orjinal sizde anladım bu veriyle o zaman yazık oldu walbroculara :D
pompacılara bişe olmaz kardesim merak etme=)
ya ahmetin dedigi gibi parca bu ayar bu özgun gelsin daha net yazar zaten brtazdan
beklentilerin üstünde bir değer çıkmış gibi görünsede ustaları sağlam olunca sonuçda olabileceğin en iyisi oluyor doğal olarak...
sen düşün ben geliyorum ;)
Aracta stock turbo mu war?
Eger stock turboysa degerler gayet guzel.
Masallah.
komple egsozt-o2 housing - Filitre kiti
97 octane 1,7 peak 1,5 cont gidiyor neden analmıyormus yeniden girelim gel buyur sende gözünle sahit ol
neden ewo X u küçümsediniz ? egzantiriksiz sizin düşündüğünüz degerlerden çok yüksek çıktı diyemi :) aslan gibi 97 octane incirli Shell var burdan aldığımız beraber fulleyip ayar yaptık count bile yapmayan bir arabaya çok bilmişlik neden yaptığınızı anlayamadım sizdemi gizli tunerlardansınız ? yada herşeyi çok bilip kendini saklayan gurulardanmısınız ?
buyrun siz yapin bizim yerimize enjektor %100 leregeliyor die 404 beygir o araba emin olun :d enjektor aldığında daha yükselebilir yada pompası alsın biraz daha yükselicek De nedir bu sıkıntınız onu anlayamadım :)
Ewo X her açıcan 9 dan güzel bir makinaya sahip kapak olsun piston olsun kol olsun 1 tek derdi gömlek onuda darton amcalar hemen çıkardı zaten gecen sene gt32 li evox vardı japonyada bu sene SSt ye 3240 taktılar sanzıman bile 500 beygir lere 550 beygire k adar kaldırıyor stock engine ki japon beygiri amerikadaki evolutionM cilere benzemez
Maşallah güzel araba güzel değer
VTec_king
12-02-2010, 11:49
Kazasız Belasız Maşallah
ben gizli tunerim :D
ii araç olmuş maaşallah :D
maaşallah grafiğe bayıldım.
neden ewo X u küçümsediniz ? egzantiriksiz sizin düşündüğünüz degerlerden çok yüksek çıktı diyemi :) aslan gibi 97 octane incirli Shell var burdan aldığımız beraber fulleyip ayar yaptık count bile yapmayan bir arabaya çok bilmişlik neden yaptığınızı anlayamadım sizdemi gizli tunerlardansınız ? yada herşeyi çok bilip kendini saklayan gurulardanmısınız ?
buyrun siz yapin bizim yerimize enjektor %100 leregeliyor die 404 beygir o araba emin olun :d enjektor aldığında daha yükselebilir yada pompası alsın biraz daha yükselicek De nedir bu sıkıntınız onu anlayamadım :)
Ewo X her açıcan 9 dan güzel bir makinaya sahip kapak olsun piston olsun kol olsun 1 tek derdi gömlek onuda darton amcalar hemen çıkardı zaten gecen sene gt32 li evox vardı japonyada bu sene SSt ye 3240 taktılar sanzıman bile 500 beygir lere 550 beygire k adar kaldırıyor stock engine ki japon beygiri amerikadaki evolutionM cilere benzemez
bu yazıyı biri düzeltmediyse kutluyorum özgünü hem bu kadar uzun hemde düzgün yazmış :D :D
Murat Süslü
12-02-2010, 12:17
çok iyi allah kaza bela vermesin ;)
bugun bitirebildik sonunda=)
aracın sahibi dixi nickname, ahmet cavusoglu, kazasız belasız bin kardesim
grafikde atmosferik egri gibi maşallah=)
405 hp 444 nm :icon_tup:
hks downpipe+02 housing
hks testpipe
injen coldairkt
2x hks hi power 3'' catback
hks evc6
hks turbo timer
montaj destek ve çay savaş motorsport=)
ve ayar özgün...
http://img52.imageshack.us/img52/2112/p2100001.jpg
maşallah:icon_tup:
B.Aktepe
12-02-2010, 12:41
287.5kw=385hp di mi?
287.5kw=385hp di mi?
391hp olması lazım.
1kw=1,36hp diye biliyorum.
maşallah.
B.Aktepe
12-02-2010, 13:10
google converter larda 385 küsür çıkıyor. neyse. yinede çok güzel sonuç maşallah.
gucun ne ciktigi benim icin pek muhim degil 350,380 veya 400.
fakat egri cok guzel;)
Mmmmm mmm pek bi güzel maşallahh:)
Eğri ezio cidden smoothhhhhhhhh:)
Masallah yaa saka gibi :)) kazasız surusler Ahmet abi..
güzel bir sonuç olmuş, acaba debriyaj değişirse tekerlek gücü nereye çıkabilir?
Özgün ellerine sağlık, güzel iş çıkarmışsın :))
aynılarını evo 9'larda da görmek istiyoruz :D
cembozbey
12-02-2010, 16:03
kw hp katsayısına bende pek takılmıyorum sonucta dier ölculern evolarda orda cıkmıs dynoya aynı dyno...egri duzgun oldukdan sonra skıntı yok
ygtkrmdnz
12-02-2010, 16:10
Maşallah güzel rakamlar ortaya çıkmış elinize sağlık :)
eksoz+yazılım ile bu değerin alınabilmesi çok güzel. tahmin ettiğime göre de sorunsuz bir yazılımdır.
masallah masallah Allah kaza bela vermesın. hayrlı ugurlu olsun gule gule kullan ınsallah. evo X kapak tum evoları bozar. hatta bu sonuca gore tum evo X lar artık tum evo9 stockları bozar hahahha. parcalara bak cok komık HKS demek cok daha ıyısı cıkabılur. he cıkar mı ayucuk????
Cupralarla nolur merak ettim.
bu değerlerin o parçalarla ve çok güzel bi ayarla çıkması gayet doğal maşallah ellerinize sağlık
kıç dynosu değil sonuçta grafik ortada ...
Başarılı bir güç alınmış tebrikler ...
teşekkür ederim arkadaşlar
çok güzel dyno eğrisi yakalanmış maşallah. :) Ama kayıp güç fazla umarım en yakın sürede debriyaj değişir.Bişeyi merak ediyorum evo x'in turbosu oem turbolar olarak hangisine tekamül ediyor?
gambit49
14-02-2010, 22:37
ahmet kazasiz belasiz kullan cok guzel olmus masallah
edo typer
14-02-2010, 23:19
masallah egrı cok ama cok guzel kazasız belasız:icon_tup:
kayıp fazla bulunmus fakat %25 bıle deıl 4 ceker stock yuruyen stock aktarma gayet normal;)
yakında evo X roll geceleri başlar herhalde...
tolga900
14-02-2010, 23:25
bana söylüyorsan özgüncüm o dynoda bizde 3 sene önce 386 hp çıkardık hatta aracı kullananda sendin hatırlarsan 1.7 peak 1.5 cont araç da sadece kutu içi filtre ve sadece egzos vardı ayarlarıda sen yapmıştın özgün benzinde 95 oktandı ama mivec o zaman çok net verimde değildi.aynı şeyden nbahsediyoruz ama 9 on 10 muhabbetine gelince o senin görüşün bana görede 9 çok daha iyi.
Actually the 10 is spooling faster, but it's probably because of the higher target boost.
The 10 is at 17psi while the 9 is at 14.5psi, the 10 is at 19.5 psi while the 9 is at 17psi, and on and on...
At least on our dyno, the higher the target boost, the faster the ramp up of boost to that higher target. I've also seen this on countless street logs as well.
when both the 9 and 10 had the same target boost, we saw 9 gives 12 hp more than 10.
çok güzel dyno eğrisi yakalanmış maşallah. :) Ama kayıp güç fazla umarım en yakın sürede debriyaj değişir.Bişeyi merak ediyorum evo x'in turbosu oem turbolar olarak hangisine tekamül ediyor?
sanırım gt28 gibi birşeye denk geliyor....:soru:
tolga900
14-02-2010, 23:46
gt28 den çok çok az küçük
gt28 den çok çok az küçük
evet o yüzden gibi demiştim. teşekkürler.
yani biz ewrakta sahtecilik mi yapıyoruz :)
Amerikalılara inansaydık hala subaruya vf22 den büyük takmıyor olurduk 1.3 barı geçtikmi overboostmu yapıyoruz derdik çok fazla forum okumanın manası olduğunu sanmıyorum ki Evo X un egzantiriklerinin sanırsam senden yüksek olduğunu biliyorsun değilmi ?
dediğim gibi inanmıyorsan başka x getir deneyelim :) öncesi sonrası olarak mivecle biraz uğraşmak gerekiyor çift olduğu için baya verimli oluyor
e eoozaman 9 çok daha iyi diyorsan senin seçimin ama o dynoda oynama Yok
bana söylüyorsan özgüncüm o dynoda bizde 3 sene önce 386 hp çıkardık hatta aracı kullananda sendin hatırlarsan 1.7 peak 1.5 cont araç da sadece kutu içi filtre ve sadece egzos vardı ayarlarıda sen yapmıştın özgün benzinde 95 oktandı ama mivec o zaman çok net verimde değildi.aynı şeyden nbahsediyoruz ama 9 on 10 muhabbetine gelince o senin görüşün bana görede 9 çok daha iyi.
Actually the 10 is spooling faster, but it's probably because of the higher target boost.
The 10 is at 17psi while the 9 is at 14.5psi, the 10 is at 19.5 psi while the 9 is at 17psi, and on and on...
At least on our dyno, the higher the target boost, the faster the ramp up of boost to that higher target. I've also seen this on countless street logs as well.
when both the 9 and 10 had the same target boost, we saw 9 gives 12 hp more than 10.
maşallah egri çok güzel
kuponlarıda alalım artık :) epeydir kupon yok ortada
kupon yapacak paramı kaldı :D
kupon yapacak paramı kaldı :D
tutmuş işte daha ne olsun egriden belli oluyor :D:D
walla haklısın güzel yarumlar alıyorum emeği geçenlerin ellerine sağlık...
tolga900
15-02-2010, 22:24
yani biz ewrakta sahtecilik mi yapıyoruz :)
Amerikalılara inansaydık hala subaruya vf22 den büyük takmıyor olurduk 1.3 barı geçtikmi overboostmu yapıyoruz derdik çok fazla forum okumanın manası olduğunu sanmıyorum ki Evo X un egzantiriklerinin sanırsam senden yüksek olduğunu biliyorsun değilmi ?
dediğim gibi inanmıyorsan başka x getir deneyelim :) öncesi sonrası olarak mivecle biraz uğraşmak gerekiyor çift olduğu için baya verimli oluyor
e eoozaman 9 çok daha iyi diyorsan senin seçimin ama o dynoda oynama Yok
kesinlikle evrak konusunda öyle birsey söylemedim bol avanslı çalışmalar neyse bende ordan benzin isterim artık türkiyenin gizli 100 oktanı :D
gevezekedi
15-02-2010, 23:08
massallah devamını dileriz bg lerin
ahmet3425
16-02-2010, 00:14
savas ustada beyaz bi X var ust kapak acık exantrikler meydanda bekliyor bu o arac değil dimi?
cembozbey
16-02-2010, 01:11
savas ustada beyaz bi X var ust kapak acık exantrikler meydanda bekliyor bu o arac değil dimi?
değil , o arakdaslar turbo buyutuyolar
Ozgun cizmis yine :)
masallah Allah kaza bela vermesin
kesinlikle evrak konusunda öyle birsey söylemedim bol avanslı çalışmalar neyse bende ordan benzin isterim artık türkiyenin gizli 100 oktanı :D
teklifte bulunuyorum getir 10 deneyelim ben dyno kinglik yapmam yapcak olsam orda 420 leri zorlar korum dynoda avans vurmaz dibine dayanırım ki ben ölçülürken dükkanda biledeğildim kusura bakma hayal alemlerinde yaşamıyoruz ,)