Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbo değişimi...
bi arkadasımda volvo850 den sökülen bı turbo war sanırım T5 oluyor onlar.
benım aracımın üzerindekı standart turboyu söküp bunu takmayı düşünüyorum bana artısı ne olur eksisi ne olur? ve alabılecegım tahmını güç ne olur?
H22Power
26-02-2010, 12:43
boşa uğraşmış olursun cengiz vf42 bak onun artışı olur işte:D bulamam sanırım dersen bana pm at ben sana birinin numarasını vercem o bulur ondada o turbodan var gc8 e taktı...
bende vf34 u tavsıye edeyım barı :) dunden berı amma reklamını yaptım bu vf34un yaaa :D
boşa uğraşmış olursun cengiz vf42 bak onun artışı olur işte:D bulamam sanırım dersen bana pm at ben sana birinin numarasını vercem o bulur ondada o turbodan var gc8 e taktı...
combo boşa ugrasırsın derken, standart turbom ondan dahamı ıyı yanı:D vf35 alıyodum. aracı ve ehlıyetı kaptırınca vazgecmıstım bugun ark. aradı bı turbo war dıye ki sudan ucuza bı bakayım dedım olursa nıye takmayalım;)
H22Power
26-02-2010, 12:50
combo boşa ugrasırsın derken, standart turbom ondan dahamı ıyı yanı:D vf35 alıyodum. aracı ve ehlıyetı kaptırınca vazgecmıstım bugun ark. aradı bı turbo war dıye ki sudan ucuza bı bakayım dedım olursa nıye takmayalım;)
bahsettiğin volvo turbo 225pslik bir aracın turbosu yani benim bahsettiğim turbo 265pslik bir aracın turbosu... vf34 değil dediğm vf42...eğer para harcıcam yürüsn diosan numarayı veriyim yok ordan burdan ucuz şeylerle 20-30hp alsak yeter diosan rüyalarda buluşuruz kanka:D
bahsettiğin volvo turbo 225pslik bir aracın turbosu yani benim bahsettiğim turbo 265pslik bir aracın turbosu... vf34 değil dediğm vf42...eğer para harcıcam yürüsn diosan numarayı veriyim yok ordan burdan ucuz şeylerle 20-30hp alsak yeter diosan rüyalarda buluşuruz kanka:D
ucuzla cartla curtla işim yok bro sadece bi görüş alayım olursa nıye takmayayım dedım, standart turbom suan zaten yeterınce saglıklı ve ıyı yuruyor zaten...
ahuaha bro biz denemeden değiştirme turboyu falan :D
ahuaha bro biz denemeden değiştirme turboyu falan :D
aghhh musafa senın buralarda olcagını tahmın etmemıstım sana standart dıyıp şaka yapıcaktım:D:D:D yok kanka turboyu bugun alsam bıle 2ayı bulur yapmam :D