PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatya Hakkında Bilgi



TURBO_S2K
02-03-2010, 23:05
Arkadaşlar, 2 günlük garnizon terk iznimde Malatya ya gitmeyi düşünüyorum. Ailem de istanbuldan gelecek. Malatya yı bilen arkadaşlar varsa yardım edebilirlerse sevinirim. Şehrin merkezinde kalacak otel arıyorum. İnternetten birkaç tane buldum ama seçeneklerimi görmek istiyorum. Çok abartı pahalı olmayan, ancak düzgün temiz hangi oteller var (3-4 yıldız gibi).

Bu arada Malatya da gidilecek nereler var? Alışveriş merkezi gibi değilde mesela bu Malatya Pazarı denen yer merkez e yakınmı?

yan53
02-03-2010, 23:13
EK 648'nickli uye orda askerdı o ıyı bılır inş sen cıkmadan gorurde bı ıkı yer soler sana..

hddsheriff
02-03-2010, 23:19
malatya merkezde palancı otel vardır gayet güzel ve kalitelidir. beni bi su kaynağına götürmüşlerdi bağdan aşağıya kanaldan akıyordu su ama fenaydı yani :D bide onun yakınlarında bir cafe gibi bir yer vardı semaverde çay filan enfesti :) Elazığ yolunda kömürhan köprüsünü geçince sağ tarafta Kavurmacı Beko vardır mutlaka ama mutla orada kavurma yiyin çok dua edersiniz arkamdan :D Ben yazın gitmiştim bu mevsimde durum nedir bilmiyorum...

hddsheriff
02-03-2010, 23:21
Birde aklınızda bulunsun anadoluda otel e gittiğinizde şirket fiyatı isteyin memnun kalırsanız diğer şirket elemanlarınında burada kalacağını söyleyin ve otelden ayrılırken mutlaka bir şirket adına fatura alın :)

TURBO_S2K
03-03-2010, 08:27
Birde aklınızda bulunsun anadoluda otel e gittiğinizde şirket fiyatı isteyin memnun kalırsanız diğer şirket elemanlarınında burada kalacağını söyleyin ve otelden ayrılırken mutlaka bir şirket adına fatura alın :)

tiyo için teşekkürler.
bu arada öle o kadar etrafı gezecek zaman olucağını sanmıorum yani zaten 2 gün izin var anca işte bi şehri görüp birde şu malatya pazarı denen yere gitmek istiyorum...

FaTiH44
03-03-2010, 09:13
merkezde büyük malatya oteli var tavsiye ederim,palancı otelde iyidir.merkezde kime sorarsan gösterir bu otelleri.

yeni bir avm açıldı,adı malatya park buda merkeze yakın,buraya gidebilirsiniz.yine merkezde sinemanın karşısında nostalji cafe var.geleneksel malatya yemekleri ve ortamı ile farklıdır,burayıda gör malatyaya gelmişken.malatya kayısı pazarı var burada kayısı ve diğer mamulleri almak için ideal,yine merkeze yakın.küçük bi yer olduğu için merkezde kime sorsan gösterir bu yerleri.

batıkan ben malatyadayım şu an numaram sende vardı bi ihtiyacın olursa bana ulaşabilirsin;)