Orijinalini görmek için tıklayınız : MK IV GTI için açık hava filtre kiti
barracuda
04-03-2010, 13:33
arkadaşlar selam SIMOTA'nın filtre kiti var (sadece bu kitin borularını kullanıcam filtre olarak aem dryflow alıcam ).. fakat telefonla konuştum adamlarla tampona kadar inen model değilmiş . sizce bunu almaya değermi bu şekilde motorda sıcak hava çekermi filtre ? yoksa tampona kadar inen kiti mi alayım ... tampona kadar inenler 200 lira civarı ..
yada sadece boruları nerden bulabilirim ?
http://www.sahibinden.com/volkswagen_golf_4_1_8t_audi_a3_1_8t_simota_filtre_ kiti-70WQQaXQQ22342918WQQpXQQdisplayitem
barracuda
04-03-2010, 20:23
linki düzelttim
Simota aracınızda MAFtan dolayı sorun yaratır. Sorunsuz takabileceğiniz tek açık filtre AEM.
Elimde 76'lık AEM var, satılık, düşünürseniz haberleşelim.
Hatta linktekinden daha iyi bi boruyla birlikte verebilirim, AEM cold air intake kitiniz olur.
barracuda
05-03-2010, 07:38
zaten simotanın sadece borularını kullanıcam diye belirttim ilk mesajımda.. filtreyi aem kullanıcam .. pm attım
neden ucu aem kullanıyosunuz simota olmuyomu biraz daha geniş bilgi verirmisiniz bende düşünüyorumda o yüzden sordum
barracuda
08-03-2010, 07:47
1.8t ler için kuru filtre gerekli yokfa mafı bozyuor . simotanınki normal yağlı filtre o yüzden . onu hiç kullanmadan satıp aem alıcam